Hur det gick med mammografin..

Ja, hur gick det med mammografin nu då? När mina redan plattade tuttar skulle plattas till ännu mer.
När ett vuxenbrev kom som ett brev på posten..

Jo, så här gick det:
DET ÄR STREJK på mammografin i Uppsala!!!!!!!!!!
Så jag har inte gjort det än, och just nu känns det bara skönt.

Hoppas att sjuksystrarna får det dom vill ha, för det är dom värda!

Ett till ålderstecken måste väl vara att tiden går så fasligt fort? Käre värld, det är slutet på april redan.
Nästa vecka är det sista april och alla traditioner som tillhör den dagen, speciellt här i Uppsala. Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig varit på stan och tittat på forsränningen en enda gång under alla år som jag bott här! Har jobbat för det mesta, och det har aldrig varit så lockande att kolla på. Ingen tradition som har fastnat hos mig alltså!
Är glad över att smällandet med smällare har förbjudits, så det är okej att vistas ute den kvällen!
image4
Foto:Tobias L.

Det spritter i kroppen av nån sorts lycklig känsla när det blir varmare och varmare för varje dag som går!
Även om vintern varit snöfattig och ganska varm, så är det något speciellt med VÅREN!
Det är svårt att förklara känslan, men den ger en HOPP! Hopp om en varm och skön sommar, hopp om en fantastisk framtid och hopp om att finna kärleken!

Kram alla!

Det är inte bara jag som är vuxen!

I tisdags så kom alla mina barn hem!
Barn...Näe, dom är ju inte så små längre, vuxna är väl att ta i, men myndiga iallafall (2 av dom!). Eftersom jag inte vill bli vuxen, så får mina barn inte bli vuxna före mig!! =)
Så i tisdags hade jag dom hemma alla tre, för första gången sen jag fyllde 40, faktiskt!

Åhh, vad skönt att veta vart dom är och kunna smyga in till dom på mornarna och titta på dom när dom sover. (Det går inte på kvällarna för jag somnar alltid före dom!)

Nu har Johan kommit hem från sin resa i Thailand, Tobias har kommit hem från sin flickvän Vanessa och Ehlin kommer hem oftare från jobbet i Stockholm (Pojkvännen renoverar sin lägenhet, så hon har ingen stans att ta vägen!!)

Men hur tokigt det än låter så är det DÅ jag känner mig HEL. När jag får vara mamma, inte behöver fundera på vem jag är (Katarina) för mamma har jag varit i snart 22 år, så "henne" känner jag utan och innan, men vem jag själv är håller jag på att fundera ut. Sakta men säkert, så kommer jag fram, men det är som UNG mamma, som jag nog trivs allra bäst! =)

I helgen var jag och Ehlin upp till Falun, vi var till graven (där det var mycket snö kvar!), sen var vi hem till Helena där Madde fyllde 9 år! Mysigt att träffa alla igen!
På kvällen var vi på ytterligare ett "kalas", då hem till IsaDora, där hon och Johan bjöd på fantastisk och underbart god Thaimat. Mums vad gott det var! IsaDoras familj är också helt fantastiska! Det är sådan gästfrihet och värme som flödar över i hennes familj, så det är en fröjd att få bli bjuden hem till dom!

Må så gott alla!
Kram

Måste jag bli vuxen?

Ja, hur fort gick inte det här..?
Hinner knappt avsluta allt firande, födelsedagen, påsken, mammas födelsedag.
Vad kommer sen, som ett brev på posten??
Jo, det ska jag berätta: "Välkommen till Mammografiundersökning"
VA?? Allvarligt.. Är jag verkligen så gammal, att jag ska platta till mina redan tillplattade bröst, och det redan en månad efter att jag fyllt 40 år.
Är tacksam över den svenska sjukvården, helt klart, att vi erbjuds sånna här undersökningar, men nu känner jag att jag MÅSTE bli en vuxen kvinna.
Det här är väl tecknet på att man håller på att bli gammal, eller?
Nej, jag tänker fortsätta var så gammal som jag gör mig..Inte gammal alls med andra ord!


Kram alla!

Tillbaka till verkligheten

Tiden går som bekant fasligt fort, så nu har påsklovet redan tagit slut och arbetet har varit igång i ett par dagar.
Har haft ett skönt lov, inte gjort så mycket mer än det jag redan skrivit om.Jo, i fredags åkte jag till Stockholm och hälsade på Ehlin på hennes nya jobb, som ligger vid Gullmarsplan.Det var kul att jag hittade dit och att hon verkar ha fått en fantastisk bra arbetsplats. Grattis Ehlin en gång till!

Har varit helt ensam i ett par dagar nu, det är skönt ett tag, men jag tror inte människan är skapad till att vara helt ensam, inte jag iallafall, börjar prata med mig själv, speciellt när inte ens katterna svarar på tilltal..=)

Ska bli kul nästa vecka när Johan och IsaDora kommer tillbaka och få höra allt kul som dom har varit med om!! Även om jag inte tror att Johan längtar hem så mycket, så längtar jag efter honom!Skönt är det iallafall att våren har kommit tillbaka! Började misströsta ett tag, när jag trodde att vintern skulle komma, för har det inte varit vinter på hela vintern, så behöver det ju inte komma NU iallafall!!

Men som jag skrev i början, tiden går med en rasande fart, så det står inte på förrän det har blivit sommarlov och funderingarna kring vad man ska göra på sommaren är mitt beskymmer.
Hoppas att min ekonomi har blivit bättre till sommaren (gärna nu ioförsig..) så det kan bli lite resor både här hemma och kanske till Spanien. Ja, drömma kan jag alltid göra!

Så alla vänner och bekanta, så hörs vi när jag kommer på något mer att skriva om!

Ha det bra alla!
Kram