Ta det lugnt ikväll!

Alla ni som läser min blogg..lova det, att ni tar det lugnt ikväll!!?
Gå ut och kolla på en majbrasa, grilla en god köttbit tillsammans med nära och kära, och sen NJUT, av att april är slut,
1:a maj i morgon och sommaren närmar sig med STORMSTEG!!

Hörs igen!
Kram!

Nu är det gjort!

Jepp, nu har jag lämnat in nycklarna till lägenheten på Himmelsvägen i Storvreta..Min post har redan börjat att eftersändas, så jag kommer nog inte behöva att åka ut dit mer..bara för hälsa på Mia & PG, och samtidigt smygtitta hur dom nya hyresgästerna ser ut!! Det är en mixad känsla, lite nostalgisk och ledsen har jag varit, men som jag skrivit tidigare...det blev helt rätt det här, med flytten, mycket möda och besvär har det ju varit, men det ÄR RÄTT!!
Dom anmärkte på att en nyckel fattades, men jag HOPPAS, HOPPAS, verkligen att jag inte får betala för en ny låscylinder! Pallar inte mer utgifter nu..nu vill jag kunna köpa, onödiga saker som jag VILL ha, typ kläder och nya frächa saker till hemmet! Kunna gå ut och fika på stan och äta gott! Betala av en massa skulder skulle också behövas...

Kram!

Snart bara en lägenhet kvar...

Idag har jag samlat in alla nycklarna till lägenheten i Storvreta... Har gråtit en skvätt, även om det känns bra innerst inne, i hjärtat, så är det ändå ett kapitel som tar slut i livet... Grannen Mia har gjort en ett fantastiskt jobb, städat och fejat invändigt och utvändigt..En snällare granne får man leta efter..henne kan jag rekomendera, om ni behöver städhjälp! ;-) Tack snälla Mia, för all hjälp!

Nu har jag suttit och försökt betala mina räkningar...ja,ja..det mesta blev betalt iallafall..

Ska kolla igenom deklarationen också, men det är nog bara att sms´a in och sen tacka och ta emot dom pengarna som kommer tillbaka! Det kunde ju ha varit värre...att jag skulle betala mer i skatt..så TACK STATEN! =)

Efter grinandet i Storvreta, så åkte jag ut till mamma, där systeryster är och håller henne sällskap, plus att hon försöker få ut henne lite..hon gör ett bra jobb, både Gränbycentrum, stan och Fullerö är avklarade! Bra jobbat sis!

Kram alla!

Äntligen ugnspannkaka!!

När jag flyttade hit till Svartbäcken, så upptäckte jag ganska snabbt att det fattades en plåt till ugnen som fanns här...och det var dessutom långpannan som fattades..så har inte kunnat göra någon ugnspannkaka med bacon!! Men felanmälde det, och idag så KOM den!! Vaktmästaren har även fixat ytterdörren (det var en stor glipa i den, så man såg ut!!) Fördelen med att bo i en hyreslägenhet..att sånt "ingår" i servicen!!

Så idag vankas det ugnspannkaka...Tobbe kommer bli glad, för det är en av hans favoriträtter!!

Kram i vårvärmen!

Hittade sladden!

Den som söker han finner!!



1. Ehlin & jag mumsar i oss jordgubbar med grädde!
2. Alfonso mumsar på sin bärs!
3. Köksgardinerna
4. Crusse solar, och vardagsrumsgardinerna syns till vänster i bilden!
5. Tobbe, snart chef på Kvantum!! ;-)
6. Min bil, den röda...och det är INTE jag som parkerat nära,nära,nära...

Kram igen!


Hemma i Uppsala!

På mindre än en timme så är jag åter hemma i lägenheten i Uppsala! Raka vägen från tågstationen och sen hem! Kanonbra! Har haft en jättebra helg, skönt att göra något annat, inte bara vara hemma! (Även om jag trivs mer än fisken i vattnet!) Vi har grillat mumsig mat, planterat uteblommor och satt upp gardiner! Det blev jättebra, med allt! Idag har jag och Ehlin varit till Skärholmen och shoppat lite, hon träffade sin kompis där, som också ska ha barn, så vi har handlat lite babykläder! (Jag behöll det jag handlade, till ett speciellt tillfälle!!)
Glömde en massa saker, när jag sprang till tåget igår...bla kameran, så det blev inga kort tagna, mer än med mobilen, och den sladden har jag inte letat rätt på än..hrmf.. (glömde Ehlins post och kött som jag hade lovat att ta med mig också!!)
Men när jag letat rätt på sladden ska jag lägga in lite av korten!

Tobbes tatuering blir kanonfin! Han är dunderförkyld och sover just nu, men lovar att ta kort på tatueringen sen!

Ha en skön söndag!

Kram!

Hamnade i huvudstaden! =)

Jepp,så blev det! Tog tåget till Stockholm och sen tunnelbanan till Skärholmen, där Ehlin & Alfonso var och shoppade, sen vidare hem till dom i/på Hägerstensåsen, och här har vi haft en helt fantastisk dag! Jag är så glad att jag inte "kommer och stör" utan jag känner verkligen att jag är välkommen här! SÅ UNDERBART!!

Hemma i Uppsala har Tobbe tatuerat sig, är jättenyfiken på hur den ser ut nu!? Men får hålla mig tills i morgon, när vi träffas igen!

Nu ska jag bädda iordning soffan, för att sova här hos Ehlin & Alfonso (&Crusse!)! Kanon!!

Kram!

Kanonväder!

Ibland är det skönt att tiden går snabbt. Nu är det fredag igen och ute är det KANONVÄDER! Så skönt, har faktiskt inga planer alls inför helgen, så lördag och söndag ligger helt öppna för vila, sol och kanske något mer...vem vet?

Ikväll jobbar Tobbe och i morgon ska han forsätta med sin tatuering..det ska bli spännande och se hur den blir tillslut!

Nepp...nu ska jag gå till tvättstugan och tvätta lite kläder..

Ha en bra fredagkväll alla!

Kram!


Och ännu varmare idag, torsdag!

Så skönt, med värmen!! Vi svenskar blir ju som galna, när det blir lite varmare ute!! Flickorna på skolan och på stan (ja,jag springer på stan VARJE dag..!!) går runt i kortkorta kjolar och shorts, linnen och 70-tals solglasögon! (ja,jag börjar bli gammal också!) Det sopas grus på gatorna och det börjar bli grönt ute! Känner av pollenallergin faktiskt, det är inte så farligt, mer än att näsan rinner och jag nyser, mer än vanligt!

Ser fram mot att köpa lite blommor, att sätta på uteplatsen, men än så länge är det mest panseér, och dom är ju så fantastiskt söta och fina just nu, men bara efter några veckor, blir dom skit tråkiga...Går på samma sak varje år, köper en massa och sen i slutet på maj, undrar man vad man tänkte på egentligen...

I år ska jag INTE köpa några...tror jag...!

Fredag igen i morgon..!

Kram i vårvärmen!

Varmare ute idag, faktiskt!

Och varmare ska det bli, har dom lovat på "Vädret"!! Kanon!


Idag åkte jag ut till Storvreta efter jobbet och hämtade posten, och jag kan återigen bara konstatera, att det är skönt att vara därifrån..nu är det tydligen värsta grannbråket mellen grannarna där, och sånt är ju faktiskt riktigt skönt att slippa!! Det är kattbråket (som vanligt, under våren!) och en massa annat, som dom tjafsar om...SÅ skönt att vara därifrån!
Idag såg jag på Uppsalahems hemsida, att fler grannar är på väg att flytta därifrån, så det är väl ett generationsskifte på gång, kanske!?
Har inte så mycket grejer kvar där nu, och det är också SÅ skönt!!
Nästa vecka ska jag lämna tillbaka nycklarna, och då hoppas jag verkligen att dom är snälla mot mig på Swesafe..en nyckel är ju borta, sen en massa år tillbaka..men som sagt jag hoppas verkligen att jag slipper en massa onödiga utgifter på det..har det nog jobbigt ändå med ekonomin!!

Men jag trivs kanonbra här, sådan vånda och ångest jag har haft inför allt, och så blir det SÅ BRA!!
Bara alla räkningar kan bli betalda nu i slutet på månaden, så kan jag "börja om" sen, på riktigt!! (hoppas,hoppas!)

Kram alla!


När kommer vårvärmen?

Burrrr...vad kallt det är ute....I morse var det -5° Burrr...en gång till!!
Tog precis en snabbpromenad ner på stan, och höll allvarligt på att frysa ihjäl....burrr...
Men nu sitter jag inne i min varma och sköna lägenhet och har "Vänner" på i bakgrunden och kollar in lite sidor på internet..

Har precis lyckats återställa den här sidan, så man kan skriva kommentarer igen! (ni får gärna tro att jag kan sånt själv!!) Jag har ju till och med fixat så ALLA inlägg syns igen!! (kunde ju det själv också..!!) Är ju helt självlärd när det gäller datorer och internet, så är rätt stolt, när jag lyckas! =)

Nej, nu ska jag krypa ner i min fina soffa under en av mina fina filtar och mysa lite!

Kram!

Är så ledsen..

..för Johans skull...SKITGUBBE..på ren svenska, som inte kunde godkänna honom, när han ansåg att: -han KAN ju köra.. Återigen: SKITGUBBE!!

Blev utmanad av Ingela på hennes blogg http://fjallboskogen.blogspot.com/ 

5 saker man vill ska hända under 2009.

(Det har ju redan hänt en massa saker och vi är bara inne i april än...)

1.Att få bli kär i den man som är tänkt för mig..romantik och mycket kärlek är något som jag verkligen längtar efter.

2.Att mina barn ska må bra, att Ehlin ska få en bra och lätt förlossning och att lilla Adina ska vara välskapt och en härlig tillskott i vår familj. Att Johan & IsaDoras bröllop ska bli precis som dom vill och har tänkt sig och att Tobias ska må bra och lyckas med det han gör i skolan och med rugbyn. Jaa, att dom ska få det dom behöver och det dom längtar efter i sina liv!

3.Att min ekonomi blir bra, att räkningarna blir betalda och jag ska ändå ha pengar över till det jag vill ha!

4.Att jag vågar göra något annat i mitt liv, än att bara åka till jobbet varje dag, för "det kan jag", att jag ska våga hitta något annat att jobba med, som kan utveckla mig ännu mer och ge mig mer pengar!

5.Att mina nära och kära ska må bra, att min mamma ska överleva och verkligen MÅ bra i sitt liv, trots sin sjukdom. Och att jag kan och orkar finnas som stöd och hjälp för dom som behöver det.

Finns säkert mer som jag egentligen vill, men just nu är det dom här 5 sakerna som kom först!
Jo, lägger till en sak till;
 
6.Att få möjlighet att resa mer, både i Sverige och även till andra länder (typ Spanien..)


Kram!

Övningskörning

Har jag hållit på med nästan hela dagen... Johan har snart uppkörning, och vill verkligen kunna allt. Och han ÄR jätteduktig! Försöker till och med att lära honom fickparkera...hrmf... snart är han bättre på det än mig..tror det sitter i dom manliga generna, eller nått.. Men håll tummarna för Johan..han är verkligen VÄRD ett körkort efter all möda och besvär!

När vi var ute och körde, åkte vi förbi Jysk, där köpte jag två fina lyktor!

Riktigt fina tycker jag!
Har inte riktigt bestämt mig för rätt placering än, men dom är ju flyttbara.. Billiga var dom också, annars hade jag ju inte haft råd..=/

Har kollat på en gammal filmklassiker nu på eftermiddagen.. "Life of Brian"  Den är så bra!

Snart är helgen slut igen, och det är dags för en ny arbetsvecka..Halva april, har redan gått!

Kramisar!

Snart klar i Storvreta!

Nu är garaget tomt och städat (hur noga bör man vara i ett garage?). Bara några få saker kvar i lägenheten (mest Johans!) sen är den också klar..så skönt! Jag struntade i att engagera mig i Helping Hand...allt ställdes in i soprummet..
En del sparades och har nu hamnat på nästa förvaringsställe...mitt förråd! Men skönt är det att det är klart iallafall!

Sen har jag & Tobbe varit på Biltema, där han köpte sig en cool cykel! Sen hoppas jag han hinner fixa till min cykel också, så jag kan börja cykla till jobbet! (fast egentligen ÄR det inte så bråttom...hrmf..!)

Ikväll blir det en lugn kväll hoppas jag! Tobbe ska ut, så jag kommer nog att somna här på soffan! =)

Kram!


Slut på arbetsveckan!

Jepp..nu har jag jobbat klart för idag! Har varit på "Torget" och träffat alla stora elever idag! Mycket trevligt!
Har orkat städa lägenheten innan jag satte mig här framför datorn..dammat, dammsugit och skurat!
Nu ska jag nog ta mig en prommis ner på stan i det fina vårvädret!

Hoppas att orken håller i sig, tills i morgon, så  jag orkar fixa garaget i Storvreta!

Vårkram!

Snart fredag igen då...

En arbetsdag kvar, den här veckan, sen blir det helg, och då ska jag åka till Himmelsvägen och försöka göra färdigt det mesta där! Har ju garaget kvar, men det är mycket som kan skänkas till Helping Hand, så förhoppningsvis så går det snabbt..och så hoppas jag på bra väder!

Idag gjorde jag färdigt beställningen för maten till den sista veckan i april...så snabbt går det!

Det känns som om jag bott här länge, men det är inte ens 2 veckor..men känner mig verkligen som hemma här!

Kram alla som läser!

Sommardäcken PÅ!

Så nu ÄR det verkligen vår! Tack Johan för att du hjälper mig så mycket! Och JÄTTEGRATTIS till att du klarade teoriprovet idag! Snart har du körkortet!!

Nu börjar jag bli rätt så bra på att fickparkera...men måste ju få säga att jag grämer mig, varje gång...fy vad jag tycker att det är svårt!! Men övning ger ju färdighet, så snart så....

Tog mig råd idag och provade pizzerian på hörnet här...och det var riktigt gott! Nästan lite farligt att ha allt så nära! =)

Kram!

Jobb & livet rullar på

Första dagen avklarad..och även om det glöms lite här & där i min hjärna, så är det ju som om jag/vi jobbade igår.. Samma rutiner,liksom...skönt, men lite långrandigt!
En kom idag och frågade om det var sant, att jag skulle sluta på jobbet...kan ju ta det som ett tecken, faktiskt! Även om jag tycker jättemycket om alla arbetskamrater, eleverna och en del lärare ;-) så är det nog dags, för något nytt...men en sak i taget..nu ska jag njuta av det nya boendet och allt som det innebär!

Idag tog jag mig i kragen och åkte till Kraftkällan efter jobbet! Faktiskt första gången den här månaden..hrmf.. men bättre en gång än ingen gång..men jag lovar att det ska bli bättring! Nu har jag börjat med morgonprommisarna igen, och det är jätteskönt, även om jag ofta kommer "av" mig i mitt powerwalk, för det är ju fina hus här i Svartbäcken och kolla på!! Men det blir ju en vana snart att se dom!!
Tog en promenad ner på stan efter jobb och träning idag också, så det har blivit mycket motion idag! (Köpte ett nytt duschdraperi!)

Såg två kändisar på stan..Robert Aschberg & Gert Fylking! =)

Kram!

Nyklädd soffa och nyfödd baby

Tänkte bara visa lite bilder från en helt fantastisk slutkläm på det här påsklovet! Har haft det fantastiskt!
Idag kom äntligen IsaDoras systers son och vi fick ÄRAN, att träffa honom..inte ens tolv timmar gammal! Denzel, ska han heta...hur collt namn som helst!



Påklädd soffa! Det blev jättebra!

Crusse..världens sötaste tax!

Kram!

Annandag påsk

Nu har jag haft mina första nattgäster i nya bäddsoffan!! Och den har äntligen fått kläder!! Jag tror den var hård att sova i, men dom har sovit iallafall!!
Igår så kom alla kidsen HEM! Åhh..me like alot! Vi grillade och hade det jättemysigt!
Så härligt att ha en storfamilj! Snart blir vi ju ännu fler! =)

Idag ska jag njuta av sista dagen innan en ny arbetsvecka börjar! Inte många veckor kvar nu..innan vi har sommarlov igen!

Återkommer!
Kram!

Påskdagen

Snart dags för en ny arbetsvecka.....fast nu har vi två hela dagar kvar av att njuta av ledigheten!
Och vilket fantastiskt väder vi har! Igår satt jag på min uteplats och FICK FÄRG!! Jag blir lika "galen" som när jag kommer ner till Spanien...Vill bara kasta av sig kläderna och SOLA!! Har en bra uteplats..kan sitta lite skymd under balkongerna, men även en gräsmatta, där jag kan sitta om jag vill! Lite blommor på "staketet" till sommaren, och det kommer att bli en härlig oas! (inte som Margots fantastiska lustgård..)

Åkte till Storvreta och hämtade posten igår..och det kändes bra..lite ledsamt är det att gå där i tomheten, men det är som ett avslutat kapitel..och det var en skön känsla, när jag efter all vånda, all oro, alla tårar (och det har det varit MASSOR av!), all beslutsångest och vanlig ångest, alla hemska räkningar på över tjogotusen, allt packande ner, sen upp att jag nu vet att det ÄR rätt..att beslutet att bryta upp, ÄR det bästa!! Skönt!!

Idag ska jag faktiskt ta mig i kragen och ta min första morgonpromenad här i dom (för mig nya) kvarteren! Det ser ut att bli en lika fin dag idag!

Och idag fyller min älskade (soon to be) svärdotter 20 år!!

Grattis IsaDora!! Du är fantastisk!

Kram i vårsolen!

Påskafton

Det ser ut att bli en fantastiskt solig dag idag! (*hoppas*)

För en vecka sedan vaknade jag upp, nervös och orolig i ett hem i Storvreta....idag vaknade jag upp här i Svartbäcken..Det känns fortfarande overkligt, att jag verkligen bor här..och den konstigaste känslan av dom alla, är faktiskt att det känns så NATURLIGT!! Som om jag bott här förut, eller nått..!!??

Jag funderade på att åka till Falun idag och fira en helt underbar tjej som fyller tio år idag..men jag har verkligen INGA pengar att åka dit för..=( Trist, men så är det.. Lovar att jag kommer så fort jag har pengar och bilen är tankad! LOVAR!
 
Madelene..en av världens sötaste tjej!
Grattis på 10-årsdagen!

Glad Påsk Kramar!

Långfredag

Långfredag idag då...jag är så pass gammal, så när jag var yngre, så fick man inte göra någonting den här dagen...på radion spelade man bara "sorgemusik" och vi fick knappt leka med varandra och absolut inte skratta..och jag är inte ens uppvuxen i ett Kristet hem!!
Men så var det..Annat är det idag då! Även om vi ska minnas vad Jesus gjorde för oss på korset, så tycker jag att vi ska komma ihåg att det var ju någonting FANTASTISKT som han gjorde för oss alla!

Kan berätta att Helenas operation har gått bra, hon var uppe och gick igår på eftermiddagen..tack & lov för det! Det blev en "gråtdag" igår..och då är det ju inte ens jag som har det värst...hrmf..=/

Idag ska Ehlin köpa klädsel till min soffa på Ikea i Stockholm! Nu ska den inte behöva stå här naken och se frussen ut!
Fick mailsvar från någon på Kundtjänst, som sa att dom kanske hade tre klädslar kvar i Uppsala, men när jag har varit där så har dom INTE haft några, så jag ringde och kollade, och dom har ju inga...Men på Ikea i Kungenskurva så har dom! Det får bli en vit soffa nu, även om spill och smuts kommer att synas så kan man ta av klädseln och tvätta av dom, så jag hoppas att det blir bra! Har tagit tillbaka fotöljen, som jag fick av Maria och ställt den i vardagsrummet..den passar PERFEKT!!

Ha en bra Långfredag allihopa!
Kram!

Det kan svänga snabbt!

Trodde att det skulle bli en lugn och skön dag...
Ack, så jag bedrog mig..Lugn..Ja visst, men inte speciellt skön dag... =(

Min kära systeryster ska/har opereras akut för diskbråck idag och mamma har fått veta att hon måste opereras igen, den här gången i högerarmen..det är samma sak som hon hade i nacken...inget skellett kvar.... =/

Det hade ju kunnat blivit en roligare dag, än att oroa sig för sina nära och kära...

Återigen bit ihop eller bryt ihop..



Skärtorsdag

Vad ska man hitta på idag då?
Jag tror inte att det blir någon påskmiddag med barnen i år, dom ska nog göra annat under helgen..(dom jobbar ju hela tiden!!) Så jag behöver inte trängas på Ica med tiotusentals andra, för att handla en massa!!(tur är väl det, eftersom pengarna börjar tryta!)
Vi har faktiskt inga "klockrena" traditioner i vår familj under påsken, inte som vi har under julen, då vi absolut inte skulle kunna fira utan varandra.. Men det kommer nog bli en bra dag och påsk iallafall! Dom har lovat MASSOR MED SOL i helgen!
Fast idag ser det ut att bli en grå och regnig dag..och det kan vara skönt att bara slappa inne idag...men man vet aldrig..nått kanske jag hittar på!?

I´ll be back!
Kram


Skönt med påsklov!

Idag tog jag en prommis ner på stan igen!! Härligt! Fast jag behövde inte gå ensam, Carola och Dennis kom! Så mysigt att umgås "privat", inte bara som arbetskompisar! Me like alot! Vi kostade på oss ett restaurangbesök, höll på att hamna i "chinakoma"...usch, vad man äter...bara för att det är så gott! Men en jättemysig dag hade vi...kul,kul!

Det är synd att tiden går lika snabbt, även när man är ledig..nu har halva påsklovet gått! Men det är riktigt skönt att vara ledig!

Trodde att jag skulle få kolla på Greys Anatomy ikväll...men det är ju hockey... =/

Kram alla!

Ensam

Igår stack Tobbe med Jennifer till hennes syster, så jag har varit helt själv.. Trodde att jag skulle få främmande av systeryster & familj, men dom hann inte komma förbi, innan dom skulle åka till Arlanda, för att sen åka till New York!! (jag är inte ett dugg avundsjuk ;-)!)
Tyst och lugnt har det varit, även om det är ovana ljud från grannar och i trapphuset, så vänjer man sig snabbt! Hör knappt tåget som tuffar förbi! Jag har sovit hela natten, och det är så SKÖNT!

Vårkramar!




Snart "klar"!

Nu har jag levt i en enda röra sen februari...så nu har jag plockat & plockat, och nu har jag faktiskt inte så många kartonger kvar!! (Så dom bilderna ni sett i förra inlägget, från i morse, där kartonger syns....BORTA!) Har självklart mycket att pyssla med, tavlor, hyllor och några till kartonger som ska in i skåp (hur trist som helst..in i städskåpet och en massa verktyg, som jag inte ens kan namnen på!)

Tog mig en promenad till stan idag i det fantastiska vår vädret! Unga och gamla sitter vid å-kanten och solar..Hur mysigt som helst! Och NÄRA till stan är det också!

Skönt är det med påsklov också, har nästan glömt bort att jag har det, för det har varit SÅ mycket snurr just nu..men idag kom jag på att jag är faktiskt ledig!
Fattig som bara den, men lycklig över att ha fått möjligheten att göra det här nya i livet, rik på fantastiska barn med respektive och det känns bara bra!

Igår kväll mailade jag till Ikea, och frågade om klädseln till min nakna bäddsoffa..och än så länge har dom inte svarat, men jag hoppas verkligen att det finns en svart eller/och vit klädsel kvar!

Kramisar!

Trivs här!



Lite bilder från mitt nya hem här i Svartbäcken!
Kolla in den fina kökslampan, som jag fått! Den är jättefin! I love it!

Allt känns fortfarande så overkligt, att jag verkligen HAR flyttat..och samtidigt så känns det  FANTASTISKT!

Jag trivs här!

Ni är välkomna att hälsa på! Ska försöka komma på att bra datum att ha en inflyttningsfest på, återkommer med det!

Kram alla i vårvärmen!

Tror jag börjar bli ett geni...

Jippi! Jag har fått igång internet OCH telefonen!! (fast ett tillfälligt nummer..jag vet faktiskt inte om det gamla fungerar, ÄN!)
Snart ska jag lägga in lite bilder också...men en sak i taget!!

Kan meddela mina bloggläsare att i natt har jag sovit för första gången på evigheter, HELA natten (tog TRE alvedon, så det var kanske det som gjorde susen?!)

Stamkund på IKEA är jag också, var dit idag igen...men fortfarande ingen klädsel till bäddsoffan....den står här helt naken!! =) Tur att jag köpte några filtar som vi kan täcka den med! Ska gå in på deras hemsida för och se om den kan beställas där! Måste ju bara blogga först!

Återkommer!
Kram!

Flyttat!

Jaa,nu har ja blivit stadsbo!

Tack alla som hjälpt mig: Ehlin, Alfonso, Johan, IsaDora,Jennifer och Tobias och hans starka kompisar! Tack till IsaDoras mamma Maria, för lånet av bil och släp! Tack till Carola som kom igår och gjorde en insats!

Jag är helt överväldigad av all hjälp! Hade inte klarat mig utan någon av er!

Nu är det all upp packning kvar, har hunnit med en hel del men har massor kvar! Har köpt nya soffor, och det kan jag lova är en historia för sig...Herregud vilket strulande..men nu har jag en bäddsoffa UTAN KLÄDSEL!! Och en tvåsitssoffa med klädsel!!

Inget internet och ingen telefon! (sitter hos Johan och lånar hans fina dator!)

Våren har nu kommit till Uppsala, så vi har grillat både igår och idag! Mysigt och fantastiskt gott!!

Kram till er alla!

Inte orkat packa ner den än...

Så nu skriver jag en sista blogg (igen!) härifrån Himmelsvägen i Storvreta...förhoppningsvis så har jag internet och datorn inkopplad på Repslagaregatan i Uppsala, kanske inte idag, men om någon dag (hur ska jag överleva..utan datorn?).

Det känns kallt och konstigt (& dammigt!) här nu..gardiner,tavlor och allt smått & gott som har gjort det här till mitt hem är nu nedpackat (eller slängt!)..men jag hoppas att jag kommer att trivas i stan..något helt nytt i livet..som att vända på ett blad i en bok..ny sida och nya möjligheter..Oj, så poetisk jag blev, helt plötsligt!!
Men i all stress och sömnlöshet, som jag lider av, så har jag ändå en känsla av att det här är rätt, flytten, förändringarna och pengabristen..allt kommer att lösa sig!

960624 -flyttade vi hit, ett stort steg i mitt då 28 åriga liv.
090404 -flyttar jag ut, ett stort steg i mitt nu 41 åriga liv.

Kram alla!

Packa ner datorn...

...är det nog dags för snart...
Eller så spar jag det tills i morgon bitti..

See you all soon!
Kram

Snart påsklov

Kom precis på att det är PÅSKLOV nästa vecka...!! Så skönt! Då kan jag packa upp och pyssla i lugn & ro!

Jag bokade tid i går, i tvättstugan, som ligger en trappa upp i huset, nära och bra..det var en liten och söt tvättstuga, med nya och fina maskiner!

Idag ska jag åka till Svartbäcken nu på morgonen...har nämligen min mobilladdare där och här i Storvreta finns min mobil....URLADDAD!! Så jag tar med mig kartonger och lite blommor, som jag förhoppningsvis hinner packa ur bilen innan jag måste åka till jobbet. Sen blir det sista natten (hoppas jag!) i Storvreta...konstigt...men ändå helt okej!
Hoppas att jag kan sova iallafall...det är en brist i mitt liv just nu..sömn..vaknar fortfarande på natten och kan inte somna om..FRUSTRERANDE!

Ha en bra fredag!
Kram!

Torsdag hela dagen...

Så i morgon är det fredag...sen lördag...DÅ FLYTTAR JAG!!!!!!
Jag packar ner...åker till Svarbäcken och packar upp...ett ekorrhjul...men snart är det klart!
Tack & lov!
Är faktiskt jättenervös inför allt...men det kommer väl att gå bra,hoppas jag..är mest nervös för att det ska hända en massa tok...att sängarna åker av släpet..eller nått..Ska ju försöka få isär allt, sen att få ihop allt ordentligt igen..hatthyllan som ska skruvas ner och lampor som också ska tas ner...ingen uppgift jag känner mig säker på, så förmodlingen är det därför jag inte ser fram emot det...(typiskt kvinnligt kanske?)

Det blir nog en tur till IKEA på lördagen också, ska nog köpa mig en ny soffa på avbetalning..

Fast jag ska nog köpa en svart..tror jag...
Beslutsångestensdrottning= JAG

Kram!


Torsdag igen...

Oj vad tiden går snabbt...idag kommer vi att servera PÅSKBUFFÉ på skolan!

Igår kväll var jag så trött att jag somnade under mitt absoluta favoritprogram...Greys Anatomy..
Jag har en konstig ovana, som jag inte rår på och det är att jag vaknar ALLTID vid 2 tiden på natten och sen kan jag INTE somna om...Det är så frustrerande...men det kanske är all oro och stress som väcker mig...eftersom det är det som är runt omkring mig som snurrar i tankarna..när jag väl ligger där och verkligen försöker somna om...

Jag glömde berätta igår att Johans rum blev GODKÄNT!! Så fantastiskt skönt!!

Kanske hinner jag skriva en blogg till idag...vi får se...men det kanske blir lite glesare med bloggandet nu i all flyttröra!!
Men alla ni kända och okända som läser, håll tummarna för att allt ska gå bra för mig (& Tobbe)..Att jag inte fattar en massa dåliga beslut (vill ju köpa en soffa, och det kan jag göra.. på avbetalning)!

Kramisar!

Repslagaregatan

Jaa...nu har jag varit till lägenheten....OCH DET VAR MITT NAMN PÅ DÖRREN... & MIN LÄGENHET.... Konstig känsla men en  BRA känsla! Jag gick runt och kunde titta överallt, i alla skåp och lådor...Åkte till Storvreta och hämtade Tobbe och några kartonger..så nu har jag börjat att packa UPP.. =) Tog mig i kragen och åkte till IKEA....trots att det var invigningsdagen och massor med folk!! Där handlade jag en hylla till badrummet (för presentkortspengarna!). Johan, IsaDora & Maria (IsaDoras fantastiska mamma!) var där och hon VANN en jätte fin fotölj...SOM JAG FICK!! Tack snälla Maria!! Den kommer att passa jättebra på Tobbes rum!


Kram alla!