Spanien-here I come!! Och ny flyttas det från Storvreta!!

Jaa, så blev det, ska åter igen få åka till min systerysters lägenhet på LaManga i södra Spanien!! Och det med mina två älskade systerystrar!!! Längtar så enormt efter att bara få åka dit, och bara få vara...och det med dom två bästa systrarna i världen!! Känns som om det kommer att bli som balsam i mitt numera knasiga liv!!

Sen så lämnar jag nu Storvreta efter nästan 13 år här...men det känns faktiskt helt okej att bryta upp och göra något nytt med boendet!

Så nu blir det nytt för oss alla..Johan flyttar till Salabacke och jag och Tobbe till Svartbäcken!

Det kommer att bli bra...det tror jag...men det är mycket som ska fixas innan...inte bara packning och städning...utan det blir dubbel hyra också, men har jag tur så kanske dom nya som ska flytta hit vill flytta tidigare...man kan ju alltid hoppas!!
Ska lägga ut halva hemmet på blocket iallafall...FÖR HÄR SKA DET RENSAS!!!! Var så säker!!

Ska det va´så ska det va´ ordentligt...!!

Kram alla!

Spanien??Åhh vad jag längtar DIT!!
Kanske det blir en resa i februari (det är ju snart!!), skulle verkligen behöva komma bort från allt just nu känner jag...bara få smita iväg...tänka på någonting annat än allt som håller på att hända i livet just nu...

Ikväll ska jag kolla på en trea i kvarteret Svartbäcken, här i Uppsala...

Om jag fick betämma hur mitt liv skulle se ut i den perfekta världen, så skulle jag inte behöva flytta härifrån pga att jag inte, som nu, kommer att ha råd att bo kvar här, utan då skulle jag flytta TILL något annat för att jag VILL det!

Men som vi alla vet så finns det ingen perfekt värld, utan det är bara att gilla läget...eller som jag börjar göra nu...bryta ihop...!

Kram!

Det blev en hockeyhelg=)

Ja, så blev det!!
Åkte hela vägen upp till Leksand i fredags och kollade på Fredrik när Ore spelade mot Leksand J16 Elit, Leksand vann med 8-3. Då,satt jag där och hejade på Ore.... Dagen efter blev det hockey igen...A-laget, Leksand-Borås 4-3 slutade den matchen..Då hejar jag på Leksand...hur kommer det sig...? Och törs ju knappt tala om att egentligen så hejar jag ju på Brynäs...

Men, men vad gör väl det? Jag tycker ju om själva sporten...Ishockey!!

Fantsatiskt roligt och trevligt har det varit iallafall!! Jag gör gärna om det...!!
Det är så jag t.o.m funderar på att åka till Västerås på onsdag för att kolla när Leksand spelar där...=)
På torsdag spelar Fredrik i Gävle...kanske jag kan åka dit också...hihi...(om han står i målet, så!)

En hobby god som något..eller hur..och hade jag valt att stanna hemma så hade jag ju bara suttit ensam hemma och kollat på tv eller nått annat trist..nu fick jag åter igen en fantastisk helg med systeryster och hennes familj, se en massa hockey och helt enkelt ha det SKITSKOJ!!

Kramisar!

Första dagen på jobbet avklarat!

Jaha, så nu är första arbetsdagen för 2009 avklarad!!

En behaglig mjukstart, efter att, som vanligt, legat och vänt och vridit mig under natten, med alla frågetecken om hur det kommer att bli och hur det kommer att gå, så kan jag meddela att DET GICK BRA!!
Kul att träffa mina fantastiska arbetskamrater igen! Maten kom som den skulle, både det jag hade beställt till lärarna och till Fritids!
Har konstaterat idag, att det är inte så långt kvar så har vi sportlov... =)

Men med ett sorgligt konstaterande, så är det nog mitt sista jullov som ligger bakom mig...mitt sista sportlov som ligger framför mig... För jag kommer inte att vara kvar på det här jobbet så länge till...så alla ni som känner mig och vet vad jag tycker om förändringar, vet nog också hur otroligt dåligt jag egentligen mår, av allt som sker i mitt liv just nu...och som jag INTE har koll på... Törs inte berätta för folk om hur jag gråter dagligen när jag är ensam..men nu vet ni.. Funderar allvarligt på om det är nått fel i huvudet på mig... =/

Näe, nu pratar vi om nått roligare...

På fredag ska jag kanske åter igen åka upp till Leksand och kolla på min otroligt duktiga systerson, när han ska spela ishockey!!


Fredrik är längst ut till... höger!
Fast på fredag ska han MÖTA Leksand inte spela för dom! (Han ska flytta dit och gå i gymnasiet där, därav bilden!)
Det ska bli skoj att kolla på hockey live....har ju kollat på JVM på TV, och tycker det är SÅ kul att se dom unga killarna, dom är så duktiga!! (trots att det "bara" blev silvermedalj!!)

Så på fredag...-Heja Ore!! =)

Kram alla!

Det nya året 2009

Har bara börjat...men tack & lov så är det gamla året 2008 slut, även om det bara är en siffra, en dag, så är det något speciellt med att lämna ett datum bakom sig och gå in i något nytt..speciellt när det gäller år(inte dagar så mycket, av nån anledning!)

Har en inre panikångest över allt som jag vet ska hända det här året, men samtidigt så ser jag fram mot alla förändringar som jag vet kommer att ske.

Har som ni kanske sett gjort en förändring på mitt yttre.. är inte längre en blond kvinna i sina bästa år, utan är numera en brunett kvinna i sina bättre år!!


En förändring i livet som jag kontrollerar över själv...

Kram alla!