Snart är sommarlovet slut, men.....

....Först ska jag njuta av det fantastiska sommarvädret som är just nu!
Det måste vara det här som gör att man stannar kvar i Sverige, som gör det så fantastiskt som det egentligen är, glömt är alla regniga, kalla och blåsiga dagar och nu är det bara högsommarvärmen som gäller! Kanon!!

Ska jobba i en vecka nu på Europakonferensen, sen väntar en veckas semester innan allvaret börjar igen!
Den här veckan som kommer brukar vara en vecka då saker 'lägger sig på plats', saker som varit frågetecken brukar kunna bli utropstecken istället. jag hoppas verkligen att det blir så den här veckan också, behöver verkligen få veta OM jag ska vara kvar i köket på LO, OM vi ska bo kvar här i Storvreta och OM livet bara ska rulla på i samma ensamma takt som det hittills gjort!


Morgonpromenaden i Falun (tillsammans med Albin!)

Hur det än blir, så brukar det ju bli bra...
Men eftersom jag är konservativ och egentligen inte tycker om förändringar så ska det bli spännande och se vad livet har att erbjuda, nu när jag öppnat upp livet för Förändring!!

Kram allihopa!

Gamla minnen...

Jag skrev ju i mitt förra inlägg om resan till Leksand, att jag letade rätt på min "gamla" pojkvän (fästman till och med!) fast jag bangade och vågade inte 'ge mig till känna'..

Nu har jag gjort det....

Fattar inte att jag vågade, men nu är det gjort!

Har haft en fantastisk resa tillbaka, både till Leksand en gång till, och till min ungdom!
Nu för tiden finns det ju mobiltelefoner, så min tumme är alldeles öm av allt textskrivande sms'er. Har kännt mig som en riktig "fjortis" varje gång min mobil plingat till och ett sms (som nu är uppe i mer än 100 sms) har kommit ifrån honom!

Och vilka konstiga saker man gör när man är ung (och ibland dum), men, vad vi har skrattat och skämts av alla galma kort, hur vi såg ut, vad vi höll på med, på den tiden!
Vi var inte tillsammans så länge, lite mer än 1 1/2 år blev det, 'tillbaka på det glada 80-talet'. Och nu alltså 25 år senare så har vi träffats igen!! 25 år äldre,klokare(?) och med helt skilda livserfarenheter men ändå någonting gemensamt.

Så om jag nu har vågat att ta steget att ta kontakt med det "gamla" i mitt liv, så hoppas jag att jag kommer våga ta kontakt med det NYA i mitt liv också.(hoppas det iallafall!)

Innan jag åkte till Leksand så var jag barnvakt åt mina underbara syskonbarn i Falun

Isabella, Madelene och Albin tre fantastisk ungar!


Kram allihopa som läser!

Sommaren än så länge

Är väl sådär...
Inget strålande väder, men som tur är så kommer högsommarvärmen lite nu och då, så jag kan bättra på solbrännan lite! Annars så finns ju räddningen på Kraftkällan, med bra solarium ;-)
Har inte badat än, så det är väl ett gott tecken på att det inte varit något speciellt bra väder!

Lite bilder på vad som gjorts... Tobias, som börjat med 'gentlemannasporten' Rugby! Jennie M en underbar tjej som kommer att gå långt här i livet! Lillebror Björn som är domare på Studenternas och IsaDora och jag som försöker vara intresserade av fotbollen!=)


Kram allihopa!

Mammografi svar

Igår kom beskedet som jag har väntat på i tre veckor, mina 'perfekta bröst' innehåller, tack och lov, ingen cancer!
Inte för att jag har oroat mig så mycket, men funderar gör man ju. Min farmor dog i bröstcancer, så henne har jag alrdrig träffat (hon dog 1953). Men tack svenska sjukvården för att man erbjuds den här hjälpen!

Är precis hemkommen från en snabbvisit i Dalarna, har firat min systeryster som fyller år i morgon, men har glädjen att få åka till sin fantastiska lägenhet i Spanien. "Men jag är int´ bitter.." =)

Har varit till Leksand två dagar på raken och kollat på Sveriges näste supermålvakt!Han kommer att bli så STOR i hockey, jag lovar! Och jag är en superstolt moster!

Coolt att komma tillbaka till Leksand efter så många år, men det skönaste är att jag absolut inte längtar tillbaka, utan är nöjd att ha bott där i tre år.
Uppsökte en gammal kärlek, fast jag blev så nervös att jag inte vågade 'ge mig till känna' utan jag smet ut därifrån utan att säga -Hej! Gick tillbaka dit idag, för att ta mod till mig, men då var han inte där! (typiskt eller bara tur!)
Fegis vet jag att jag är redan...

Kram allesammans!