I morgon får jag nycklarna!! =)

Yeah!!
Det är ju tur att tiden går i raketfart...imorgon är det redan 1: april...Efter tolv får jag hämta nycklarna, så jag kan ju passa på direkt efter jobbet och göra det, sen ska jag åka dit, och då är lägenheten MIN!!! Ingen annan som bor där...utan det är jag & Tobbe som ska bo där...shit... Coolt och kul ska det bli, trots all vånda och besvär med alla räkningar som fortfarande ligger här.. Men har det alltid ordnat sig förr, så kommer der absolut att göra det den här gången också!

Idag har vi städat undan på Johans gamla rum, så jag hoppas verkligen att det godkänns!!
Jag har varit hem till Johan & IsaDora och sett nya soffan......kan bara säga att den är SKITSNYGG!!!! Det blir SÅ fint där!! Och Phoebe trivs bra där...Han kanske kan stanna? ;-)

Fick min deklaration idag också...och tack & lov, så får jag tillbaka lite pengar!! Kan passa bra till sommaren, innan bäbis och bröllops dags!

Kram!

Räkningsdagen....

Det är idag det...Kul....NOT....

Femtontusen i bara hyror...Shitpommesfrites...Klara det ni om ni kan....
Det är nog dags för att  bryta ihop (igen)....

Idag har jag varit till Phoebe och hälsat på..han var lite förvirrad och tyckte nog att det var konstigt att JAG kom och hälsade på...Senare på eftermiddagen fick Johan sin soffa.....Det ser jag fram emot att få se...kan tänka mig att det är KANONSNYGGT!!

Har även träffat mor idag, jag har varit moraliskt stöd, när hon fick hämta ut sin peruk!! Den var jättefin och kommer att passa henne jättebra!

Sen ett pass på Kraftkällan, innan jag åkte hem (märks det att ja INTE ville åka hem till räkningarna...?)

Idag har Tobbe gjort helt färdigt på Johans rum...TACK så mycket!! Hoppas nu att Uppsalahem godkänner allt (dom kommer på onsdag...)!! Håll tummarna! Tror även att Tobbe försökt sig på cyklarna i förrådet...Kan vara bra med varsin cykel, nu när vi blir stadsbor!! =)

Trevlig måndagkväll allihopa!
(Nu är det bara 1 ½  dag tills jag får hämta nycklarna!!) 


SOMMARtid

Jag kom faktiskt ihåg att ställa om klockan igår kväll innan jag somnade! Så nu sitter jag här, senare än vanligt och kollar igenom facebook,tidningar och en del bloggar (brukar kolla på Nordea också, men det orkar jag inte nu!).
Fast egentligen ÄR det ju inte senare än vanligt, eftersom det har blivit SOMMARTID !!

Nu längtar jag till på onsdag den 1 april, då jag ska få hämta nycklarna till nya lägenheten! Då blir det VERKLIGHET! Tobbe ska nog sova där redan första natten, han har nämligen en spännande resa till Stockholm den 2:a april. Han ska MÖNSTRA! Hoppas att det går bra för honom på det!

Idag kommer Johan hit och ska försöka återställa sitt gamla rum, jag har spacklat och nu ska det målas! Sen tror jag han får ta med sig Phoebe hem till sig, så han får lite lugn och ro och inte rymmer ut i skogen innan vi flyttar!



En sak som är både en fördel och en nackdel, är ju att jag har den här lägenheten i en månad till.

Fördel;
Jag behöver inte ta med mig allt, som jag inte vet vad jag ska göra med, kan åka hit när som helst och "hämta resten".
Behöver inte städa NU utan kan vänta med det! (min fantastiska granne, har lovat att hjälpa mig!! JIPPI!)
Nackdel;
Kan lämna kvar saker bara för att jag vet att jag KAN.
8017kr för en tom lägenhet.
Jag kommer förmodligen dra mig in i det längsta för att åka hela vägen ut till Storvreta för att hämta och fixa det sista.
Garaget...en samlingsplats för "brahasaker" som ingen vill ha längre.

Ja,ja..nu ska jag njuta av SOMMARtiden...fast det är vitt ute fortfarande...

Kram alla!


Packa pappas kappsäck....

Ni måste tro jag är dum i huvudet, som bara skriver om packningen...men det ÄR mycket att packa, och speciellt att RENSA! Fast nu kan jag meddela att jag börjar se ett slut på eländet... På mitt rum finns det fortfarande saker att packa ner, sen förstås alla tavlor och gardiner som hänger uppe, men det blir så kallt och ekar så trist, så dom tänker jag låta hänga kvar till slutet!

Ensam och tyst är det här...och ska i ärlighetens namn säga att jag har bara tittat på mina räkningar...dom ligger kvar i köket och svettas ordentligt..men på nått sätt så ska dom betalas!! Får börja igen med "lotteriräkningarna": man lägger alla räkningar i en hög och drar på måfå, vilka man ska betala först, sen får resten snällt vänta (vilket dom ALDRIG gör!) till nästa löning kommer...

Nähä...nu tror jag visst att soffan lockar igen..kanske ska ta mig en tupplur och fortsätta drömma om hur jag ska möblera i min nya lägenhet!! =)

Kramisar!

Fredag igen då...

Och en ny fin design på bloggen!

Var till IKEA en snabbis nu på eftermiddagen, trodde att det skulle vara jätte mycket folk där, men det var det inte, och förklaringen är nog att varuhuset är nästan TOMT!!  Det är sant! På onsdag öppnar dom ett nytt IKEA som är TRE ggr större än vad det är nu.. Så jag får väl sikta in mig på att trängas med tiotusentals människor i helgen då...=/
Jag fick iallafall tag på två nya besticklådor och en "burk" att ställa besticken i, när man nu måste börja diska för hand...

I helgen blir det...gissa...??

Tobbe jobbar, Johan likaså och Ehlin har fått främmande av kusinvitamin (sötnosen) Jennie, så ensamt blir det...

Kram!

Allmänt trött...

Är trött och sliten....har inte packat en grej idag...bara slängt lite...

Jobbat som vanligt, och sen åkte jag ut till Eriksberg och träffade "brukaren" som jag ska jobba med i sommar.Jag fick mitt schema, som ser riktigt bra ut, det kommer att krocka med E-konferensen, men jag hoppas att det kommer att gå bra iallafall!
Det blir lite extra pengar och det är huvudsaken! I morgon kommer lönen, så i helgen ska jag försöka beta av räkningarna... =/ Inser ju att det ALDRIG kommer att funka, men hoppet är ju de sista som lämnar en, så jag fortsätter att hoppas...

En godnattkram till alla!

Slapp i fisken...

Det skönaste utrycket jag hört på länge...vet inte ens vad det betyder, men kan tänka mig att det är som att vara "under isen"??...HIHI...Det är min vän Helene från Norge som har det som rubrik på Facebook..Vi har skrattat gott åt den meningen hela dagen...för vi har nog alla känt oss slappa i fisken idag..hihihihihi... Trötta,slitna och allmänt bara skit..?Så Helene eller någon annan skön norrman som läser min blogg..hur ska jag översätta utrycket?
Skönt utryck var det iallafall!! =))

Det blev inget Kraftkällan idag, hem och packar lite istället..Det blev rensning igår trots allt..köket har fått sig en rejäl omgång..men som jag skrev igår, jag vill ju kunna BO här också..När till och med rensande börjar ta sig in i kyl & frys, har det kanske gått för långt, eller? Fast det är klart, att det finns gammalt "skit" där också, men nån måtta får det väl vara!!

I morgon ska jag till mitt "sommarjobb" och hälsa på!! Det ser jag fram emot! Hoppas att dom kommer att trivas med mig och jag med dom! (Håll tummarna!)

Kram allihopa!


Om 9 månader...vad händer då?

Jo...då mina vänner är det JULAFTON igen....

Tror att jag tar en dag med att strunta med packningen...hrmf...vill ju kunna BO här tills allt är klart..och jag känner att om jag packar för mycket så kommer jag att gå sönder ännu mer invändigt...så jag kanske tar en paus..KANSKE...kommer precis på att det finns skåp i köket som jag kan göra...hmmm...

Ja,ja..ska fixa lite mat..så får vi se hur orken räcker till..

Ska försöka att hålla mig uppdaterad om hur det går för Leksand ikväll när dom möter Västerås..får se om dom lyckas vinna, eller om det är helt kört!!?

Kramisar!

Måndag igen då...

Jepp...så är det...veckorna går i en faslig fart, och just nu känns det bara bra att det gör det!
För ju fortare det här blir klart dessto bättre...shit pommesfrites..mår så fruktansvärt dåligt över allt som sker just nu..samtidigt som jag verkligen ser fram mot att få börja om på ny kula...mixade känslor... =/

Fattar inte hur jag ska få ihop det till hyrorna, elräkningen och alla andra "vanliga" räkningar som ligger här och skriker... Vill ju så gärna köpa ny soffa också, men det kan jag kanske ta på avbetalning, även om det inte är det bästa, så får det nog bli så..Har börjat tänka om lite när det gäller soffan, ville egentligen ha en modern soffa, men tror att jag slår till på IKEA's "Ektorpsoffa", en bäddsoffa och en tresittssoffa (stavningen??) en svart..kanske...?!
Men först och främst så ska jag FLYTTA och klara av allt vad det innebär... flyttbilar, flyttfolk,och alla hemska flyttkartonger, som först ska packas ner och sen UPP igen.. ÅHHH...vad drygt det är... Kan jag inte bara få åka till Spanien igen och bara få vara...skita i allt som händer runt omkring mig..?
Nähä... Återigen.. Bit ihop eller bryt ihop  Känns som om plomberna i munnen går sönder av att jag biter ihop hela tiden..så det är kanske dags att bryta ihop?

Näe.. nu är det dags för dagens packning..mitt sovrum skriker..och inte är det min fantastiska säng som ropar högst (än!)

Kram!

Myshelg

Jaa, det blev en myshelg tillsammans med Ehlin & Crusse! Plus Delia, Johan & IsaDora som kom på en liten födelsedagsmiddag igår! Jag bjöd på Kycklingfilé, bandspagetti och ädelostsås och en vanlig grönsallad till! Det blev helt okej, faktiskt! Fick mer presentkort på IKEA och förhoppningsvis en ny kökslampa! Me like!

Hur det gick med packandet??
Vem tjatar??

Jo då, lite rensande blev det allt, och nu efter att ha skjutsat Ehlin till tåget, så har jag gjort en hel del faktiskt! Det slängs massor kan jag meddela! Fast en sak som jag hittade långt upp och långt in i ett skåp, var bröllopskortet på mig & Tommy...hmm...den åkte ner i en kartong faktiskt, inte för att jag vet varför, men allt behöver jag ju inte slänga! Nog kan det väl vara rätt så kul att visa barnbarnen sånt?

Näe nu ska jag kolla på när Leksand verkar förlora ännu en match i kvalserien...mot Växjö dessutom! =/

Men kan berätta att Dalarna vann Rikspucken alldeles nyss, med Fredrik i mål! JIPPI!!


Kram alla!

Missade 1-årsdagen....

Hade fullt upp igår, Ehlin har kommit hem med en STOR blåslampa, som hon stenhårt riktar mot mitt håll...Så nu blir det packa av...!

Hade en bra dag på jobbet, Johan kom och jobbade hos oss, och det är alltid lika kul! Även om jag är partisk, så måste jag få säga att han är en FANTASTISK arbetare!! Jätteduktig..och det är så kul med alla barnen, som blir nyfikna och glada av att se honom...en del av barnen tror han är Kocken!!

GRATTIS JOHAN till ditt nya jobb
, som du fått!! Hur underbart som helst!! 

Ehlin kom också till jobbet och hjälpte till! Mysigt värre!! Vi åkte hem till Johan och fikade efteråt, och sen till Ica Kvantum, där vi terroriserade Tobbe, som satt i kassan!!
Sen hem, och Ehlin satte på blåslampan direkt...
Själv så gräddade jag våfflor =)

På kvällen kom IsaDora och vi hade en mysig tv-kväll, där alla satt och halvsov i sofforna...Kollade på Let´s Dance och hade fullt bestyr att hålla katterna ifrån Crusse!!

Idag ser jag fram mot att fortsätta att ta det lugnt...hrmf...jag menar packa!! ;-)

Kram alla!

--0319

Datumet som man ALLTID använder för att identifiera sig...det är idag det...
Ett år sedan jag blev 40...så nu är jag alltså 40+...hugaligen...
Men det är ju bara en siffra, och jag är inte äldre än vad jag känner mig, och ärligt talat, så känner jag mig inte så gammal. Klart att det börjar synas att jag blir äldre, har börjat få grått hår och rynkor, lite här och där!

Men om jag jämför med bara två generationer sedan så är det ju en enorm skillnad på hur min mormor & morfar var, när dom var 40+ och hur det är nu...den är ju gigantisk!

Här sitter min mormor (Britta) till vänster,jag tror att det är min mammas farfar & farmor(Johan & Frida) min morfar (Åke) och min mamma och här är mormor & morfar inte ens fyllda 40 tror jag!!

Så jag är nog inte så gammal, trots allt! =)

Kram alla!

Rensar...

...och slänger!! Faktiskt! Men kan man kasta för mycket?? Nu har jag lagt ner alla gamla gardiner, handdukar och sängkläder i TVÅ säckar..lite sparade jag, sånt som jag tror att jag kommer att använda i nya lägenheten (men, man vet ju aldrig!). Gamla kartonger, från mobiltelefoner...är det bara jag som sparat på sånt? Herregud...

Nu har dubbelhyrorna kommit...bit ihop eller bryt ihop..det är ju frågan...även om jag visste om det, så känns det bedrövligt nu när dom ligger i (den redan stora) räkningshögen...

Kram alla!

Missade en dag igen...

..Och jag tog en vilodag från allt packande och spacklande igår.. Jag var rätt så duktig iallafall, jag tog med mig alla gamla böcker och videoband (även kassettband!) och lämnade in dom på "Helping Hand"! Sen så tränade jag en timme på Kraftkällan, trots träningsvärk..Och nu har jag ännu mer värk....=)

Efter Ehlins "hot" om helgen, så tycker jag det inte gör så mycket om jag skippar packandet! Och det har faktiskt visat sig att jag jobbar bättre, när jag har någon som "tittar på", varför vet jag inte...men när Johan & IsaDora varit här, så har det röjts massor! Så kom igen Ehlin med blåslampan i helgen!  Looking forward to it!

Snart är det 1-års jubileum för bloggen(på fredag)..hur firar man det? Några förslag?

Ha en bra onsdag alla!
Kram!

Tänkte fortsätta spackla...

...för det var rätt så kul...men nu har mörkret hunnit komma, och Johan har tagit bort lampan..(ursäkter,ursäkter!)

Idag har jag ÄNTLIGEN tränat på Kraftkällan, efter ett (ofrivilligt) långt uppehåll, kanonförkyld och sen bilen som varit trasig, men idag hade jag slut på ursäkter, så jag är garanterad med träningsvärk imorgon...hehe..!

Annars är det en ny vecka, med nya möjligheter, men det känns som om det aldrig tar slut..Allt strul och allt som bara hopar sig i livet, men jag har ju ältat allt det här redan, så ska försöka fokusera på målet.. Lätt eller hur...NOT!

Kram alla!

Bilen fixad & bokhyllan borta!

Yeah!!
Äntligen! Bilen är frisk och förhoppningsvis kry ett bra tag till! Tack snälla Johan & Rune! NI ÄR GULD!

Och nu är hela bokhyllan  BORTA...
Det ser så tomt ut, men det är en känsla av FRIHET, svårt att förklara, men ni som kan min historia, förstår nog vad jag menar!

Kramisar!

Alla i Stockholm

Så blev lördagen...Att vi alla träffades i Stockholm! Jag kom med tåget från Uppsala (näe....ingen bil än..) Johan från Globen och Tobbe från mässan i Älvsjö. Jag och Johan åkte tillsammans från T-Centralen, och hur osannolikt det än låter så kom Tobbe på samma tunnelbana, på samma vagn några hållplatser senare!! Så världen är inte så stor, och inte Stockholm heller! Men en mysig och trevlig familjekväll blev det hemma hos Ehlin & Alfonso, med Melodifestival och mumsiga toast!

Innan jag tog mig till Stockholm, så hann jag med lite packande, slipande och spacklande, bärande (och paniken bara växer...)
Fick inte iväg alla delar till bokhyllan innan vi fick rusa till bussen, så tre delar står kvar...det jag kan trösta mig med i allt stök, är ju att hon som köpt den har det också rörigt, med alla delarna hemma hos henne!
Johnas rum börjar bli klart för målning, efter att vi slipat ner och JAG spacklat,för första gången i mitt liv! Men det känns ju som om man kan, efter alla tv-program man tittat på genom åren=)!

 Hoppas att bilen blir klar idag, så jag har ett bekymmer mindre att oroa mig för...

Kram i vårsolen!

Googlade Owe!!

SVARTBÄCKENS RÖDASTE ROS

Nu har jag vandrat kring i staden i mitt gamla lekkvarter,
och jag har sett på miss-paraden, men jag finner aldrig mer
nå'n som ger så'n klang i strängen och åt sången resonans,
som den tös som fick refrängen i min ungdoms gröna dans.

Hon var Svartbäckens Rödaste Ros
i ett krus fyllt av ädlaste juice.
Hennes själ vit som snö,
fast mera kram, mera tö,
hon var Svartbäckens Rödaste Ros!

Det var stunder, ack, så ljuva varje ons- och lördagskväll,
när vi skaffade oss snuva där i hennes cykelställ.
Hon på ramen, jag på sitsen och vi pladdrade i kör
tills jag drog den sista vitsen, den gick in som härsket smör.

Den om Svartbäckens Rödaste Ros,
hon som var inneboende hos
där hos Herr Barium,
den var pressad och dum,
tyckte Svartbäckens Rödaste Ros.

Och jag minns den sommarafton då jag friade på narr,
jag hade bytt min gamla Crafton mot elektrisk rock-gitarr.
Vilken glöd i serenaden, alla proppar smälte ner,
det blev mörkt i hela staden, men så brann det desto mer.....

...där hos Svartbäckens Rödaste Ros,
det var eld, det var rök, det var os.
Och jag stack som en mygg
med gitarr'n på min rygg
ifrån Svartbäckens Rödaste Ros


Kanske får bilen hel idag?

Hoppas det iallafall!
Fast som jag sagt tidigare, allt går och det riktigt bra dessutom! Har ju inte haft bil förut heller, och då med tre SMÅ barn...och det gick det med!! =)

Just nu sitter jag helt ensam i den här stora lägenheten, Tobbe har åkt och jobbat i Stockholm..Johan ska också jobba i Stockholm idag, (Ehlin jobbar hon med!) så jag funderar allvarligt på att åka dit jag också...Hihi.. Kanske det kan bli en familjekväll hemma hos Ehlin, med Melodifestival och allt! Men vi får se...har inte bestämt mig än..och mina kids kanske tycker det blir för mycket, om jag förföljer dom hela vägen till huvudstaden...

I morgon blir jag av med bokhyllan...Känns som en befrielse, hur nu en möbel kan hålla en fången?...men den tillhör det gamla och nu är det NYA som gäller!!

Ha en bra lördag allihopa!
Kram!

Längtar faktiskt hem...

Jaa...måste faktiskt erkänna att jag längtar hem...hem till Svartbäcken...hem till stan!!
Det trodde jag inte, att det skulle kännas så bra att komma till lägenheten igen (nu i mina sinnes fulla bruk!!).

Även fast jag vet att jag kommer att sakna Storvreta, så VET jag att det är rätt beslut att flytta TILL stan! Vi (jag,Johan,IsaDora & Tobbe) gick sakta från city till Svartbäcken, stannade till vid några skyltfönster och det tog BARA 13 MINUTER!!! Kanon!! Nära till allt, för både mig och Tobias! Så nu längtar jag verkligen!
Nu ska jag fundera på hur i hela friden jag ska göra med soffan, om jag ska ta ett lån och köpa en ny..vill verkligen börja om på NYTT!! Är så glad att jag redan bestämt mig för att sälja bokhyllan, för den hade inte passat där!!

Kan även berätta att det INTE fanns någon diskmaskin (sorry Tobbe!) och det fanns en spis(!) stor kyl & frys(!)!

Visst finns det nån sång med Owe Thörnqvist om Svartbäcken...hmmm...måste googla fram det!

Kram alla!

Missade en dag!

Oj, jag missade att skriva lite igår...fast jag tror ni överlever utan mitt tjatande och ältande..eller?
 
Det händer egentligen ganska mycket i livet, varje dag...men det blir så mycket att jag inte riktigt hinner med.
Igår kom dom från Uppsalahem och besiktigade min lägenhet, den blev godkänd förutom Johans gamla rum, men det hade jag redan på känn att dom skulle säga till om. Så har att välja på "böter" på 2000kr eller få Johan att fixa om rummet!!
Eftersom jag har panik och ångest redan över dom dubbla hyrorna och alla andra räkningar(det börjar närma sig 20 tusen nu...GULP!) så får det bli till att utnyttja Johan och hans arbetskraft! Johan kom förbi igår och försökte fixa min bil. (som också kostar att reparera!) Det känns så konstigt, när han sen åker hem till sig, inte går upp på sitt rum och kollar på sin gigantiskt TV. Men jag vänjer mig väl, hoppas jag!?

Idag ska jag åka till min nya lägenhet och kolla! Eftersom jag inte minns och inte kollade efter viktiga saker (som te.x vart spisen stod och hur köket såg ut!) så idag ska jag försköka att låta bli att titta på deras möbler och kolla på hur verkligen LÄGENHETEN ser ut..!

Kan även meddela (om det nu finns någon som bryr sig?) att bokhyllans vitrinskåp nu är nedpackat! Alla filmer är fortfarande kvar, och det är bara för att jag egentligen inte vet om jag ska spara dom eller skicka iväg dom!

Ha en bra torsdag!
Kram!


Fortfarande bil-lös...

Men det går JU bra med bussen...herregud...hur gjorde folk förr i tiden....när dom var tvungen att åka E4:an med häst och vagn???

Idag har jag varit på högstadielärarnas AL-möten (2 st.) dom gör ett fantastiskt jobb(lärarna alltså!), med alla eleverna, men måste få säga att vi gör ett FANTASTISKT jobb!! Vi träffar ca 650-700 människor varje dag och har överseende med det mesta!


Så mycket vi får höra av gnäll och otacksamhet...men vi försöker faktiskt vara glada och trevliga iallafall, även om vi misslyckas ibland.

Tror att jag tar semester ifrån packandet idag....eller så kanske lusten flyger på mig efter en vilostund i soffan!

Kramisar! =)

Trasig bil =(

Min fantastiska bil är trasig.... och jag tillhör den kategori av människa som tycker det är ganska okej att tanka bilen själv...ev. fylla på spolarvätska...men att hålla koll på allt annat, är så DRYGT!! Men nu läcker den olja och bromsarna är paj.... =((
Så idag åkte jag buss till jobbet och ALLT går, bara det att det tar längre tid...och det är bökigare när man ska handla efter jobbet. Men som sagt allt går, har ju varit utan bil förr, så varför skulle jag inte klara av det nu..mitt i allt packandet och flyttplanerna???


Kan även meddela att bokhyllan är inte helt tom, men faktiskt nästan...tre skåp och vitrinskåpet är kvar...massor med filmer och gamla böcker är kvar, men allt annat är SLÄNGT eller nedpackat!

Nu ser jag fram mot en lugn och skön kväll..
Kram!

Sköna söndag...

...fanns det faktiskt ett TV-program som hette, för hundra år sedan...minns inte riktigt vad det var, men typ det som Tilde DePaula har nu tror jag att det var!?

Min söndag har varit helt okej, har tagit fram (hör och häpna..)  2 flyttkartonger, fyllt dom dessutom...yeah..!! Bokhyllan börjar se rätt så tom ut, men det finns mycket kvar..pust... böcker, VHS-vidios (heter det så?) och massor med kort och prydnadssaker! Men är stolt att jag börjat iallafall!

Trodde ni det var mina? =)
Nix, det är hemma hos Carola & Willy det såg ut så här igår!

Ny vecka och nya utmaningar och möjligheter, som väntar i morgon..jag hoppas att jag får hjälp med min bil i veckan, så jag slipper vara orolig att den ska braka ihop! Bromsarna högerfram är helt slut och den har börjat att läcka olja(?)..inte bra, men som sagt jag hoppas på nån hjälte som kan hjälpa mig SNART! (och billigt, har verkligen inte råd med några dyra reparationer!) =/

Kram!

Övat på flytt...

...har jag gjort idag, har nämligen hjälpt Carola & Willy med deras flytt idag..
Trodde jag skulle åka dit och få lite inspiration, men det vete katten om jag fick..men så har dom HUR mycket grejer som helst och jag har ju bestämt mig för att RENSA ut! Så idag har jag sålt min bokhylla!! JIPPI!! Så nu MÅSTE jag ta tag i allt som jag samlat på mig i den under alla år och RENSA!
Det känns jätte bra! Sakta men säkert så blir jag förberedd på allt som ska ske.

Lycka till Carola & Willy med ert nya gemensamma hem! Tror att ni kommer att få det kanonbra när ni väl landat och får allt på plats! =)

Inte kunde jag sova i morse heller...typiskt, men är ju inte förvånad!

Det får bli en lugn kväll, med Melodifestivalen och lite kex och ost tillsammans med Tobbe & Jennifer! Nice!

Kram alla!

Fredag igen!!

Oj, vad tiden går fort...nu har första veckan i mars redan gått och det är fredag igen!!
Och JAA...jag ska packa i helgen...(Jag lovar..!) Men mest av allt ska jag kurera förkylningen som jag dras med, försöka sova ut i morgon bitti (har ju aldrig hänt förut, men försöka går ju!). Om jag känner mig bättre så ska jag även försöka ta mig till Kraftkällan..har inte varit där på jättelänge! Just nu har jag alldeles för mycket i livet, att jag bara inte orkat åka dit, plus att jag har känt mig snorig och febrig! (ursäkter,ursäkter...)


Snygg fjortisbild!! =)

Idag var jag på utvecklingssamtal med rektorn, han frågade vad som hänt i livet sen sist vi hade utvecklingssamtal för ett år sedan..Mitt svar blev...-Hur lång tid har vi på oss?? För tiden har ju inte bara rusat iväg, det har ju hänt MASSOR!!

Snart fyller jag år igen, men tack och lov, så blir det nog en lugn födelsdag i år! Inget jämt att fira, så det blir skönt, däremot har ju systerystrarna jämna födelsedagar båda två i år... =)

Trevlig fredagskväll och massor med kramar!

Faktiskt packat...

Fast bara lite...hugaligen, tog fram två kartonger, 1 stor till mig och 1 liten, till sånt jag egentligen inte vill ha kvar...det hamnade 6 saker i min stora kartong och minst hundra i den lilla..... -ÅHHHH nu står allt kvar på köksbordet...överfull....Så trött jag blir, på allt samlande...Varför är man sån hamster, när jag egentligen är en "slit & släng person"? En massa "brahagrejer" som det har visat sig på dom senaste 10-13 åren inte varit så "braha". Till och med pipmuggar som barnen hade när dom var små...nu kanske Ehlin vill ha dom...men ändå... varför sparar jag på sånt!!!????

I morse så glömde jag mobilen hemma när jag åkte till jobbet..sån konstig känsla, att jag till och med funderade på att vända på E4:an..men tog mitt förnuft till fånga och tänkte; att om någon verkligen vill mig något, så hittar dom nog mig iallafall... INGEN HAR RINGT!!! 2 sms hade jag när jag kom hem...alltså, så klarar man sig helt okej utan mobilen...Hur gjorde, och levde vi egentligen förr, innan mobilens intåg i våra liv!!?? Och då är jag inte alls lika beroende av mobilen som ungdomarna är idag...Men nästan! =)

Kram alla!

Orkar inte...just nu...

Skulle ju behöva börja med packandet, som jag tjatat om i en månad nu....skulle ju bara vänta tills Ehlin & Johan flyttat sina saker....så vad har jag för ursäkt nu, mer än att jag ORKAR inte.... Jag lovar att i morgon SKA  jag börja...hrmf...
Kan ju alltid skylla på Johan...har ju varit hemma hos honom varje dag sen i måndags..Eller Ehlin...näe...Tobbe...JO, han säger att jag hinner iallafall...hihi... Nejdå..har bara mig själv att skylla på! Jag SKA!! (sluta tjata...!)

Blir så sugen på att verkligen börja om på nytt, när jag ser hur fint Johan får det (och Ehlin!). Men jag måste verkligen försöka få ihop mer pengar till dom dubbla hyrorna i första hand (+el-räkningen på över 2000kr)
Johan fixade en fondvägg i sitt vardagsum idag också, fast jag hade ju tillfällig sinnesförvirring när jag var och kollade på min nya lägenhet, så det är ju inte mycket som jag minns... Så vet inte vad och vart det skulle bli snyggt med fondväggar... Var ju inte ens i köket och såg hur eller vart spisen stod..=/
Tobbes största bekymmer just nu, är ju att jag inte vet om det fanns någon diskmaskin eller inte...

Kram alla!

Packa...

Näe...inte än...
Igår och idag har jag faktiskt varit hemma hos Johan (& IsaDora!) sett hur hans hem börjar att ta form...riktigt fin lägenhet! Idag har dom tapetserat en fondvägg i sovrummet...och det blev kanonfint!

Kan tillägga att nattduksborden har JAG monterat ihop!!=)

Måste vara kul att kunna köpa nytt...inte behöva ärva en massa konstigt, som jag gjorde när jag flyttade hemifrån!

Det kändes konstigt, när jag skulle åka hela vägen ut till Storvreta..tur att man på något konstigt sätt kan "släppa" kärleken, till ett ställe...det gör det SÅ mycket enklare att flytta härifrån! Minns att det var lika när jag skulle flytta ifrån Leksand också..att plötsligt så var inte känslan för hemmet detsamma!
Nu blir det ju så mycket mer speciellare, eftersom det blir mer MITT hem (även Tobbes!) jag behöver inte anpassa hemmet efter några barn, utan det är faktiskt JAG som ska bo där, inte "vi" som familj!

Kram alla! Och tack för alla fina kommentarer!

Bara en kvar...

Nu är det bara jag o Tobbe kvar...Snyft...Vad konstigt det känns...Johans rum är tomt (och DAMMIGT!!)
Men har en känsla av att det kommer att bli bättre, när vi  flyttat till Svartbäcken..Hoppas det iallafall! För fy vad jag har gråtit...barnsligt kanske, men det ÄR skitjobbigt, känns som att jag tappar en del av min identitet, den som jag har när jag är mamma. Även om jag självklart fortfarande är det, så är det iallafall inte samma sak.
Är så oerhört stolt över mina tre barn, att dom har jobb allihopa, har fantastiska flick/pojkvänner och nu har Ehlin och Johan jätte fina hem också! Dom är så duktiga och fina: Ehlin, Johan och Tobias..Det bästa jag gjort här i livet är dom tre! (nu gråter jag igen, men det ser ni inte...)

Den här bilden togs för knappt ett år sedan, när Johan tog studenten!   <3

Om jag kunde så skulle jag knäppa med fingrarna och se till att lägenheten blev packad, rensad, städad och flyttad till Repslagaregatan...Fylla mitt konto med en massa pengar, så en ny soffa, några hyllor, och en kökslampa kunde införskaffas (även en sak till, som jag jätte gärna skulle vilja ha, men som är hur onödigt som helst...nämligen en PLATT-TV!) "knäpp...näe....knäpp...näe..." Nix, det funkade inte... ;-)

Kramis!

Taggad Tobbe!

Riktigt snygg tatuering sonen kom hem med!!
Den är inte färdig än, två "sittningar" till ska han genomlida innan den är klar!
Men som sagt coolt blir det!


Idag ska Johan börja flytta sina saker...SNYFT...imorgon får han nycklarna och sen tar han sitt pick & pack och flyttar hemifrån, ofrånkomligt, men det känns i mitt modershjärta ska ni veta. Usch!

Kram!