Gott Nytt 2010

Gott Nytt År allesammans som är här och läser min blogg!
Hoppas att ni alla får en bra kväll och en härlig ny start på det nya decenniet! Själv ser jag fram emot att få äta hummer och oxfilé och gino till efterrätt!
Sen är man ju alltid nyfiken på hur det nya året kommer att bli..! Nån som kan se in i framtiden och berätta?
Kram allesammans!

Ska försöka sammanfatta 2009

..men tror inte att det går, faktiskt! 2008 var ett jobbigt år, 2009 har varit ett otroligt jobbigt år..men samtidigt ett bra år..MASSOR har ju hänt, eller hur?! Har läst igenom lite i min blogg, alla sidor som jag skrivit, och en del saker förtränger man ju, så det är tur att dom finns nedskrivna!

Har hunnit fylla 41 år, blivit mormor och svärmor och framför allt så har jag slitit ut mina rötter från Storvreta och blivit en Uppsalabo! Och för er alla som känner mig så är det STORT! Jag har rest till Spanien och till Norge, jobbat halvt ihjäl mig med dubbla jobb och varit på bröllop, dop, konfirmation och begravning..
Jag ser faktiskt fram emot 2010..ett nytt år av nya möjligheter och nya tider..fortfarande ensam och singel..men man vet ju aldrig vad som väntar en..
Hade någon sagt till mig för ett år sedan allt vad som har hänt i år, hade jag bett dom dra sagan om Rödluvan.. Hade inte trott på ett ord som dom sagt! Men nu sitter jag här, är mormor (en otroligt stolt sådan!) svärmor (stolt sådan också..) Uppsalabo och fortfarande fattig, men rik på kärlek.. Klyschigt, jag vet, men så är det ju!
Ser verkligen fram emot att få fira nyår i Dalarna och tillsammans med min syster och hennes familj! Sen vet jag inte när det bär av hemåt igen, det är ju hockey i Mora, som hade varit skoj att kolla på...?? ;-)
Kram!

Hamnade i Dalarna

Såå, nu har jag åkt tillbaka till Dalarna!
Burr, kallt är det här iallafall..-17°C Men kaminen värmer gott! Det ska bli kul att få fira nyår hos min systeryster(tror aldrig att vi firat den tillsammans förut..?) Dom bjuder på HUMMER! Det ska bli riktigt gott!! Har bara smakat det i nån maträtt förut, men jag brukar ju tycka om det mesta, så är helt övertygad om att jag kommer att gilla det!!
Om jag hinner sen så ska jag försöka att sammanfatta 2009..
Kram!

Fortfarande finfrämmande!

Ehlin & Adina är fortfarande här! Och det är SÅÅ mysigt! Me like alot!
Idag kom även Ehlins kompis Iris och hennes söta dotter Engla hit och hälsade på! Trevligt med sällskap och mysigt att bara ta det lugnt! Försökte att "få fram" bilen idag också, och efter mycket om och men så tinade den upp! Det var ju plusgrader igår och -13°C idag! Så det satt hårt, isen kan jag lova!
Här kommer lite kort från idag!


Det är fortfararande lite otäckt med katterna, men inte alls som igår... Våran teori, är varför hon tycker dom är otäcka och inte Crusse, är att han HÖRS..det gör ju inte Cilla och Phoebe..dom smyger sig på en bara..

Lekstund på golvet

I morgon tror jag att jag åker tillbaka till Dalarna..

Kram!

Fick främmande!

Och ett trevligt sådant, dessutom! Mina favvotjejer, Adina & Ehlin kom hit idag! Mycket trevligt!
 
Men något hände när dom kom och Adina inte sovit tillräckligt, så kom Phoebe och fick smaka av hennes mat...och det var INTE populärt! Hon blev jätterädd för honom, och vart riktigt ledsen!! Inte blev det bättre av att vi skrattade åt henne heller!

Men nu så har vi tagit en långpromenad i regnrusket och hon har fått sovit "klart", så nu har livet varit lättare att levt!


En mysig eftermiddag blev det! Tack för att ni kom!

Kram!

En stackare..


Hittade den här stackars cykeln, på vägen mot stan idag! Tobias citat "en cool cykel" stämmer riktigt bra! Det är bitande kallt ute igen, och mycket snö! Kallare skulle det bli tydligen till nyår.

Jag och Tobbe var ner på stan och kollade in mellandagsrean, och på Stadium så hittade Tobbe ett par fina Adidasskor, och medans vi stod där så kom Johan & IsaDora dit också, så jag och IsaDora hittade också ett par varsinna skor, och det var "ta tre betala för två", så vi fick nya skor för 200kr var!! Kanon! (Så Jennie, jag köpte likadana skor som dig!!)

Till kvällen ska jag gå på bio tillsammans med familjen Willind, vi ska kolla på "Luftslottet som sprängdes"

Det ska bli kul att se den sista av dom filmerna!
I morse läste jag ut Camilla Läckbergs, sista bok "Fyrvaktaren" och den var JÄTTEBRA!! Kan jag varmt rekomendera i vintermörkret!

Kram!

Hemma igen!

Såå, nu är jag/vi hemma i Uppsala igen, efter en regnig bilfärd, så har vi tagit oss hem! Eftersom det är minusgrader ute, så frös regnet till is på vindrutan hela tiden, så det var ganska så drygt att köra!

Det blir alltid en tomhetskänsla i kroppen, när man åker ifrån allihopa..jag tycker det är så mysigt med sällskap, jag är nog en rätt så ensam person, har jag kommit på..
2009 har ju sannerligen varit ett år av förändringar också, och på nått konstigt vis så känns det som om det här med våra jultraditioner också kommer att förändras..hur vet jag inte, och det ska jag försöka att inte bekymra mig om redan, men på nått konstigt sätt så känns det som om det var sista gången som vi kunde samlas så här allihopa...hmm...kan ju ha fel, men så känns det!

Nu kommer det lite bilder till er alla som är nyfikna ;-)

Underbara Adina, som idag blir 6 månader! Grattis!



Visst är det en fin advents stake??
Det är duktiga Madelene som gjort den och vi ALLA ville ha en egen!! Jättefin!




Dom fyra musketörerna...


Nu tror jag att jag har fått med dom flesta (utom mig själv då..men det är ju jag som håller i kameran!)

Tillslut så ska jag nu försöka att visa er den otroligt duktiga Emilia Wats, som sjöng i Norrbärke kyrka i tisdags! Hon kommer att bli STOR inom musiken, och kom då ihåg vart ni såg henne först!!
http://www.youtube.com/watch?v=hdjBdSAHgos


Tack Jennie för hjälpen!! (med att få in videon!!) Jag känner mig som nån från stenåldern, när jag inte fattar hur man gör...Åhhh!!
Men nu så, kan ni allihopa se den!

Kram!

Dom som läser..

..min blogg är ju här nästan allihopa, så det kanske inte gör så mycket att jag inte hinner skriva nått!!?
Men jag ska försöka att lägga upp lite nya bilder, när tiden räcker till!
Idag har vi käkat Taco´s istället för julrester, och det var jättegott! Min pappa och Barbro har kommit, så även Connys underbara föräldrar Gun & Jolle! Så just nu tror alla att jag gått på toan..men jag smet till er istället!
Återkommer!
Kram!

GOD JUL

Allesammans!
Jag hoppas att ni alla får en fröjdefull jul, med massor av kärlek och gemenskap!
Ät mycket god mat (det är ju trots allt bara jul en gång om året!) kör försiktigt, ni som ska ut på vägarna!
Och framför allt var rädda om varandra och älska varandra!
Kram!

Lite bilder från julmyset i Dalarna


Adina som busar med sin pappa!

Snickaren och Conny!

Crusse, han tar det lugnt mest hela tiden! Det är knappt någon som vet vart han är i huset..

Myspys!

Myspys här med!

Nysnaggade alla fyra!

Posering..



Kram!

Dan före dopparedagen

Helt sjukt egentligen, vad tiden flyger iväg...i morgon är det julafton 2009 och sen är det ett nytt år med nya möjligheter som väntar! I morgon ska HELA familjen samlas i Falun, Lindroth, Willind, Calvo, Melander, Pousette och Strömbom!! Plus en Eriksson också! ;-)
Igår åkte vi nästan allihopa till Kupolen i Borlänge och kollade, jag "kändis spottade" en person nämligen, Patrik Isaksson! Hade en trevlig och rolig eftermiddag/kväll sen. Det sjöngs mycket kareoke, kan jag lova!! (bilder kommer sen!) Till och med jag lyckades övervinna pinsammhetsgränsen och vågade sjunga i mikrofonen!!
Idag är det planerat en promenad till en "alltiallo" affär som heter "Nisses" och sen ska jag hjälpa till och fixa Janssonsfrestelse till oss alla! En av traditionerna, som jag försöker att hålla!
Ha en bra dan före dopparedag allesammans!
Kram!

Framme!

Det gick jättebra att köra i natt! Klockan 0.30 kom vi fram till ett iskallt Smedjebacken (-18°C) Sen upp tidigt i ottan och en snabb promenad till kyrkan för att titta på skolavslutningen och Emilia! Fick även se ett Luciatåg, med en stackars Lucia som höll på att svimma! Men Emilia var helt suverän!! Vilken tjej!!

Fredrik och Emilia! ♥

Snart ska vi nog ta hela klanen och åka till Borlänge och gå på Kupolen, och IcaMaxi!

I´ll be back!

Kram!

inget är som väntans tider...

..tur att jag fortfarande är lite flexibel i hjärnan..så att åka bil mitt i natten är helt okej..
Fast just nu är det drygt att bara vänta! Har skjutsat Tobbe till ett hysteriskt Gränbycentrum, tankat bilen och nu är det bara till att väääääänta och vääääänta och vääääänta... Ja ni fattar?


Hörs i morgon igen, då på dalmål! ;-)

Kram!

Det ska bli härligt..

..Att få umgås allihopa, i jul! Jag längtar! Idag så åker vi! Jag tror att familjen Calvo åker under dagen, medans vi tokstållar åker inatt..Allt för att kunna se och höra Emilia, som ska sjunga i Norrbärke kyrka i morgonbitti!
 
Extra kul i år är ju förstås Adina, men annars så ska det bli kul att visa IsaDora och Jennifer hur vi gör och har det under julen! (hoppas att dom inte blir avskräckta, bara!) Och att jag har ALLA samlade tillsammans (inga tårar i år, hoppas jag!)

Katterna, tar Jennifers snälla pappa Björn, hand om!! Skönt att veta att dom blir väl omhändertagna!


Idag ska jag fixa det sista inför julen (lönen har ju kommit!), packa det jag ska ha med mig, och sen invänta kvällen/natten tills vi ska åka!

Återkommer!

Kram!

Crussebesök!

Det var inte alls planerat, och absolut inte en rolig omständlighet, som fick mig att springa till Akademiska och hämta Crusse idag. Delia hamnade där med en sprucken cysta.. Så Ehlin, Alfonso & Adina åkte snabbt dit, och Crusse fick komma till "mormor"! Tack och lov, så mår nu Delia bra igen, och fick åka hem!! Och jag har haft sällskap av världens mysigaste hund! Vi åkte till Johan, och sen vidare ut till Storvreta för att skotta snö hos min mamma (som är i Dalarna!). 

Ca 25cm snö har det kommit, så Johan kämpade på bra!
Crusse har nog aldrig sett så glad och lycklig ut, som när han borrade ner hela huvudet och SPRANG runt i nysnön som en galning!


Han är SÅÅ mysig! ♥Crusse♥

I morgon ska jag fixa dom sista klapparna, packa inför resan mot Dalarna och sen hoppas jag att vi kommer helskinnade fram till Smedjebacken!

Kram!


Det har redan hänt..

 ..nått stort, kanske ni undrar...men näe, tyvärr inte än (men jag väntar troget fortfarande!) !?
JAG SOVER LÄNGE PÅ MORNARNA!! Jag har REDAN lyckats med att "vända" på dygnet.. jag hade tvättid i tvättstugan klockan 07.00 i morse, och brydde mig inte alls om att sätta nån klocka, för morgonpigg är jag ju alltid (förutom i december, tydligen!) och jag vaknade 8.30!!! Ett fenomen, som jag bloggat om förut (förra året i december) och som är lika konstigt varje gång som det inträffar!
Men som tur var så fanns det tid efter min missade tvättid, så jag hinner få allt fixat inför resan till Dalarna!


Trevlig fjärde advent allihopa!

Kram!

Jag tog tillslut en prommis..

till och med två!!
Först till IsaDora, på Vaksalatorg (och hennes kompis Ruby) där köpte jag två olika (GODA) bakverk av dom! Pengarna skänker dom till Frälsingsarmén!
 
Sen ner till hysterin på stan...

En riktig vinter har det blivit i Uppsala, isen ligger på Fyrisån, vackert, men jag föredrar sommar och sol!

Kram!

Äntligen jullov!

Det känns riktigt skönt, faktiskt! Nu ska jag försöka att kurera min envisa förkylning och se till att bli frisk!
 
Sitter här i morgonmörkret med min kaffekopp (har haft lite kanel i, det är jättegott!) och funderar på om jag ska ta en promenad eller inte.. Det är som att jag har en diskusion med ett trotsigt barn(=jag)..-VILL INTE...-DU SKA GÅ... -VILL INTE.. Kollar man på termometern så VILL jag INTE -16°C Fast det är ju bara att klä på sig långkalsonger och gå... Jaa, ni fattar hur jag har det! Inte blev det bättre av att jag fick ett hurtigt sms av IsaDora nyss, som BAKAT och står på Vaksalatorg och ska sälja det hon gjort...(TOKFIA!!) Men det kanske blir en promenad dit, så jag kan få ge henne en kram! 

Ska tränga mig ner på stan idag också, och kolla efter julklappar.. Jag får ju inga pengar förrän på måndag, så hur det här ska gå till fattar jag inte riktigt själv...men jag har ju alltid haft det så här, så borde ju egentligen vara van...Men kan tala om för er att ROLIGT ÄR DET INTE!! Har ju lika mycket räkningar som ska betalas iallafall sen, i slutet av månaden..



Nähäpp...ska jag försöka att leta rätt på långkallingarna nu, och se om jag tar mig till Vaksala?...Hmm..eller kolla om det är nått på Tv´n kanske...Hmm..?

Kram!

Julkul!

Först måste jag få gnälla lite innan jag berättar om den trevliga julfesten....(min blogg=jag bestämmer!)
Jag är
fortfarande förkyld.... Vad är det här??? Trött, hela tiden...igår så blev det som ett blåmärke under ena ögat..så en kompis på jobbet trodde att sminket runnit ner..men det är bara påsarna som fått färg...hur tragiskt är inte det?????? Tur att Carola finns med sina krumilurpiller och sminkväska!! (Tack!)

Såå, nu har jag gnällt färdigt (tror jag!).

Hade en trevlig och rolig kväll igår! God mat och rolig underhållning och trevligt bordssällskap!
Och det blev inte så sent heller..skönt för en kvällstrött människa som jag!
Här kommer lite bilder:





Carola & Willy ♥

Margot, som kom utan sin Bosse..men var lika glad iallafall!

Affa i profil...

En riktigt lyckad kväll! Nu laddar jag om för den sista arbetsdagen för i år..det vankas julgröt, för hela slanten!

Inte min favorit, men dom flesta eleverna tycker ju om det, plus att det är en fin tradition!

Kram!

Burrrr

-10°C

Inte ens katterna vill gå ut!! Dom tvärstannar vid balkongdörren och springer in igen!

Burrr!

Jag hoppade över morgonprommisen, eftersom jag tränade igår, och förkylningen tycks ha satt sig rejält i min kropp..tog en lång och varm dusch istället!! Jag hoppas att bilen startar och inte frysit ihjäl!!

Ha en bra torsdag allesammans, vet inte om jag hinner skriva nått mer idag, eftersom det är julfest ikväll. Ska försöka att komma ihåg kameran och ta kort, som jag kan visa er sen!

Kram!

Två dar kvar...

..sen har jag JULLOV!!!! Det ska bli riktigt skönt!!
Jag har inte köpt en enda julklapp än...pengarna tryter, och det fylls på med nya efter helgen...så hur det här ska gå till vete sjutton..
Längtar tills vi ska åka till Smedjebacken..det ska bli mysigt att umgås allesammans där.. och jag hoppas att min systeryster inte har stora skälvan, för att vi alla kommer.. Hon har inte sagt nått, men är rätt så säker på att hon hade sagt till om det INTE var okej, att vi kom allesammans!?!

Julbordet på skolan gick riktigt bra idag...men jag slutar ju aldrig att förvånas över elevernas korkade kommentarer.. -VAA, är det fisk i Jansson?? Fyy, vad äckligt..!! Bara en av alla kommentarer som vi hört ett ANTAL gånger idag..!

Mår fortfarande bara sådääär...blir inte bättre, men samtidigt inte sämre heller..!
Drygt.. men nu är det torsdag och fredag kvar, plus en firmafest..sen så...så ska jag försköka att INTE vända på dygnet, som jag ofta gör under jullovet och bara njuta av ledigheten!

Kram!

Vinterland

Jaa, nu blev det vinter minsann..Och som jag skrev i morse, så går ju ju nyhetsrubrikerna i KAOSETS tecken, ortopetakuten på Akademiska har haft rekord på människor, som brutit armar och ben..
 
ALLA
vet vi, att vintern kommer, förr eller senare, men VARFÖR, VARFÖR, är det som om vi tas på sängen, speciellt när det gäller snöröjning och sandning..? Och om jag ska fortsätta mitt gnällande, så är ju Uppsala känt för sin ganska dåliga bilkörning (och om, nån tycker att jag är taskig nu, så kan vi ju ställa oss vid vilken cirkulationsplats som helst och kolla hur många som KAN köra i en!!)...så ni kan ju fatta hur det blir när det är "KAOS" på gatorna...
 
Så, nu har jag gnällt färdigt! Punkt!

Nu kan jag visa er mina fina julblommor..

Min hyacint (som jag är lite allergisk mot..men jag försöker stå ut!)

En amaryllis i kruka och en annan som jag fick av min älskade systeryster (som man har i vatten,) och dom slår ut vilken dag, som helst! Julstämning, är det iallafall! Me like!

Idag hade vi den årliga läraravslutningen, med smörgåstårta och ostkaka till efterrätt, trevligt, men dock "The same presidier as every year, James.." Lite som klubben, för inbördes beundran...fast i år är det lite nytt folk, och hur det än är, så är det trevligt att mysa tillsammans. Även om dagen blir lååång!
På torsdag, så har vi den stora julfesten, den brukar också vara rolig och trevlig, den ser jag fram emot!

Ut och lek i snön..man vet aldrig hur länge den ligger kvar..

Kram!

Bildbevis

..På att vintern kom till Svarbäcken, Uppsala 20091215



Och jag kan samtidigt konstatera att mänskligheten hamnar alltid i chock, och ordet KAOS används flitigt i tidningar och på TV!!

Ta det lugnt allesammans när ni tar er ut idag, gå och kör försiktigt!

Kram!

Flängt och farit..

..Har jag gjort idag.
Först åkte jag till en handlesträdgård, som är helt underbar och som heter http://www.sviahandelstradgard.se/ (klicka på länken och kolla, den är fantastisk!)!
 
Tillbaka till jobbet och där började jag dela ut, dom otroligt fina blommorna som gjorts till mina fantastiska medarbetare!
Sen vidare till en av dom frivilligarbetare som jag har, och gav henne en blomma.. Sen hem till Johan & IsaDora och smet in till dom med strumpor till Johan och en blomma till dom också (dom har ju jobbat båda två, hos mig under hösten!) Efter det åkte jag till Arbetsklädshuset och fixade det sista därifrån, också det till mina duktiga kollegor! När jag ändå var i närheten, så passade jag på att åka till Kraftkällan och svettades en stund, och när det var klart så åkte jag till Kvantum och fixade choklad askar till chaufförena på MLT, som levererar maten till oss..
Nu har jag äntligen kommit hem och tror inte att jag kommer röra mig ur fläcken efter att jag landat i favoritsoffan!! 

Men innan så ska soporna tömmas och disken diskas, så det är bara att försköka få ny energi innan jag mjuk-landar i soffan!

Ha en bra måndagkväll, och glöm inte att kolla på sista avsnittet av Ullared!!

Kram!

Glad Lucia!!



Hoppas att ni alla får en skön Lucia-dag och tredje advent!

Måste få säga att jag tycker att Lucia är en härlig svensk tradition..och samtidigt be mina tre barn om förlåtelse, för att dom inte har fått fira den... Men, gjort är gjort och jag kan inte få det ogjort!! Jag visste inte bättre en att lyssna på vad folk sa, och då blev det så! Men NU vet jag att det var fel! Och NU kan jag stå för att jag tycker att Lucia är en härlig tradition och väl värd att firas! 


P.s Det är inge´fel på tomten heller...bara så ni vet!! D.s

Kram!




 

Trött, trött, trött

Så kan man sammanfatta min lördag... Jag är trött helt enkelt! Forfarande snorig och förkyld, men tack och lov inte sämre än igår..
Fast jag tog en morgonpromenad till "mitt" Ica i Luthagen i morse, jag har dammat och dammsugit och städat badrummet...så helt borta har jag inte varit!

Det är tomt och tyst här hemma, sen Jennie åkte tillbaka till Dalarna..det har varit en härlig vecka när hon vart här! Fast jag måste erkänna att det var skönt att sova i min egen säng inatt!! Riktigt skönt!

Fast snart är det ju jul, och det ser jag verkligen fram emot!! Vi ska alla (jag, Tobbe, Jennifer, Johan, IsaDora, Ehlin, Alfonso, Crusse & Adina!!)  sova hemma hos Familjen Melander och på julafton ska vi åka till Falun och vara hemma hos Familjen Pousette!! Real nice!
Nästa jul, kommer jag att rymma tror jag...speciellt om alla mina barn INTE kommer att fira med mig...hugaligen... Grät ju som ett barn förra julen, när Johan var i Dalsland!! =/
Men samtidigt så är det ju en del av livet, så jag kanske överlever det med...

Ha en bra lördag allesammans!

Kram!

Lagt in kort..

..på datorn... Samtidigt som jag tog bort dom från kameran...
Men, jag hoppas att det inte kommer att hända några flera hårddisk-krashar!!
 
Häromkvällen, så satt jag och Jennie och kollade igenom alla gamla kort...och visst är det mysigt på sitt vis, så man kanske ska börja med det igen.. att framkalla kort??!!

Adina, som mumsar i sig gröt...MMMMMUMMMMSS!

Hennes kinder och dubbelhaka är såå härliga!!

Jennie, som provar sin nyinköpta klänning!! En riktig snygging!!

Hälsotillståndet idag är: Fortfarande förskyld, men jag köpte "Sinova" igår på apoteket..och den verkar göra susen! Så hoppas att jag snabbt blir av med det här!

P.s Vi hade en jättetrevlig kväll igår kväll! Åt tre olika buffeér på Restaurang Java!! (mongolisk, thai & sushi!) Mumsigt och fantastiskt trevligt! D.s

Kram!

Ett dilemma

När jag inte hade en fungerande dator, så hade jag ju mycket att "gnälla" och skriva om här på bloggen, och nu när jag har en ..så har jag fått bloggtorka.. Typiskt...

Men kan berätta att jag inte mår så bra idag..hade jag fått välja, så hade jag nog legat kvar i sängen och försökt att sova mig frisk. Har feber och känner mig riktigt duven!! Men en pizzadag på det här jobbet, då ställer man upp om man så är halvt döende eller inte! Plus att vi ska ut allesammans och äta på restaurang ikväll, och det vill jag absolut inte missa! (plus att det är jag som har pengarna!!)

Kram!


Redan onsdag

Näst sista veckan innan jullovet....
Idag har det varit en sån där dag, som man bara vill glömma...fort...det började med ett drygt mejl i inboxen på jobbet, som man bara blir irriterad över...och sen har det fortsatt hela dan...Den ena matsalen var inte städad, så när jag ringde till han som är städansvarig, så vart han SKIT-OTREVLIG, och tog inte sitt ansvar..Maten tog slut, och när det fixades nytt, så istället för att visa tacksamhet, fick vi höra att det var våran skyldighet...
Jaa, en dryg dag helt enkelt!

Men jag är glad att ha Jennie här, som sällskap, och idag har vi bjudit hit Johan & IsaDora, på middag och Jennie den tokan, ska BAKA!! Ni som känner mig, vet att mina öron slår på ett tinnitusljud, när det pratas recept och bakning...Så det här är STORT!! (vet, helt ärligt inte ens vart ugnsformarna har hamnat, efter flytten..)

Kram!



Mitt liv är åter tillbaka

Tack Alex för att du räddade livet på min dator!! En ny hårddisk är installerad, så tyvärr är alla bilder borta..men, men...jag får ju skylla mig själv som inte kopierat dom innan... Jag är iallafall oerhört glad att ha den tillbaka!! Och jag är säker på att ni mina kära bloggläsare är glad att slippa tjatet!!

Och tack för alla tummar som hållits..nu kan ni släppa dom fria!

Kram på er!

Lite decemberbilder


Polishuset by night

Mina julgardiner och julstjärnor


Ny matta i V-rummet!

Polishuset by day!

Jennie in full action på Kvantum! Nån tokig kund kom fram till henne och frågade vart ketchupen stog någonstans....
(det var jag!!!)

Kram!


Det är nära nu...

Redan tisdag, andra veckan i december...snart är det ett nytt decenium.. Själv blir jag bara yngre och yngre, för varje dag och år som går...NOT! Möjligtvis tjatigare och gnatigare..eller?

Har iallafall en mysig tjej boende hos mig..vi har det riktigt mysigt och trevligt! Igår var det Jennies första praodag på Kvantum, och jag tror att hon var rätt så trött efter en hård dag! Men jag tror samtidigt att hon tycker att det är skoj!? Det blir nog en Uppsalatjej av henne tillslut...?

Hoppas att ni får en härlig tisdag allesammans...Eftersom det är nära nu, så KANSKE jag återkommer en gång till idag???

Kram!





Hårddisken

Jag vet att jag tjatar... Men nu är det konstaterat att det är hårddisken som pajat..TUR ATT ALEX VET VAD HAN GÖR!!  Kram!

Idag...

Går kanske galenskapen över.....
Jag vet att jag sagt det förr...men jag tror att Tobias börjar tröttna på mitt tjatande och gnällande, så HAN håller på att bli galen!! Ryktet går att Alex kommer idag, men om han sen kan fixa hårddisken är ju en annan sak..men hoppet är det sista som lämnar en!

Otroligt mysigt och trevligt att ha Jennie hemma hos sig iallafall..Jag kan inte ens minnas när någon kom och sa godnatt och gav mig en puss på kinden sist... Det gör mig tårögd att bara berätta om hur varm i hjärtat jag blev!! Tack Jennie!!

Kram!

Snart galen på riktigt

Allvarligt...hur tråkigt är livet utan en dator?
För er som inte vet, så kan jag berätta att det är SKIT TRÅKIGT!! Speciellt när man är ensam...brukar alltid kunna gå in och läsa nåns blogg, eller en tidning, spela spel..ha tv´n på som ett sällskap i bakgrunden.. Men, men..
Nu har jag fått frukost hemma hos Johan & IsaDora, träffat Ehlin, Alfonso och Adina igen, innan dom stack iväg till Delia, så nu passar jag på att låna Johans fina dator (Mac) innan jag ska cykla hemmåt!
Jag vet inte om Jennie kommer redan idag, eller om hon sover över hos mormor, och kommer i morgon, men kul ska det bli att få rå om henne i veckan, när hon ska praoa på Ica Kvantum!!
Ha en bra andra advent allesammans!
Kram!

Lite kort

Från idag...måste ju passa på när jag har en (TVÅ) datorer som fungerar! 




Kram!

stockholmsmyyys

Fortfarande datorlös...håller på att sakta men säkert bli gaalen...men det kan man kanske inte säga högt...
Har varit ensam hemma, rätt så skönt..men SÅÅÅ förbaskat tråkigt att inte kunna gå in på facebook och läsa alla bloggar som jag brukar läsa...
Men,men...hoppet är ju det sista som lämnar en...Så Alex...KOM OCH FIXA MIN DATOR!!!!  SNÄLLA!!

Tåg iallafall tåget till Estocholmo och sitter nu hemma hos Ehlin, Alfonso och Adina (& Crusse förstås!) och myyyser!! Me like alot!



Jag har tagit med mig kameran, så jag hoppas att det blir flera kort, som jag kanske hinner lägga upp innan det är dags att åka hem till katterna i Uppsala!
Tobbe är i Leksand och hälsar på sina kusiner!! Nästa vecka blir jag extramamma åt Jennie, som kommer hit och ska praoa på Kvantum!! Det ska bli riktigt skoj!!

Håll ut mina kära bloggläsare..I´m coming back I promise!!

Kram!

Nix..

..Ingen dator än! Vet inte varför, men jag känner mig väldigt ledsen över att den har gått sönder, det beror kanske på att jag blev så oerhört glad när jag fick den?! Men av nån konstig anledning så är jag inte orolig.. Bara uttråkad! Fortsatt att håll era tummar för att Alex kan fixa den, och att tiden hittas för att göra det! Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe med kanel innan promenaden! Kram!

Kanske idag...

Tobbe skulle kolla om Alex kunde komma idag och kolla på datorn igen...HOPPAS! HOPPAS! HOPPAS!! Så idag kanske jag kan blogga lite hemmifrån..inte smita in på kontoret och se lite upptagen ut...fast jag egentligen håller på med privatsaker...men, men...vi är många medarbetare idag, så jag smiter inte från nått jobb iallafall! Serverar Hamburgare idag, så vi kommer att ligga på plus hos eleverna hela dagen!



Måste ju berätta att när jag googlade hamburgerbilder, så kom den här upp som nummer 1..och det är från en av våra lärare på skolan...Hur coolt är inte det????

Kram!


Fortfarande datorlös...

Så nu försöker jag att skriva ett snabbt inlägg innan maten levereras hit till jobbet! I morse var det
-8°C..burr..vad kallt..ingen snö och snorhala vägar!



Det är redan december och snart jul..har inte köpt en enda julklapp, och vet faktiskt inte hur det ska gå till för att få till det heller...Men det har faktiskt gått bra ALLA andra jular, så varför skulle jag inte få ihop det till den här? Men det ska bli otroligt härligt att få fira julen tillsammans med ALLA mina barn, deras respektive och nu med mitt älskade barnbarn också!! Nästa jul, blir det nog värre....som det ser ut, nu så är jag helt ensam...men det kan hända mycket fram tills dess, så jag ska försöka att inte bekymra mig i onödan...

Håll tummarna för att datorn blir fixad!!

Kram!