Kalasdag hela dagen!

Idag har jag verkligen träffat alla mina släktingar! Mina systrar med respektive och ALLA barnen, min mamma, pappa & Barbro! Riktigt kul! Vi har firat Albin och sen Johan!!
 
Jag har fått presenter jag med!! Conny fixade så jag slipper alla nätverkssladdar i hela lägenheten! Nu funkar ÄNTLIGEN mitt trådlösa nätverk! TACK CONNY!! Och Ulrika köpte en tavla åt mig som jag har kollat på länge, men inte känt att jag har haft råd med..plus att beslutsångesten har gjort att jag lämnat den kvar i butiken varje gång jag har varit dit och kollat på den..! (och kan erkänna att jag har varit där massor med gånger och tagit i tavlan, och sen lagt tillbaka den..=jag i ett nötskal!) TACK ULRIKA!

Här kommer lite kort från dagen:


Den här maträtten, kommer mina syskonbarn tro att det är den enda maträtten som deras moster KAN laga.. Pasta & kyckling i aijvarsås! Men det är den rätten som dom önskar sig, när vi träffas, så jag bjuder gärna på den!





Albin får massor med paket hemma hos mig innan vi åker iväg på nästa kalas! LEGO!!

20-åringen! ♥♥♥

Den absolut godaste Smörgåstårta som jag någonsin har ätit!!
Den var himmelskt god!
Bäst i test!
Suverän!
(IsaDora ÄR bäst!)

Min ögonsten! ♥ (Ehlin också förstås!) ♥




Sådärja´...nu har ni fått en bildkavalkad, av dagen som varit. Nu sitter jag här i min lägenhet, alldeles ensam och det känns bara tyst och trist, men jag är ändå så tacksam för alla som kom och allt jag fått!
Tack alla!

Kram!


Grattis Johan!

Klockan 8.59 för 20 år sedan, förändrades mitt liv för alltid.. Då gick jag från att ha varit "bara" mamma i tre år till att bli en tvåbarnsmamma och dessutom så kom det en STOR kille 5056 gram och 56cm 

Grattis älskade Johan på din 20-årsdag! Jag älskar dig och är oerhört stolt över dig!



Kram!


En härlig släkt!

Jag är glad att jag har en sån fin familj och en härlig släkt...självklart finns det knäppgökar även i min familj (=jag!) Jag miste min mormor & morfar 1993 (dom blev bara 73 år gamla..=/) Men även bland deras syskon har det varit en bra sammanhållning, även gentemot mig och mina systrar! Idag kom en av min morfars bror och hans fru (Alvar & Karin) och hälsade på, och det är SÅÅ roligt att dom orkar och vill! Min underbara systeryster och den snyggaste fjortisen på jorden kom också hit! (I morgon kommer resten av familjen och vi ska alla fira Johan!!)

Här sitter Karin, Alvar och Ulrika och kollar på alla kort som min pappa scannat in från 1966 och frammåt.

Min mamma, trots svininfluensavaccinet igår, så var hon pigg och bökade runt bara lite grann! ;-)

En vacker blomma fick jag av Alvar & Karin!

I morgon blir det kalas för hela slanten, det ska bli skoj! Fast det känns konstigt att det inte är jag som ska fixa festen, utan nu är det födelsedagsbarnet själv som bjudit in alla släktingar och grejat (jag vet inte ens vad det bjuds på!).

Kram!

På Ackis idag!

Jag var sååååå nära att ta influensavaccinet idag...men jag har ju faktiskt bestämt mig för att INTE ta den..men när man väl var där och blev erbjuden, så var det riktigt nära faktiskt!..Men jag stod fast vid mitt beslut!

Har varit med min mamma idag, jag har skjutsat henne till sin läkare på Hematologen, så det var där som jag blev erbjuden sprutan!



Kan meddela att min mamma mår riktigt bra, efter den pärs som hon har fått gå igenom, det är riktigt skönt och det ger en hopp om en ljus framtid! Nu har hennes hår börjat att växa ut igen, och just nu ser hon ut som min morfar, faktiskt!!

Kan också meddela att det är riktigt skönt att vara ledig!! Har inte riktigt fattat det än, men jag har faktiskt tre hela dagar till att bara ta det lugnt och njuta av ledigheten! (Även om dagarna är fullbokade, så är det iallafall, inte med jobb!!)

Kram!

Tack & LOV!

Nu har jag tagit höstlov!!
Har varit och jobbat idag på förmiddagen, skruvat isär ett kylskåp och gjort rent! (de´ni!!) Nu kan miljökontors-tanten komma och kolla igen om hon vill! Har hört rykten om att det ska rapporteras på radion idag....hoppas att ingen lyssnar...!

Det känns riktigt skönt att få vara ledig i några dagar! Jag kommer ju att få träffa släkten också, vilket ska bli riktigt mysigt! Det blir ju 20-års party på lördag och Albin fyller 4 på söndag, så honom kommer vi ju också att fira! Men skönast av allt är att få bara ta det lugnt på morgonen, slippa ha klockan på alarm (kommer ju att vakna tidigt iallafall, men ändå!)

Ha en fortsatt bra onsdag alla!

Kram!

Kaffedag II



ÄNTLIGEN!!

Nu har alla lärare fått sina bullar och druckit sitt kaffe!! Och det har gått lika bra idag, som det gjorde igår! Tack alla vänner för ett fantastiskt jobb! (Carola, Carola (näe, jag skriver inte fel... jag har Carola i stereo!), Margot, Affa, & Heléne!) Ni är bäst!

I morgon ska vi jobba en stund och sen tänker jag ta HÖSTLOV!!! Det ska bli riktigt skönt!

Kram!


Kaffedag!

Jag har haft en jättebra dag idag! Inte för att jag är förvånad, när jag har så duktiga medarbetare och kollegor, men Skolkursen, brukar vara ett stressmoment, speciellt när det ska fixas kaffe, te, mackor och bullar till 300-400 personer. Men i år verkar det vara färre besökare, och ett lugnare tempo..Plus att rutinen sitter i ryggmärgen på dom flesta av oss som jobbar tillsammans, så det har gjort en lååång arbetsdag till en härlig arbetsadag!
 
När jag skulle cykla hem, hade det redan blivit mörkt ute, och det är lite drygt att cykla i mörker tycker jag. Hann inte mer än hem och lägga mig ner i soffan i fem minuter, så ringer Johan och har låst sig ute.....Så det var bara till att slänga sig på cykeln igen och cykla till Salabacke och "rädda" honom! (IsaDora har åkt till Ed!) Så nu behöver jag absolut inte ha dåligt samvete, för att jag inte gymmat på Kraftkällan!! Cyklade sen till Luthagen och handlade och sen hem igen! Phu! Men nu blir det en slökväll..framför tv´n!


Imorgon är det en till kaffedag, sen så...ska jag ha HÖSTLOV!!

 

Kram!


"operation" rädda cilla!

Det blev en LÅÅÅÅng dag igår...men en mysig dag! Vi var hemma hos Johan och hade det trevligt hela eftermiddagen (IsaDora, jobbade, så henne fick vi tyvärr inte träffa!)

Men på kvällen när jag, Tobias & Jennifer kollar på tv´n, så rätt var det är for Tobias upp ur soffan och skrek -Cilla är på taket!!
Och mycket riktigt, där vankade hon fram och tillbaka på Vaktmästarens garagetak och självklart är hon INTE tyst!! Så Tobbe försökte på alla sätt och vis att locka ner henne..men ni som vet hur hon är...dummare katt får man leta efter...! (Fast hon är söt!)
Det hela slutade med att Tobbe fick bli dagens hjälte och Tarzan! Han fick klättra upp i ett träd och ta ner katteländet!


Han ska nog bli en brandman iallafall Tobbe, för rädda katter är han bäst på!!

Bjuder på en härlig bild på Adina också! Värdens goaste tjej!! Idag (måndag) blir hon 4 månader, och hon ska få prova på potatis idag!! Vi får hoppas att det går bra! Det händer ju någonting nytt varje dag!

 

Kram alla!


Vintertid..eller bara normaltid?




Ni har väl inte glömt att ställ om klockorna innan ni gick och la er igår kväll? Nu är det nämligen "Normaltid" eller som en del kallar det för "vintertid"!! Men jag är ju inget stort fan av vintern, så jag kommer nog att kalla det för NORMALTID...
Jag undrar om tiden kan gå lite långsammare nu?? Om det kan bli normalt, att tiden inte går så fort! Snart är det jul, och ett nytt år, då har det minsann gått 10 år sedan det blev ett nytt millenium..! Och efter det är det inte långt kvar tills det blir sommar igen! Hänger du med?

Önskar er en lugn och skön söndag i normaltid och normaltakt!

Kram!

Alone..



Jag blev helt ensam idag (igen..) Alla tre kidsen är i Sthlm idag, fast jag tror inte att dom vet om att dom är där alla tre..Förutom Ehlin då, som BOR där!! ;-)

Jag undrar hur man skulle reagera om man mötte någon, i en annan stad, helt appropå..Som om jag skulle möta någon av mina systrar på gågatan här i Uppsala tex. Jag tror faktiskt inte att jag skulle SE dom!! (jag har ju iof nån slags ansiktsdyslexi..känner ju inte igen nån, när jag är i dalarna tex..mina syrror håller nog på att bli galna på mig..när dom tycker att jag borde komma ihåg och känna igen folk!) Jag vet att Johan mötte Conny & Anders en gång här i Uppsala, och det måste ha varit en underlig känsla..!? Det är ju självklart en hel annan sak om man VET att någon är på samma ställe som en annan..Men ni förstår vad jag menar va?

Nu ska jag fortsätta surfa runt i den fantastisk cybervärlden (facebook!) Jag ska käka den godaste glassen som finns, Ben & Jerrys och tycka lite synd om mig själv, som är helt ensam!

Kram!

Har inget att tillägga...

Så tills det dyker upp nått att skriva om, så önskar jag alla mina vänner och bloggläsare en trevlig fredagskväll och en lugn och skön helg!



Kram alla!

En vanlig torsdag II

En helt vanlig dag har det varit idag..
Cyklade till jobbet, jobbat på som vanligt (inga journalistmurvlar idag heller..!) Stannade kvar lite extra och fikade tillsammans med mina fantastiska arbetskompisar! Mysigt! Sen en cykeltur hem på eftermiddagen och viloläge en stund innan IsaDora kom och vi tog en tur ut till Fullerö www.fullero.nu Åhhhh, så mycket nytt och fint dom hade fått in!! Fast idag var det första gången, som vi åkte tomhänta därifrån...det är ju trots allt över en månad kvar tills första advent!





Eftersom det inte finns så mycket mer att berätta om, så får det bli en till bild på världens finaste tjej!


Kan man säga grattis på födelsedagen till någon som inte lever längre?
Jag gör det iallafall...grattis Tommy på din 45-årsdag!

Kram!


Onsdagsmys!

Jag kommer ihåg, när Ehlin skulle åka till Australien och vara borta i ett år, och hon skulle få en ny kusin under tiden..och Ehlins största oro var att den nya kusinen inte skulle tycka om henne och minnas henne...
Så kan jag känna nu, med Adina....fast, jag vet att det inte är sant, så har jag varit jätteorolig, att missa en massa nya saker i hennes liv, jag har ju inte träffat henne på över två veckor...Så idag slutade jag 20 minuter tidigare och åkte till Stockholm...Fick mysa och pussa på Adina hela eftermiddagen!


Nu kan hon vända sig från mage till rygg och tvärtom! Hon växer så det knakar!


Jag såg inte till några journalister idag, men dom kan ju ha varit där iallafall... så vi får väl se om det blir nått hallabaloo i pressen..

Nästa vecka är det skolkonferensen (igen), ska fixa fika till en massa lärare (250 st), sen blir det några extra dagars ledigt och firande av en nyrakad son som fyller 20 år!!

Kram!

Kalasat

Här kommer lite kort på Familjen Persson-Sol-Oldebring!

17-åringen! Snygga Anna!

Anna, Carola & Willy!

Tack för gott fika, trevligt sällskap och familjemys!

Kram!

Kalasdax..

Fast det kanske inte kallas för kalas, när man fyller 17...eller? Ähh, skit samma, jag ska hem till min vän och arbetskompis Carola, hennes dotter Anna fyller år idag!
Bilder kanske kommer senare!!

Har haft en okej dag på jobbet idag, kallt, nått så in i vassen har det varit både ute och inne...tog en timme innan jag tinade upp, efter att jag kommit hem..

I morgon kommer det en  journalist och ska göra ett reportage, om hur det kommer sig att Miljökontors-tanten kunde hitta så mycket hos oss..så jag får väl hålla i hatten, om det börjar att blåsa skit runt öronen..
Och det var ju så hemska saker som hon anmärkte på...herregud..inga rutiner om hur vi ska tvätta våra kläder om någon i familjen har vinterkräksjukan...Ohh my god!! Städredskaperna i städskåpet stod på golvet...Ohh my god!! Det blir nog ett bra reporage, tror ni inte..!?
OM, jag visste att jag gjort en massa fel och inte skötte mitt jobb på bästa sätt hade jag varit riktigt nervös och mått dåligt, men nu VET jag att jag (VI) gör ett fantastiskt jobb, så jag har ryggen fri! Känns som om det är min arbetsplats dom vill åt, mer än att vara sakliga! Och det är ju inte första gången!

Näe, nu ska jag åka till Gottsunda, och fira en 17-åring!

Kram!

Jag är trött idag, fast...

...jag orkade shoppa loss lite efter jobbet!!
Har gått och kollat efter en Vinterjacka ett bra tag nu, så idag slog jag faktiskt till! 
Jag ringde till två personer innan...Först till Jennie, för hon har en likadan och sen till Ehlin för att få lite moraliskt stöd..Den var rätt så dyr..och eftersom jag har beslutsångest,(och lite pengar!) så behövde jag någon som pushade på mig!! Tack Jennie & Ehlin!


Jag är riktigt nöjd faktiskt (inte över bilden, för jag ÄR trött... och det syns också!!)
Jag undrar om inte IsaDora också har en...Hmmm...kanske måste kolla med henne också??!!

Nu ska jag fortsätta att tvätta i tvättstugan och sen ska jag slänga mig i soffan och där kommer jag garanterat att somna!!

Kram alla!

Hemma i Uppsala igen!

Såå, skönt att när "Beslutsångestens Drottning"(=jag) väl har omprövat sina beslut....så blir det så bra!!
Har haft en härlig och mysig helg i Leksand! Känt mig lite nyttig också, eftersom jag lyckats att skruva ihop Ikea-möbler,  bytt alla knoppar på skåpluckorna i köket, planterat om blommor och satt upp gardiner..!



Det är en fin lägenhet som Fredrik ska få flytta till! Mitt i Noret, ligger den, så han får närmare till både skolan och hockeyn! (och alla affärer, fast det tror jag inte att han bryr sig så mycket om..!)

Idag har det blivit TVÅ Ishockeymatcher!! Fredrik var reserv i första matchen (som Leksand vann på straffar med 6-5!). Den andra matchen stod han, och Leksand vann då också, med siffrorna 10-4! FREDRIK ÄR KUNG I MÅL!!

Sen blev det en (alldeles för) snabb bilresa hem! När jag åkte upp igår, så köpte jag Takidas nya skiva som har gått på högsta volym hela resan!! Härlig musik att köra till!

Wrooom...

Nu ska det bli sängläge... och jag hoppas att nästa vecka går lika snabbt som alla andra veckor...för sen är det höstlov, veckan efter det!!

Kram!

Är i Leksand

Beslutet omprövades.. Jag åkte till Leksand idag! Skitväder i Uppsala, fast efter Gävle, blev det strålande sol! Familjen Pousette kom också till Leksand, för Isabella spelade en innebandymatch som vi kollade på! (Helena är sjuk, så henne fick jag inte träffa!) Falun fick storstryk, men Bella var kanonduktig! Fredrik har precis fått en ny lägenhet, mitt i Noret, som vi just nu håller på att inreda! Tog en paus i ikea ihop plockandet! (=drygt!!) Men det blir fint när det blir klart!!
Nu ska jag fortsätta att skruva ihop möbler...
Återkommer senare!
Kram!

Pizzakväll..

Det får bli "Margots pizza" ikväll! (dvs egengjord pizza på tortillabröd!)

Jag funderade ett tag på om jag skulle ta mig uppåt i landet, mot Dalarna (det var så länge sen sist!) Har verkligen haft beslutsångest...fram o tillbaka..-ska, jag eller ska jag inte.. Som i morse...då jag skulle åka till jobbet (jag har två utgångar från mitt hus) cykeln åt det ena hållet och bilen åt det andra....HERREGUD, så mycket beslut som ska fattas!! Men nu har jag iallafall bestämt mig för att INTE åka, inte ikväll iallafall..Men beslutet kan ju omprövas...

Tobias, brukar inte läsa min blogg så ofta, för vi "bor ju ihop" och jag berättar allt (tror han ja´) för honom iallafall..Fast idag var han in och läste om "Kajan", och fick då se alla bilder på sina syskon..orättvist (vi bor ju bara ihop...) tyckte han, så här kommer en bild på sonen:


Mohahhaa!!

Kram!

En till begravning avklarad!

Idag smet jag från jobbet och åkte till mamma och hämtade henne, så att vi kunde vara med på hennes fasters begravning! (vet inte om det var nån på jobbet som märkte att jag var borta!!)

Trist, tråkigt och ledsamt...trevligt, vackert och okej...Så kan man väl sammanfatta alltihopa! Jag tycker väldigt mycket om Lena Kyrka, den ligger så vackert på åsen i Vattholma. Samtidigt är den så förknippad med så mycket sorg..





Jag tror att jag ska gifta mig där, OM jag nu nån gång ska gifta mig igen...Det skulle vara så kul att få något vackert och positivt att minnas från den kyrkan!

Kram!

Från unt.se

Fick påflugen fyllkaja på örat

FOTO:Linus Höök
När Agneta Käck var på väg till jobbet i centrala Uppsala på måndagsmorgonen fick hon en smäll i ansiktet och trodde att det var en människa som angrep henne. Men det visade sig att hon blivit påflugen av en riktig fyllkaja.
Händelsen inträffade strax före klockan sju på morgonen på gågatan utanför Sankt Persgallerian. Helt plötsligt kände Agneta Käck hur hon fick ett slag över kinden och örat.
- Det var precis som om jag hade fått ett knytnävsslag i ansiktet och jag tänkte att nu är det någon som håller på att slå ned mig, berättar hon.


Den här artikeln är ju egentligen inte så kul i sig...stackars kvinna, måste ha varit skrämmande att få en kaja rakt i ansiktet, men det som gör det speciellt, är att man kan kommentera artiklar i www.unt.se (Säkert i andra tidningar också!) En del kommentarer var bara trista, som att unt hade nyhetstorka osv. Men den bästa kommentaren var från KAJAN!

Jo tack
Mår ganska bra.
Lite törstig, har ont i skallen och har lite värk i ena vingen.

Såna där glasfönster skulle förbjudas. Gör skitont.
Av: Kajan ,    Oct 05 2009  kl  07:05

Snacka om humor! HAHAHAHAHAHAHA!

Ha en bra torsdag allihopa!

Kram!

Bildbevis!

Här kommer det bildbevis från morgonens snöoväder (det har nu snöat två dar på raken!!)...Personligen tycker jag att vintern kan gott och väl vänta ett par månader till...till Lucia och jul är det mysigt med snö..men inte NU!!
Gillar verkligen inte att det blåser nordvindar och yr snö..i mitten på oktober..HATAR ATT FRYSA!!



Näe...egentligen fattar jag inte varför man stannar här i Sverige..vad det är som gör att man trots allt väljer att bo här..Jag skulle vilja bo i nått varmt land på vintern och kunna komma till Sverige på sommaren...Eller kunna gå i ide!! Får väl ta tag i saken, istället för att gnälla...=)

I morgon blir det återigen en begravning att gå på...morfars syster Vera ska begravas i Lena Kyrka (där mormor & morfars begravningar var!) Tänkte smita från jobbet tidigare, och hoppas på att det inte är någon som märker det!! ;-)

Kram!


Snö!!

I morse när jag vaknade (före klockan igen!) så vaknade jag upp till.... SNÖ! Trodde verkligen inte att det var sant..men när jag väl gick ut på min morgonprommis, så blev jag alldeles vit..Hugaligen!


Alltid nått speciellt med den "första" snön..sen är det ju så att jag absolut inte har något "väderminne", så om några veckor kommer jag att ha glömt bort när första snön kom...Dvs den 13 oktober 2009.

Jag undrar hur länge till jag kan cykla (jaa, jag cyklar fortfarande!!)?

Kram!

Ny måndag..igen..

Ny dag, ny vecka, nytt avsnitt av Greys Anatomy och nya möjligheter...!



Om bara några veckor så är det Höstlov, och sen står det inte på förrän det är Jullov..! Mitt sista, tror jag..men man vet ju inte hur framtiden ser ut..MÖJLIGHETERNA, är många!!

Kram!

Julgott..

IsaDora har skrivit om julen i hennes blogg http://isadorawillind.blogg.se och i går berättade hon att hon druckit sin första julmust..! Jag blev SÅÅ sugen..men jag hittade ingen must, men däromot hittade jag Pepparkakor, ost och sylt!!! Magiskt gott!




Mums, mums!
Snart är vi där...! Tiden går ju så fort!

Kram!


Heja Sverige!!



Nu håller vi tummarna för att Sverige vinner mot Danmark..och att danska publiken håller sig från fotbollsplanen!

Kram!

Slappdag..

Inga erbjudanden..inga förslag..

Har haft (och har) en riktigt skön slappdag!
Tog en tur ner på stan efter tvättstugan i morse, i det vackra höstvädret, sen har jag käkat sushi med Tobbe och sen slappat i soffan!

Härligt väder har vi..tur det..annars kan ju hösten vara hur jobbig som helst!

Kram!

Planlös...

Jaa...jag har inga planer alls...helt vilse i pannkakan.. eller nått!!

Har haft en bra dag på jobbet..lekte chef, hela dagen (dvs. byter inte om till mat-tantskläder, utan behåller mina privata på. DÅ ser jag ut som en chef!!). Johan har varit där och hjälpt till med disken...Härligt att få jobba med sina fantastiska barn! 
 
Carolas dotter Anna brukar också hjälpa till, men idag kom hon på besök!


Här kommer en mms-bild från igår, då Supermålvakten Fredrik höll nollan!!

Han ser lite ensam ut...men det gör man nog kanske om laget vinner med 10-0!! Grattis Leksand!

Ha en bra fredag allesammans, och hör av er om ni har några planer som kan inkludera mig....!

Kram!

En lång dag!

Har precis kommit hem... och klockan är 20.00, så det blev en låååång dag idag! Jag har jobbat som vanligt, fått bearbetat Miljökontorets besök från igår, genom att älta...=)!!
Hon ringde idag förresten och sa att hon minsann ska följa upp oss...!

Efter jobbet så cyklade jag hem till Johan och kollade hur han mådde (-bra!) och "lånade" min egen bil, och åkte till Ikea en stund! Där köpte jag lite ljus, så att jag kunde göra iordning på min byrå i V-rummet! Älskar när man kan tända en massa ljus och ha det mysigt och varmt! Det ser nästan ut som ett altare...!

Efter Ikea-besöket så blev det lite mer "jobb", ett Husmorsmöte hos våran matleverantör i Ulleråker! Alltid lika trevligt att träffa alla andra mat-tanter och äta god mat! Sen åkte jag tillbaka till Johan och hämtade min cykel och cyklade hem i mörkret...Gillar inte mörkret...har alltid varit lite mörkrädd, men det har blivit bättre med åren..!

Nu slappar jag framför datorn, kollar på Ishockey (Conny filmar och sänder live!! Me like!), Leksand-Huddik 5-0, står det just nu och det är Fredrik som håller nollan!! Han kommer bli så STOR i hockey...jag lovar!! Lägg hans namn på minnet...för er alla som läser min blogg och inte känner honom (eller är släkt med honom)!!

Ha en bra torsdagskväll allesammans! I morgon är det fredag igen och en ny helg med två lediga dagar som väntar på en! Jag har faktiskt ingen aaaning om vad jag ska göra... Nån som har nått förslag??

Kram! 


Vilken dryg dag..

...det har varit... Vissa dagar är bara så dryga...och idag, SÅ BLÅSIGT dessutom, det spelade ingen roll hur mycket jag trampade på cykeln, så kom jag ingen vart iallafall..
Jag har haft en dam från Miljökontoret på besök idag...och i det stora hela sköter vi oss bra, men SMÅ, SMÅ, pettitesser fanns det att anmärka på...som att dokumentera precis allt...allt, från att hur många grader arbetskläderna skulle tvättas i, och att engångsmaterialen har den godkända stämpeln på sig och gud vet allt...SÅ DRYGT!! Och som ansvarig är det mig det kommer an på...och jag kände mig som en urvriden trasa efter det att hon gått..

Sen har jag oroat mig för Johan hela dagen också, men han ringde nu på eftermiddagen och talade om att allt hade gått bra!!
MIN HJÄLTE!!

Kan klassas mer än alla andra hjältar..tillsammans!


Kram!

Stolt..

..är jag över alla mina tre barn, hur fina och genomgoa, kloka och duktiga dom är! Dom är fantastiska på alla sätt och vis, och självklart på olika vis..!
Skulle kunna räkna upp massor, men det får bli i ett annat inlägg...nu är det Johan jag vill berätta om!
 
För ett par år sedan drabbades en tjej på hans skola av Leukemi..det enda sättet för henne att överleva var att få göra en benmärgstransplantation, ingen i hennes släkt "matchade", så hennes föräldrar gick ut med en förfrågan om det fanns någon som ville registrera sig i "Tobiasregistret" http://www.tobiasregistret.se/  och hela skolan hörde av sig och visade intresse, dom på registret gick till och med ut i tidningen och berättade att "Tobiasregistret" ALDRIG hade fått så många donatorer, under dom åren som dom funnits till!
Johan var en av dom...
Nu, två år senare är tjejen friskförklarad (från en donator i Europa!) och Johan håller som bäst på att förberedas inför att lämna ifrån sig av sina stamceller till någon annan som har Leukemi...
Jag är så stolt över vad han håller på med, så mitt mammahjärta håller på att spricka!

Han har ont, men tappert fortsätter han att ta sprutorna som gör att trombocyterna ska komma fram i blodet tills i morgon då han ska "lämna ifrån sig" blodet! Samtidigt, som någon annan stackare förbereds för att ta emot det..! Vilken grej! Jag är så stolt över dig Johan, och det du nu gör!! Jag älskar dig!

Kram!

Mer skäll..igen..


Så...
Nu blir det inga fler...
För idag!

Idag har det varit marknad på Vaksalatorg.. brukar inte tycka att marknader är det roligaste ställena att shoppa loss på...en del saker är ju bara skit.. men jag köpte en sadelvärmare till cykeln och så hittade jag världens godaste korv...Gustafskorven!! Sååå mumsigt!

Jaha.. får se om jag får mer skäll igen nu då...

Kram!

Har fått skäll..

av Ehlin...23 åringen...
Bilden som jag la in på henne i morse dög inte...så varsågoda här kommer det fler:







Hihi..Varsågod!

Kram!

Grattis Ehlin!

Idag, för 23 år sedan förändrades mitt liv för alltid...
Jag var 18 år och blev mamma till en underbar dotter, som nu har blivit min bästa vän!
(Och som för tre månader sen själv blev en fantastisk mamma!)

Grattis Ehlin på din 23-årsdag! Jag älskar dig, är stolt över dig och beundrar dig!

Kram!

Ps. Ehlin har en blogg som är värd att kolla in! http://Ehlinl.blogg.se  Ds.

Hockeydag!

Idag har vi varit till Västerås och kollat på Ishockey! Fredriks lag Leksand mötte Västerås J18-lag. Dom fick tyvärr stryk med 3-2, men det var en bra match och dom kämpade väl ( i motsats till A-laget i fredags!). Fredrik gjorde en bra insats som dörrvakt!! Men det är alltid kul att kolla på hockey och alltid lika kul att träffa Fredrik!
Johan, IsaDora åkte också med, och Ehlin, Alfonso och Adina kom från Stockholm för att kolla! En härlig familjdag idag också! Me like alot!

Adinas första ishockeymatch! (absolut inte den sista!)

Käkade pizza från "Pizz Hut"

Ehlin & Alfonso hade bokat dom bästa V.I.P-platserna, hur sköna stolar som helst!!

En skäggkung och en Hockeykung!

Johan & Conny livesände hela matchen, från Press-läktaren!

Tack allihopa för en härlig söndag!

Kram!

Kalasdag!

En härlig kalasdag blev det! SÅÅÅÅ kul att träffas allihopa (nästan!) och bara ha det mysigt och trevligt! Jag hoppas att födelsedagstjejen också är nöjd!? Hon fick en supersöt ROSA dator av Alfonso...

Nice!

Vi åt god mat på en Grekisk restaurang, sen hem till deras fina och nyrenoverade lägenhet (inte riktigt klart än..men det ser kanonfint ut!!) och fikade!
En härlig kalasdag helt enkelt!

Här sitter vi uppradade och väntar på den goda maten!

Tre underbara tjejer! ♥♥♥

Adina, tycker att mammas dator ser riktigt bra ut!

Installering..


Tre underbara killar! ♥♥♥

Datorer...Alfonso med den lilla ROSA!
Spar den finaste till sist:


Tack alla för en kalasdag!

Kram!


Hatten av...

...för Almtuna som spöade skiten ur Leksand...5-0!!

Men, det var jättekul att se matchen och bara vara där! Tack Johan & IsaDora för att ni orkar "hänga" med mig!

Imorgon blir det födelsedagsfirande, i Hägersten...Alla kommer, utom Fam.Pousette, som ligger på en badstrand på Mallis och har det bra (är inte ett dugg avis....bara mycket...!)! Det ska bli härligt att få träffa alla igen! Och kan nog lova att födelsedagsbarnet, kommer förmodligen inte att vara i centrum...det kommer världens finaste Adina att vara!

På söndag kanske jag sticker till Västerås, och kollar på J18 killarna som spelar där! Och hoppas då på, att jag kan få en kram av Fredrik!

Kram!

Pust...!

Att det ALLTID ska kännas likadant, det här med bilbesiktning... Skitnervöst och jobbigt...ALLTID!! Som att gå till tandläkaren...det måste ha att göra med att man VET att det kan bli hur dyrt som helst... Men tack & lov, så gick bilen igenom, utan någon anmärkning...!!



Jag tycker att jag är en modern tjej (ja, kvinna då...) med jämnlikhet som ett motto...men vissa saker ÄR bara inte tjejgöra...som tex att åka till bilbesiktningen...det ÄR ett killgöra... fast jag gjort det så många gånger så är det lika nervigt iallafall! Jag var dessutom ensam kvinna på hela stället...!

Ikväll blir det hockey...det ser jag fram emot! Hoppas att Leksand vinner, och att vi får bra platser!

Kram!


Tror kylan gjort mig tokig...

Ibland gör man ju saker som förvånar en själv...
Har lagat Tobbes absoluta favoriträtt:

Ugnspannkaka med fläsk!

Sen ni mina kära vänner och tvivlare, så har jag inte fuskbakat den här gången, utan gjort en alldeles egen äppelkaka!!

Bildbevis..? Ja, självklart tror ju knappt själv att det är sant...




Gött blev det iallafall!!

Sen har jag köpt biljetter till Almtuna-Leksands matchen i morgon.... Ska stå på hemmastå och heja på bortalaget!! Allt annat är slutsålt! Men kul ska det bli! Det måste vara den kalla luften som strömmat genom huvudet idag..! Sitter just nu och kollar på Leksands J18-lag som Conny filmar och lägger ut live på internet!! Hur coolt som helst, synd bara att LIF ligger under (Fredrik, står inte i mål idag!)

Kram!

Burr..va kallt..

Fy,fy...Det finns inte mycket som jag verkligen HATAR..jag är en kärleksfull människa, förlåtande och oftast ganska possitiv av mig..men att FRYSA är nog bland det värsta jag vet...HATAR verkligen att vara kall och frysa! Den här hösten har ju verkligen varit en varm och skön höst, men idag den 1:a oktober 2009, så åkte vinterjackan fram ut ur garderoben (funderar på att köpa en ny..men det får bli lite senare!)

Burr..


Men,men.. det är väl bara att inse att det verkligen ÄR den 1:a oktober och hur mycket jag än önskar och vill ha sommar och sol, så är sommaren slut och en vinter väntar, med köld och kyla!
Thats life...önskar ibland att jag var en björn och skulle kunna gå i ide under vintern, sova bort mörkret och kylan och sen vakna upp någon gång i mars igen!


Kram alla!