Regnig söndag

Jaa, du läste rätt...det regnar här i Uppsala idag och min morgonpromenad, hade gått fortare om jag haft skridskor på fötterna..det är snorhalt ute!!


Idag är sista dagen på soprtlovet..i morgon är det återigen dags att klä på sig mat-tantskläderna och jobba! Det ska bli riktigt skoj att få träffa alla vänner igen och på tisdag kommer Miljökontoret på en visit igen, och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra!!
 
Jag ska försöka att ta mig ut till Edshammar idag igen och kolla posten och fågeln hos mamma...men som sagt, det är snorhalt ute, så jag kommer att få köra försiktigt!

Ha en skön söndag allesammans!

Kram!

Grattis idag till:

Min pappa som fyller år idag!!
Tror inte att pappa läser min blogg, men jag vill iallafall gratta honom, och säga att jag älskar dig!


Jag glömde att gratta min svåger i torsdags, och han läser nog inte heller min blogg (jag vet ju att det är NÅGRA som läser iallafall!!) så grattis Anders på födelsedagen i efterskott!


Jag hoppas att ni alla får en bra lördag!
Här i Uppsala är det äntligen töväder, och man ser en ände på vintern och all snö, som nu börjar smälta bort!
 
Igår kväll när jag gick till Sushirestaurangen, så satt det en ensam VIT duva och tittade på mig...det ser jag som ett gott tecken..!  


Kram!


Ni som känner mig..

..vet också hur rädd jag är för förändringar och vilken beslutsångest jag har inför praktiskt taget allt! Mina beslut om vad som ska göras, kommer absolut inte självklart, som för vissa andra.. Är så rädd (fel ord egentligen!) för förändringar, att jag knappt möblerar om i mitt hem..Så ni fattar hur det här beslutet att sluta som mat-tant, inte är det lättaste, men samtidigt är det ju inte ett förhastat beslut precis, utan något som varit på G i många år.. Jag ser fram emot allt vad det kommer att föra med sig.. Och det är ju inte slutet på något i mitt liv, det är faktiskt början på något NYTT!!



Ut och njut av plusgraderna som råder i vinter-Sverige!!

Kram!

Vet inte vart den tog vägen...

...blogginspirationen, alltså...
Borta??
Näe då, den brukar dyka upp igen, ganska snabbt!

Igårkväll, slutade dagen med guld för herrarna i staffet, vilket var kanonkul att kolla på, mindre roligt var det att kolla på hockeyn i morse...*grymt*..
 
Jag tog en sväng i Luthagen på morgonen och letade efter Johan, som jag vet jobbar där någonstans..men det är ju som att leta efter en nål i en höstack..jag kollade efter en röd bil (som jag vet att han brukar låna)..men när han ringde precis när jag nästan var hemma igen, så visade det sig att han hade en blå volvo... Och den letade jag absolut inte efter..Kanske får jag göra ett nytt försök i morgon igen!

Jag har varit en sväng på stan idag, och sen har jag faktiskt jobbat igen!
Det var min dag i korthet!
Det "nya" jobbet känns fortfarande riktigt bra! Tror att det kommer bli bra det här, är nervös, inför mitt första egna 22 timmarspass som kommer att komma nu i Mars, men jag tror samtidigt att det kommer att gå bra!? En ny början är det iallafall...och det kommer att bli bra på mitt gamla jobb också, det är jag helt övertygad om!
Nu ska jag njuta av mitt (förmodligen sista) sportlov!


Kram!

Mys med familjen!

Nu kommer resten av mitt sportlov kännas jätte tomt...har haft Ehlin & Adina sovandes här, sen i måndags (i natt även Alfonso!!) Jag har haft Johan & IsaDora som matgäster varje dag sen i måndags...jag kommer verkligen att få abstinens efter mina nära och kära..Tur att jag har Tobbe kvar.. Men jag älskar verkligen att ha alla runt omkring mig!! Jag kanske ska ringa till Johan och bjuda in dom på käk en gång till...?!
 
Ehlin, Alfonso, Adina & Crusse åkte iväg hemmåt i morse! Det är härligt att få vakna av att Adina kommer mysandes i sängen(soffan). Men kan ju samtidigt erkänna att det ska bli skönt att få sova i min egen säng inatt!

Jag hoppas att ni alla får en skön onsdag, det tänker iallafall jag ha...jag har inga planer alls...!

Kram!

Skönt med lov

Helt ärligt, så är en av dom största fördelarna med att jobba på en skola...LOVEN!! Det är just nu riktigt skönt att ha sportlov, det är skönt att ta igen sig efter en veckas semester!! ;-)

Igår firade vi Tobbe som fyllde 19 år, hade äran att ha mamma, Ehlin, Adina, Jennifer, Johan och IsaDora här på middag. Tobbe hade beställt "Flygande Jacob", så det mumsade vi i oss!

Mormor tröttnade på Tobias...hihi..

Bruna och fina!

Två 19-åringar ♥

Adina & Ehlin myser i soffan

Tobias fick presenter! Nice!

Phoebe & Cilla gömmer sig tryggt under soffan medans Crusse vandrar runt och undrar vart dom är..

Tittut..

Sötnöten!

Idag har jag faktiskt jobbat, trots sportlovet, jag har gått "bredvid" som PA idag, och det känns bara bättre och bättre, ska gå dubbelpass ett par gånger till sen så ska jag väl klara av det själv hoppas jag! Jag har fått ganska många arbetspass, som dom vill att jag ska jobba på, men jag måste kolla med mina kära arbetskamrater först, innan jag tackar ja till dom, måste ju ta ledigt, för att kunna jobba där, men det kanske är ett bra sätt att sluta på...stegvis...så dom vänjer sig av med mig...?!

Hur som helst så känns det riktigt bra iallafall...nått nytt, som jag tror kommer att bli något riktigt bra!

Nått annat som känns riktigt bra, är ju att ha Ehlin & Adina här...och ikväll så kommer nog Johan & IsaDora igen, så jag få rå om allihopa igen!

Kram!

Grattis idag till Tobias <3


För 19 år sedan förändrades återigen mitt liv för alltid, på dagen som jag var beräknad kom han, han som jag trodde var en hon i magen en liten klump på 4445 g och 55cm. Tobias Per Svante fick han heta!
Jag älskar dig och är oerhört stolt över dig!
Grattis idag på din 19-årsdag!

Kram!


Hemma...

Jepp..nu är jag hemma igen, efter en lååååång resa (kändes det som!)

Så svaren på mina frågor blev:
1. Jo, planet kunde landa på Skavsta, över 2 timmar försenat.
2. Jepp, Ulrika fick fram sin bil tillslut.
3. Alfonso vågade sig ut i snökaoset och hämta sin svärmor! (tack Alfonso!)
4. Nej, jag följde med hem
5. Tågen gick sisådär på söndagen, men kom tillslut hem till Uppsala, också det över 2 timmar försenat
6. Bilen hittades under ett djupt snötäcke och startade fint, så jag tog mig till Arlanda och fick träffa två brunbrända, nytatuerade(!) och fina Thailandressenärer, Johan & IsaDora!

Nu har Ehlin & Alfonso offentliggjort den härliga nyheten: att Adina ska bli storasyster i september...*pust*, vad skönt det var att få säga det..(har ju vetat det ganska länge, men inte fått säga nått, och det har varit tufft!!) =)

Jag vaknade klockan 6 i morse av en underbar liten tjej (hann dock sova i 3 timmar, innan!) kameran har varit urladdad så jag har inte tagit några kort...men hon är underbar!
Snodde ett kort från Ehlin´s blogg http://ehlinl.blogg.se istället


Jag har haft en underbar resa, tack allihopa som gjort den möjlig!
 
Nu väntar ett skönt sportlov, med lite extra jobb som personlig assistent, ett födelsedagsfirande för Tobias som fyller 19 år i morgon, vila och tydligen så räcker det inte med snön som kommit, utan det ska komma ännu mer!

Efter bara tre timmars sömn så går jag på nån överväxel just nu, skulle jag sätta mig och blunda, så somnade jag nog efter bara några sekunder... så godnatt alla!

Kram!

Regn V/S snö

Sitter här i en fantastisk lägenhet i ett lika fantastiskt land, Spanien, havet ser rätt så lugnt ut idag, men det ÖSER ner regn just nu. Conny & Ulrika har en slinbox, så vi följer svensk Tv, lika mycket som om vi hade suttit i en fjällstuga någonstans i Sverige (vilket jag tror aldrig kommer att hända...gillar ju inte att frysa!!)
Så idag har Tv 4´s morgonprogram följts, och rapporter om Moderaternas fiasko och sen det svenska VÄDRET.. Shit pommesfrites..kommer verkligen flygplanet kunna landa på Skavsta i morgon?? Kommer Ulrika få fram bilen från parkeringen och vågar Alfonso hämta mig?? Jag kanske ska stanna kvar?? Kommer tågen gå på söndagen, så jag tar mig hem till Uppsala?? Kommer min bil fram ur snön, när jag ska hämta Johan & IsaDora??

V/S

Jag har hunnit läsa ut två böcker, "Mamma, pappa, barn" av Carin Gerhardsen
Mamma, pappa, barn
Riktigt bra, och som vanligt med mig (har det visat sig) så börjar jag med bok nr.2. Men den var lätt att komma in i och riktigt, riktigt spännande och bra!
Sen hittade jag en av Jennies böcker i bokhyllan, "Sista sommaren (med dig)" av Ann Brashares
Sista sommaren (med dig)
Också den bra, ingen deckare, utan mysig att läsa!

Jaa, alla mina frågetecken kommer väl att få sina svar och utropstecken, allt eftersom tiden går och vädret kan jag ju inte göra så mycket åt iallafall!

Kram!

Torsdagen i bilder


Torsdagens fantastiska soluppgång

En tur till Murcia och svenska IKEA!

Hibiskusen blommar fint hos grannarna

Dom hårt arbetande tjejerna, hemma för en lugn siesta...NOT! ;-)

Ceramican med keramik så långt ögat kan nå..uppåt och neråt...och i oändlighet!
Har handlat lite till Ehlin och mig själv..bara lite faktiskt!! Ska ju lyckas med att få hem det också..helt!

Har två dagar kvar i ett grått och regnigt Spanien, men återigen, så är jag oerhört glad att få vara här och det är ju absolut bättre än all snö och minusgrader i Sverige!! Jag hoppas att jag snart kan komma tillbaka hit, och då med sol och värme!
Längtar faktiskt inte hem..saknar förstås mina barn och Adina förstås..så det ska bli underbart att få träffa dom! Hoppas att jag får fram bilen på söndag, då jag ska åka till Arlanda och hämta Johan & IsaDora...annars får jag väl ta till plan B och ringa till Rune & Maria!!

Kram!

Onsdags bilder


Vaknade till en fantastisk soluppgång, men sen kom molnen och den kalla blåsten

Solen kom som på beställning och det är ju så vackert, men det har blåst stormvindar och kyligt, har det varit

En härlig prommis på eftermiddagen

Man kan se allt möjligt, faktiskt....

En svensk båt...

Turistade i Cartagena..mycket roligt och trevligt har vi haft det idag, en onsdag i februari, i ett soligt Spanien!

Jag har massor med fler bilder, men måste ju ha nått och visa er senare också!!

I morgonkanske det blir en tur till Murcia..vad finns det där, kanske ni undrar..Jo, ett IKEA!!

Kram!

Tisdag och lite sol


Det blev lite sol idag på eftermiddagen, och vi fyra blev alldeles galna..av med så mycket kläder som det bara går och lapar sol som om vi inte sett den på evigheter!
Lägg märke till mannen på taket..fullt vinterklädd och tycker nog att vi är poco loco!
Tog en promenad och det är MASSOR med vatten i havet och i hamnen, så mycket att det rasar!

Vi har fått mycket gjort idag, rören under diskbänken är bytt, bromsklossarna på bilen bytta och tjejerna har praoat!

Kram!

Molnigt..

..men fortfarande plusgrader ;-) 10 stycken..och idag så regnar det inte iallafall! Men jag klagar inte, bara att få vara här tillsammans med Ulrika, Jennie och Emilia, är helt fantastiskt. Utsikten mot havet är verkligen balsam för själen, helt underbart!
Idag hoppas vi på en praodag för tjejerna, och Ulrika ska försöka hitta en bilreparatör, som kan fixa bromsarna på bilen, som låter jätteilla! Jag följer med som moraliskt stöd..för prata spanska är inte min starka sida..försöker, men av någon anledning, så ploppar hjärnan över till engelska, så fort, att man inte hinner tänka..

Jag hoppas att solen kommer fram, så man hinner sätta på sig bikinin och bli lite brun innan hemresan..annars får man väl leta rätt på ett solarium..

Ha en bra dag allesammans som läser och kanske sitter hemma i Sverige i minusgrader och snö upp till knäskålarna..

Kram!

Mera Spanienbilder!


Mysig middag på söndagen!

Vårtulpaner med den mest fantastiska utsikt som man kan önska sig!


Regnrusk idag, men myser inne istället och njuter av utsikten!

Lätt att hitta den här bilen bland alla bilar på en stor parkering!

Idag skulle tjejerna ha gjort sin första praodag, men hon som dom skulle jobba hos har hamnat i Murcia på ett sjukhus med någon klient..så vi har varit till Cartagena och shoppat lite (inte jag, som vanligt!) Men jag har lyckats med att köpa näsdroppar alldeles själv på spanska!!

Kram!

Bilder!


Vackert som bara den!

Den klassiska klippbilden! (har ju inga bilder kvar längre, sen datorhaveriet i höstas!)

Emilia försöker ta ut pengar på en bankomat..tjejerna är svensk-klädda!

Jag & Ulrika är mer vår-klädda!

Marknaden i Cabo de Palos, lägg märke till dom vinter-klädda, spaniorerna!

Återkommer nog ännu en gång..Nu ska vi åka i väg i regnet!

Kram!

Regnig morgon

..men dagen har ju bara börjat, så jag har tro och hopp om att det bara kan bli bättre! (har faktiskt varit med om värre..ett åsk oväder utan dess like här i Cabo de Palos!) Idag ska tjejerna börja med sin prao! Hoppas att dom får det roligt!
Jag försöker och försöker lägga upp kort, men det lyckas inte..men ska fråga om jag kan låna Jennies söta dator och se om det lyckas från den! Vill ju visa er hur bra jag  har det..trots regn!

Återkommer!

Kram!

Min morgon!

En bild kan säga mer en tusen ord..
Så varsågoda:


Ha en bra alla♥dag idag!

Kram!

Framme i Spanien!!

Äntligen!! Fast för er som vill vara lite skadeglada, så regnar det...men just nu är allt bättre än snön hemma i Sverige!

Hade en bra flygtur, men lite jobbig landning och sen när bilen skulle hämtas, det kommer bli en lika stor klassiker, som min tågresa till Sala!!Haha..
Ulrika ringer ett nummer, som dom ringt redan från Sverige, och talar om att vi landat..en brittisktalande ung kille kommer och hämtar oss..kör & kör längre och längre bort från flygplatsen..och tillslut så kommer vi fram till en stor parkering, där han pekar åt ett håll och säger -där står eran bil..men vi gick och gick..men inte fanns det någon svensreggad bil där...så tillslut gick vi in till honom och frågade igen..och då visar det sig att bilen INTE ALLS FINNS PÅ DEN PARKERINGEN!!! Fatta paniken...Men han var så snäll och skjutsade oss till den rätta parkeringen och efter mycket om och men så hittade vi rätt bil...Vid det här laget har min syster smått panikångest.. Kör fel i en rondell och backar i nästa rondell...Hehe..men nu är vi framme och vi är hungriga och trötta, så nu blir det pizza och sen sängdags!!

Hörs igen imorgon!!

Kram!

7 timmar kvar

..sen så, hoppas jag att jag sitter på ett flygplan, lite nervös för starten och kollar på nån flygvärdinna, som står framför och flaxar med armarna och berättar en historia.. =) Om 11 timmar hoppas jag att jag kliver av på spansk mark, möts av varmare väder och nån timme senare hoppas jag att vi kliver in i lägenheten, precis vid havet... Och sen hoppas jag att vädret kommer vara på "vår" sida, resten av veckan..sol och värme, istället för snö, blåst och minusgrader! (på väderprognosen, så ser det ut att bli molnigt och grått...men hoppet är det sista som lämnar mig...sååå.. SOLEN kom fram!!)


Jag återkommer förmodligen senare idag, med en rapport om hur rolig flygvärdinnans historia var och hur läget ser ut i Spanien!
Hemos escuchado de nuevo más tarde!


Abrazar!

Packar..

..Och det är inte det lättaste, kan jag lova..har en "liten, liten" väska som ska vara handbagage..och den ska räcka till allt..hrmf...måste nog försöka stuva in lite grejer i någon annans väska som ska checkas in.. för det här går ju inte..!

Men just nu ska det bli helt fantastiskt och underbart att få lämna kylan och all snö här hemma och få se lite sol och uppleva värme!! Sen att umgås med systeryster, Jennie och Emilia..det ska bli helt underbart!!

Nähäpp..nu går jag och gör ett nytt försök med packningen...*suck*!

Kram!

Mys med vänner!

Det är alltid lika trevligt och mysigt att umgås med mina arbetskamrater..jag träffar dom ju varje dag på jobbet, men ibland så rubbar vi våra cirklar och går "wild and crazy" och träffas även privat!! Och det har vi gjort idag!
Vi har sån tur att Affa är en hejare på att klippa, så hon har fått äran att klippa till oss alla idag! Och Margot bakar som värsta bagaren..det är alltid så gott det hon bjuder på! (törs inte säga vad det var, för jag hör Ehlin fnysa högt ända hit!!)

Tack allihopa för en mysig kväll!

Idag har jag äntligen pratat en kortis med Johan också..hans svärfar ringde mig igår och undrade om jag hade hört nått...för han hade försökt att få tag på dom i flera dagar, men inte lyckats..och nu så undrade han om jag visste nått. Jag kan ju erkänna att jag har inte varit ett dugg orolig innan, men DÅ blev jag det.. Så idag så ringde jag till Thailand och fick tillslut tag på sonen!! (pust!) Och idag så har dom båda lyckats ta dykcertifikat!! GRATTIS!! Och om ni läser det här, så fortsätt njut av värmen, solen och varandra!!

Och alla vi andra fryssna Uppsalabor..vi har nu en fredag framför oss, och sen kan även jag säga (önskar jag kunde säga det på Spanska!!) -Hej då på ett tag, till vinter, snö och kyla!

Kram!

Dubbeljobb

Nu har jag dubbeljobbat...IGEN! Och det har gått riktigt bra! Är jätte trött, men det är ju bara till att inta Kronblomsläge....och vakna upp pigg i morgon igen! Har fått lite fler dubbelpass, och även "riktiga" pass..Nice! Och för er, som undrar om jag ska sluta som mat-tant, så blir svaret...JAA, det ska jag göra, men inte ÄN, inte förrän jag får något mer som PA..tills dess så dubbeljobbar jag! Men det kommer ju inte som en överraskning.
Nu är det MIN tur att tjäna lite pengar, och kunna sluta bekymra sig för hur hyran och alla andra räkningar ska betalas...och SLIPPA ta dumma lån, för att få det att gå ihop...(vilket det aldrig gör!)

I morgon ska "Salong Margot & Affa" öppnas för nån timme igen..då ska vi invadera Margots hem, äta gott och Affa ska få klippa till oss...;-) Det ska bli skoj!

Kram!

Saknar er!



Fast jag VEEEET att ni inte längtar hem ett dugg.... Men jag saknar att prata med er och bara få höra hur ni har det...! Bara så ni vet!

Trodde att jag skulle hem och tvätta efter gympasset idag...men ack vad jag bedrog mig...tvättiden missades STORT igår...och nu börjar tvättkorgen bli överfull!! Åhhh, vad trött jag blir på mig själv..!! Måste få till det innan lördag, annars blir det kris!!
 
I morgon ska jag jobba dubbelt, SÅ.. nu har jag berättat det! Jag ska jobba som Personlig Assistent! Och i morgon ska jag "gå bredvid" och lära känna kvinnan som jag ska arbeta hos! Det känns riktigt bra, måste jag erkänna (och säkert till stort förtret för dom på mitt jobb!). Men 2010 kommer att bli ett bra år, har det sagts mig, så jag håller fast vid det och TROR att det kommer att bli det!

Kram!

Min favorit...all times!

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Källa: Nalle Puh



"Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt."
"Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad."
"Och han har Hjärna",
"Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna".
Det blev tyst en lång stund.
"Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting".

Källa: Nalle Puh


Kram!

Grattis till kungen idag!

Det vill säga "Kungen", "Fleggan" eller kalla honom vad ni vill,
FREDRIK MELANDER!! För han är kungen för mig!!
Idag fyller han 17 år! Så grattis på födelsedagen!



Kram!


Hockey, hockey, hockey!!

En helg fylld av nära och kära OCH HOCKEY!!! Hur bra är inte det? Två av mina favoriter SAMTIDIGT! Det kan inte bli bättre! Jo, förresten.. Leksand hade kunnat gjort sista målet lite snabbare i slutsekunderna, så det hade blivit oavgjort och förlängning i sista perioden..nu fick dom stryk med 6-5. Fredrik stod i halva matchen och han släppte bara in ett mål! Han är KUNGEN!! Härligt att få se honom spela också!!

Vinter och istappar i Edshammar!

Här laddas det innan matchen! Hejarklacken är på plats!


Mys mellan Jennie och Adina. Ulrika & Ulla!


Nr.58 i Leksand, Kungen i mina ögon; Fredrik Melander!!

Adina busar med mamma

Mamma busar med Adina!

Mina älskade flickor!

Efter hockeyn åkte vi till Solna Centrum och käkade mat! Mycket trevligt! Sen åkte alla hem till sig!! Och nu sitter jag här i ensamheten och tystnaden igen (Tobbe stack till Jennifer!)!

Jag börjar mer och mer fatta att jag faktiskt åker till Spanien på lördag...det ska bli helt underbart! Både att få resa dit men mest ser jag fram emot att få umgås med systeryster, Jennie och Emilia!

Nu ska jag lägga mig i soffan, ladda batterierna, och glo på tv!

Kram!

En hektisk men mysig dag!

Jag vet att jag kan verka tjatig här på bloggen, men jag kan inte nog säga, hur mycket jag älskar mina nära och kära! Det är så fantastiskt kul och trevligt när vi ses..ibland känns det allt för sällan...för det kan lätt bli hektiskt och stressigt när vi ses!
Idag kom hela familjen Pousette, med den nyblivna 13 åringen, mamma, familjen Melander och även Ehlin, Alfonso och Adina kom!! SÅÅÅ mysigt!




En liten bildkavalkad från dagen!
Nu ikväll har jag faktiskt kidnappat Fredrik, från Scandic hotell, där Leksands IF är...men jag har lovat att lämna tillbaka honom före 21.00!!
I morgon blir det ännu en match, då åker vi till Solna och ser om serieledarna kan slå AIK!
Då får vi träffas igen! (inte Pousettearna, dom har åkt tillbaka till Falun!)

Tack alla mina nära och kära för en hektisk men mysig dag!

Kram!

Grattis idag till..

Underbara Isabella, som blir tonåring idag (jag vet att hon längtat!!)

Grattis på 13-årsdagen!!

Grattis även till en annan fantastisk person, som fyller år idag..hon är egentligen Ehlins kompis, men jag tycker så mycket om henne att jag vill gratta henne här!!

Grattis Ulrika på din födelsedag!!

Återkommer!

Kram!

En fin begravning

..Har jag varit på idag.. Det var inte så mycket folk, men det är trevligt att någon gång ibland få träffa släkten...synd bara att det är på sorgliga sammankomster, som man ses.. det hade varit roligare om man kunde träffa alla på nått kalas!
Har haft med mig min nya tjusiga kamera idag, både på jobbet och till kyrkan. Det blir riktigt fina bilder!

Millie, Affa & Carola i högsta hugg!!

Jag vet inte om det är jag som håller dom hårt, eller om det är tvärtom??

Lena Kyrka

Prästen, var som tagen ur en gammal film.. och dom satt som förr i tiden också! Alvar & Karin och mamma.

Kyrkan igen!

Nu sitter jag hemma och väntar på att Jennie ska komma...sen får vi se vad det blir för bus till kvällen, men i morgon blir det hockey iallafall, det är det enda jag vet!

Kram!

Dåligt samvete...

...fast jag absolut inte egentligen behöver ha det.. men bara för att;
1. Jag orkade inte gå i 45 min. i morse
2. Jag inte har tränat på Kraftkällan på två dagar
3. Fick mamma att köpa varsin semla, som vi tryckt i oss!
4. Jag inte hunnit blogga förrän nu...


Fast...
1. Jag gick i 30 minuter i snöfall och blåst i morse
2. Jag har ont i högra handleden, och behöver vila den
3. Det blev ju bara EN semla var!
4. Jag skriver ju nu!!

I morgon är det dags för ännu en begravning, att gå på.. Den här gången är det min morfars systers man Arne, som ska begravas, och det på samma ställe, som jag var på i höstas, när Vera begravdes.. Trist, men jag hjälper ju samtidigt mamma, så hon kan gå!
På kvällen i morgon kommer nog favvo Jennie hit och på lördag hoppas jag att vi kan träffas hela släkten igen och samtidigt fira snyggingen Isabella, som blir tonåring och kolla på när kung Fredriks lag, Leksand möter Almtuna i Gränbyhallen!
Allt ser jag fram emot!!

Kram!

Trolleri!

Genom ett trollslag så har det kommit en kamera från Johan & IsaDora i Thailand!! Jippi!!
Det blev inte den jag först trodde, men den här verkar minst lika bra!!

Och tycker Johan att den är bra, så är den nog det!!
Hur den redan har kommit till mig i snöyran, har att göra med att IsaDoras fantastiska mamma & pappa också varit i Thailand, och dom träffades och har shoppat loss och tagit hem min kamera!! Det tackar jag för!!

Hahaha...nu när jag sitter och pillar på kameran och undrar (faktiskt) högt för mig själv hur kameran kan vara inställd på svenska..så ser jag även att Johan & IsaDora tagit kort med den och filmat!!!! Hahaha! Klockrent!!


Här sitter Johan med sin älskling...den nya kameran!

Vackra IsaDora!!

Synd att jag är så oteknisk, annars hade jag kunnat lägga upp filmsnutten som Johan och Rune gjort!! Den är riktigt rolig!!

Är det någon som är nyfiken på vad som händer i mitt liv, annars då? Hehe...
Idag har jag varit på ett möte, och kan avslöja att det kändes RIKTIGT bra!!

Nu ska jag fortsätta att undersöka min nya leksak!!

Kram!

Spännande..

Spännande tider strålande tider!!!!!!!!!!!

Jag kan snart avslöja vad som är på G, men tills jag vet, så håller jag er på sträckbänken...
Allt kan hända 2010!!
Så är det bestämt...jag bara vet det!!

Kram!

tisdag=kontorsdag

Dom sista månaderna (halvåret..) har jag på tisdagarna kunnat stänga in mig inne på mitt otroligt stora och välmöblerade kontor, och där inne i lugn och ro gjort matbeställningarna..Så även idag! Jag byter inte ens om till mat-tantskläder, utan ser ut som en "riktig chef" (vilket jag iof. är, men...) Det är kanonbra att vi har frivilliga som kommer dagligen och ger sin tid och arbetskraft till oss och till alla eleverna på skolan! Helt fantastiskt!

Efteråt så åkte jag till gymmet och tränade..men det var segt idag (åt en semla innan, så det var kanske den som gjorde mig seg..?)...men jag gjorde det iallafall! (stolt!)


Goda men förrädiska...

Kram!

Vissa har det varmt...

Igår så skjutsade jag Johan & IsaDora till Arlanda..först bjöd jag på svensk husmanskost (köttbullar i gräddsås med hemmagjord potatismos och lingonsylt). Innan vi åkte och packade in deras resväska i bilen stack Johan in i sovrummet och bytte om till shorts.. och plockade fram "flippflopps"... Väl framme på Arlanda tog dom båda av sig sina jackor, och lämnade kvar dom i bilen..Och det var -16°C... Dom såg rätt roliga ut, men inte ett dugg olyckliga iallafall..!!
Idag fick jag ett härligt sms av dom där det stod:
Heej! :-) Vi har precis landat och resan har gått bra! Vi blev rekommenderade att ta av oss kläderna för värmen..Ps. det är bara 30 grader här än så länge kl 19 på kvällen.. Hoppas ni har det bra!! Kram! :-)


Den här bilden "snodde" jag från IsaDoras facebook (den är från deras bröllopsresa i Kroatien!)

Jag hoppas verkligen att dom får en underbar semester! Och att jag också hinner bli brun innan dom kommer tillbaka, så man inte ser ut som en blekfis, när jag ska hämta dom på Arlanda igen, med vinterjackorna i högsta hugg!! (Jag kommer hem dagen innan från Spanien, så chansen finns ju!! Tjoho!!)

Kram!