Grattis pappa Alfonso!

Grattis på födelsedagen!!!!!!

Jag kommer till er snart!

Kram från svärmor!

Njuter av sommaren!

Det är ju helt otroligt vilket KANONväder vi har!! Njuter för fullt, har badat och solat på Fyrishov varje dag i en vecka nu, och det kan jag ärligt säga att det har ALDRIG hänt förut!!
Tänkte på det i dag, då jag klev upp vid 7 tiden, för att tvätta i tvättstugan, har dammsugit och gjort rent på toaletten, tagit reda på tvätten och efteråt promenerat ner på stan och inhandlat presenter (Alfonso fyller år i morgon!!) och fotoramar till några av korten som Johan har skrivit ut (SÅÅÅÅ FIIINA!!), hem och sen till Fyrishov!! Förr så var det svårare att göra sånna här saker, för det krävdes mer planering och "jobb" för att ta sig in till stan (buss eller bil, och då parkering) likaså att åka och bada, (pengar till parkering) eller ut till Björklinge (bensinpengar!). Nu är det så mycket lättare och jag trivs så fantastiskt bra!!

Efter badet idag så käkade vi (jag, Johan, IsaDora, Tobbe & Jennifer) på restaurangen Java..mums! (deras sushi är sådär..) och efter det hälsade jag på mamma som nu ligger inlagd på Hematologen, för att i morgon ska dom börja plocka ut stamcellerna, för att sen transplantera benmärgen!!


Jaa, det var min dag i stora drag..

Måste ju bjuda på en bild till...=)

Kram!

Tjatig mormor...

Jaaa, jag vet att jag tjatar...men hon ÄR underbar...

Vi tog bilen idag igen till Stockholm och hälsade på två trötta och lyckliga föräldrar. Nu har dom kommit hem och Crusse kom också hem från sin hundvakt, han nosade på Adina, viftade på svansen och gick därifrån... En mysig dag idag igen, (bad på Fyrishov) och ett härligt avslut, att få åka och hälsa på Ehlin, Alfonso & Adina!


P.s Jag har bytt bajsblöja idag, och det lär ju bli fler..men iallafall..D.s

Kram!

Mästerfotografen Johan!

Johan har en bra kamera och ett bra objektiv, så hans kort är alltid så fina...Så här kommer lite fler bilder på Adina


Idag ska dom åka hem från BB och träffa Crusse!!
Vi ska också åka dit och träffa dom en stund...så det kommer garanterat fler kort!! =)


Underbara små fötter...hon är kittlig, dessutom ;-)

Kram!

Underbart väder!

Det är fantastiskt att ett HÖGTRYCK har "parkerat" över Sverige, och metreologerna ser inte än att det ska flytta på sig!! Kanon! (kanske ska säga åt dom att sluta leta, efter lågtryck och dåligt väder...!) 
Har nu badat och solat på Fyrishov, varje dag, simmat och njutit, dom senaste dagarna har jag haft sällskap, igår av Milijana och Carola och idag av Johan, IsaDora, Tobbe & Jennifer! Brunbränd har jag också blivit!


Har fått rapporter idag från Ehlin, att hon är "tuttig" och vill äta hela tiden, bäras tills hon somnar, annars skriker hon...!! En läkare och barnskötares kommentarer idag: -Oj, här var det en bestämd liten dam...!!!! För er som känner Ehlin, vet ju vart Adina ärvt dom dragen ifrån!!!


Kram!

Nu har jag träffat undret!

Åhhh...hon ÄR så fin!! Nyfödda brukar ju se lite knepiga ut, men Adina är jättefin!



Jag älskar henne så mycket redan!!
Och Ehlin har varit fantastisk, och Alfonso också!! Perfekta föräldrar!



Ni som känner mig, vet våran historia, ni vet vad som hände 1995, då barnens pappa Tommy dog, hur vi ändå har kämpat och tagit oss igenom massor, både jobbiga och roliga saker!
Jag har sörjt färdigt, förlåtit och bett om förlåtelse. 
Brukar sällan titta tillbaka och vara ledsen över att han dog, men idag har jag verkligen gråtit...
En sorg i all glädje jag känner över att få vara Adinas mormor..

Konstigt, men jag har saknat honom idag...



Bjuder på en till bild på mitt älskade barnbarn (Johan har bättre bilder, som jag hoppas få snart!)

Hon är underbar!

Kram!

Välkommen Adina <3



Klockan 02.02 kom hon!! 3250 gram och 48 cm lång!
Längtar tills jag får träffa henne och pussa på henne! Lovar att hon kommer att bli bortskämd av ALLA!

Har varit nervös sen igår, då Alfonso ringde och sa att Ehlin hade värkar, sen blev det inte bättre av att värkarna avtog..och ännu värre blev det då han ringde och sa att dom var på väg in till BB och Ehlin skrek i bakgrunden...(mitt mammahjärta höll på att brista!). Alfonso höll mig uppdaterad med sms, det sista vid midnatt och då gick dom ut på radion och talade om att Michael Jackson dött... Vid 02 höll jag på att krevera av nervositet, och undran över att jag inte hört nått på ett par timmar..men så ringde Alfonso.... Åhhh så glad jag blev! Att allt gått bra och att hon nu är HÄR!!

Kram från en mallig mormor!

Ännu mer nervös

Och inget kan jag göra åt det.....



Shitpommesfrites....blir snart mormor..längtar SÅ mycket!!

Kram!

Lite nervös...



Kram!

Simma lugnt

Orkade simma 800 meter idag..men som sagt, jag har träningsvärk, och det på dom mest konstiga ställen..i händerna, och uppepå fötterna...!!!!!!! Men det är väl för att man använder muskler i vattnet, som man annars inte gör!!

I morgon blir det till att skjutsa mor, till Ackis igen, nu är det till Hematologen, och läkarbesök, inför den eventuella transplantationen, som hon ska göra..(usch)!

Men hoppas att jag hinner med ett besök på Fyrishov efteråt, och framför allt att det fortfarande är så härligt väder!

Go´kväll allesammans!

Kram!

Svenska sommaren..

..då den är som bäst..

Det ÄR ju det här som är så underbart med Sverige, trots allt...
Trots allt regnande, trots allt snöande och allt skitväder, som vi brukar ha. Det är ju det här vädret som vi behöver! Idag blir det nog Fyrishov igen, ska försöka simma lite längre idag, än vad jag gjorde igår (har faktiskt träningsvärk!).
 
Njut nu, mina kära bloggläsare, av den Svenska sommarvärmen, ni som fortfarande jobbar; njut av sommarkvällarna, ni som åker till Spanien; njut av den Spanska värmen och havet!! Och alla ni andra NJUT för fullt, för som Tomas Ledin sjunger "Sommaren är kort"!! Fast ioförsig så sjunger han ju också om 500 dagar om året.. ;-)


Kram!

Sol,sol,sol..

Det är premiär på "Allsång på Skansen" idag...

Och äntligen har sommarvärmen kommit, så härligt! Jag tog en snabb promenad till Fyrishov idag och har solat och simmat 600 meter! Brunbränd blev jag! Men det är så skönt att det äntligen blev SOMMAR!!


Kram!

Solig tisdag!

Åhhh, det ser ut att bli en kanonfin dag!! Härligt!!
 
Men mina tankar går just nu till Mia i Storvreta...hennes mamma dog i natt..även om det var vad hon önskade, så känns det sorgligt iallafall!!

Men nu ska jag försöka njuta av det härliga vädret!! En morgonprommis väntar!

Kram!

Hemma igen!

Så, nu har jag jobbat klart...Det har gått jättebra att jobba, jag tror och hoppas att jag fixar det här själv nu..!!
Tobbe fick ingen semester, han fick massor med extra jobb på Ica Kvantum i tre veckor! Han är jättenöjd!! Money, money!

Idag har jag faktiskt varit en duktig flicka och putsat fönster!!!! Inte alla dock, men några...det var så mycket pollen på dom, men nu är dom rena och fina!

Kanonväder har det varit idag, och varmare ska det bli i morgon...Yeah.. Det kanske blir Fyrishov... Men, det får visa sig, kanske bara solar på min alltan..eller tar en prommis på stan....Jag har ju semester!!! Nice!

Kram alla!

Vardag igen!

Måndag morgon, och vardag igen.. Idag ska jag jobba som PA på eftermiddagen, sen mina kära bloggläsare, så har jag faktiskt inte så många fler planer för dom närmaste dagarna...är det det som kallas semester?? Och solen lyser på en klarblå himmel..hmm... det kanske är det som är semester.. ??

Tobbe har också fått sitt sommarlov nu, han jobbar inte på några veckor nu, fast vilka hans planer är vet jag inte. Vi har ju bröllop och bäbis att se fram emot..


Ha en bra måndag!

Kram!

Kort från Johans kamera!

Det blev en träff med Johan idag! Han fick köra sin mor till mormor på landet och där hjälpte vi henne med räkningarna! Johan tog också en massa kort i Dalarna, och har lyckats få några in på min dator!!
Vackra IsaDora
En glad & fin mamma
Kärlek <3
AlfonsO..
Busungen nr.1
Busungen nr.2
Vackra Madde
Vackra Bella
Vackra Jennie

Vackra Ehlin och en massa bus..
 Vackra Födelsedagsbarnet

Nej, nu får det räcka med kort för det här inlägget, det kommer fler sen! ;-)

Kram!

Dagen efter..

Idag känns det som dagen efter, fast den var igår..hihi.. ;-)

En lugn dag, än så länge, har prommenixat till Luthagen, tog med mig alla pantburkar & flaskor, men fick bära hem alla igen,för att deras maskin var trasig (typsikt).
Har dammat, dammsugit och skurat, så nu är det rent här hemma, och det är skönt! Nu kan jag slappa resten av dagen... Fast det brukar ju aldrig bli så, ska eventuellt åka ut till mamma idag igen, har hennes räkningar som måste göras på internet, så kanske kan jag lura med mig Johan och hans dator ut till Storvreta idag, men som sagt det får visa sig.

Ha en skön söndag!

Kram!

En helt underbar MidsommarFEST!!

Åhh vad bra jag har haft det!! Jag älskar verkligen min familj..hur knasiga vi än är, så har vi alltid det så underbart när vi träffas allihopa!




Har lyckats att ta över 120 kort, så fler kanske kommer!!
Det blir ett album på facebook inom kort..
Jag har haft det kanonbra, god mat och underbar familj, vad mer kan man behöva? Så fantastiskt att vår mamma också orkade vara med hela tiden!!

Och TACK alla som gjorde midsommar till den bästa hittils!

Kram!

GLAD MIDSOMMAR!!!



Glad midsommar allihopa!!
Hoppas att ni får en härlig dag (det tänker jag ha!!) Snart bär det av mot Dalarna och Smedjebacken..YEAH...!!

Kram allihopa!!

Små roliga tillfälligheter..

I morgon bär det av till Dalarna..Åhhh, vad jag längtar!! Hela familjen ska samlas och fira systeryster som snart fyller jämt! Och samtidigt fira midsommar tillsammans!! Det ska bli kul!!

Ehlin, Alfonso, Johan & IsaDora ska åka redan idag, dom ska köra i min bil upp, jag ska låna Alfonsos bil ut till mamma och därifrån köra hennes upp till Smedjebacken..(hänger ni med??) i morgon bitti (Tobbe jobbar ikväll till 22.00).

Har stått här utanför och vinkat, som bara en mamma kan vinka till dom fyra ungdomarna som ska köra min bil, kramats och sagt  -Hejdå.. Gick till tvättstugan och kollade min tvätt, och sen hem, där jag kom på att brödet är slut, så vi har inget att äta till frukost...plus att jag blev lite godissugen..(hrmf..) På med ytterkläderna igen, för en snabb prommis till Statoil..

Och vilka sitter där???????
Ehlin, Alfonso, Johan & IsaDora!!!!

Snacka om små roliga tillfälligheter... =)

Fick iallafall tillfälligheten att kramas lite till och vara avundsjuk, på att dom kan åka redan idag..

Nej, nu ska jag äta mitt godis (Kinapuffar!!) dricka min dricka (-) och INTE glömma tvätten i tvättstugan!

Ha en bra kväll alla!

Kram!


Framför datorn..

Här sitter jag ganska mycket nu, speciellt nu när det har varit så dåligt väder och jag har ledigt från mitt ordinarie jobb..


Tänkte prova dom glasögon som helt plötsligt fanns här... Hmmm...kan det vara jag som köpt dom iallafall..tillfällig sinnesförvirring..eller bara förnekelse...

Kram!

Glömde..

..att berätta att jag fick brev från landstinget idag och cellproverna visade sig vara NORMALA!! Så skönt efter all oro, där ett tag! Så ni alla kvinnor som orkar läsa min blogg och fått ett brev från barnmorskan och sen glömt bort att beställa en tid, RING och gör provet!!

Kram igen!

Längtar till Midsommar!



Inte för att jag tror att jag kommer att dansa runt stången...men att träffa alla igen ser jag verkligen fram emot!!

Nu får vi hoppas att vädret blir bra..på radion (RIX FM) idag hade dom en fråga -Vilket väder som var viktigast, snö på julafton, eller sol på midsommar. Jag måste nog få säga att jag tycker att midsommarvädret är viktigast..för på julen sitter man inne och tittar ut (eventuellt på snön) men på midsommar vill man ju vara ute och ha det mysigt!
Jag ser fram emot en midsommar i Dalarna tillsammans med alla mina nära och kära!  

P.s Uppsala Rugby åkte på stryk igen, inga tries alls för grabb/gubbarna, men som alltid bra spelat iallafall! D.s

Kram!

Solig onsdag!

Det ser ut att bli en solig och fin dag idag. Det kan vi behöva efter allt regnande!!
 
Idag ska jag skjutsa mor igen, till Ackis, där hon ska påbörja strålningen av armen. Efteråt ska vi till Gränbycentrum och sen har jag lovat att jag ska dammsuga hemma hos henne.
Ikväll blir det Rugbymatch på hemmaplan, hoppas att dom får revanch på Enköping! Lycka till grabbar/gubbar!!

I morse när jag försökte somna om (har ju sovmorgon...) så kom jag på den hemska tanken...
JAG HAR JU INGA KATTVAKTER!!!!


När jag bodde i Storvreta hade jag ju mina grannar Mia och PG som ALLTID hjälpte mig med Cilla och Phoebe...men nu då?? Men, det kommer att lösa sig..ska ju inte vara borta så länge, så i värsta fall får dom ju klara sig själv..

Ha en bra dag allihopa!

Kram!

Uppe med tuppen!

Jepp.. efter att jag har kollat på Cityakuten och snyftat lite, så har jag sovit några timmar innan klockan ringde 4.45..
Uppe med tuppen, med andra ord!
Har jobbat som PA, och sen haft möte med dom jag ska arbeta med under sommaren..två unga tjejer, som knappt sa nått, så tack & lov att min Carola kommer vara med också!! Vi skulle byta telefon nummer med varandra, så jag och Carola frågade efter deras namn och nummer...dom frågade inte ens efter våra..Ja,ja..vi ska ju inte jobba TILLSAMMANS på det viset, men iallafall!!

Tobbe och jag har gått om varandra, sen igår eftermiddag..han jobbade igår kväll, kom hem när jag sov, jag har jobbat nu på morgonen, när han sov, sen hade han hunnit sticka till sitt jobb igen, precis innan jag slutade på mitt.. Så vi kan ju inte påstå att vi ses så ofta!!

Ute skiner faktiskt solen, fast om jag ska vara en riktig SVENNE och klaga lite så är det fortfarande kallt..burr.. Det är nått träd ute som "släpper" nått vitt, som flyger runt här utanför och det ser precis ut som om det SNÖAR..

Nu ska jag ta och tvätta (Tobbe har ju spelat Rugbymatch i ösregnet...så gissa om jag har en blöt och skitig tvätt..usch..)!!

Kram alla!

Fick ur masken..



Ni fattar va?

Plockade fram en sallad, fick ur latmasken och åkte till Kraftkällan och tränade!! WOW!
Känner mig riktigt duktig...och kan ni tänka er DET HAR SLUTAT ATT REGNA!! =) Jag trodde att det skulle börja växa mögel på mig, efter all fukt..men jag tror att jag klarat mig den här gången och HOPPAS verkligen att det blir SOMMAR igen!!

Ska jobba som PA i morgonbitti...börjar redan 06.30, så det får bli en tidig kväll ikväll..Fast först måste jag ju kolla på Cityakuten (E.R), det är sista avsnittet, så den vill jag ju inte missa!

Kramisar!

Det ser ljust ut...

...För dom som gillar när det bara regnar.......(hrmf)

Vad är det här....Hur mycket regn finns det egentligen????
Bit ihop..är ju mitt mantra här i livet, så jag får väl göra det nu också!
 
Idag ska jag vara privatchaufför till mor, som ska börja med strålningen igen..Håll tummarna alla, att allt ska gå bra för henne, så hon orkar med alla turer!

Hörs mer igen!

Kram alla i REGNET!

Fullt hus & nu ensam igen...

Har haft nattgäster och fått äta frukost tillsammans (annars sitter jag alltid ensam i v-rummet och har tv´n som sällskap) En promenad till Luthagen i ÖSREGNET..och sen middag för HELA familjen...Nice!!
Fick till och med storfrämmande av systeryster, som inte varit hit förut...Helena och hennes två fantastiska flickor Bella & Madde!! SÅ kul!! Jag har bjudit på "Barbros köttfärslimpa" och färskpotatis..mums,mums!

Sen stack alla hemmåt och jag och Helena åkte till favoritaffären Fullerö!! (flickorna också, förstås!) Det är så kul att gå där och kolla...så mycket fint..perfekt en så otroligt regnig dag som denna! Helena fick ju presentkort, när hon fyllde år i maj, så hon shoppad loss!! Kul!

Men nu är jag ensam igen...

Och regnat har bara öst ner i två dagar nu...deppigt och tröttsamt värre...

Men tack för en skönsöndag alla!

Kram!

Crusse <3



Han & jag nu...

Katterna gömmer sig i sovrummet.

Kram i regnet!

Bara en massa regn..

..och efter tvättstugetiden i morse har det varit Kronblomsläge...Så trött och slapp man kan bli av att det är grått ute...
Väntar på Ehlin & Alfonso, som ska komma hit och gå på bröllop här i Uppsalatrakten, jag ska vara Crussevakt och privatchaufför även idag..! Synd för dom som ska gifta sig, att få sånt uselt väder...men förmodligen så gör det ingenting..!

Ha en bra lördag alla!
Kram!

Vems??

Vem har glömt/lämnat kvar ett par läsglasögon hos mig?


För det kan väl inte vara jag som gått och köpt ett par....eller??

Har verkligheten kommit ikapp mig och jag insett att synen blir bara sämre och sämre...eller??

Hrmf...och det kan ju inte ha nått med min ålder att göra...eller??



Kram!

Lite vardagslyx...

Bilen FUNGERAR!!!  Tack & Lov!!

Har varit privatchaufför åt min mamma idag, och jag var faktiskt jättenervös att bilen skulle lägga av, men den går jättebra nu!! SÅ SKÖNT!!
 
Efter lasarettsbesöket åkte vi till Gränbycentrum och kikade..Och jag fick min vardagslyx...FICK kläder av mamma! Jättefina, som jag kan ha nu i sommar, iallafall till systerysters kalas nästa vecka!! Yeah!!
Jag gör väl som kändisarna på deras bloggar...visar vad jag köpt/fått i bilder:


Det blev riktigt bra...den ena klänningen, måste jag nog ha i en större storlek..hrmf...tuttsen var lite för stora..
Men känner mig jätteglad över att ha FÅTT allt! Tack älskade mamma!
Ska skjutsa henne nästa vecka också...så det kanske blir en vana det här..hihi..

Kram!


Vardagslyx...

...för mig är att kunna göra nått utöver det vanliga i vardagen...Som tex att äta nått gott på en restaurang, det spelar ingen roll om det är MAX hamburgare eller en kinabuffé (det är bara så skönt att slippa laga mat jämt!) Ett annat exempel är att kunna gå in i en klädaffär och köpa "den där" tröjan som skriker ens namn...bara för att man vill ha den..(fast egentligen behövs det inte!) Eller åka till IKEA och låta vagnen fyllas med "brahagrejer"..

Idag hämtade jag bilen IGEN, för tredje gången på bara två veckor..och 3000kr fattigare har jag blivit på kuppen...pengar som egentligen inte ens finns...men på nått vis så går ju allt iallafall..Tack & lov för det. Och jag hoppas att jag slipper ringa dit igen och säga att bilen inte fungerar...då bryter jag ihop... =(

Så vardagslyxen, som jag hade kunnat unnat mig..den sket sig rejält... Alla dryga räkningar kommer att komma på posten, vare sig jag har pengar till dom eller inte...(den här månaden är extrem, dessutom...)

Men jag har lovat mig själv att inte vara ledsen...det hjälper inte liksom...gråter gör jag ju iallafall, titt som tätt..
(senast igår kväll, när Greys Anatomy var på TV´n...förbaskade serie..) Ska försöka hålla mig över alla omständigheter och inte gå under dom...Dom finns ju här iallafall...

Kram!

Istället för att mejla den vidare...=)

Tre män var på en skogstur när de plötsligt kom till en stor, brusande älv.
De måste komma över till den andra sidan men hade ingen aning om hur de skulle kunna klara av det.

Den förste mannen bad till Gud: "Käre Gud, ge mig styrka att korsa den här älven!"
- Och Pang! så gav Gud honom starka armar och ben så att han kunde simma
över älven på två timmar, efter att nästan ha drunknat flera gånger.

Då sa näste man: "Käre Gud, ge mig styrka och verktyg så jag kan korsa den här älven!"
- Och Pang! så gav Gud honom en roddbåt och han klarade av att ro över
älven på en timme, även om båten var på väg att välta flera gånger.

Den tredje mannen hade sett hur det hade gått med de två andra, så han bad
också en bön: "Käre Gud, ge mig styrka, verktyg och intelligens så jag också
kan komma över älven!"
- Och Pang! så skapade Gud om mannen till en kvinna. Hon kollade kartan,
gick några meter uppför älven och promenerade över bron.

Kram!

Regn idag igen...

Försökte mig på en biltur till arbetsmötet idag, men det sket sig, efter halva vägen, började bilen att lägga av och motorlampan började att lysa, ställde den utmed en sidoväg och gick i regnet till jobbet. Sen tillbaka några timmar senare, och tog mig, TACK OCH LOV hela vägen till Svartbäcken, och fram till bilverkstan! Och nu hoppas jag verkligen att dom fixar bilen ordentligt...
Tröttsamt att vara fattig OCH billös....
Speciellt i det här regnandet som vi har just nu...tröttar ju ut vem som helst!



Näe, nu får det bli Kronblomsläge, innan jag tar nästa promenad till Ica och handlar lite mat! (Hoppas att regnet hinner upphöra innan dess!)

Kram alla!

Slappdag...

Orkade inte gå ner till stan...gick till Statoil och köpte mig en Magnumglass...=/ (540kr. kvar på kontot! Köpte godis också...)
Men tror att jag får tillbaka på skatten...HOPPAS DET! Läste i tidningarna att det var på G!

Killen från bilverkstan ringde och på torsdag ska jag lämna in den IGEN!! Ska försöka köra den imorgon, när jag ska in till jobbet och gå på ett arbetsmöte..Hoppas att det går bra, annars får jag väl gå..!!

Skönt är det att vara ledig iallafall, men som sagt, dom närmaste dagarna har jag lite jobb och skjutsningar av mamma som ska göras! Så håll tummarna att bilen håller!

Kram alla!



Ehlins blogg

Måste ju berätta att bloggandet har smittat av sig till Ehlin...
http://ehlinl.blogg.se  Välkommen till en kul värld..nästan lika roligt som facebook!!!

Kan samtidigt berätta att jag inte hört ett ljud om bilen, kontot står fortfarande på 580kr. Men jag är vid gott mod iallafall, för en gång skull...Brukar ju deppa ihop, när allt kör ihop sig, men på nått vis så ORKAR jag inte det nu..

Har hunnit tvättat i tvättstugan, nu på morgonen (började 7.00!) så nu känner jag mig riktigt duktig..

Vet inte vad jag ska hitta på idag, Tobbe går ju fortfarande i skolan och sen ska han på nån utbildning på Kvantum på eftermiddagen, så nått sällskap av honom lär jag ju inte få... Men en tur ner till stan kanske det blir..


Ha en bra tisdag allesammans!

Kram!

Ingen bil, än...

Noep, ringde till bilverkstaden i morse, så dom skulle beställa reservdelen, som dom INTE bytte sist...Jag har 580kr kvar på mitt konto, så jag hoppas att det inte blir dyrt....=(

Men jag orkar inte oroa, mig för det just nu..Jag har ju SEMESTER!!

Kram!

Bra frågor en måndagmorgon!


Vi har för bråttom i vår hektiska värld för

att vi skulle ha tid att stanna och tänka på

livets grundläggande frågor, såsom:


 
Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden,

än ambulansen till patienten? 



  Varför finns det parkeringsplats för


rörelseförhindrade framför skridskobanan? 


Varför beställer folk en dubbel osthamburgare

med stor pommes frites och Cola light? 
 

Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?
 
 

Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?
 
 
 
Varför är inte ordet förkortning kortare?
 
 

Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
 
 

Varför finns det inte kattmat som smakar mus?

 

Varför står det på hundmatburken "ny bättre smak",

vem har testat detta? 
 

Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid

håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen

av samma material? 
 

Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare

när batterierna är nästan slut? 
 

Varför tvättar vi handdukarna,

händer är väl rena när de torkas? 
 

Varför använde Kamikaze-piloterna hjälm?
 
 

Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan"

ut till mitten av gräsmattan? 
 

När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?
 
 

Har arbetarna på Lipton kafferast?
 


När jag köper en ny bumerang -

hur blir jag av med den gamla? 
 

Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?
 
 



Tänkvärda frågor, så här en måndagmorgon....Har fått  tillåtelse att  kopiera frågorna!
http://mukkis.blogg.se


Ny vecka nya tag, nu ska jag ringa till bilverkstaden (eller så går jag dit...) och höra vad dom har att säga om bileländet...HÅLL TUMMARNA!!
Återkommer under dagen med hur det går/har gått!

Ha en bra dag alla!
Kram!

Valdag

Idag är det valdag, och egentligen så skulle man kunna strunta i att gå och rösta, men samtidigt, så tror jag att man måste utnyttja sin demokratiska rätt och RÖSTA! För annars kan man inte sitta och gnälla på att politikerna gör för lite eller det är fel parti som bestämmer, för har man inte röstat, så har man själv inte gjort nått, och då kan man ingenting säga...
Så jag tänkte gå och rösta idag, även om jag inte är så insatt och intresserad, och det är första gången Tobbe får rösta, så vi ska gå tillsammans till vallokalen!

Åkte tåg (åt rätt håll!) till Sthlm igår, och fick en fantastisk och mysig nationaldag..fick färskpotatis och sill till lunch och svenska jordgubbar och grädde till efterrätt..mums, mums! Vi åkte ut till Årstafälten och kollade på Rugby på eftermiddagen (Uppsala fick stryk med 38-10, tror jag) sen tillbaka till Hägerstensåsen. Därefter gick vi till den lokala puben och käkade mat..mums, mums det med! Började att kolla på fotbollslandskampen Sverige-Danmark, men när första perioden var slut, så begav jag mig hemmåt! (återigen åt rätt håll!)
Behövde inte tänka så mycket på det tråkiga och trista här hemma på hela dagen..det var skönt!
Tack Ehlin & Alfonso för en härlig (men kall) dag!

Ha en bra söndag allihopa! Och gå till vallokalen och rösta, för annars kanske Sverige skickar ner nån mupp till EU, bara för att DU inte röstade...

Kram!

Bilen lagad=bilen trasig IGEN!

ÅÅÅHHHHH så förbannat trött jag blir!!! Hatar att vara fattig och hatar att vara ensam.....Fixade bilen igår för 1112kr, kanske inte så mycket pengar, men för mig är det MASSOR.. Åkte till Nyby, hem till Jennifer och hade en jätte trevlig studentfest, fick parkeringsböter på 350kr. (som Tobbe, lovade att betala! Tack så  jätte mycket! <3)

Blev uppringd inatt av Tobias, som hade missat sista bussen, från Skarholmen, och jag skulle hämta honom och Jennifer...
BILEN GÅR SÖNDER IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *F****J*****S****B**

Återigen.....det finns dom som har det värre.... Men i mitt liv är det här så NEDBRYTANDE som det bara kan bli...
Kommer aldrig att komma ikapp i ekonomin, hur jag än gör, hur mycket jag än försöker spara till en buffert, när jag hela tiden får lov att ta av den, för att ha till räkningar...Oroar mig för alla presenter, kläder och skor som måste inhandlas till alla roliga saker som händer i sommar...ÅHHHHHH så förbannat trött jag blir och LEDSEN!


Fast idag ska vi försöka att vara glada....det är ju Sveriges nationaldag...Yeah....


Blev inbjuden till Ehlin & Alfonso på lunch, så hade egentligen tänkt att ta bilen...men det SKET sig...så nu får det bli tåg istället ÅT RÄTT HÅLL.... (Hoppas jag!)

Näe nu måste jag sluta vara ledsen och gråta..tänka på det roliga idag och GÅ VIDARE, det är ju trots allt bara en bil, trots allt "bara" pengar som fattas..

Så...nu har jag fått beklaga mig...

Kram och GRATTIS SVERIGE, du gamla och du fria...!!

SOMMARLOV!!





Synd bara att det är så kallt...

Dom ringde precis från bilverkstaden och det är nån sensor, som dom ska byta...Hoppas att det inte blir allt för dyrt!

Grattis till er alla som tar studenten idag! (speciellt Jennifer!)

Kramis!

Inte ett ljud om bilen...

...kan ju inte vara ett gott tecken...eller...?

Men är precis hemkommen från en mysig avslutning på "Skarholmen", med god mat och efterrätt och trevligt sällskap!

Har alltså jobbat min sista dag för den här terminen...känns riktigt bra, fast overkligt...har inte fattat att det är SLUT redan...mysko...hur fort allt går..snart är det konferens igen, och höstterminen börjar...och jag undrar verkligen om jag ska fortsätta, men tills jag vet eller har nått annat på gång, så blir jag kvar...fast jag VET att jag ska sluta..en del av den process jag håller på med, med allt nytt som händer i livet..och där är faktiskt jobbet en stor del av mitt liv..som börjar "bli gammalt"!!

Ska in på två möten nästa vecka, och förhandla med matleverantören..men sen är jag helt ledig i några veckor, innan nästa jobb börjar i juli!

Kram alla!

Bileländet igen...

I morse hände det igen...att jag "tappar gas" och motorlampan börjar lysa...ÅHHHHHH vad trött och ledsen jag blir... Jag VET att det finns dom som har det värre...men jag har verkligen inga extrapengar att lägga ner på sånt här strul... Nu har jag lämnat in bilen till verkstaden här bredvid, (där jag bor)...och HOPPAS,HOPPAS att dom kan hitta felet och fixa till det BILLIGT!!
Inga krock incidenter idag iallafall!! En av dom jag höll på att krocka med igår, vid Bolandskolan, var en lärare på mitt jobb...hrmf... Vad säger man om det?? Tyckte att jag såg det redan igår, och idag kom hon skrikandes..och sa;
-ÅHH Katarina, vi överlevde.... Hoppas och tror att hon inte läser min blogg så jag säger det igen: IDIOT!!

En dag kvar...sen har jag SEMESTER!! Det ska bli så SKÖNT!!

Nu ska jag slappa en stund i soffan, innan jag tar nya tag..

Kram!

Åkte till Rugbyn..

..fast jag körde inte själv...utan jag blev hämtad av JOHAN!!! Nu har jag mig en privatchaufför, minsann!!

Idag blev det storvinst iallafall, för grabbarna, dom vann med 60-0 ! Uppsala spelade riktigt bra!! Kul att se dom vinna! Tobbe var duktig på sin kant, fick mig en svettig och (äcklig) blöt kram efter matchen...;-)

Kram igen!

Andas ut...

Tack & lov, så visade det sig att det INTE var något fel på mig (mer än det allmänna...!!!) SÅ SKÖNT!! Och jag har inte kommit i klimakteriet heller! Nu är det bara svaret på cellproverna som väntas, och jag hoppas att det inte ska vara några konstigheter med det!!

Bilen går sådär... fast idag har jag nästan krockat TVÅ gånger på vägen hem...endera är jag en idiot, eller så är alla andra det...!!?? På vägen över gamla E 4:an har vi ju grönt ljus "alla" som ska passera över, plus att Lännatåget tutar förbi...så den K*****en kollade mer på tåget, än på att dom mötande också har grönt ljus OCH företräde!! Sen efter det så åker bommarna ner (för samma ånglokståg!) vid Boländerna, så dom som skulle svänga vänster stannar....Fine, tänker jag..då kör jag om på insidan, eftersom ALLA stannade...men när jag kör där, så visar det ju sig att det finns fler som vill köra om på insidan och INTE kollar i backspeglarna utan prejar mig ÄNNU mer ut i vägrenen....IDIOTER!!!!!
Fickparkerar snyggt på Timmermansgatan, men står då ivägen för en lastbil som ska in på vårat område och göra någonting...ÅÅÅÅHHHH, så nu har jag fickparkerat snyggt två gånger...!! Pust, stånk och stön...

Ska nog inte ut mer med bilen idag....eller så är det det jag ska...bara för att...!!!!!!!!!!!

Hoppas iallafall att det inte regnar så mycket ikväll, så jag kan gå(åka!!!???) på rugbymatchen klockan 19.00

Tack för alla tummar, böner och tankar!

Kram!

Håll tummarna..

..och allt det andra som jag vet att ni gör...i morgonbitti ska jag till Gynekolog doktorn och kolla upp mina "undre delar" och se vad det var för konstigt som dom hittad där sist...hoppas att det inte är något allvarligt...och jag hoppas också att jag inte redan har hamnat i klimakteriet..Det är jag väl ändå för ung för...eller...
..Håll tummarna allihopa iallafall!


Kram igen!

Äntligen!

Grattis Johan til körkortet!! 
ÅHHHH...jag är så glad att han lyckades den här gången!
Bjuder på en snygg bild på min äldsta son... 

HURRRAAAAAAAAAAAAA!!!!

Kör försiktigt!

Kram!