Lyckad fest!

Tack alla mina kära arbetskamrater, vänner & barn!
Det blev en lyckad buffé, trots att jag var skitnervös innan... Alla verkade mätta och belåtna, och jag tyckte att maten var riktigt god, så tack även till Ica Kvantum!


En fantastisk sommardag  har det varit också...SÅ varmt!! Kanon!

Morsdag är det också, och mina fina barn tyckte att jag skulle investera i en parasollfot...!! (det heter väl en...inte ett..en fot, ett parasoll...hrmf...det kanske inte heter parasollfot...!!??)

Tack ännu en gång!
Kram!

Sommarvärme!

Åhhh vilken härlig sommarvärme vi haft idag!! Det är ju det här som vi längtar efter hela kalla och trista vintern!
Idag kom Ehlin hit och vi tog bilen till metropolen Storvreta (bilen går inte 100%..motorlampan började lysa igen..bläe) Hälsade på Ehlins kompisar Annika & Martin, Ulrika & Tomas och självklart en sväng till Mia & PG! En turné helt enkelt!

Åkte och kollade på Tobbe som spelade Rugby på eftermiddagen...storstryk igen, men alltid lika kul att kolla på Rugby! Carola & Anna kom också och kollade..kul,kul!

I morgon blir det buffé här, det ska bli skoj att visa alla jobbarkompisar hur jag fått det här i Svartbäcken och samtidigt äta god mat!

Nu blir det Robinsonfinal och jordgubbar med grädde!

Kram!

Inte så trasig bil,trots allt!

Nej tack & lov, så var det inga stora fel på bilen.

Dom har gjort en felsökning i datan i bilen och fann det här;
Spjällpotentiometer
Sugrörstryckgivare
Spänningsförsörjning

Glasklart....eller hur...??      NOT!!!

Kram alla!

Trasig bil...igen...

Igår morse, när jag skulle åka till jobbet, så började motorlampan lysa i bilen...åhhh...det är en så jobbig känsla, inte bara att bilen kostar en massa pengar, utan att man blir beroende av andra människor...
Jag ställde bilen snyggt vid Bolandsskolan, och promenerade (i regnet) till jobbet.. Systeryster, är ju här och skulle till Stockholm, så jag har fått låna hennes fantastiska BMW..!! Åkte förbi min bil och startade upp den...och då minsann lyste inga lampor!! Tog en lååång promenad tillbaka till bilen och körde hem den!!
Ska lämna in den för en "felsökning" nu på morgonen...och jag HOPPAS, HOPPAS att det är något  lätt och billigt, som ska fixas till! Min ekonomi, pallar verkligen inte för fler utgifter!! (bläe)
Så håll tummarna, att det ska gå och fixa!!

Idag är det fredag igen, och i helgen kommer min tjocka dotter hit...det ska bli mysigt att få rå om henne igen!! Känns som om det var länge sen jag träffade henne, men egentligen är det bara typ två veckor sen..
Det ska bli högsommarvärme i helgen...DET ser jag också fram emot!! Och jag ser verkligen fram emot söndagen och Bufféfesten som jag ska ha!! Och Tobbes Rugbymatch på lördag.... Jaa..jag ser nog fram emot helgen helt enkelt!!

Så ha en bra fredag!
Så ska jag försöka uppdatera här hur det går för bilen...
Kram!

Imorgon är det fredag....

Igår hade vi "vårfesten"...och för oss gick det riktigt bra!! Lite pyssel och trix, för att räkna allt (skink-klämmor, festis & banan) plus att 20 stycken "laktoser", ska ha egna mackor, och 8 stycken glutenallergiker, ska ha sitt och en vegetarian....Känner ju inte alla heller, eftersom dom kommer från två andra skolor till oss och ska vara med..Så lite bökigt blir det, och när vi väl var nöjda, och trodde att vi var klara, så kom det en glassleverans (det är alltså 450 personer, som vi fixar och donar till...) Så då var det bara till att börja om...börja räkna antal elever, och fixa allergikernas glass...Men som sagt, allt gick jätte bra!

Jobbade som PA på kvällen, och det gick också bra. Det enda negativa med det, är att jag missade Greys Anatomy..hihi.. Kommer förmodligen att missa reprisen också, eftersom jag ska ha alla mina kära medarbetare (& vänner) på buffé här på söndag, när reprisen går! Men jag överlever...förmodligen...=)

Ha en bra dag alla!
Kram!

Förmån

Att vara nån slags mellanchef, kan ju ha sina fördelar och förmåner...IBLAND...speciellt när det kommer till avslutningarna iallafall!

Titta vilken fin blomma jag har fått av min chef Juhani!! TACK!!

Har haft besök av min kära mamma och systeryster idag! Trevligt, trevligt! Mamma mår ganska bra efter alla omständligheter..även om hon är ledsen, ganska mycket, så tror jag att det kommer att bli bra tillslut! Hoppet är ju det sista som lämnar en, så jag fortsätter envist att hoppas på att hon kommer att MÅ BRA!! Även om cancern är obotlig, så kan hon få MÅ BRA!!

Kramisar!

Olika människoöden

Har precis kommit hem från mitt "nya" jobb som Personlig assistent, och vilket speciellt jobb det är! Och vilka otroliga människoöden det finns! Käre värld! men SÅ meningsfullt ändå..kanske inte alltid för assistenten, men för "brukaren"!
Även om jag egentligen är SKITNERVÖS inför uppgiften, så hoppas jag verkligen att det kommer att gå bra! Hoppas det iallafall!

Efter en slitsam dag på mitt ordniarie arbete, så känner jag mig rätt så trött nu..och den fantastiska värmen som kom, gör ju att man längtar ännu mer efter ledigheten, och framför allt SOMMAREN!!

Men nu är det snart slut på den här terminen..bara 8 arbetsdagar kvar...Vårfest på onsdag..(bläe), sen Studentavslutning på fredag (!) och efter det är det bara 4 dagar kvar!

Ska jobba som PA på onsdagkväll också, då börjar jag klockan 20.00! Det blir mycket nu, men som sagt...snart är det SOMMARLOV!!

Nu ska jag sätta (lägga) mig bekvämt i soffan och bara zappa bland tv-kanalerna och slappa!

Kramisar!

Grattis idag!



Idag är det Phoebes tur att fylla år! Han blir 9 år!! Det är rätt så många år det...speciellt i en katts liv!

Det ser ut att bli en fin dag idag, soligt och ganska varmt, så en eftermiddag med Rugby, ska bli skoj att kolla på! Innan blir det tvättstugan och uppladdning inför dom sista arbetsveckorna..ska även jobba som Personlig Assistent nästa vecka, jag ska få lära mig alla rutiner och lära känna hon jag ska jobba med!
 
Jag har en annan viktig "arbetsuppgift" också, och det är att ta emot anmälnigarna till Johan & IsaDoras bröllop! Det är redan några som ringt och tackat JA! Den 27:e är sista dagen för er som läser bloggen, är bjudna på bröllopet och inte anmält er.....!!

Kramisar!

Slapp lördag!

Så SKÖNT med en slappdag! Har tandvärk...det är väl det enda som är jobbigt just nu...för eftermiddagsvädret har ju blivit kanon!

I morgon klockan 14.00 är det hemmamatch för Rugbygrabbarna, kom dit och kolla vettja..hur kul som helst! Planen ligger bakom Fyrisfjädern, vid Fyrishov! (Nära för mig nu!)



Kram!

Bra fredag!

Johan har fixat till skydden som ska sitta under bilen (som togs bort i våras, när bilen läckte olja...) Tack Johan!
Själv, har jag suttit bredvid, när han övningskört och tittat på när han låg UNDER bilen ;-) Har faktiskt ordnat mat och varit ett moraliskt stöd.... Så jag har inte bara latat mig!!

Nu på kvällen har jag träffat Mia och hennes dotter Lenitha, nere på stan och vi har haft det fantastiskt trevligt!! Fick åka taxi hem, den LÅÅÅÅÅNGA vägen hem...hihi...

Nu är det dags för sängen...ska försöka få in Phoebe, som nyss gick ut..och samtidigt försöka hålla Cilla kvar inne..! Ett fasligt bestyr, jag har med katterna.. =)

Godnattkramar!


Grattis idag!




Kramisar!

Långhelg!

Våren är bra på det viset...en massa ledighet, innan ledigheten!!
Nu har jag jobbat klart för den här veckan, och det är SÅ SKÖNT!!


Våren är en så fin årstid, när allt som ser dött ut, plötsligt får liv och det är något magiskt, med alla vackra färger, blommor och dofter!
Synd bara att jag är så usel, på vad alla träd och blommor heter..hade kunnat skryta mycket om allt som blommar och knoppas här i Svartbäcken annars!


Kram alla!

Tisdagsfunderingar...

...Har jag nog egentligen inga...för har inte en aaaaning om vad jag ska skriva om idag...Kanske ska jag berätta att jag fått en genial idé att kombinera en inflyttningsfest/visning av lägenheten för mina kära arbetskamrater och det årliga restaurangbesök som vi brukar göra...min geniala idé är att jag köper cateringmat HIT!!!!!!!!!! Hur smart är inte det??? (Jättesmart!!) Får ju rätt så mycket pengar från jobbet för att glädja och tacka alla arbetare och frivilliga, så jag behöver inte bekymra mig för att det ska bli "dyrt"!! Vilken kanonidé, om jag får skryta lite..hihi.. Då kan jag ju köpa blommorna som också blivit en tratition, och ha dom här, så får var och en ta med sig en hem...Åhhh..vad nöjd jag är!! =)

Har haft en bra arbetsdag idag, jobbig mat (soppa), men har hunnit med matbeställningarna för sista veckan, innan skolavslutningen!
Kan inte fatta hur fort den här terminen har gått..och SÅ mycket som hänt i mitt liv, under det här året..och det är ju inte slut än...



Ha en fortsatt bra tisdagskväll alla bloggläsare!

Kramisar!

Kort vecka!

SÅ skönt, med bara tre arbetsdagar!! En är redan avklarad..så två kvar!!=)
Har inga planer för helgen, så det ska bli jätteskönt att bara ta det lugnt!

Igår eftermiddag, lyckades jag sätta tjejerna på RÄTT tåg till Borlänge!! Det blev riktigt trist och tyst här hemma när dom åkte..men jag för glädjas med att dom har fått ett minne för livet iallafall...hos tokiga moster!! =) Hoppas att dom vågar komma tillbaka!


Kram alla!

Det blev en rolig dag....=/

Jaa...herregud..vart ska jag börja??
 
Väckte iallafall tjejerna efter tio, och vi gjorde oss iordning för en tågtur till Stockholm..lätt som en plätt, för en som mig, som åker dit ganska ofta, numera... När vi gick igenom stan, började jag fundera på deras tågbiljetter..om jag behövde
köpa till dom också, eller om det är som förr (när mina barn var mindre) att i vuxet sällskap åker man gratis!? Började vid ena biljettmaskinen,för att kolla..då gick biljetterna på över 200kr..hrmf...det stämmer inte.. Gick in till stället där man köper biljetter och där var det KÖER..smet fram till en "gubbe" och frågade..och visst, dom åker gratis! (Jippi!) Tog oss genom folkmassan och ut till dom andra biljettmaskinerna, där det var ännu mer köer.. och klockan började närma sig tio över..men det konstiga var att tåget inte kommit in än....konstigt... (alla ni som brukar åka "Uppsala-Stockholm", vet vart tåget står, hur mycket folk det oftast är och att dom stänger dörrarna 1 minut innan tåget ska gå!!) Men precis när jag ÄNTLIGEN fått ut min biljett så hade ett tåg rullat in..så vi springer dit..kastar oss in i en vagn (för nu var klockan tio över) och gladeligen sätter oss...

Jaa, min kära bloggläsare, som vet vad som hände sen..ni skrattar säkert redan...men DÅ var det inte roligt!! Tåget började sakta rulla........ÅT FEL HÅLL shit,shit,shit...jag sprang till en stackars konduktör och skrek....-Vi måsta av...vi har klivit på FEL tåg...STANNA tåget!!! Hon svarade -Jag är ledsen, men vi är redan två timmar försenade, du får vänta till Sala! (och då rullar vi fortfarande sakta på stationen!!!!!!!!!)
Alla tankar som rullade igenom mitt huvud då gjorde så jag var dyngsur av svett och huvudet börjad värka... Och Jennie & Emilia, bara skrattade!!
Så min prestationsångest om att två fjortisar skulle ha tråkigt hos en moster i Uppsala sprack...
För vi hade tillslut roligt..Speciellt när Jennie ringde till Spanien till min syster och berättade att vi stod på perrongen i SALA!!
Tåget tillbaka mot Stockholm kom snabbt, och när jag ursäktande skulle dumförklara mig för konduktören, skrattade han bara och sa -Jaha, ni också...det är fler här på tåget som gjort samma sak!! (skönt för mitt väldigt sargade ego!!)

Två timmar senare kom vi iallafall fram till Stockholm...


Vi gick till slottet (och lyckades få Ehlin upp för alla trappor!) tittade på när soldaterna gjorde "vaktavlösning"!


Det blev tillslut en helt fantastisk dag!!

Tack Jennie & Emilia, för ert tålamod och uppmuntrande skratt och fniss! Ni är kanon!

Och nu kan ni som läser sluta att skratta åt mig.... För DÅ var det inte roligt!!!!!!!!!

Hihihihihihihihi!

Kram alla!

Moster...

...är jag och faster! Fast har varit moster längst, och det är faktiskt riktigt häftigt! Själva namnet känns ju gammalt (speciellt faster, tycker jag!) men jag är oerhört glad över att få vara någons moster och faster!! Nu har jag Jennie här och hennes kompis Emilia! Två fantastiska tjejer (fjortisar, så det fnittras mycket!!)!
 
Har prestationsångest, för jag vill ju inte att dom ska åka tillbaka till Dalarna och tycka att det är skittråkigt här..!!
Men än så länge så har vi haft det riktigt bra! I går åkte vi till Johan & IsaDora, kollade på en jätterolig film och käkade pizza! Idag tror jag vi tar oss till Stockholm och hälsar på Ehlin och kanske kollar på Tobbe som har sin första Rugbymatch! I morgon åker vi till mormor, och hälsar på!!

Jag har sovit gott i bäddsoffan, och flickorna sover (nog) gott i min säng (hoppas jag)!

Kram alla och ha en skön lördag!
Extrakramar till Fredrik, Jennie, Isabella, Madelene, Albin & Liam från er moster & faster!! =)


Vanlig dag!

Inget speciellt har hänt idag...mer än att mamma har fått lämna Akademiska Sjukhuset, och kommit hem!

Jag har jobbat som vanligt..städat, när jag kom hem..kollat på Tv´n, käkat "gammal" skolmat och bara slappat...har kollat på treans "Sjukhuset"..riktigt intressant är det, och nu är det en annan dokumentär på, "Stockholm-Arlanda", den är bra den med! Jag sitter framför datorn, och när jag kollar ut genom fönstret, så ser jag Polishuset...att ingen gör en dokusåpa där?? Ser Häktet, med gallren för fönstren..under Helikopterplattan(?) så ser det ut som "rastgårdar"..det kunde ju bli en jättehäftig vardagsdokusåpa ju!! Eller hur!?

Så en helt vanlig dag, håller på att gå mot sitt slut...Så Godnatt & Sov SÅ Gott!

Kram!

Höll mig på benen!

Det var inte lika jobbigt att träffa mamma, den här gången..även om det är jobbigt att se att hon har ont, så är det inte på långa vägar så jobbigt, som efter förra gången!! Hon får åka hem i morgon, så jag hoppas att det kommer att gå bra!

Tobbe jobbar, så är alldeles ensam hemma...förutom katterna då, som numera har hittat sina platser i soffan och fotöljen...hrmf...en massa katthår överallt!=/

I helgen får jag STORFRÄMMANDE!! Jennie och hennes bästa kompis Emilia, kommer!! Det ska bli jättekul, att få rå om två fjortisar.. ;-) Dom kommer med tåget på fredag, och sen åker dom hem igen på söndag! Vad dom ska göra hos en "gammal" moster, vet jag inte, men nått skoj vi nog hitta på!!


Hittade ingen annan bild, när dom är tillsammans..tjejerna! Men snyggingar är dom..blonda som blondiner!

Ha en bra onsdagkväll alla!

Kramisar!


Mamma opererad igen!

Pust...nu har jag pratat med mamma, efter operationen...shit, vad jobbigt det är att inte veta nått...har verkligen terroriserat Avd 70 D, under dagen...tror jag har ringt minst 10 ggr!! Först visste dom ingenting, men sen fick jag veta att mamma låg på "uppvaket"..hon kom inte tillbaka till avdelningen förrän vid 18 tiden... Men huvudsaken är att hon mår "bra". Jag åker dit i morgon och kollar hur allt ser ut...bara jag inte svimmar, iallafall!! =/

Kram alla! Och tack för alla tummar som hållts, under dagen!

Sista "hela veckan"...

Så är det...nästa vecka är det bara tre arbetsdagar..sen är vi lediga igen! SÅ SKÖNT!!
Som vanligt en massa strul av avbeställningar av mat och påbeställningar av mat.. stressigt värre.. men har ju rutin på det mesta, så det brukar ordna sig! I år är jag inte lika inställd på sommarlovet, eftersom det händer så mycket i sommar, plus att jag ska jobba extra som Personlig assistent! Så ledigheten som jag nu får, ska jag verkligen ta vara på!

Blondin...i solen! För ett år sedan! =)

I kväll läggs mamma in på Ackis igen, för i morgon ska hon opereras! Så håll tummarna att allt ska gå bra!!

Kramisar!

Mys-söndag igen!

Somnade framför Tv´n igår, även Ehlin faktiskt!! (mammas flicka!) Efter en fantastisk resa och dag så var det skönt att komma hem och ta det lugnt!

Tog en prommis i morse till Luthagen och köpte frukost! Har ätit god mat (Fläskfilé, ugnsbakade grönsaker & beasås!) Johan och Alfons kom och vi har haft det jättemysigt! Har tittat på en värdelös film med George Clooney och Brad Pitt! Sen åkte vi ut på en "söndagstur", helt enkelt en MYS-SÖNDAG!!



Kramisar!

Falun <3

Idag har det varit en bra dag! Startade tidigt i morse, jag, Ehlin, Johan & IsaDora norrut, mot Dalarna och Falun! Vi åkte ut till Sågmyra och den stora outlet "Lager 157", som ligger där! Sen till Tommys grav och planterade blommor, och det blev riktigt fint!
Senare på eftermiddagen så körde Johan upp mot Krondiket och Systeryster!! Där fick vi en fantastisk buffé..mumsigt värre!
Alltid lika trevligt att träffa alla igen!


Åkte till mina gamla hemkvarter en snabbis efteråt och där hälsade vi på Ingrid som fyller 65 år idag! Hon blev så glad när hon fick se oss, och speciellt Ehlin, så hon började gråta!! Kul att kunna göra någon så glad bara av att visa sig!!

Kram alla! Och speciellt till Helena, min alldeles speciella lilla lillasyster!!




Fredag igen & igen & igen..

Och idag kom Ehlin till jobbet,och hon får minsann lov att jobba för "gratislunchen" Hihi!! Kul är det när hon kommer iallafall! I morgon ska vi åka till Falun, där vi är bjudna på 35-års"kalas"!! Det var länge sen jag var dit nu..längtar efter systeryster! I midsommar blir det 40-års"kalas" med den andra systerystern...skönt att dom börjar komma ikapp...eftersom jag har slutat att fylla år!!

Ingen Crusse & Alfonso den här gången, och det känns tomt...men mysigt att få rå om dottern själv iallafall!

Ha en bra fredag allesammans!

Ingen operation!

Nej, operationen blev inställd för mamma, det hade varit alldeles för många akutoperationer på Ackis, så alla planerade blev inställda..Jag tror att hon fick en ny tid på tisdag! Tre timmar skulle operationen ta..=/ Men jag hoppas verkligen att hon ska kunna "komma tillbaka" efter allt det här och leva ett ganska "normalt" (vem gör det?) liv. Även om vägen dit, än så länge, är lite krokig och jobbig!!

Just nu så är både Phoebe och Cilla ute, på baksidan...Cilla hittar snabbt tillbaka och jag hoppas verkligen att gammelkatten Phoebe gör det också..Och att dom inte "förorenar" på någons uteplats/lekplats!!

Håret blev helt okej!! Ingen utväxt och dom gråa hårstråna är nu borta för en tid framöver!!

Ha en bra dag!

Kram!

Halvgrå onsdag

Jaha...så nu är Phoebe "hemma" hos oss..bilresan var värst för honom..men vi stängde inte in honom i någon kattbur, den här gången, utan Johan satt och höll i honom och försökte tala lugnande..och det gick riktigt bra!! Väl här hemma så går han mest runt och ser sig omkring...men vi är ju bekanta och dom flesta möblerna är ju det också...plus drygkompisen Cilla också då förstås!!

Det har varit lite av en pysseldag, Tobbe har fixat lamporna på mitt och hans rum, och Johan har satt upp hatthyllan och fixat och donat, med lite snickargrejer!! Tack mina älskade söner!

Själv håller jag på att färga håret..hoppas att det blir bra, för det är en annan nyans än vad jag brukar ha...hrmf...

Kram alla!


Grå tisdag...

Jobb som vanligt...har serverat fantastisk skolmat idag...Kycklingfilé,dragonsås & potatis..Mums,mums..men det spelar ingen roll vad som serveras, så får man alltid höra nått knas från elevern.. "-Vad är det för nått??Är det fisk?"
Sen vill alltid deras (och även mina) ögon oftast ha mer än vad magen orkar..och sånt är ju också så trist..när det tjatas och gnatas på att få ta mer än vad portionsanvisningarna säger och sen slängs det MASSOR med mat...och då menar jag MASSOR!! Ja,ja...thats life..

Idag har dom ringt från läkarmottagningen, och det gick ju skitsnabbt, så nu blir jag ju ännu oroligare..Fast tiden blev i början på juni, så det är väl ett gott tecken!?

Nu ska jag gå till tvättstugan och fortsätta med tvätten...innan jag däckar framför tv´n i den sköna soffan! =)

P.S. I morgon ska jag försöka hämta "hem" Phoebe från Johan...undrar hur han kommer att klara bilresan? Hoppas att det går bra iallafall, för sen måste jag till Ackis, där mamma, läggs in igen i morgon, för operation i armen =(
D.S.

Kramisar!

Måndag & vardag igen då..

Efter en mysig helg tillsammans med "barnen" och deras respektive, så är det måndag & vardag igen..började dagen med att besöka Svarbäckensvårdcentral..en "vanlig"(!) cellprovstagning, i dom "undre delarna"..Men allt ska ju inte gå på räls här i livet, så blev remitterad till en läkare, för vidare provtagning...=/ Är egentligen inte orolig, men olustigt är det iallafall! Så håll tummarna!

Idag har jag och Tobias bott här i EN månad!! Det känns fortfarande kanonbra!!! Tiden har gått snabbt (som vanligt!), men ändå känns det som om vi har bott här hur länge som helst!! Så naturligt, på nått vis...
Jag och Ehlin var till Storvreta i lördags och det kändes inte konstigt alls, att sitta utanför och inte kunna gå in i nr. 40! Fick även se dom nya hyresgästerna, ett yngre par, med ett litet barn och en till på väg! Hoppas att dom kommer att trivas! 

Kram alla!


Bilder iallafall! <3

Ja, för om inte jag hade batterierna laddade i min kamera, så togs det ju kort iallafall..och dom har jag lyckats att komma över nu! Så här kommer lite bilder:

Babyshower..

Obs! Stavningen....??

Idag har jag varit på min allra första babyshower! Alfonsos syster Delia, har fixat och donat, bjudit Ehlins vänner, fixat mat och efterrätt(er!), och roliga lekar! Jätte kul och jätte trevligt! Ingen svensk tradition, precis, men iallafall, en rolig grej att göra! Hon (dom) fick massa fina saker, kläder till bäbisen och en nappflaska och andra nyttiga saker! En barnvagn, badkar och en gunga!!

Fick även träffa Alfonsos mamma, som också heter Delia!
Festen var här hemma hos mig, och det var kul att få visa upp mitt hem också! Har slut på batterierna i kameran, så tyvärr, blir det inga bilder!

Tidigare idag, så blev jag sminkad på "Make up store"..det blev riktigt bra!! Köpte och fick lite nytt smink..kul,kul! Tack Johan, IsaDora, Ehlin och Alfonso för julklappen! =)

En fantastisk helg..och den är ju inte slut än..en hel söndag kvar!

Kramisar!

En trevlig Valborg! =)

Igår så jobbade jag (som vanligt!), blev klippt av Jasmine (tack!) och sen kom Ehlin, Alfonso & Crusse...!!
Vi var bjudna hem till Johan & IsaDora..så kul och fantastiskt trevligt och SÅ GOD MAT!!
Det känns konstigt, samtidigt som det är en del av livet, att ens barn har vuxit upp, flyttat hemifrån och skaffat sig egna liv, jag är iallafall otroligt stolt över alla tre, och ÖVERLYCKLIG att jag fortfarande får vara en del av deras liv...!!
Vi åkte till majbrasan i Gamla Uppsala och tittade, men precis när vi kom fram så började fyrverkerierna..och Crusse blev rädd, så vi åkte därifrån, till Kvantum och terroriserade Tobbe på jobbet! ;-)

En fantastiskt trevlig och härlig avslutning på april-09 (förra året satt jag hemma ensam och kollade på tv´n...!)

Trevlig 1:a maj alla!

Kramisar!