Jag slog till...

Jupp...jag la min hemska beslutsångest åt sidan..min enorma rädsla för fattigdom och slog till på en alldeles NY tavla till vardagsrummet, OCH tre stycken kuddar till mitt sovrum.. (och jag hör alla mina vänner och bloggläsare, mumla unisont ett WOW...!!)



Datorn eller internetet är så segt just nu att tålamodet prövas mer än någonsin...så jag hoppas att allt kommer med nu!?
(Så Johan, om du läser det här, så ser du att jag fixade upp den själv...men hyllorna behöver jag nog fortfarande hjälp men att få upp, så du är välkommen när du vill och kan!?)

Idag fick jag veta att familjens och min mammas vän inte har lång tid kvar att leva...usch och fy... Ingrid heter hon, och jag hoppas att hon slipper att lida och att hennes familj kommer att klara av alltihopa! =(
Ledsamt är det iallafall, och så onödigt och trist! Ingrid är bara 65 år, och det är ju INGENTING!!! 

Kram!

Jobb & myshelg

Hade lovat mig själv att inte gråta idag...men det sket sig....=( Det är som att lova att inte käka godis, när det ligger framme...det skiter sig helt enkelt!
Sista dagen som PA idag och allt gick bra tills Camilla frågade om det var jag som skulle komma i morgon...då började tårarna rinna.. Fast samtidigt som det är slutet på nått, så känns det som om det är början på något nytt..Konstig och motsägelsefull känsla, men så känns det.
Har som sagt jobbat både lördag och söndag i 12 timmarspass. Och det har gått riktigt bra, har träffat mina favvotjejer, både igår och idag! Igår gick vi på stan tillsammans och idag på Gränbycentrum!






I morgon ska jag och IsaDora åka till Ikea och kolla...jag kanske till och med ska slå till på tavlan...vi får väl se hur beslutsångesten ter sig i morgon..
Och jag längtar tills på lördag, då jag har min första helt lediga dag sen den 13 augusti!!

Ha en bra söndagkväll och en bra vecka allihopa!

Kram!

Cilla är hemma igen..

Jag vaknade inatt vid 4 tiden av att en katt skrek...så jag förstod på en gång att det var Cilla (eller rättare sagt, man HÖR att det är Cilla!) så jag sprang upp och öppnade ballkongdörren...men där var hon ju inte....den dryga katten satt i KÖKSFÖNSTRET och skrek... Jag försökte ropa på henne, så att hon skulle komma till ballkongen (kan ju inte väcka alla grannar...) men hon gav sig inte, man är ju rätt så virrig och trött, när man väcks så där, så tillslut gav jag upp och öppnade ytterdörrarna..Kommer nog att få ångra det..
Men, men..nu är hon hemma iallafall...elller, förresten hon gick ut nyss igen, Phoebe kom in och Cilla gick ut! Tur att jag har katterna så jag inte mossar igen.. Har alltid velat ha en hund, men när man aldrig har haft någon, så är det svårt att veta i vilken ände man ska börja..men just nu så räcker det med två katter!!


Nu ska jag göra mig iordning för ännu en arbetsdag i Eriksberg..sista dagen blir i morgon...det känns så sorgligt, speciellt, när jag verkligen VILL sluta på LO, och göra något annat..men jag avvaktar och ser vad som händer..har ju sökt ett annat jobb också, men får nog kanske söka några till. Camilla, säger hela tiden att "jag ska sitta still i båten", så ska försöka att gör det!

Ha en bra lördag allihopa! Och tack för alla tummarna som hålls, för mig och för att Cilla kom hem!

Kram!


Cilla har rymt..

Åhhh dessa katter...mysiga att ha som sällskap...men ack så dryga...nu har Cilla varit borta sen igår eftermiddag..och hon brukar ALDRIG försvinna..hon har ju gjort det en gång förut, sen vi flyttat hit, men nu börjar jag bli lite orolig =/


Idag har jag jobbat som PA, och ska bara hem för att sova i några timmar, för sen ska jag jobba HELA helgen i 12 timmarspass. 8-8 både lördag och söndag. I morgon hoppas jag på att få träffa mina favvotjejer..Killarna ska göra bus i storstan..(Stockholm, alltså!)
Så sov gott alla! Och håll tummarna för att Cilla kommer hem helskinnad!

Kram!

Nått nytt

Som dom flesta av er vet, är jag konservativ, av ohejdad vana... så när jag ska förändra något, så är det nått som "växer" fram..vill tex ha en fondtapet på mitt rum, men det lär ju dröja..eftersom jag inte vet vad/vilken/hur jag ska ha...Kan inte ens tapetsera, så, som sagt det lär dröja!
I min hall har jag ett litet och konstigt fönster, om jag skulle dra upp persiennen, skulle ALLA som går in i huset se in till mig, vilket inte skulle va´nått kul alls, men nackdelen är att hallen blir så mörk...så nu har jag faktiskt ganska länge funderat på att sätta för nått på fönstret så att ljuset kommer in, och ingen kan se in! Så idag slog jag till..fick smakråd och hjälp av Tobbe & Jennifer. Tack!

Har funderingar på att åka till IKEA och slå till på en tavla som jag länge gått och kollat på också...men, men är ju som sagt fasligt konservativ och trög...är drottningen av beslutsångest, fast jag måste få säga att det sista året så har jag haft fler förändringar än vad jag haft på länge..och det har ju varit BRA förändringar!! Nu ser jag fram emot fler förändringar i mitt liv, såsom nytt jobb och bättre ekonomi och kanske till och med hitta någon som orkar med mina fördelar och nackdelar!? Undrens tid är inte förbi!

Kram!

Kram!

Date med IsaDora!

Igår så åkte jag och C till Gränby..vi fikade och tittade i affärer (mest jag då..!)
Tog en långpromenad på kvällen, och sen fick jag sluta lite tidigare igår också! Tack Camilla!



Idag har jag bara haft ett jobb, riktigt skönt faktiskt!
Jag kommer verkligen att sakna jobbet med C, när det tar slut nu på söndag, men jag hoppas att jag nån gång får komma tillbaka och jag HOPPAS VERKLIGEN att det leder till något nytt i mitt liv, DET ÄR DAGS NU!!

Idag blev det en date med IsaDora!! Vi har haft en jättemysig dag! Vi åkte först iväg till Örsundsbro, och där kollade vi i härliga och ganska billiga affärer! En av dom har Höganäsporslin. Ittala, Rörstrand och Marimekko till mycket billigare pris än i vanliga affärer! Sen fanns det en annan hur mysig affär som helst med massor med fina saker, allt från ljus, porslin och jättefina ramar, som IsaDora föll för, så hon shoppade loss! (kul!)
Sen åkte vi tillbaka till Uppsala, och kollade i en annan affär, men där var det mest bara tyger, så vi stannade inte länge där.
Jag blev bjuden på favoriträtten sushi, hemma hos Johan & IsaDora, men efter det så fortsatte vi vår date, med att åka till Fullerö och där kan man verkligen gå hur länge som helst! Men affären stängde, så vi vart mer eller mindre tvugna att åka därifrån..=) fast vi var inte riktigt färdiga än, så vi fortsatte att gå på Gränbycentrum!! Tack IsaDora för en underbar eftermiddag!

Idag blir Adina två månader! Tiden går så otroligt snabbt, så man hinner knappt med..Jag snodde den här bilden på Ehlins blogg http://ehlinl.blogg.se där finns det fler underbara bilder på världens finaste!

Mormors♥

Kram!

Jobbar just nu! II

Jupp..ovanligt va?

Har åkt hem och fixat lite mat, och jag  funderar på om vi ska åka till Gränbycentrum en stund för att fördriva tiden lite! (bra jobb, eller hur!?)
I morgon och på torsdag har jag "bara" ett jobb, och jag hoppas på en date med IsaDora imorgon..vi har pratat om att åka till Örsundsbro och titta på Outletaffären som ligger där, men jag har ju inga nummer på min mobil (om man kan hata ett objekt, så gör jag nog det!! hatar lånemobilen alltså!), så jag har inte kunnat ringt för att kolla, så om du läser det här, så kan du väl ringa eller skicka ett sms!!?


Hoppas att ni alla mår bra iallafall alla mina bloggläsare, själv mår jag bra, är lite sliten efter allt jobbande, men det går riktigt bra! Igår fick jag sluta lite tidigare! Tack Camilla!

Kram!

Tobbes tumme!

Tobias har brytit tummen....Han träningsboxades igår kväll, och det var då det hände...stackaren!



Nu får han ha gips i några veckor...och han slipper ju disken!

Kram!

Familjemys!

Det blev rugby igår, regnmolnen for iväg och fram kom solen! Uppsala vann klart med 24-0 mot Örebro. En riktigt bra match! (inte för Örebroarna, kanske..)

Sen blev det familjemys hemma hos Familjen Willind! Kräftskiva
Åhh så gott det är med kräftor! Och IsaDora hade gjort en fantastiskt god paj också..den var god!

Mums, mums!

Morbror Tobias, med en trött Adina!

Familjen Calvo-Lindroth

Morbror Johan och Adina

Efter maten så började jag att jobba med C. vi åkte ner på stan och kollade på alla tuffa raggarbilar, sen har jag jobbat sista natten (för den här gången!). Idag har jag också varit hos Johan & IsaDora och fikat, vi var iväg på en shoppingrunda också, till Rusta och Plantagen och kollade. Skönt att få umgås med dom man älskar!



Ha en fortsatt bra söndag allesammans!

Kram!

Slö, slapp & likgiltig

Så känner jag mig...
Vaknade vid halv 7 tiden i morse och fick genast en ingivelse av att tvättstugan var bokad...hade först fått för mig att jag bokat den tills i morgon...Sprang upp och kollade..och mycket riktigt, så stämde ingivelsen! Så jag har tvättat, och har ställt ut alla blommor i regnet, så dom har fått duschat av sig dammet och sen har jag bara slappat.
Vet egentligen inte vad jag laddar för..mer än en eventuell titt på rugbymatchen och sen att få träffa alla mina nära och kära, för att äta kräftor! Laddar väl också för sista natten i Eriksberg (för den här gången!)..
Annars är jag väldigt slö, slapp och likgiltig!
Vädret gör ju inte att man blir piggare precis..hugaligen, det känns redan som om det vore höst!

Ha en bra lördag allihopa!

Kram!

Promenad i regn

Efter att ha sprungit ner på stan, varit ledsen och arg över all teknik som krånglar, slumrat en stund i soffan, så lurade Tobbe med mig ut på en härlig promenad!! Bor ju i en fantastisk stad..så mycket grönområden med gång och cykelvägar..Vi gick bort mot Fyrishov, och sen "bakom" Fyrishov, på andra sidan Fyrisån...och det var en FANTASTISK promenadväg där!! Kom tillslut fram vid "storavägen" (55:an) och sen under den, där det fanns massor med kollonistugor och bryggor vi ån, som jag inte hade en aaaning om att dom fanns där! Så nu systerystrar, när ni kommer, har jag nått nytt att visa er!! Mysigt att promenera och prata med Tobias också! Tack för att du tog med mig!

Till och med nu strular det...skulle beskära den här bilden (Johan låg bredvid, i den andra soffan...och vipps, så finns inte det kortet mer...åååhhhh...)

Lika bra att jag lägger av..

I morgon så hoppas jag på att få äta några kräftor innan nattjobbet! Johan & IsaDora ska ha en Kräftskiva, så det ser jag verkligen fram emot! Ehlin, Adina & Alfonso kommer också..Tobbe har match i morgon, men han hinner nog med några kräftor efteråt!!

Kram!

Trött fredag..

Oj...vad det har tagit att jobba i 30 timmar på raken...jag undrar hur läkare och alla andra, som jobbar många timmar i sträck orkar...men på nått vis så gör man ju det! Och inte nog med att jag är trött och håret är skitigt..så la min nya fina mobiltelefon av också...ÅHHHH..så trött jag blir på strul!! Sprang ner på stan och lämnade in den och fick en FUL lånetelefon, som är full med massor av telefonnummer till okända personer...GRRR... Inte nog med detta...efter att jag skrivit det här så LA DATORN bara av...NU orkar jag inget mer...gråter snart...

Kram!

Torsdag idag

Lägger in en kortis blogg..jag jobbar, som vanligt, jag har varit på LO sen 8.30 i morse och åkte direkt till Eriksberg och ska vara PA fram tills 8.30 i morgon bitti, då åker jag direkt tillbaka till LO och jobbar till 15.00...
Sen är jag faktiskt ledig tills på lördagkväll!!

Money,money...! =)

Kram i massor!


Tjatig

Börjar känna mig lite tjatig...MEN JAG ÄÄÄÄÄR TRÖTT!! Bara att inse att man inte är 25 längre..men jag kommer att överleva det här med..
Två helt skilda jobb, ett fysiskt OCH psykist jobb på LO (det tar på psyket att vara "bossen", att vara den som har ansvaret och även får "skiten" när det inte fungerar...!) Det andra är mer psykist jobbigt...att behöva tjata och tjata, och sen tjata lite till... Men om jag fick välja här och nu, vad jag skulle vilja fortsätta med så, tyvärr Carola, Margot och Millie..jag skulle då välja att fortsätta som PA! Bättre betalt, ganska okej arbetstider och större frihet. (kan komma till LO, som frivilligarbetare...kanske...!)

Men nu när man har BÅDE och så blir man lite sliten...

Men om jag ska annalysera mitt liv och min situation, så tror jag att jag blir mest trött av att inte få vara HEMMA..om ni förstår vad jag menar..att inte få sova i min egen säng, att inte kunna (eller orka) laga mat hemma, att inte kunna umgås, när jag vill med mina barn, inte kunna duscha och fixa sig hemma med sina egna grejer..Ja, ni fattar!?

Men nu har jag en kväll hemma...själv...och det är riktigt skönt!

Fortsätt gärna att hålla era tummar, för att jag ska kunna sluta på LO i seger, att kunna gå in i ännu en ny fas i livet (som lite rikare...) Jag har ju faktiskt bevisat mer än en gång att jag klarar av mer förändringar, än vad jag trott i hela mitt liv!
Så jag VET att jag klarar en (gärna flera!!!!!!) förändringar även i fortsättningen!

Kram!

Skönt att få sova hemma!

Det ska bli riktigt skönt att få sova i min egen säng inatt!! Det är så att jag längtar redan, fast klockan bara är 19.00!!

Men jag lyckades att få färdigt, det jag behövde göra på jobbet till lunchtid, så jag kunde smita hem! (har ju komp att ta ut, sen den låååånga arbetsdagen igår!)
Har haft huset fullt av besök idag!!! SÅ KUL!!! Ehlin & Adina har tagit tåget hit och varit här hela dagen! Mysigt att få träffas, även om det inte var så länge sen sist..men jag myser, som bara den!!
Camilla, har varit här också (som fixat sommarjobbet och är kompis med Ehlin!!). Sen kom mamma och Ulrika hit..det var alldeles för länge sen sist..har inte ens hunnit prata med min systeryster (eller ystrar, närmare bestämt..) på evigheter!! =(
Johan & IsaDora har också varit här, och dom kommer snart tillbaka igen, vi ska byta bil, så i morgon får jag köra BMW!!
IsaDora ska hämta sin syster och hennes familj, som varit i USA i en hel månad, och BMW´n är för liten, för all deras packning, så min Volvo ska rädda situationen!


G-mormor och Ulrika med Adina

Lycklig och nöjd hos Ulrika

"Grodan"

Kram!

Jobbar, jobbar och så jobbar jag lite till...

Jepp så är det, sen 22 igår kväll till 17 nu på måndag eftermiddag har jag jobbat, ska försöka att vila ett par timmar nu, för sen blir det jobb igen... Hela natten och i morgon förmiddag, jag ska se till att sluta vid lunchtid i morgon...om det går..sen blir det mer jobb ioförsig, men jag får iallafall sova hemma tills på torsdag..!!

Jag klagar inte och jag ser verkligen fram mot att få mina löner, när det här är klart..och jag fortsätter att hoppas att jobbet på LO går mot sitt slut..och att jag kan fortsätta att jobba inom Kommunen, eller något annat (jag har sökt på ett annat ställe också!)

Näe, nu blir det Kronblomsläge!

Kram!

Bakat & besök

Så nu mina tre tvivlare...
Jag har faktiskt bakat idag!
Jag har till och med bildbevis..

Vad säger ni nu då???????!!!!!!!!!!!!!!!!! VA???!!!!!!!!!

Min kompis Pia kom och hälsade på idag! Jättekul! Vi har känt varandra sen -96, och vi jobbar på samma skola, och vi har även bott grannar i Storvreta! Tack för titten och den fina blomman, Pia! Och dom uppmuntrande orden!

Nu laddar jag för nattjobbet i Eriksberg och jag hoppas SÅ att C ska sova gott inatt, så jag orkar med morgondagen ute på Ribbingebäck, med alla lärare!
För sen blir det ju en natt till...!


Ja,ja... jag avslöjar väl fusket då....
Men jag har ju bakat, sådeså!

Kram!

Favorit i repris

Efter att ha jobbat hela natten, städat när jag kommit hem, vilat en stund och duschat, så bestämde jag mig för att göra en repris på tisdagens resa till Sthlm!! Åhh vad jag älskar mina flickor! ♥
Idag låg Adina i sin vagn och hade det bra, hon har varit lite kinkig, när det gäller att ligga alldeles ensam..långt borta från någon vuxen...men nu har hon börjat att komma till ro i vagnen, och det måste vara jätte skönt för hennes mamma & pappa, som slipper bära henne i bärselen, annnars! Vi har haft en myyysig dag (tycker jag iallafall!!) vi har gått på Hötorget och kollat på alla delikatesser (Ehlin handlade choricho, som luktade jättegott och mycket!) tog en repris på vandringen till Gamla Stan också, och köpte oss varsin "Ben & Jerry"glass! Innan vi kom fram dit, så unnade vi oss en varsin massage, som var HUR skönt som helst!

Det ser skönt ut, eller hur!?

Turistbild...måste ju ta sånna också! ;-)


Världens finaste!

Tack för en underbar dag!

Det tråkisgaste med allt är ensamheten, som väntar här hemma...
NU TYCKER JAG ATT DET FÅR VARA NOG, MED ENSAMMA KVÄLLAR OCH DAGAR!!!!

Kram!

Bra natt!

Har haft en bra kväll/natt pass i Eriksberg! Promenerat i områden, som jag knappt visste att dom fanns i Uppsala!
Natten har varit okej också! Så skönt! Nu är jag ledig fram till i morgon kväll, då det blir natten igen, sen direkt efter det ska alla lärare ha sin "upptakt" ute i Ribbingebäck, hela måndagen, så då hoppas jag verkligen på att den natten blir mer än bra!!

Ingen aaaning om vad jag ska hitta på idag, det är soligt ute, men kallt...burr..

Ha en bra lördag alla!

Kram!

Vädret

Den svenska sommaren, när den är som allra bäst, är ju när det är +25° strålande sol och kanske några enstaka stackmoln på himmelen...och det är ju då vi trivs bäst som Svenskar..när vi inser vilket fantastiskt land vi lever i.
Vilken otrolig tur att det vädret inte är NU då...eftersom jobb och vardagen börjar ta form igen.
 
Idag har jag varit på skolan och haft ett möte med chefen från matleverantören, försökt att städa undan lite och diskat en massa tallrikar och bestick. Ikväll är det kvälls/nattjobb som väntar, och vi får väl hoppas att C, är på ett bra humör och att hon vill sova inatt.
Jag har inga andra speciella planer inför helgen, jag är bjuden på kräftskiva imorgon, men tror inte att jag orkar gå på den..Men vi får se vad som händer...Men tur är det att den Svenska sommaren, börjar att ta slut, så jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte ligger vid någon strand och solar och badar utan jag kan jobba på med dubbeljobben!

Ha en bra fredag allihopa!

Kram!

Avklarat

Nu är första dagen avklarad, och det har gått riktigt bra! Matsalarna var i en enda röra, men det hinner vi fixa till, innan eleverna kommer tillbaka! Jag fick veta att gymnasiet börjar tidigare än grundskoleeleverna, och att dom önskade mat redan till på onsdag, så det har jag lyckats att trolla fram.. Slår med mitt trollspö, och vipps så har jag fixat så att 140 elever får mat!! Känner mer och mer att det går mot sitt slut, när det gäller min insats på jobbet, och jag fortsätter att hoppas att få ett nytt, utmanande och bättre betalt jobb, inom en snar framtid!

Nya tag tills i morgon, då dubbeljobb väntar, börjar redan kl.19.00 i Eriksberg till 8.30 på lördagen.

På lördag kommer även Tobbe "flytta hem" igen, efter sin månad som sambo med Jennifer, skönt att få hem honom igen!

Fick nyss ett sms av Ehlin, som varit och mätt och vägt Adina...och hon VÄXER, så det syns!
4300g och 56cm lång!

Mitt♥

Kram!

Förtydligande

Vill bara förtydliga, att jag kommer att ge järnet idag på jobbet, och tills den dagen det är rätt att sluta...Jag brukar inte ge upp, och lägga av, det ligger inte i mina gener, tror jag. Har varit med om alldeles för mycket i mitt liv, för att "ge upp".

När jag slutar som Ansvarig Husmor på Loks, kommer det att vara med flaggan i topp och med en perfekt ersättare på min tjänst, som gör att arbetet kan fortsätta i samma anda som vi har nu!

Men när jag vet att det här inte är det rätta för mig, så är ju motivationen för att åka dit idag och köra igång allt igen inte på topp, men jobbångest, har nog dom flesta idag, som ska börja jobba.
 
Hur det än är, så är det allra skönast att få vara ledig, fullt betalt och sommar och sol!! Att skolan snart börjar, innebär ju att det börjar bli höst...

Ha en bra dag idag allesammans!

Kram!

Sommarlovet är slut...

Jupp...så är det...i morgon börjar (sk**)jobbet i matsalarna på LO igen...Vet inte vad jag ska säga om det hela...Kan bara vara ärlig mot mig själv och er läsare och helt ärligt säga att jag VILL INTE!! Jag vill inte jobba kvar där, vet att jag ska starta upp det hela en gång till och sen får vi se vad som händer i livet...men att stanna kvar på ett ställe, som inte är rätt, det kan bara bli fel (djup analys!!).


Ledig har jag ju inte varit sen i mitten på juli, så det kommer inte bli en så jobbig omställning, utan det är det att jobbet inte är det rätta längre, som gör att det känns så fel..
Så om nån har ett bättre erbjudande...hör av er..! Måste ha ett jobb där jag tjänar pengar (det jag tjänar nu räcker ALDRIG!!) och jag är ju ingen småbarnsförälder längre, så kan jobba dygnet runt!

Håll tummarna nu, att det dyker upp nått som är perfekt för mig, min plånbok och i den situationen som jag just nu är i!

Kram!

Sthlm idag!

Jag rymde från "gubbarna", tog tåget och åkte till Stockholm..jag har fått pussa på Adina HELA dagen!! Har haft en helmysig dag tillsammans med Ehlin & Adina (tack för en underbar dag!), vi har ätit på chinabuffé, gått i affärer och tittat, tog en promenad till Gamla Stan och köpte glass på "Ben & Jerrys". Sen åkte vi hem till Ehlin & Alfonso (han har jobbat, så jag har tyvärr inte hunnit träffa honom!)

Chinamaten åt vi på ett ställe, som vi varit till några gånger förut, det ligger på det otroligt fachionabla Östermalm..Herregud hur en del människor ser ut där..killarna/gubbarna i bakåtslickat hår, och tjejerna/kvinnorna i megastora solglasögon och uppblåsta tuttar.. Man kan inte annat än skratta åt dom..Stureplansbrattsen..

Här sitter vi på "Ben & Jerrys"

Glada både hon och jag!!

Ni förstår varför va!!??!!

Här hemma har gubbarna fixat till plattorna på min uteplats, det ser riktigt bra ut! Jämt och fint, speciellt om man jämför med hur ojämt det var innan! Jag har inte vågat möblera tillbaka mina möbler än, men det kan ju vänta tills imorgon!


En före och efterbild!

Nu är jag ENSAM hemma igen..

Kram!

Pinsamt..

..tycker jag att det är när det står TVÅ stycken "gubbar" (en ung kille och en karl, som ser äldre ut än mig..gammal, alltså!) precis utanför fönstren i vardagsrummet...dom tittar in och jag tittar ut...Cilla står också vid ballkongdörren och tittar ut på dom två männen.

Pinsamt!

Kram!

Gjort ingenting

och har fortfarande inte bestämt mig om det är skönt eller inte..

Inte kom gubbarna från Uppsalahem heller, dom håller fortfarande på, på baksidan av huset och grejar med plattorna där, men förhoppningsvis så kommer dom väl i morgon!

Eftersom jag inte gjort så mycket idag har jag ju inte så mycket att berätta..=)
Men kan ju bjuda på världens finaste och underbaraste tjej!

Varsågoda! ♥

Kram!

Gör ingenting..

..och vet egentligen inte om jag ska tycka att det är skönt eller inte...
Trodde att det skulle vara soligare ute idag, enligt alla väderprognoser så såg det så ut, men än så länge ser det molnigt ut, så det blir nog inget Fyrishov idag, men dagen är ung, så det hinner ju ändras!
Uppsalahem ska komma och fixa till uteplatsen idag, så alla mina blommor och möbler har jag ställt på gräsmattan, har inte folk kollat förut, så gör dom det nu, kan jag lova...ALLA tittar, och undrar nog varför allt står där..fast dom kan gott undra..hihi..


Kram!

80-årsfirande..

..Har jag varit på idag, det är min mormors bror som fyller 80 år idag, och han har namnsdag idag också! 
Grattis Roland!
Jag har ju en massa tremänningar (sysslingar) här i Uppsala, det är synd bara att man inte känner dom så bra, men idag har jag träffat tre utav dom plus mammas två kusiner på mormors sida! Har ätit mat på en fantastisk restaurang i Eriksberg, den kan jag rekomendera! (Mama Meze, tror jag den hette!)


Här är det Solan(79 år!!) och födelsedagsfirande Roland 80 år, en av tremänningarna Jessica, sitter bredvid och bakom henne en kusins man till mamma, Per!


Vivanne (mammas kusin) och mamma!

Min tremänning Daniel (f.d hockeyproffs!!) hans flickvän Jenny, Vivianne & Mamma

Närmast kameran sitter Peter, mammas andra kusin.

En till tremänning, Tobias och hans mamma Anette.

Det får räcka med släktbilder..Trevligt har jag haft det iallafall och det är huvudsaken =) Tråkigt är det att varken mormor eller morfar finns kvar hos oss, dom hade varit 89 år i år om dom levt. Men alla är så glada att Ehlin fört Adinas namn vidare ( mormor & Rolands mamma hette det!)

Innan kalasandet, så har jag hunnit med några dopp i Fyrishov också, det har varit en fantastisk sommardag idag! Johan & Tobbe kom också dit, alltid lika trevligt med sällskap, och måste ju erkänna att det är lite kul att lattja med bollen i vattnet..!=)

Kram!

Blåbärsskogen

Är inte min favoritplats, men en fantastisk mysig och underbar dag har jag haft tillsammans med alla mina nära och kära!
Ehlin, Alfonso, Adina, Johan, IsaDora och Affes kompis Ann (en härlig kvinna, som är hur underbar som helst!).
Vi åkte ut till mormor i skogen...dvs, till mamma i Edshammar och därifrån gick vi ut till skogs, och försökte plocka Blåbär och Kantareller..vi hittade inte så mycket, av varken det ena eller det andra, men lite svamp och nån liter med blåbär blev det allt!!
Varmt har det ju varit i dag också, så vi har svettats mycket, men som sagt en mysig dag i skogen, vi stekte korv hemma hos mamma som vi åt och efter det åkte vi hem till Johan & IsaDora och drack kaffe och mumsade i oss kakor o muffins..

Kakfatet, som fick Ehlin att bli grön av avund..! =)

Kaffemys i Salabacke!

Ann!

Efter det åkte vi "hem" till Tobbe, och alla fick se hur han bor just nu (han kommer hem igen nästa helg...skönt!!)

Efter det blev det grillen på här hemma...UNDERBART!!
Jag har sagt det förut, men jag kan inte sluta att säga det...jag ÄLSKAR verkligen när jag har mina underbara barn, barnbarn och respektive, helt enkelt, min familj är samlad här!

Grillkungarna! ♥♥♥

Det grillades Fläskkarré, ugnsbakade grönskaker (potatis, palsternacka och morötter!) beasås och en grönsallad..Efteråt blev det tjejsnack ute och killsnack inne..
MYS helt enkelt!



Sista bilden får bli på den finaste och underbaraste av alla!
Adina mitt ♥


Tack för en härlig dag! Jag älskar er alla!

Kram!

eko...eko...eko...

HO..ho...HO...ho


Kram!

Äntligen fredag..

Nu ska det bli skönt att vara lite ledig....vädret är ju ganska bra, fast det tornar upp regn & åskmoln just nu..Jag har varit en tur på Fyrishov idag igen, måste ju bättra på brännan lite! ;-) Nu ska jag ta och inta Kronblomsläge i soffan och vila, är lite trött för natten på jobbet var lite dryg.. Men jag är rätt så pigg iallafall, faktiskt. Tänkte dejta tvättstugan lite senare, och tvätta mina sängkläder...jag längtar SÅ efter att få sova i min säng inatt!!
Imorgon tror jag att det blir blåbärsplockning i Storvretaskogarna.. Jag kanske ska bli en saft & syltmormor iallafall...Näe..men en blåbärspaj kanske det kan få bli!?

Ha en bra fredagseftermiddag!

Kram!

Dubbelpass

Dollares,dollares, som Ehlin kommenterade..Yeah, dom ser jag fram emot!

Jag har varit hemma i några timmar, sen jag slutade i morse och snart ska jag tillbaka till Eriksberg och jobba mitt dubbelpass tills 8.30 i morgonbitti! Efter det är jag faktiskt ledig nästan en vecka...skön avslutning på mitt sommarlov, sen blir det två jobb några veckor till framöver, men det ska gå bra att puzzla ihop det med tider och orken!

En bild från i lördags...ni förstår nu hur bra jag hade det... ! (bilden har jag "snott" från Ehlin på Facebook!)

Idag ringde dom från Uppsalahem och sa att dom skulle göra iordning på min uteplats i nästa vecka! Nice! Dom ska jämna till plattorna och sätt upp ett nytt plank och plantera några buskar..Jag hoppas verkligen att det blir bra, att det blir "min" uteplats..är ju egentligen inte så intresserad av att pyssla i nån trädgård, så jag ser fram emot att få inta den som MIN!!

Nu ska jag snart bege mig till C, funderar på att åka hem hit och laga middagen..skönt att få vara hemma en stund inte bara vara borta och jobba i 18 timmar!

Kram!


Mittiveckandag II

Det blev en tur på stan med Johan, vi har letat efter "bärplockare" (inga Polacker, utan sånna som man räfsar upp blåbär & lingon med!). Hittade inga sånna på stan, men väl på Ica Maxi..och vi gjorde verkligen FYND! På lappen där dom stod stog det att dom kostade 35kr, men när vi betalat visade det sig att dom tagit 59kr..så vi gjorde som vissa andra (inga namn, nämnda..) och gick till informationen och sa till...Hehe..vi fick mellanskillnaden PLUS 25kr extra (båda två!!) för att vi hittat "felet"!! Så vi betalade nästan ingenting för dom!! Kanon! =)

Jag har hunnit med en tur till Fyrishov också, fast där var jag ensam (som vanligt, fast det fanns 500 andra där som badade!) Idag läste jag ut boken (Äntligen!! Har verkligen dragit ut på den, för jag vill inte att den ska ta slut.. den var/är skitbra!!)
Gick förbi Statoil och köpte mig en ny bok att läsa "Sommardöden" av Mons Kallentoft

Än så länge verkar den riktigt bra! Återkommer om den, när jag läst mer!

Nu är det nattjobb som väntar igen, så sov så gott allihopa!

Kram!

Mittiveckandag

Onsdag, mittiveckan..  Jag har inga planer alls för den här dagen, det är svårt att planera nått när man jobbar natt och inte vet hur natten har varit, men har haft en bra och lugn natt! Så är öppen för förslag idag med! Det kanske blir en tur till Fyrishov idag igen..?!

I lördags när vi var till Stockholm, hittade jag en ny radiokanal (kan faktiskt inte förstå, varför Uppsala har ett sånt uselt utbud av radikanaler...vi är ju nära Sthlm!?) http://www.starfm.se/ härlig musik och en lagom blandning!

Ha en bra mittiveckandag allihopa!

Kram!

augusti

Kom just på att det REDAN är Augusti...Shitpommesfrites..Vad tiden går snabbt! (tjat,tjat, men kom på nått som stoppar tiden då!!)
Kollade just förra årets blogginlägg i augusti..och det går som sagt FORT! Massor med förändringar har det varit sen dess och fler blir det!
Är inte lika rädd för förändringar längre, nu ser jag fram mot dom istället! (med lite bävan, eftersom jag fortfarande är konservativ!)


Världens finaste fröken Calvo♥

Nu ska dagen laddas för nattjobb!

Kram!

Ledig & ensamdag

Blev det...på sätt och vis ganska skönt, men människan ÄR INTE SKAPAD FÖR ATT VARA ENSAM... så är det nog!
Har lånat ut bilen till J & I, gått på stan 2 gånger, köpte en trådlös telefon, men sladden vill inte passa i modemet...så än så länge använder jag den gamla sladden, och hoppas att det ska funka (drygt med nya saker som jag inte fattar på en gång hur man ska använda...en så enkel sak som att stoppa in en sladd i ett modem, blir krångel!)

Är det fint väder i morgon, tror jag minsann det får bli Fyrishov innan nattjobbet börjar!

Kram!

Ledig dag

Och jag har redan tvättat i tvättstugan, dammat, dammsugit, skurat golv och gjort rent på toaletten... Ledig dag...

Nu ska jag iallafall ta det lugnt resten av dagen, har inga planer alls, men vill nån hitta på nått, så hör av er!
Är öppen för förslag!



Ha en bra måndag allihopa!
Och för er som börjar jobba idag, HA EN BRA DAG! Försök att mjukstarta..det brukar kännas bäst!

Kram!


Jobbat klart..

..För idag!!

Nu är jag ledig fram till tisdagkväll, när jag ska jobba natt! Det ska bli skönt att vara lite ledig! Har ju jobbat varje dag, i över en vecka nu och dubbeljobbat dessutom, men ALLT går, även om man blir trött! Är ju ingen ungdom längre heller, så det tar på krafterna!

Nu blir det sängläge, som gäller!

Godnatt!


Kram!

P.s Har varit "hem" till Tobbe & Jennifer och myst idag, ätit sushi och sett hur dom bor!
Trevligt, trevligt! Tack för maten! D.s

Massa mys

Jeah, det BLEV Stockholm idag!!
Jag, Johan & C tog bilen och åkte ut mot Stockholms skärgård, där Ehlin & Alfonso fått låna en sommarstuga (med utedass!!) Vi har haft det mysigt och en bra idag, en sämre betald arbetsdag har man ju haft i sina dar..!


Kort då...joo då, det togs kort varsågoda:

Världens bästa morbror Johan! Bara mys, hela tiden!

UNDERBAR!

Mitt ♥

Hon kan vara arg också...temprament till tusen! Men samtidigt SÅ söt!

Kram!

Bra förslag?

Är det någon som har några bra förslag på vad jag/vi kan hitta på i helgen? Jobbar 12 timmarspass med C och vi kan ju inte lyssna på musik hela dagarna... Idag var det tänkt att vi skulle åka till Stockholm, fast just nu regnar det, så jag vet inte om det blir av eller inte, det får ni rapport om senare! Det är ju en lång dag i morgon också, och då behöver jag lite förslag...För mig är det kul att gå på stan eller Gränby, kolla i affärer (gärna ha pengar att shoppa för..!) har inte så mycket erfarenhet av "kulturella" saker, som C kanske har mer utbyte av. Men jag kan ju försöka bli proffsig på sånt också!

Kram!