Oups I did it again...


Me like alot!!

And it´s not the end!

Kram!

Onsdag

Jag skulle vilja säga att det är en kort vecka, eftersom det är Påsk-veckan..att det här är näst sista arbetsdagen..Men icke sa nicke...jag har fram tills på lördag, innan jag tar en paus i arbetandet!! (Men, fattar ni storhelgs OB´n som jag kommer att få!!? tjoho!!) Då har mina 13 arbetsdagar i sträck, avklarats!!

Och inte kan jag säga att favoritprogrammet är på tv´n idag heller..wtf..Nån CSI triologi har dom satt in istället.. Så det blir inget onsdagsmys framför kanal 5 iallafall! Men mys kan det ju bli ändå! ;-)

Ska mysa en stund med min mamma, som är shoppingsugen och vill trängas med påskgodishandlande människor! Men det var ett tag sen sist vi sågs, så vi kommer nog attt ha det mysigt, en onsdag som denna!


Ha en bra onsdag allesammans!

Kram!

Det blev en bra tisdag!

Inte för att den är helt slut än och inte för att jag trodde nått annat heller..

Mötet med chefen på Kommunen resulterade i en "fast anställning" istället för en tim-anställning..Det mina kära bloggläsare, känns riktigt bra! Han kunde inte lova mig fler timmar till hösten, men han tror verkligen att det kommer att bli så, att det kommer vara minst två stycken PA som kommer att sluta (dom är 67 år, båda två!)..och det gör ju jag med! Annars så skulle jag ju inte vara övertygad om att jag ska säga upp mig, så som jag verkligen är! Och det blir ju extrajobb hos min "gamla" brukare också, hon som jag arbetade hos i somras!
  

Chefen frågade mig om jag har planerat att ta någon semester..och faktum är att jag INTE tänkt göra det..utan nu ska jag jobba och tjäna pengar, jag ska försöka att bli skuldfri (jag har massor av skulder, som jag vill bli fri ifrån!) och jag vill försöka att spara pengar, så jag en dag kan få följa med Johan & IsaDora till Thailand! Sen får jag bara hoppas att orken finns där, att jobba så mycket som det nu ser ut att bli! Jag klarade ju av det i augusti, så jag tror nog att det kommer att gå bra nu med!

Kram!

Tisdag

Ska det vara hela dagen..tisdag, alltså!
Den har ju knappt börjat, men jag hoppas på en bra dag idag! Igår kväll åkte jag hem till Johan & IsaDora och tittade hur fint dom ändrar och bygger(!) om i sin lägenhet!! Det blir jättefint, jag tyckte att dom hade det fint även innan ombyggnationen, och nu har dom det riktigt, riktigt fint! Och bättre blir det ju när det hela är helt klart!
Jag fick en superdupergod morotskaka, och drack en kopp kaffe, alldeles för sent..hrmf..att somna är ju inga problem..men jag vaknar ALLTID mitt i natten..och kan inte somna om..! Men en trevlig kväll hade jag!

Idag ska jag träffa min nya chef, Anders.. Jag är lite nervös, faktiskt, fast jag vet att han är en trevlig karl...men, det är väl sånt som hör till livet...att man är lite nervös, inför sånt man inte vet något om!?

Senare ikväll ska jag träffa "Sebbe"...så vi får väl se om det blir EN till...eller inte...(Jag VET, jag är GALEN, men det bjuder jag på!!) 

I´ll be back!

Ha en bra tisdag!

Kram!

Måndag

Jepp..måndag har det varit idag....hela dagen dessutom! ;-)
Jag har varit en duktig flicka (inga kommentarer!) och tränat på Kraftkällan , åkt till ica och handlat och nu lagar jag mat..! Samtidigt som jag sitter framför datorn och bloggar!! Snacka om att vara som en bläckfisk!

Ute så spöregnar det... det är faktiskt ganska mysigt efter allt snöande som har varit, nu smälter ju snön bort ännu fortare!

Ha en bra måndag allesammans (nu måste jag till spisen, innan riset kokar bort)


Kram!

Klart för idag..

Såå..nu har jag jobbat klart mitt 24 timmarspass...skönt att få komma hem igen, det blir lite långtråkigt att hela tiden försöka att hitta på nått, med en som helst bara sitter still i soffan..Men jag har haft ett bra jobbpass!
Nu har jag 6 arbetsdagar kvar, innan jag blir ledig i några dagar. Hälften gjord och hälften kvar!
 
Jag klagar inte..ser fram emot dubbla lönekuvert i slutet på april! Och i maj ska jag nog jobba ÄNNU mer, då även hos min "gamla" brukare!

Jag hoppas bara att mitt "ordinarie jobb" inte blir lidande....men som jag sagt förut..det är nog bra att dom på ett lindrigt sätt vänjer sig av med att jag inte finns där.. Även om jag vet att dom klarar sig galant utan mig!

Nu ska jag njuta av en grå och trist söndagseftermiddag i min egen sköna soffa i mina mjukisbyxor och kolla på vilka kanaler jag vill!!

Kram!

Ta´daaaaa..



Nu vet ni!! Och jag är SÅÅ nöjd att jag äntligen har gjort den!!
 
Så länge jag kan minnas så har jag velat tatuerat mig, men av en massa (religösa) orsaker, så har det inte blivit av förrän nu.. Nu är jag 42 år gammal, gammal nog att bestämma själv över min kropp och mina beslut.
Och 2010 är början på någonting NYTT i mitt liv..och det här är bara en del av det som kommer att komma!
 
Nalle Puh har alltid varit en av mina stora favoriter..jag gillar hans klokhet(?) och charm..jag har läst böckerna för mina barn när dom var små och jag tycker han och hans vänner är bland det mysigaste som finns. 
Ballongerna som Puh håller bakom ryggen, symboliserar mina barn Ehlin, Johan och Tobias, hur tufft vi än har haft det så har jag alltid hållt dom hårt och högre upp än mig själv och jag har alltid stått framför dom och försökt att skyddat dom!

Och för er som tycker jag är helkass och dum i huvudet, som gjort det här...TYCK DET DÅ!!!!!!!!! Men jag kan ärligt säga att det här är den första tatueringen som jag gjort, men absolut inte den SISTA!! Jag kommer att göra flera!!

Kram!

Grattis idag till..

..min tappra mamma, som faktiskt blir pensionär idag!!
65 år fyller hon och för bara ett knappt år sedan så såg det mörkt ut...men nu är hon tillbaka "fit for fight" och kämpar på!!
Jag älskar dig och är glad att du finns!


Fortfarande nyfikna på vad jag gjort....??
Hihi..jag SKA berätta, men inte i det här inlägget...den tillägnar jag åt min mamma!!

Kram!

Nu har det skett...

Nyfikna va???

Fortsätt med det...jag kommer att berätta och visa er...snart... Jag lovar!! Kan iallafall berätta att jag är SÅÅÅ nöjd att jag har gjort det och det blev JÄTTEBRA!!

Kram!

Det kommer att ske idag...

Vaddå...Jaa ni får allt vänta ett tag till innan jag berättar vad som eventuellt kommer att ske i kväll!

Men tills dess kan jag ju berätta att vi har en "internationell skolkurs" på jobbet, och jag åker ju på att fixa maten till dessa internationella lärare, och det visar sig att det är "Ryssar" (även ester & letter, men mestadels från något Rysktalande land) Alltid lika intressant att se och träffa människor från olika kulturer. Vi har serverat pizza idag, men jag har fixat Potatis, Kassler och sås till gästerna..för det första så åt dom massor med potatis! (det är mest kvinnor, jag har bara sett 2 karlar!) 5-6 stycken la dom på sina tallrikar, och kanske 1-2 kasslerskivor... (vi svenska gör tvärtom!) Och sen visade sig ett annat fenomen...dom visste inte hur man använder en "tång", den som man tar potatis med tex.

Tack Carola för hjälpen!! (Med att hitta bilden alltså!! =))
Om det hade varit en utav kvinnorna så kanske jag inte reagerat som jag gjorde..men nu var det mer än hälften, som gjorde helt galet när dom skulle ta tex pizzasallad eller potatisen! Jag försökte så gott jag kunde att lära dom, så som jag gör med eleverna...jag talar om att man ska hålla den som en sax!! Men det gick verkligen inte!! Ett kul fenomen..var det iallafall!

Kram!

Behöver jag påminna...?

...Om att idag är det Greys Anatomy på tv´n???

Återigen onsdag, mittiveckan!
Idag ska jag försöka att hinna dammsuga av lägenheten innan soffan överröstar allt annat..det är ju VÅR ute, och det känner ju katterna av också, så det håras nått förfärligt...Men det är ju lätt åtgärdat, med dammsugaren och i värsta fall en "roller"!

Ha en bra onsdag allihopa!

Kram!

Borta bra men..

..hemma är alltid bäst!!
Det är ju som jag har berättat om förut..egentligen är det inte jobbigt att arbeta i 30 timmar i sträck, jag tycker det är jobbigt att inte få vara hemma..Jag gillar att vara borta också, men ni fattar vad jag menar...? Idag kom jag på att jag kommer att jobba i 13 dagar i streck också..jag jobbar ju hela veckan (dubbelt, dessutom!) hela helgen (ett 24 timmarspass) nästa vecka som mat-tant fram tills på torsdag..sen PA till på lördag!! =13 dagar.
Sen är det Påsklov, men då jobbar jag extra som PA också..men jag hinner ändå vara lite ledig, och det ska bli skönt!

Jag ser verkligen fram mot TVÅ lönekuvert i några månader framöver!! Nästa vecka så ska jag dessutom träffa min nya chef, på kommunen..så då ska jag förhandla fram en bra lön!! (yeah.. right!)
Förra året när jag pratade med honom, så sa han att kvinnor var så lätta att förhandla lön med...vi var så nöjda med det vi fick..och så är det nog (tyvärr)! Så jag kanske ska sätta hårt mot hårt, den här gången!! (not!)

Ja,ja hur det än blir så är det riktigt skönt att vara hemma igen!! Lugnt och tyst är det..just nu är det bara soffan som ropar mitt namn!!

Kram!

Att få tiden att gå

Det har ju sina fördelar att tiden går snabbt.. Just nu är jag på mitt nya arbete och här är det samma rutiner som gäller för min brukare. Dagarna ska se likadana ut för henne, så det gäller att komma ihåg allt, och sen försöka få tiden att gå tills nästa sak ska hända! Det var ju ett tag sen sist som jag var här och jag hittar mig själv på nya papper hela tiden, vilket är riktigt roligt, för det visar ju att dom vill ha mig här! Och brukaren minns mitt namn! Det är såå coolt! Till och med hennes mamma är förvånad över det, för det brukar hon inte göra;)! Ha en bra måndag allihopa! Kram!

Firad i dagarna tre!

Jösses, man skulle kunna tro att jag fyllt 30 år typ..eller kanske 40 år då...(jag hör nog era kommentarer..hihi!!)

Idag kom min pappa och Barbro hit och vi har haft en jättemysig dag tillsammans! Och idag kan jag ju berätta att VINTERN kom tillbaka..nog för att man visste att det kunde komma ett bakslag, men herregud vilket oväder det har varit..Fy, fy!!
Men iallafall, vi tog oss ner på stan och där bjöd pappa oss på ett restaurangbesök, vi åt på Amazing Thai! Mysigt och trevligt och jättegott!
Jag fick ju presentkort av Ehlin, Alfonso & Adina på Hemtex, så jag köpte en ny gardin till köket, och det blev jättebra! Pappa fixade till lampan så nu lyser den jättefint i fönstret!

Barbro som hjälper mig med gardinen!! Tack Barbro!

Vi vek den dubbel (den är 2,5meter lång) och det blev riktigt bra!

Pappa

Den fina lampan som nu lyser!

Min pappa och Barbro!

Jag och Barbro åkte till Chilli och Ikea i snöyran och hon shoppade loss, minsann..men jag höll hårt i mina presentkort! (typsikt mig!)
Tack för en härlig dag!

Nu ska jag ladda för 30 timmars jobb igen!! Hoppas att snön snabbt töar bort igen, för fy bubblan vad med snö det har kommit, jag behöver inte ens dra ner persiennerna i köket, för dom är alldeles igensnöade!

Kram på er!

Firad

Och det ordentligt!! Jag har haft en "dagen efter födelsedag" idag..Jag bjöd på Taco´s men ingen tårta...och det har jag fått höra, minsann.. ;-)

Här kommer lite kort från min "dagen efter födelsedag":

Äntligen så fick jag myyysa med Adina!!

Ett busfrö och hennes mamma!

Min fina och underbara familj:




Och här kommer bilder på presenterna!

En vacker påsklilja

Visst blev det fint? Jag har kollat på en sån här tavla (från Chilli) ganska länge nu...och ni vet ju hur jag är, innan jag "slår till"..men nu sitter den här och det blev helt perfekt! 
Det blev SÅÅ fint!

Ljusstakarna från Thailand!

Lampan, som inte riktigt är klar än..men den har hittat sin plats iallafall!

Mina fina flickor!

Tack för alla fina presenter och presentkort och för att ni kom!

Kram!

19/3

Jaha....42 år blir jag idag...En rätt så bra ålder, faktiskt!! Lagom kort från 40 år och lagom långt till 50 år..

Jag har fått presentkort på en helkroppsmassage av Tobias & Jennifer, presentkort på Ikea av mina arbetskamrater (& vänner) och av Johan & IsaDora har jag fått ett presentkort på Chilli tre jättefina ljusstakar och en fin lampa, från Thailand!! (jag ska ta kort och visa er, men gör det när allt har fått sin plats!)

Firandet är ju inte helt slut, bara för att dagen börjar att ta slut. I morgon kommer Ehlin, Alfonso, Adina, mamma, Ulrika, Conny & Jennie hit! Johan & IsaDora kommer dom också! Så det blir en riktig familjedag! På söndag så kommer min pappa och Barbro hit!!
 
Efter en helg med firande så väntar dubbeljobb igen..men den här gången är jag inte lika nervös, jag vet ju nu att jag kan, och att jag gillar att jobba som PA med den nya brukaren! Appropå det, så kommer jag att jobba med den "gamla" brukaren i maj och eventuellt i sommar också!!

Bjuder på 42 år "gamla" bilder och JAA, det är jag på dom..


Tack alla, som har grattat mig och hoppas att ni alla får en bra helg!

Kram!

Allting har en ände, utom korven...

...den har två!

Och nu mina kära bloggläsare är det här den sista dagen som jag är 41 år...jag kommer aldrig mer i hela mitt liv att vara 41 år.. Så är det...och det är ju inget jobbigt konstaterande att födelsedagen inträffar i morgon..utan bara ett konstaterande!!

Det har varit ett händelserikt år, mitt 41:a! Det har hänt MASSOR!! Ska försöka att summera så gott det går (åldern börjar ju ta ut sin rätt, så glömska är något som numera tillhör vardagen...hrmf..)

•Under mitt 41:a år så blev jag efter 13 år i Storvreta en stadsbo. Och en Uppsalabo.
 
•Jag har gått från att ha haft tre barn hemmaboende till att bara ha en kvar, som bor hemma.

•Jag blev som 41 år mormor till världens finaste barnbarn; Adina, det var kärlek vid första ögonkastet och det kommer att bli fantastiskt att få uppleva det igen vid 42 års ålder!

•Gifte bort Johan till IsaDora och blev en stolt svärmor.
 
•Fick för första gången i hela mitt liv sitta vid ett honnörsbord!

•Under sommaren så var min mamma med om att transplantera sin egen benmärg och genomgick en hård cellgiftsbehandling.

•Johan donerade sin benmärg till en cancersjuk kille!

•Jag fick äran att vara med mina barn, när deras halvsyster Josefin konfirmerades i Lillehammer, och som blev en härlig helg tillsammans!

•Var på ett barndop då mitt barnbarn fick ärva mitt namn.

•Sommarjobbade!

•Beslutade mig att efter 10 år som mat-tant göra något annat i livet, och det kommer till en början att vara som Personlig Assistent.

Jag har säkert glömt nått... men summasumarum...Att ha varit 41 år har varit helt okej!! Nu ser jag fram emot att fylla 42 år och allt det nya i mitt liv som väntar runt hörnet!

Kram!


Fick en rolig historia på mailen idag!

 Tack Ingela!!

 

 

           

I was in the restaurant yesterday when I suddenly realized I desperately
Needed to pass gas. The music was really, really loud, so I timed my
Gas with the beat of the music.

After a couple of songs, I started to feel better. I finished my coffee,
And noticed that everybody was staring at me....

Then I suddenly remembered that I was listening to my iPod.
...and how was your day?

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Kram!


Jag gillar onsdagar...

...och det kan ju ha att göra med att favoritprogrammet sänds klockan 21.00 i kanal 5. Och om ni undrar vilket, så är ni absolut nya besökare på den här bloggen, och ni hjärtligt välkomna!
Mitt gillande till onsdagar kan också ha att göra med att det är "mittiveckan" hälften gjort och hälften kvar..
Lill-lördag kallas det ju för dom som har den vanan..
Jag är alltid ensam på onsdagar, vilket är helt okej!

Jag hoppas att ni alla får en bra "mittiveckan"-onsdag!! Mitt i månaden mars är vi också, så njut av våren, som är på gång! Och den här våren påminner ju verkligen om ens egna barndomsvårar..men smältvattnet som rinner och takdroppet! (lite nostalgisk kan jag väl få vara när jag snart blir äldre!?)

Kram alla!!

Mår bättre nu!

Tack & lov!!
Nu ska jag blogga lite, sen ut på morgonprommisen och lufta mig lite!!

Måste ju berätta att jag är jättenöjd med kameran som Johan & IsaDora köpte i Thailand!! Jag försöker lära mig funktionerna, men jag tillhör den kategorin, som bara vill ta fram kameran och knäppa...och då ska det helst bli bra!! Men det är kul att exprimentera lite också!


Idag blir det jobb och sen en "Delegeringsutbildning" på Kommunen! Jag hopppas på en bra dag!!
Tack Tobbe för att du tog hand om mig igår, när jag "säckade" ihop!!

Kram!

Fick migrän =(

I morse pratade jag med systeryster Helena (http://posansfru.blogg.se) om en grej, och då kunde jag konstatera att jag inte haft migrän på jättelänge (bara huvudvärk, som vanligt!)...och jag säger väl som min vän Carola, hur jag än gör så har jag arslet där bak...för under träningen på Kraftkällan så kom den smygande som en elak ovän...huvudvärken alltså...
Så det blev mörker-rum och sova plus en dubbeldos av herr Ipren.. =(

Vaknade till nyss, och konstaterade att jag missat sista avsnittet av "Familjen Annorlunda"... Mår lite bättre, men jag tror att det blir en retur till sängen nu!


Kram!

Måste ju få göra en sån här jag med..

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: En lugn och skön söndag, utan en massa måsten..
DAGENS KLÄDSEL: I♥NY t-shirt, mysbyxor och skinntofflor
DAGENS FRISYR: Inte än...fortfarande morgonruffs
DAGENS LÅT: Helt tyst i öronen..men skulle vilja höra Salem´s låt idag 
DAGENS PLANER: Funderar på att ta mig till Kraftkällan..
DAGENS SAKNAD: Att få krama och pussa Adina
DAGENS DUMMASTE: Det måste ju vara katterna
DAGENS MISSLYCKANDE: Har inte hunnit dit än
DAGENS DROG: Ipren
DAGENS KÖP: Kaffe
DAGENS GODIS: Hoppas att jag kan låta bli
DAGENS HUMÖR: Bra..jag har en bra magkänsla om att det kommer att bli en bra dag
DAGENS CITAT: Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. (Nalle Puh)
DAGENS ROLIGASTE: Att få sms av Ehlin och få höra att Adina mår bättre

Kram!

Konstig lördag...

..men den blev rätt bra tillslut!
Uppe med tuppen som vanligt och innan klockan hade blivit 9 så hade jag städat badrummet, dammat, dammsugit och skurat hela lägenheten..

Jag visste att Ehlin & Adina skulle till Delia (Adinas faster!) idag, så jag har tänkt mycket på dom, så när Ehlin ringer och säger att Adina blev så sjuk att dom var tvugna att åka till sjukhuset, så kan jag lova att mitt hjärta stannade....Fy,fy,fy....Adina har kräkts hela natten och har hög feber och till slut så kändes hon inte igen alls, så då åkte dom till Södersjukhuset och där togs det blodprover och urinprover för att se vad som kan vara fel..men väl där så började dom med vätskeersättning och det fick hon tillslut behålla, så på eftermiddagen fick dom lämna Sös! Pust...

Jag, Johan & mamma tog oss trots omständligheterna upp till Gävle och Läkerol Arena för att kolla på Brynäs-Leksand, en otroligt spännande match som Brynäs tillslut vann på straffar med 4-3
Kul att få träffa allihopa igen!

Kungen i mål, under uppvärmningen!

Mor & Ulrika

Albin är så kär i Emilia, att han nästan går upp i atomer...SÅÅÅ söt!! Här kittlar han tjejerna och får samtidigt mysa med dom!!

Anders (gömd bakom Helena!) Helena och Madde! ♥

En konstig men tillslut en bra lördag en solig och vårlik dag i mars!

Kram!

Äntligen fredag...

...eller vad man ska säga en dag som denna...?
Jag går fortfarande runt och knaprar
piller, som värsta pillertrillare...Usch!! Så just nu är det riktigt skönt att det är helg, och att jag inte har nått extrajobb, är faktiskt också skönt! Nästa vecka ska jag få gå på en utbildning för Kommunen..bra att känna att dom satsar på mig!! Chefen ringde idag, och honom ska jag också få träffa om någon vecka! Det känns riktigt bra (fortfarande!)! På jobbet i matsalarna börjar det nog att "smälta in" att jag kommer att sluta, och jag är mer än 100% säker på att det kommer att bli kanonbra!! Även om inte jag är där och bråkar med dom =)
I morgon blir det nog en tur norröver igen...det är Gävle som ska besökas..Det är Brynäs-Leksand J18 som ska spela!
Nu ska jag njuta av vuxenprogrammet "På spåret"!!
Kram!

Skön torsdag

Idag vill jag först och främst gratulera min arbetskamrat och vän Margot, som fyller år!!

Jag hoppas att dagen blev en bra dag!! Du är fantastisk!

Efter jobbet idag, så åkte jag hem till Johan & IsaDora, jag och IsaDora brukar ju med jämna mellanrum åka ut på en shoppingrunda tillsammans..och då till våran favoritaffär www.fullero.nu . Fast hur vi än försökte få med Johan dit, så lyckades vi inte...(undrar varför..?!) Men till Ikea och Chilli följde han med!! KUL! Men sen fick han skjuts hem, och vi åkte till Fullerö...och jag kan ärligt säga, att jag skulle kunna ha gått där än, om det inte var för att affären stängde.. Det är så mycket fina saker, så man blir alldeles galen!! Men jag har inga pengar just nu, så det blev inget handlande!! IsaDora fotade en massa, så Johan kommer nog få se vad som fanns där, utan att behöva åka dit!
En mysig och bra dag blev det iallafall...jag har till och med fått Tobbe att sköta tvättstugan idag!! YEAH!! Så kvällen kommer att bli en lugn och skön kväll! (det jag kan få unna mig efter allt jobb, faktiskt!)

Kram!

Onsdag=Greys

Idag har jag dubbeljobbat igen, men inte lika länge som igår! Det blev "bara" 10 timmar idag!
Och som tur är så hinner jag hem och kolla på Greys Anatomy...och förhoppningsvis så somnar jag inte i soffan...hrmf...lätt gjort i mitt fall..jag behöver bara hamna i rätt lutning, så är det kört!! =)


Känner mig fortfarande inte 100% i huvudet, jag knaprar fortfarande huvudvärkstabletter..jag undrar varför..?! Men,men jag lever och klarar av att jobba dubbelt, så det är ingen fara..och huvudet sitter fortfarande fast..såå..


Kram!

Klart för idag..

Tjoho..det har gått bra att jobba själv!! Klarade av det galant, om jag får säga det själv!! Fast nu är jag rejält trött, men det är ju lätt åtgärdat med lite sömn! Jag ska till och med jobba imorgon igen och sen har jag fått lite fler pass framöver!!

Me like alot!! Som jag har skrivit förut, det är BÖRJAN PÅ NÅGONTING NYTT I MITT LIV! And it feels good!

Jag tror att dom har klarat sig riktigt bra på jobbet också, utan att jag var där från början (jag åkte ju dit och jobbade på eftermiddagen!)

Härligt och fantastiskt vårväder är det ute!!
underbart, och fort känns det som att det går, när snön smälter undan!! Igår när jag åkte till Eriksberg, så började lampan på instrumenbrädan att lysa...den för spolarvätska, ni vet..hrmf.. så efter jobben idag åkte jag till Biltema..och det skulle vara kul att veta hur många liter med spolarvätska dom säljer en dag som denna...!!?

Jag var ju inte ensam och att handla just den varan, men ganska ensam kvinna där faktiskt!!
Och den enda kvinnan på parkeringen som stod med motorhuven öppen och fyllde på var jag också! Kan ju för er som redan är imponerade och sitter med ett stort WOW på era läppar säga att jag kollade oljan och fyllde på den också...bara så ni vet !! =))

Kram på er!!

Laddar upp..

..Jo, jag vågade stå framför kameran igår,men jag har inte sett resultatet än...men nått kort blev säkert okej.. Jag är ju ingen ungdom längre och har absolut inte ett kamera smile att ta till, såsom ungdomarna har idag..! Till och med Adina tycks ha ett..fast hon är ju ioförsig söt hela tiden..!! En trevlig söndag hade jag, vi fotades allihopa av Johan & IsaDora och sen var vi på en restaurang och åt god grekisk mat tillsammans! Mycket mysigt!

Idag så packar jag och laddar för mitt dubbelpass och dubbeljobb.. Börjar som mat-tant klockan 9 och slutar som mat-tant i morgon eftermiddag och däremellan så jobbar jag 22 timmar som PA! Det är första gången jag ska jobba själv(som PA!!), så jag är lite nervös, faktiskt..men jag hoppas och tror att det ska gå bra!!?

Vi får väl se om jag kan hålla mig från att gå in i den magsika cybervärlden via telefonen, eller om jag ska hålla mig borta från bloggen och facebook..hrmf..

Trött är jag ju redan...fast det beror nog mer på att jag har haft huvudvärk i sen i fredags..och det vill inte ge med sig, trots knaprande på tabletter och Carola´s blåbarsshott..Men det är inte som migrän, så jag "funkar" ju iallafall!

Ha en bra måndag allesammans! Och det är väl nån kvinnodag idag, så vi tjejer får väl dunka varandra lite extra i ryggen och berömma oss för att vi helt enkelt är BÄST!!

Kram!

Vasaloppet

En otrolig tradition och inte minst en otrolig prestation (av dom som åker!!)...Jag har faktistk inte alls någon längtan att åka den..däremot springa nått lopp i framtiden, det skulle jag kunna göra.. Men att kolla på Vasaloppet, det är en mysig tradition som jag nog har kollat på i säkert över 25 år..(har det sänts så länge?) Jag minns ett år, att jag var i Mora och kollade på målgången..men det jag minns är att jag frös som en galning och att jag inte fattade att åkarna aldrig tog slut...(jag var nog 8-9 år!)

Snart blir det soffläge och den magsika starten!

På eftermiddagen ska jag träffa familjen..Johan & IsaDora har satt upp en fotostudio, vet inte om jag själv ska stå framför kameran eller om jag gömmer mig någonstans(förmodligen...!), men kort vet jag att det ska tas iallafall!

Kram!

Konservativ..

..det vet ni ju att jag är...planering och ordning (hrmf..)
Men idag har jag återigen rubbat mina cirklar och åkt fram och tillbaka till Dalarna!! Jaa..ni läste rätt, och det var inte ens för en hockeymatch...!! Bra, va??!! Jag åkte först till Falun och hämtade mamma, som varit där i nån vecka och där fick jag kramas med familjen Pousette..sen åkte vi vidare till Smedjebacken och kramades med familjen Melander (x2) och återigen Pousettarna!!
En mysig dag, har det varit!






En bra dag helt enkelt..!!

Kram!

Grattis idag till:


Conny Melander, som fyller år idag!!
Jag hoppas verkligen att du får en underbar dag, och att du blir firad ordentligt!! Du är fantastisk!!

Och för er alla andra som nyss vaknat till en solig lördag: Ha en bra dag ni också!!

Kram!

En undran...

Jag undrar hur vi (stackars) svenskar kommer att reagera på den här våren..
En sån här vinter har vi ju inte haft på över 20 år..mina (fantastiska) tre barn har ALDRIG upplevt en sån här vinter i hela deras liv, och då har vi bott i Dalarna.. Jag tror att svensken kommer få ett glädjefnatt... Man märker det redan nu, fast det är några minusgrader, så värmer solen och det känns som att det KOMMER att komma en vår även i år!! Jag tror till och med att det kan bli en nationell glädjedag, eller nått... Den dagen det deklareras att VÅREN är här..


En underbar solig och fin dag har det varit iallafall, även om jag har spenderat den inomhus på jobbet, så känns det iallafall!! Åkte ut till Edshammar och skottade snö, nu på eftermiddagen och det var lika drygt som förra gången, men skönt att få det gjort!

Ehlin hade härliga citat på sin blogg (http://ehlinl.blogg.se)  häromdagen, så jag kan ju inte vara sämre jag..
Tobbe kom hem igår och frågade: Vad badade Saddam Hussein i? Irakvatten..
På radion hörde jag den här: Vad hände med hunden som åt upp en plastkasse? Jo, han sket på´se..

Ja,ja....nu kan ni sluta skratta...

Kram!

Man lär sig så länge man lever..


Satt i lugnan ro och kollade på Lokalnyheterna på Tv4 http://www.nyhetskanalen.se/1.1521781/2010/02/22/basta_vintergladjen och när sändningen nästan var slut så visades en fantastiskt vacker vinterbild, som jag reagerade på...och Johans namn nämdes...Hur coolt är inte det???? Skrek rakt ut...!!

Och nu har Jennifer lärt mig hur man gör, det jag nyss gjort...hmmm...satt in sidan här, alltså!! (inte bara länka, alltså!) Jösses, jag är en sån amatör, när det gäller sånt här att jag nästan skäms..men jag VILL verkligen kunna det här..!! Tack Jennifer!!

Nu får vi hålla tummarna att Johan vinner tävlingen också, så han kan få mer en ett par sekunder i rampljuset!!

Kram!

Väntat & väntat...

..och det ser inte bättre ut än att jag får vänta ett tag till...på vad kanske ni undrar?
 
Jaa, våren är ju en STOR sak som jag tror att vi alla väntar på..men det är inte det jag väntat på nu den här eftermiddagen, näe det är faktiskt Uppsalahem..en kille ringde i morse och sa att han skulle komma 14.30, så jag stressade hem tidigare från jobbet och här har jag suttit nu och väntat & väntat.. Jag skulle byta glödlampan i ugnen häromdagen och den "smulades" helt sönder, så jag har faktiskt felanmält det..jag kan ju klara mig utan, men jag tycker allt det är lite mysigt när ugnen lyser..

Jag får nog allt vänta ett tag till, nu har dom säkert redan slutat att jobba..klockan är ju efter 16.00!!

Väntan på den efterlängtade våren, lär vi nog få göra i några veckor/månader till..det ser inte ut att bli en ände på allt snöandet..

Kram!

Vilodag...och Greys!!

ÄNTLIGEN!!

Idag tar jag en vilodag!!
Eller, det är egentligen inte helt sant, för det har varit en stressig dag på jobbet (vi var "bara" två stycken..) sen så åkte jag faktistk till Kraftkällan och tränade!! Tack Milijana, för att du fick mig att åka! Det är så otroligt knäppt, det här med träningen...Jag kan skylla på tusen och åter tusen saker, för att slippa åka till Kraftkällan, och lika många ursäkter på morgonen, för att skippa morgonpromenaden...men när jag VÄL åker till gymmet och när jag VÄL tar mig ut på morgonen, så mår jag ju så mycket bättre!! Varför, är det så?
Jag har faktiskt skärpt till mig ordentligt, när det gäller morgonprommisarna, försöker sluta att skylla på vintern och att jag fryser, men idag så blev det ingen...men som sagt det blev ett träningspass!!

Men nu så, tänker jag inte göra nått mer...bara vänta tills klockan blir 21.00 och då ÄNTLIGEN, få se nya avsnitt av Greys Anatomy!

Ha en bra onsdag allihopa!

Kram!

Okej!

För er som undrar, så var killen mycket trevligare än hon som kom i höstas!!
Och det gick ganska bra! SÅ SKÖNT!

Efter jobbet som mat-tant, åkte jag till Eriksberg och jobbade i 6,5 timmar till!
Så, nu så, ska jag väl klara av att jobba själv nästa vecka, som PA!?

Kram!

Stolt igen...

Glömde ju att nämna den sötaste av dom alla!

Mitt älskade ♥!

Håll tummarna för oss/mig idag, då dom kommer från kommunen och miljökontoret...Sist var det ju en grinig kärr...tant..som dök upp. Nu är det en manlig sak som ska komma, och hoppas han är trevlig(are)!

Kram!

Stolt systeryster!

Att jag är stolt över mina barn och deras respektive, det vet ni redan och att jag är stolt över mina systrar, vet ni kanske också..men det kan inte sägas allt för ofta! Jag har två helt fantastiska systrar och en fantastisk "halv"bror! Jag har nyss blivit faster igen, till en söt liten Tilda! (jag har inte sett henne live än, men korten är bedårande!) Jag är stolt över mina syskons respektive och över deras barn!
Jag är stolt över min mamma och stolt över min pappa och hans fru! Jag är helt enkelt lyckligt lottad som har fantastiska nära och kära runt omkring mig!

Nu till saken, varför jag egentligen började skriva det här inlägget...(blev ett långt inlägg, bara för det här!!)
Min systeryster har börjat skriva en blogg!!! JIPPI!! Hon är så duktig och har lyckats attt gå ner massor i vikt, och nu har hon börjat att blogga om det!
http://posansfru.blogg.se  Väl värd att kolla in!!

Kram!

Snabbt..

...går tiden, som ni redan vet och säkert märker av själva!?
Idag är det måndag, idag är det månaden Mars och en ny vecka! Det ska bli roligt att få träffa allihopa igen, jag längtar faktiskt!

Jag unnade mig själv några tulpaner häromdagen, bara för att känna att våren faktiskt ÄRG! Självklart, så kommer det komma "bakslag", med mer snö och mer kyla...men hoppet om en NY vår den lever!

Ha en bra måndag allesammans!

Kram!