Förändringar...

...Är just nu, det ordet i mitt liv som jag längtar efter, bävar för och fruktar för allra mest.

FÖRÄNDRINGAR....
Varför i hela friden ska det vara så svårt...när det i dom allra flesta fall betyder någonting positivt..
Men på något sätt har jag blivit och kanske alltid varit väldigt, väldigt konservativ, tycker om att ha det som det alltid varit.
Har tex knappt möblerat om i mitt hem, sen jag flyttade hit för över 12 år sedan. Det är redan så bra som det är...

Att jag nu står inför STORA förändringar och STORA beslut i livet gör att jag mår riktigt, riktig dåligt..Magen och huvudet värker och jag sover dåligt...
Önskar att någon kunde se in i framtiden, säga mig vad som är dom bästa besluten i dom förändringar som jag nu står inför, så jag slapp oroa mig för att fatta fel beslut!

Hjälp,hjälp,hjälp.....


Tuffe, tuffe, tuffe tåget går....

Så känns det i livet... det bara går och går och snabbt som ögat går det också...

Nu har det redan hunnit bli slutet på augusti, och jobbet tuffar på som om vi aldrig gjort annat!

Men så är väl livet, min mormor och morfar sa alltid att tiden går snabbare ju äldre man blir (vilken tröst när man fyllt 40..), när jag var liten..oups..mindre, så var jag alltid hos min mormor och morfar, vi var i Solna, Tierp men mest här i Storvreta och jag har ALLTID trott att jag var hos dom HELA sommaren, för så kändes det, att på somrarna var man med mormor och morfar.
Det var jag och min syster som alltid var med mormor och morfar, vi kunde hitta på vad som helst, vilket väder det än var och tiden bara gick, inte fort, för vi hade ju hela sommaren på oss, men vi kunde ligga under en soffa och låtsas att den var en bil som vi lagade när regnet öste ner utanför. Eller så var vi ute i skogen och hittade på en massa saker, cyklade och lekte.
Men nu som vuxen har jag fått veta att vi var INTE där HELA somrarna...Det var kanske bara en vecka eller två....VA???

Ja, ja..livet bara tuffar på, snabbare och snabbare. Och inte hittar jag nödbromsen heller!!?

Fast egentligen är det väl bara att haka på tåget, köra så det ryker och gilla läget...Saker händer ju hela tiden medan tåget rullar på, både på insidan och utanför..
Så nu ska jag försöka att sätta mig ner i tågvagnen och se vart loket för mig..

....Tuffe, tuffe, tuffe tåget går.... uti vida världen....

Kram alla!

Nu har jobbet börjat!

Ja, så har nu alla veckor bara rusat iväg och vipps så är vi redan i mitten av augusti...
Helt otroligt vad tiden tiden går fort, men lika fort som sommaren har passerat, lika fort kommer väl hösten att gå och snart är det vinter och julen står för dörren!(hugaligen!)

Det har varit en annorlunda sommar för mig, dels för att jag inte haft några barn att ha sommarlov med och dels för att det händer lite saker i livet samtidigt! =)

Känner mig fortfarande som en fjortis när min mobiltelefon plingar till och det kommer ett sms, från Honom.
Coolt är det, att det kan kännas så här efter så många år och efter allt som jag varit med om, även om det inte blir mer än det här så vet jag att det är bara början på något nytt i livet, som redan har börjat faktiskt!
Och så länge som jag känner den här glädjen över att han någon som tänker på mig lite nu och då, så kommer jag forsätta hoppas på det nya här i livet!

Idag började jobbet, fast vi gjorde en mjukstart, för att toppa med ett riktigt långt pass på onsdag, då vi ska vara på LännaHerrgård och serva all personal med allt från frukost till eftermiddagstårtor!
Det är alltid lika kul att träffa arbetskompisarna igen (även om vi jobbade tillsammans för bara nån vecka sen..)
Och eftersom jag vet att det nya i livet även innebär att jag ska sluta på jobbet, så ska jag ge 100% tills det är 'klart'!

Så alla som hittar hit och orkar läsa allt jag skriver
-Håll tummarna för att det ska fortsätta hända possitiva saker i mitt liv och att jag ska hitta DET som är det bästa för mig just nu och i framtiden!

Kram alla!

Bara EN vecka kvar.....

...av min semester/sommarlov...Hjälp...vart tar all tid vägen?

Har jobbat en vecka på Europakonferensen, 7 dagar i sträck, så känner mig lite sliten, men det har gått jättebra och det är alltid lika kul att träffa alla arbetskamrater och vänner igen efter några veckors uppehåll!

I onsdags så kom min bästa vän hem dvs. min dotter! Vi var ett gäng som gick till kvarterskrogen 'Kreta' och käkade (som alltid) fantastiskt god mat och vi hade det jätte trevligt!

Vi skulle toka oss framför kameran, men då såg jag att hon tagit bort sin piercing!!

Jag har blivit faster(har bara varit moster förut!), min halvbror har blivit pappa till en son som ska heta Liam! Grattis Björn! I morgon ska han vara med i tv också(Björn alltså!), för då ska han dömma en fotbollsmatch som sänds på TV4sport! Coolt!

När det gäller alla frågor som jag behövde svar på så känns det fortfarande som om frågorna finns där, men samtidigt så vet jag åt vilket håll det lutar åt..det gäller bara att hålla ut och se vad framtiden har att erbjuda, det brukar ju ha en förmåga att lösa sig, och det VET jag att det kommer att göra nu med!!
Har det lite knapert med pengar just nu (det blev så när dottern flyttade, bostadsbidraget sänktes och ett studiebidrag som inte kommer under sommaren, -3500kr!) men jag hoppas att det inte ska få mig att tappa modet den här sista veckan, utan till och med det VET jag kommer att ordna sig!

Så alla mina kära som hittar hit...ha en bra dag, själv ska jag försöka att njuta av den sista veckan av semestern/sommarlovet så mycket som jag bara kan!

Kramisar till er alla!