En bild...eller fler..



Jobbar för fullt men hinner iallafall med att lägga upp lite bilder på Facebook! Ni som är mina vänner där, kan se lite från dopet.
Ett fantastiskt dop var det iallafall!

Dopklänningen med allas namn inbroderat! En härlig tradition, tycker jag! Hoppas att alla vill fortsätta med det!

Adina, läser med i "Fader vår"!!

Ps. Upptäcker nu att ni kan dubbelklicka på bilderna, så kommer ni automatiskt till min facebook sida!! D.s

Kram!

Julskyltning

Idag har jag varit på min första julskyltning här i Uppsala!! Massor med folk och trevlig julstämning!
Fortfarande datorlös...usch vad trist det är. Sitter just nu hemma hos Johan & IsaDora och bloggar och har gjort alla hemska räkninar..så nu är dom betalda iallafall! Har myst tillsammans med min mamma och ska snart skjutsa ut henne till Edshammar, och sen blir det sängläge och en ny arbetsvecka som väntar.
Hoppas att jag snart kan återkomma och ge er bilder..vill inte tjata på Tobbe och hans kompis Alex..dom vet ju hur mycket jag vill ha den.. =(
Kram!

En fin dag!

Det har varit en fantastisk dag idag! Hoppas att jag snart får en fungerande dator, så jag kan visa er bilder från dagen! Jag saknar verkligen datorn.. Kan ju inte ens fixa räkningarna..(tur kanske?) Men dopet idag var iallafall helt underbart! Adina Delia Katarina blev döpt och hon var så duktig! Är en stolt mormor! Kul att träffas alla igen, och jätte trevligt att få träffa både Ehlin & Alfonsos vänner och släkt! Vi är faktiskt en underbar familj, och större och större blir den! Jag älskar er alla! Håll nu alla tummar att Alex kan fixa datorn, eller att jag vinner pengar på nån lott, för då är dom bekymrena över.. Kram!

Dopdag

Idag ska det bli mysigt att få vara med på Adinas dop!
Har nattgäster här, som var så snälla att dom tog med sig en dator, som jag nu sitter och skriver på! Ska försöka att komma ihåg kameran och ta massor med kort som jag ska lägga ut här, så ni "får vara med" ni också!! När det sen blir att jag kan lägga ut korten..det är ju en annan fråga!!?

Ha en bra dag allihopa! Och så hoppas jag att vi snart hörs igen!! (hoppas, hoppas, hoppas!)

Kram!

Tillbaka på jobbet..

..Där datorn fungerar som den ska!
Tobbes kompis, Alex, kunde inte fixa min dator igår, han är tvungen att fixa andra saker, för att försöka laga den. Och jag hoppas verkligen att han kan fixa den, och att alla kort och all information finns kvar efteråt. Det hade varit så tråkigt om alla korten försvann..Jag köpte ett USB-minne för ett tag sen, för att just ha en "backup"..men har inte gjort det än... Såå, typsikt!

Kanske kan flörta lite med Ehlin och låna hennes lilla rosa, om det är så att Alex inte kan fixa den idag!! ;-)

Har haft en fantastik resa till Dalarna, jag var till Borlänge igår och träffade lillsysterystrar. Ulrika och jag shoppade på Kupolen och Helena träffade jag på Maxi! Försökte få tag på min pappa också, men lyckades inte, så honom får jag hälsa på en annan gång!

När jag kom hem igår på eftermiddagen, så körde jag igång med Julpyntandet!! Så nu är det juligt och fint hemma! Det blev riktigt bra!

Är tillbaka på jobbet och det är skönt att det är fredag...en gammal klyscha...men ack så sann!

I morgon ska det bli SÅÅÅÅ mysigt att få se när Adina döps! Och träffa allihopa igen! (dom som är friska och kan komma!)

Hoppas att jag kan få min dator fixad, för hur ska jag annars överleva helgen, utan Facebook och min blogg??? Håll tummarna!

Kram!

Leksand

Sitter just nu hemma hos Fredrik i hans fina lägenhet i Leksand..skrev alldeles nytt ett inlägg, och så startade datorn om.... =/
Har haft en mysig kväll och morgon tillsammans med Fleggan! Tack Fredrik!

Igår åkte jag upp hit direkt efter jobbet, och Conny hade verkligen fixat kanonbiljetter till matchen! (själv ligger han sjuk i influensa..stackaren!) Vi fick sitta på VIP-läktaren tillsammans med en massa herrar, och såg en ganska tråkig match, som Leksand vann med 2-0 över Almtuna!

Ska snart åka söderut igen, först till Borlänge och kolla på doppresent till Adina, och mysa med systeryster..ska kolla om lillasysteryster jobbar också och hoppas att jag får kramas med henne innan jag åker hela vägen hem till Uppsala igen.

Ha en bra dag allesammans!

Kram!

Leksand here I come!

Fortfarande ingen dator hemma..Fast nu har jag hittat kvittot (i källaren!!) och en kompis till Tobbe har lovat att kolla på den i morgon!
 
I dag åker jag upp till Dalarna.. Trivs kanonbra här i Uppsala, men Dalarna kommer nog alltid att vara "hemma" för mig! Ser fram emot att umgås med familjen Melander och att gå på hockey. Går nog in i shoppen och hejar på exet också!

Igår hade jag en mysig eftermiddag tillsammans me IsaDora och min mamma. Jag och IsaDora åkte först till Ikea (där jag köpte en ny matta) och sen åkte vi till favoritaffären Fullerö www.fullero.nu och tittade! Retade IsaDora lite, när det gäller julpyntandet, för hon var SÅ sugen på att pynta, men hon har lovat Johan att inte plocka fram nått förrän till helgen.. Men när jag köpte fyra Julstjärnor på Ica-Solen, så vart måttet rågat...jag tror faktiskt att hon åkte hem och har förvandlat lägenheten till en orgie i julpynt...=) Ska bli kul att se!! Längtar tills jag själv hittar orken och tiden att fixa hemma...hämtade julkartongerna i källaren igår, så det är egentligen bara till att börja!! Fast först blir det LEKSAND!!

Kram!

Datorhaveri =/

I morse när jag skull sätta på min dator, så ville den inte...
Fy,fy,fy..vad beroende man är av sin dator, och vad sårbar man är..Det är som att gå till tandläkaren, eller besiktiga bilen...man vet inte vad det kommer att sluta. Men om den snabbt kan strejka, så kanske den lika snabbt kan bli fixad igen! Har ju i flytten, lyckats lägga bort alla papper och allt annat som "kanvarabraattha", någonstans och jag har faktiskt ingen aaaning om VART!!

Men som sagt var, jag har inte gett upp än och hoppas att det fixar sig! Att allt som finns i datorn kommer att finnas kvar där även efteråt! (alla kort!)

Håll tummarna!

Kram!

Missade tvättstugen...en gång till..

Åhhh..känns som om det är troll i att tvätta i tvättstugan just nu. Hade tvätt-tid i fredags, då GLÖMDE jag mina arbetskläder (som var det viktigaste att tvätta) kvar på jobbet. Idag kom jag ihåg att ta hem kläderna, men då MISSADE jag tiden... Tobbe gick dit efter en timme, men då hade nån redan hunnit ta min tid! Typsikt! Men gör ett nytt försök i morgon! Ingen panik än!

Har varit chaufför åt mamma idag, hon fick sin andra svininfluensavaccin idag, sen var vi på en doppresentjakt, och efter det så åkte vi hem till Johan & IsaDora, som bullade upp med julvört, skinka, senap och julmust!!!!!!! ÅÅhhh, så gott det var!! Sen en nostalgitripp till Ica-Solen innan det nu är dags för ännu ett avsnitt av "Ullared" på femman!!

Nu är det bestämt att jag smiter iväg till Leksand på onsdag!! Tar ledigt på torsdag, och det ska bli skoj!! Tack Conny för att du fixade en biljett till mig! (ni som undrar, och inte redan har listat ut det..det är hockey: Leksand-Almtuna!) Jag ser verkligen fram emot det!

Ha enbra måndag kväll..
I morgon är det EN MÅNAD kvar tills julafton!


Kram!

Har hänt nått..

..Har haft båda mina söner hemma en stund på eftermiddagen..och DET var LÄNGE sen!
Phoebe dissar både mig och Tobbe, men när Johan kommer kommer han som en raket (en långsam sådan,men ändå..)

Kul att se är det iallafall, vilket minne katterna måste ha!

Har "fått" tillbaka min bil idag också, har faktiskt bara saknat den EN gång under dom veckorna den har varit hemma hos Johan & IsaDora, och det var i fredags, då det regnade på morgonen när jag skulle cykla..annars har det varit helt okej att vara "utan" (vet ju vart den står, så det är ju bara att hämta den!).
Ibland har jag funderat på att sälja den, men hur det än är så är det skönt att ha den, skönt att veta att man kan åka till Dalarna när man vill och att kunna hjälpa mamma när det behövs, och samtidigt kunna låna ut den till Johan & IsaDora, när dom behöver en bil. Så jag behåller den nog ett tag till.. fast det har ju skett förändringar i livet förut (NO SHIT!!) så det kan ju ske flera!! Eller?

Kram!

Ingenting än...

...Har jag att skriva om...Så jag önskar alla mina bloggläsare en skön och härlig söndag!
Kan ju rekomenendera lite andra bloggar som ni kan läsa så länge:

http://ehlinl.blogg.se
http://isadorawillind.blogg.se
http://jenniemelander.blogg.se
http://isabellapousette.blogg.se

Har ju en massa fler som jag kan rekomendera, men det kanske räcker för den här gången?!

Kram!

Vårkänslor?

Eller vad ska man kalla det för, när alla Uppsalas gator är fyllda med folk, som flanerar och tar av sig mössor och vantar? Har tom sett Anders Nylund från Tv4-Vädret, så det måste väl vara ett tecken, gott som något..

Sist jag gick här så var molnen så långt ner att kyrktornen inte syntes!!

Underbart med solsken är det iallafall..Nackdelen är ju att dom skitiga fönstren syns, men det får faktiskt vara! 

Första advent är det nästa vecka, så då kanske man får nått extra ryck och putsar lite extra? Men det ska bli kul att få pynta i nya lägenheten, konstigt, men kul!

Adinas dop ser jag fram emot också, det ska bli mysigt! (på lördagen!)

Ha en bra lördag allihopa!

Kram!

Helg igen!

Orkar inte tjata om hur fort tiden går, men den fullkomligt RUSAR iväg!
En hel helg igen som ligger framför, och jag har inga som helst planer för vad jag ska göra.. Mår för en gång skull ganska bra, efter att i över två veckor mått risigt, så känns det riktigt bra! Själklart är jag trött efter en arbetsvecka, men känner INTE att jag håller på att bli sjuk, som jag har gjort länge nu!

En riksnyhet är iallafall att i morgon LÖRDAG den 21 november 2009 så kommer det att vara något gult på himmelen....tror det kan vara solen!!


Det ser jag verkligen fram emot!

Ha en mysig fredagskväll allihopa!

Kram!


Svininfluensan

Har vi allihopa har jag konstaterat idag!



http://sjukvardsguiden.se/svininfluensa_symptom.html 

Så här står det i sjukvårdsguiden:

Det är viktigt att känna igen symptomen på svininfluensan. Känner du igen symptomen på svininfluensa kan du tidigt märka om du själv och andra har smittats av svininfluensa och agera därefter. 

Hittills har de flesta svininfluensafallen varit lindriga med symptom som liknar vanlig säsongsinfluensa. Endast ett litet antal personer har fått allvarligare symptom. 

Om du har något av följande symtom kan du ha svininfluensa. De typiska symptomen är:

- plötslig feber (hög kroppstemperatur på 38 ° C eller över), och

- en plötslig hosta.

Andra vanliga symptom vid svininfluensan kan vara:

- huvudvärk

- trötthet

- frossa

- muskelvärk

- ledvärk 

- diarré och orolig mage (ev. kräkningar)

- halsont

- rinnande näsa

- nysningar

- aptitlöshet

Viktigt är att ta tempen då feber är ett av de viktigaste symptomen på svininfluensa. Om dessa symptom stämmer in kan du ha svininfluensa. 

Alla av dom sista symptomerna, kan väl stämma in på oss alla, eller?
Krya på er alla som ligger sjuka! Och hoppas att vi alla andra klarar oss!!

Kram!


Sol en stund!

Kan ni tänka er...det var som på 70-talet, när Ingemar Stenmark åkte slalom, och hela Sverige stannade, tv´n rullades in i klassrummen eller i aulan...Tiden stod stilla och blickarna vändes mot tv´n.
Så var det idag...
NÄR SOLEN KOM FRAM!!

Kommer faktiskt inte ens ihåg när jag såg den senast...tragiskt... Men trevligt när den äntligen "kom fram"!
Den skiner ju trots allt varje dag, fast ovanför molnen!!

Novembertrötta är nog hela svenska folket, så att solen tittar fram i några timmar gör nog ingen skillnad, men skönt var det, att se att den finns där!

Kram!

Arbetsmys!

Idag är det tisdag (om nu någon skulle han missat det!) det innebär att jag "måste" göra matbeställningarna!!
Mat till 700 personer ska göras, två maträtter varje dag, plus sallad och mjölk! Brukar kunna gömma mig i mitt otroligt lilla kontor, och sitta framför datorn och fixa allt, så det är det jag har gjort idag! Har inte ens bytt om till mat-tantskläder, utan sett ut som chefen på stället hela dagen!

Sen vet jag inte vad som hände, men vi bjöd in oss till Margot och beställde en kladdkaka på köpet! Och den var den godaste jag någonsin ätit!! Sååå fantastiskt god! Margots bakkonster och lagamatkonster är fantastiska!

Jag och Carola blev klippta av Affa, som är värsta proffset på klippningar (och att vara mat-tant!) och Margot skulle få slingor i sitt hår (resultatet får jag se i morgon)!! Det vara Carola I, som fattades, annars hade vi haft en riktig husmorsträff!
Tack för en trevlig eftermiddag!

Kram!

Mitt sällskap!

Säga vad man vill om att kolla på TV..men ett trevligt sällskap är det oftast iallafall. Det är egentligen inte SÅÅ många serier som jag följer, Greys Anatomy är en serie som jag har följt från början och som jag verkligen tycker om.
Desperate Housewives, har jag inte riktigt kommit in i och det Idol och sånt kollar jag inte heller så mycket på.
Men jag måste bara få säga att Tv3 och "Svenska Hollywoodfruar" och Kanal5´s "Ullared" är ju helt otroliga!! Vilken underhållning!!!




Ikväll är det återigen dags för ett besök i GeKå´s i Ullared!

Kram!


Kluven..

Jag är en kluven människa...fast det kanske alla människor är??

Lika kul och roligt som det är att göra en massa roliga saker tillsammans med sina nära och kära, lika skönt är det med Kronblomsläge i soffan...ensam...

Lika ensam som jag känner mig i soffan en grå söndag, kan man känna sig fast man är med massor med folk..

Kluven..


Kram!

Soffpotatis..


Jag idag...

Kram!

Fredag den 13:e

Otursdag för vissa, men för mig en helt vanlig fredag...trött och fortfarande knaprandes på värktabletter, för att fungera normalt(?). För Tobbe, så blev det en otursdag...han har fått ryggskott...stolpskott...!!

Thank God it´s friday!

Har inga planer inför helgen, den ligger helt fri..men jag ska försöka att vila iallafall!

Hoppas att ni också får en lugn och skön helg! Var rädda om varandra!

Kram!

Gustav



Idag har jag serverat katten Gustavs favorit rätt....Lasagne! Populärt bland eleverna, så det är skoj (nästan lika poppis som pizza & hamburgare) att få vara på plus på skolan!

Jag har en latmanskväll i höstmörkret, fast jag tvättar i tvättstugan och har dammsugit, sen får det allt vara..

Hoppas att er torsdag är okej!

Kram!

Stolt moster!!

Stefan Stéen ligger sjuk så du och Hans Lodin valde alltså att låta Fredrik Melander (bilden) vakta målet. Hur ser du på hans match i kväll?Fredrik Melander
- Fredrik har ju ingen lätt situation då Stefan är landslagsmålvakt och det är en tuff konkurrens situation på målvaktssidan. Men vi vet att Fredrik är en riktigt bra målvakt han med. I kväll stod han sin andra match i J18 Elit och gjorde det som han stått alla matcher under säsongen, lugnt, stabilt, jättekul helt enkelt.





http://www.leksandsif.se/5970.php











KUNGEN i Leksand!!



Kram!

Samma-lika idag..

Samma gråväder, fast kallare och nu regnar det också, absolut ingenting som man blir piggare av.
Känner mig fortfarande hängig, och klarar mig tack vare Herr Ibumetin ;-)! Tända ljus och soffan är det som gäller, Tobias jobbar ikväll, så soffan är min, bara min!!

Favoritprogrammet är klockan 21.00

Kan han bli Adinas morfar tror ni?? =)

Ha en bra onsdag allesammans!

Kram!

Gråväder och snorigt

Inget av den kombinationen är ju en höjdare...
Fy vad tröttsamt det är med grått väder, snålblåst och kylan.
 
Tacka vet jag sommar och sol med värme och bad!
Är lite småförkyld och snorig dessutom, jag känner mig tung i huvudet, och tar alldeles för många Ibumetin egentligen! På jobbet är det också ynkiepynkie..Snorigt och en med tandvärk och en annan som är hemma..Massor av elever är också hemma och är sjuka, men det är ju influensatider..såå..man får vara glad att stå på benen, tror jag!


Hoppas att ni är friska allihopa som är här och läser min blogg!

Kram!


Ny vecka..

Nya tag och nya möjligheter!

Jag hann träffa Ehlin & Adina en snabbis i morse..fixade en STOR kaffe till henne innan jag cyklade till jobbet.
 
Fick också träffa Johan en snabbis idag med, han kom förbi i 10 minuter och skulle låna bilen...
Usch, vad jag saknar att ha dom NÄRA mig! Jag vet ju att det är livets gång, men iallafall...det är jobbigt, när man inte träffas eller pratas vid varje dag!

Ha en bra vecka allihopa!

Kram!  

♥Adina♥

Har haft en härlig morgon tillsammans med Adina och Ehlin! Att vakna till barnjoller är så mysigt!! Adina är så lik sin mamma (hihi) för att snacka, DET kan hon!! Det har varit fantastiskt att få träffas och bara ta det lugnt och ha det mysigt! Nu har dom gått hem till Tia Delia och sen åker dom hem till Stockholm igen någongång under dagen!
 
Phoebe har smutsa ner mina sängkläder nu på morgonen (han brukar vara ute på nätterna och kommer in, blöt och smutsig och hoppar upp i sängen..) så jag fick ett ryck och gick ut till "grovtvättstugan" och tvättar ALLT! Kuddarna och täcket, plus sängkladerna!! Hoppas att allt hinner torka ordentligt! =/





Hoppas att ni allihopa också har en skön och mysig söndag, och laddar era batterier för ännu en vecka i speedfart!

Kram!


Lördagsmys!

Idag kom mina två favoritflickor hit, och stannar över natten!!
Verkligen härligt!

Har ätit god mat och just nu kollar vi på "Dum, Dummare" med Jim Carrey..Hysterisk!
Chips och Kinapuffar går alltid ner! ;-)

Stor konsentration på leksaken!

Ha en bra lördagkväll allihopa!

Kram!

Trötter!

Tack & lov att det är fredag..fast det var väl igår som det var måndag??

Börjar känna mig lite hängig, och fryser och nyser! Men jag har inte börjat att böka runt än, så vi får väl hoppas att det bara är en förkylning som börjar komma! Fast jag blir ju lite nojjig, med all media bevakning av vaccinationer, som verkar vara en katastrof här i Uppsala och alla rykten om folk som blir sjuka!
Om jag kurar ner mig i sängen tidigt ikväll (Tobbe ska ha hit kompisar och invadera vardagsrummet) så kanske jag kvicknar till!

Fick precis veta att min favoritfjortis kommer att komma hit och BO här en vecka i december!! Det ser jag verkligen fram emot!! Hon ska praoa på Kvantum!

Det ska bli SÅÅÅ skoj att få rå om dig en hel vecka Älskade Jennie!


Ehlin har skrivit så fint på sin blogg http://ehlinl.blogg.se till mig.
Jag är så tacksam att jag har dig, är så stolt över dig och du är en fantastisk mamma och vän! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och saknar dig varje dag som vi inte pratar med varandra eller träffar varandra!


Ha en bra fredag allesammans!

Kram!

Ett år sedan..

..Usa fick sin första "färgade" President

Barack Obama

En historisk händelse för hela världen. Och jag tycker att han har skött sig riktigt bra!

Och det är ett år sedan min mamma gjorde sin första operation. Ett år sedan Johan skulle följa med mig till Ackis, för att vara mitt moraliska stöd, när han själv dök i backen och svimmade! (att jag inte själv kollapsade just då, är ju ett under!)

Ett år sedan... Tiden har gått otroligt fort, samtidigt som det har hänt massor!!
Och jag är så tacksam att min mamma mår så bra just!!

Ta vara på varandra och kom ihåg att ta vara på tiden som vi får!

Så Grattis Barack Obama och grattis till mamma som fick en andra chans!

Kram!

Däckad ;-)

Som ni kanske vet vid det här laget, så om jag hade fått bestämma på jorden (typ varit Gud eller nått..) så hade det bara varit snö runt jul och nyår. Sen hade det fått vara sol och värme resten av året. Idag har det blåst stormvindar igen och nått vitt flyger ner från himmelen, så jag har inte mycket att säga till om, när det gäller vädret (tur är väl det egentligen, men ändå!)

Fast nu kan det iallafall få komma snö, när det gäller bilen. Min otroligt snälla son Johan, bytte till vinterdäck idag! TACK JOHAN! Själv satt jag hemma hos IsaDora och myste, medans Johan åkte till Edshammar och fixade allt i mörkret! Tack för en mysig eftermiddag och kväll (och maten!)!

Kram! 


Migrationsverket

...Har aldrig varit där, fattar inte vad dom gör egentligen, men att det finns byråkrater som beslutar om enskilda människors liv som arbetar där, det fattar jag.
Idag fick jag veta att min vän och arbetskamrat inte fått Visum till Sverige. Det är inte ens politik utan byråkrati. Så vad kan man som enskild person göra??

 
Just nu känner jag två stycken som har med Migrationsverket att göra, Millie (min vän och arbetskamrat) och Hassan (en man från Iran) Hassan har varit i Sverige i 8 år. För 6 år sedan råkade han ut för en olycka i Tierp. Han skulle kliva av tåget på perrongen, men dörrarna öppnades åt fel håll, så han klev ut rakt ner på ett spår, samtidigt som ett X2000 kom och körde över honom... Honom vill Migrationsverket skicka tillbaka till Iran http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3641549.svd 
Millie, kom till Sverige tillsammans med sin familj för 6 år sedan. Bort från kriget i Serbien. Hennes pappa startade ett företag inom byggbranchen här i Sverige, anställde folk, som fick arbete.
Milijana fick en halvtidstjänst hos oss i köket, samtidigt som hon började att plugga på universitetet. Nu är dom utvisade ur Sverige, tillbaka till Serbien. Pappans företag har gått i konkurs och massor av folk har blivit arbetslösa och dom nekas visum tillbaka...Helt sinnes sjukt!!

Man undrar vad man som en enskild person kan göra? Hur kan man påverka en byråkrati, där enskilda människor sitter och bestämmer över människöden??

Helt otroligt är det iallafall...att dom som verkligen vill stanna här, dom som har arbete och ger arbete inte kan få vara här..Känns som om det är fel i byråkratin någonstans..eller i politiken..Speciellt när man ser hur det bränns bilar i Gottsunda och Stenhagen, och inte är det svenska ungdomar som håller på..

Kram!


Har inte blåst bort..

..men nästan!
Fyy, vad det blåser, och snart ska det komma snö, varnade dom för på vädret..så jag får väl muta Johan med nått, så han kan hjälpa mig att byta till vinterdäck..

En bild från i lördags...

Kram!

Måndag morgon

Och det blåser stormvindar, och alla löven flyger runt och träden blir alldeles nakna! (har klar insyn till polisens gym, vilket är positivt!)
Tänkte bara visa den fina tavlan som jag fick av Ulrika, jag gillar den verkligen! Och det blev jättefint på väggen.

Me like alot! ♥

Nu ska jag försöka att cykla i motvinden till jobbet.
Ha en bra måndag allesammans!

Kram!


Slö, slapp & likgiltig..

Ett slags antiklimax har drappat mig...Orkade inte ens ta morgonprommisen i morse (bara en tur till sophuset!). Men dagen är inte slut än och det är rätt så skönt att bara kolla på en massa repriser på tv´n och gå till tvättstugan i nån av pauserna!
Känner mig dubbelt så ensam, efter att ha träffat så många nära och kära i helgen.

Kram!