Rättelse

Är just nu i Eriksberg och jobbar! Det är ett jobb som är fritt och inte tungt, som mitt ordinarie jobb är! Även om det tjatas nått vansinnigt, så trivs jag! C som jag jobbar med älskar musik, som jag berättat om tidigare, så idag när vi lyssnade på radion "Lugna Favoriter" så kom en ABBA-låt och då slog det mig att det var ett år sen jag var på bio sist! Med Ehlin, var det iallafall och det var den underbara Mamma Mia vi såg! Men innan den var det länge sen! Så nu har jag gjort en rättelse! Sant ska vara sant! Kram!

Lite nya blommor

Har jag unnat mig själv... Var så trött på Saint Paulorna, som jag faktiskt haft i över ett år nu...lite låga också för mina stora fönster i köket. Så nu har jag återigen gett min favorit (en av dom!) Gerberan en chans.


Tycker själv att det blev riktigt bra! Dom är ju svåra att sköta, Gerberan, men jag ger dom ett nytt försök. Dom skulle inte vattnas uppifrån, utan under, så det får bli kollektiv-vattning i diskhon..!

Jag har jobbat klart för idag, och även idag fått hänga med Johan & IsaDora, idag tog vi oss en tur till den mysigaste butiken i hela Uppsalatrakten...FULLERÖ!! http://www.fullero.nu Ingen shopping, förutom en glass..IsaDora handlade lite, medans Johan satt i bilen och läste en tidning (gubbvarning!!)

Orkar nog inte laga nån mat till mig själv, så tror minsann att jag går och köper mig en pizza..!

Kram!

Klippt

Tillslut så hittade jag ett ställe, där dom kunde klippa mig, och det blev ganska bra faktiskt! Johans kommentar, när han såg mig, var att det var en "Ehlinklippning"...det syns inte, med andra ord...=)

Nu på morgonen kom skitkatten hem!! Skönt, och såret på svansen ser RIKTIGT bra ut! Jag var mest orolig, för att det inte läkt ordentligt, innan jag släppte ut honom, jag har ju inte gett medicinen, nu på slutet som jag skulle...

Igår hade jag förmånen att få umgås med både min mamma, som blir piggare och piggare för varje dag som går (fast nu börjar hon tappa håret..) och Johan & IsaDora. Mamma på dagen och J & I på e.m och kvällen! Vi gick faktiskt på bio igår igen (rekord, för mig!! Sist jag var på bio var med Ehlin innan hon åkte till Australien-05!!)


Riktigt rolig den med!
Tack Johan & IsaDora!!

Här kommer några bilder som jag tog sist jag träffade min lilla älskling!


Hon växer så det knakar! ♥

Idag väntas jobb på LO igen och imorgon dubbeljobb på LO och som PA, sen i helgen jobbar jag 12 timmarspass, både lördag och söndag, vet inte vad vi ska hitta på, men nått kul får det bli!

Kram!

alone and lonely

Tvätten tvättad och snart ska jag ner på stan och kolla om jag hittar någon som kan klippa mig...synd att man inte har någon som sin egen frisör...men det kommer kanske..jag tillhör ju dom som inte klipper mig så ofta, så när det väl blir "kris", så vill jag bli klippt snabbt! Och har hamnat hos många konstiga frisörer, några gånger. En gång, när Ehlin beställde en tid hos nån, och han kunde inte ens klippa...hur knäppt som helst, han stod och frågade mig hur man gör...och klippte vint och snett.. Inte sist jag klippte mig, men gången innan (i februari) så klippte jag mig på Gränby, och hon klippte också snett och ojämt.. Dom bästa ställen jag klippt mig på är i Stockholm faktiskt, och MYCKET billigare är det där också! Men nu hinner jag inte åka dit..

Ha en bra dag alla!

Kram!

P.s Phoebe, har fortfarnade inte behagat att komma hem...skitkatt, på riktigt! D.s

alone or lonely

Är ju frågan idag...

Jobat på LO, sen till Gränby och handlat, hem för att se om världens envisaste katt ville komma in (släppte ut Phoebe i morse, i tro på att han snabbt skulle komma in igen..men icke sa nicke, han har inte kommit än..skitkatt!). Sen iväg till Eriksberg för nästa jobb. Imorgon så jobbar jag "bara" på LO på kvällen, så ska faktiskt försöka att hitta ett bra ställe att klippa mig på. Jag har slitna toppar, så skulle verkligen behöva toppa håret!
Måste hälsa på mamma också, nu var det ett par dar sen jag var dit, jag har bara pratat med henne på telefon och idag lät hon jättepigg!! Skönt!

När man känner sig lonely och är alone är det tur att man får goda presenter av nån som varit på semester..♥Tack♥

Trösta sig med godis är ju en klassiker! Och den här Tobleronen är min absoluta favorit!!



Kram!

Mobilen

Ja, det gick ju att skriva ett inlägg från mobilen! Man (jag) lär mig nått nytt varje dag (försöker iallafall!). har jobbat på LO idag, lite stressigt, men det har gått bra, fick fin främmande av Fam.Calvo-Lindroth & Fam.Willind, kul, kul, att träffas igen...Att vara mamma, är ju det som jag kan...har inte lärt mig vem Katarina är än, så jag trivs som fisken i vattnet, när jag har mina barn (& bästa vänner) i min närhet! Vet inte när jag kommer att lära mig att vara själv, och bara vara Katarina...men det kommer hoppas jag!
 
På e.m och kvällen har jag jobbat med C. Hon har varit lugn och glad, vi har kollat på Lotta Engberg på Tv4 och sjungit Taubelåtar! Carola kom och bytte av mig, och hon ska jobba natten!

Nu måste jag sova, ska upp med tuppen i morgonbitti och samma arbetspass som idag gäller i morgon också!

Kram!

Testar

Tänkte bara testa att skriva ett inlägg från mobilen! Jobbar just nu som PA. Vi har promenerat och snart ska jag laga lite mat, det får bli pyttipanna idag! Ha en bra eftermiddag allesammans! Kram!

Men man (jag) gör det iallafall..

Så är det....saker man absolut inte vill, gör man tillslut iallafall, och någonstans, långt inne, så tror jag att man får nån slags belöning, för trofastheten och att man gjort det iallafall.. Hoppas att det är så!

Idag har jag äntligen fått träffa ALLA mina älsklingar! Ehlin, Adina, Alfonso, Johan, IsaDora, Tobias & Jennifer, alla på en gång! UNDERBART!
Idag blir Adina en månad...och hon växer så det syns (& knakar!)!! Fast just nu verkar lilla gumman ha ont i magen, eller nått, för hon är väldigt ledsen och skriker mycket.. Lilla pluttan...mitt hjärta värker, när hon är så ledsen!! Jag tog lite nya kort, men har glömt kameran hos Johan & IsaDora (typiskt!!)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, jobbar på LO i morgon bitti och sen som PA på e.m till 22.10. Likadant på tisdagen också!

Godnatt!

Kram!

Egentligen inte..

Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte...

Kram! ♥

Det är skoj med bröllop...

Så idag gick jag på en till....Deja´vú För det var nämligen Johan & IsaDora som gifte sig!!!!!
För er som tror jag (och dom) är knäppa, så beror det på att Daniel inte var godkänd som vigselförrättare, enligt Svenska Kyrkan, så Johan & IsaDora, var även tvugna att gifta sig borgeligt!!

Johan har gift sig i "flipflopps"...hahaha..klockrent...IsaDora hade sina brudskor på sig!
Vill ni ha bildbevis?

Varsågod:


Tack för att jag fick vara med och vara ert vittne!

Den stackars kvinnan, måste ju trott att dom var knäppa, som kom in i vardagskläder och fnittrade mest hela tiden, undrar om hon fattade att dom redan ÄR gifta..? IsaDora, frågade om dom skulle sitta ner..-Näe, absolut inte, svarade hon förvånat! Hihi!!

Nathalie, var också med, och hon hade skrapat upp hela sin häl på en dörr, så henne skjutsade vi efter vigseln upp till Akuten på Ackis..hon fick sy 4 stygn..Stackaren..
 
Har fått vara med Johan & IsaDora hela dagen..kul och mysigt! TACK!
Vi var och såg en jätterolig film, skrattade igenom hela filmen!! Den kan jag varmt rekomendera till er!

Hur kul, som helst.. och SE den!!

Innan bion var vi till Ikea och kollade, jag köpte två stycken hyllor, som jag tänkte sätta upp i vardagsrummet (måste få hjälp av snickar-Johan, men han har semster nu!) Johan & IsaDora, köpte två jättefina hyllor, som dom satte upp i deras kök! Det blev jättefint!!

Jaa, det var min dag.. en härlig dag!

Kram!

Hemma & välbehållna

Och BRUNA....som pepparkakor...hrmf...Men hur skönt som helst att ha dom hemma i kalla Sverige igen!
Det börjar kännas lite jobbigt, att inte ha någon att komma hem till...Tobbe hade varit förbi här hemma idag, men då var jag ju på LO (typiskt!). Efter att jag hämtat Johan & IsaDora, så har jag varit där och myst i deras fina lägenhet!! Tack för en trevlig kväll!


Underbara, finurliga och fina presenter har jag fått också!! ♥Tack!♥

Kram!

Arlanda

Idag ska jag åka till Arlanda och äntligen få träffa Herr & Fru Willind igen!! Längtar jättemycket efter dom!
Men först ska jag till LO och den årliga medarbetarsamlingen innan Europakonferensen! Hoppas att alla bitar faller lätt på plats, eftersom jag inte kan jobba alla dagar, som jag har gjort förut...är ju trots allt huvudansvarig för medarbetarfikat, och i år har vi även barnmedarbetarfikat "under" oss, men jag har faktiskt inte känt någon oro, och stress, som jag trott (och brukar) att göra, utan jag tror att det kommer att fixa sig riktigt bra!
Att jag är en stor fan av Facebook, vet ni nog alla som brukar läsa min blogg, och idag fick jag en vänförfrågan av en fantastisk kvinna som brukar jobba och hjälpa till i köket när hon bodde i Uppsala. Nu har hon och hennes barn flyttat till Jönköping, så vi har inte setts på några år, även om hon varit här varje E-konferens, så har vi gått om varandra! Så jag frågade om hon ville hjälpa till...och det ville hon!!! TACK BETTAN!!!! Och tack Facebook!

Har varit till mamma och hälsat på idag, och hennes vita blodkroppar är som lägst just nu, så hon mår inte 100%. Igår hade hon kräkts...trodde inte att hon "kunde" kräkas, efter hennes stel-operation i nacken, men det kunde hon..(usch & fy!) Men hon verkar trots allt på bra humör och blir det inte värre än så här, så har det gått ganska bra, faktiskt! Tack & lov!

Kram allihopa!

Ps. Det är bara 4 stycken som läst min blogg idag.. Ds.

Jobbar just nu!

Men har faktiskt "smitit" hem, har tagit med mig min brukare hit, och vi har tagit en promenad ner på stan, ätit mat och nu lyssnar vi på musik (som är hennes favorit sysselsättning!)


Eftersom jag jobbar dubbelpass och måste ge Phoebe medicin, så passar det här perfekt!

Kram alla!

Phoebe..

Han mår faktiskt bättre nu!! Tack & lov!!
Cilla gick ut igår på förmiddagen, och kom inter hem förrän vid midnatt...det känns som om katterna bara ger mig huvudvärk, just nu...=/

Just nu vill Phoebe gå ut, och sitter och tjurar framför ballkongdörren, så humöret är det inget fel på.

Jag laddar för maratonjobb idag, vet inte riktigt hur jag ska göra med allt, eftersom jag måste se till båda bekymmerskatterna, och ge medicin till sjuklingen...Men det ordnar sig säkert, jag kan ju åka hit med min brukare och se till att allt är som det ska!

Slutar imorgon bitti, sen på kvällen ska jag åka (igen) till Arlanda och hämta Herr & Fru Willind!! Det ska bli så kul att få höra hur dom haft det och få kramas med dom igen...Saknar dom jätte mycket! Upptakten till Europakonferensen är i morgonkväll, men jag hoppas att jag hinner med både och!

Tobbe, har ju "flyttat" hemifrån, så jag är helt ensam... Hade det inte varit för katterna, så kanske det hade kunnat varit skönt...men just nu skulle jag verkligen behöva nått lyckopiller...

Fam. Melander har landat i ett varmt Spanien och för Emilia, gick det jättebra! Hoppas att dom kan koppla av ordentligt, fast Fleggan är kvar i Leksand! ...Han svettas på ISEN!! ;-)

Ha en bra dag alla!

Kram!

Besök!!

Yeah...nu är Conny, kryssad på listan (som INTE finns!!) av besökare till nya lägenheten!
Dom kom igår, med en nervös Emilia, som ska flyga för första gången i sitt liv idag, plus att hon lämnar sina föräldrar i två veckor! Efter att jag vinkat av dom på parkeringsplatsen på Ackis, så promenerade jag hem, och upptäcker där Emilias glasögon!!!! Så jag körde faktiskt fram och tillbaka till Arlanda och lämnade dom!!

Sötnosarna! Hoppas att ni får det fantastiskt i Spanien!!

Phoebe, mår fortfarande ganska dåligt, han har legat på samma ställe på mitt rum sen igår..men jag tog precis mat och vatten till honom, och han lyckades att äta lite!! Ringde faktiskt till veterinären och frågade om det är normalt att bara ligga sådär..precis som om han är deprimerad...lilla gubben! Och han tyckte jag skulle vänta en dag till..Vet inte om det finns lyckopiller för katter, men just nu känns det som om vi skulle behöva det båda två!! =/

Nu ska jag åka till jobbet, slutar 22 ikväll, så jag får sova hemma!

Kram!

Usch...

Vad livet kan ställas till ibland.. Har precis kommit hem från Veterinären med Phoebe 1850 kr fattigare (om det är möjligt att vara fattigare än fattigast, så är jag det nu...) Han har förmodligen varit i slagsmål och blivit illa biten, och det i sin tur har blivit infekterat, så nu är han sövd, rakad och rentvättad. Massor med sprutor har han fått (alla kostar pengar) och jag måste till Apoteket och hämta penecillin (ännu, mer minus).

Att skaffa djur innebär ju ansvar, och det kostar...
Men jag är ändå glad att det gick att göra något åt det, så jag slapp ta andra hemska beslut.. Jag får inte lämna honom ensam heller, så det får bli en slappdag framför datorn och tv´n idag, hade planerat att åka till mamma och hem till Johan & IsaDora och kollat om dom fixat deras frys, men det får vänta tills ikväll.

Håll tummarna att Phoebe, blir bra nu och att jag klarar av min usla ekonomi!

Kram!

Måndag igen..

Jepp, och nattjobbet avklarat för den här helgen, nu jobbar jag igen på onsdag och tordag till fredag, (dubbelpass nästan 18 timmar!) En av tjejerna som också sommarjobbar där, ringde precis och undrade om jag ville ta hennes helg.....Usch, fick jättedåligt samvete när jag sa nej, men kommer ändå att få dubbeljobba under Europkonferensen, och på slutet kan jag nog inte jobba alls, på LO!! Hoppas att hon kan fixa nån iallafall, så jag inte ställer till en massa!
Man tjatar, och tjatar, på jobbet, så man tror man ska bli tokig tillslut, men det är bara att fortsätta att tjata...

På fredag kommer Johan & IsaDora hem från Kroatien, så då ska jag smita från LO och hämta dom på Arlanda, men vet inte till vilken Terminal jag ska åka till...typiskt mig att inte fråga... Systeryster och hennes underbara familj, åker tillbaka till deras fantastiska lägenhet i Spanien, på onsdag..sen kommer dom hem i augusti!

I morgon klockan 9.00 ska jag till Svartbäckens veterinärklinik, som ligger alldeles här bredvid med stackars Phoebe, som har äckliga sår på svansen, som inte vill försvinna...Usch och fy...tycker synd om honom, men det är ju så in i vassens dyrt att gå till en veterinär, så tycker lite synd om mig också..är nog fattig som det är.. Det kostar 500kr. för att bara visa upp svansen, sen får vi verkligen hoppas att det är något som han kan göra nått åt, och att det inte blir ÄNNU dyrare!!

Har pratat  med mor på telefon idag, och hon låter ganska pigg, hon har ingen aptit och äter nästan ingenting och är mossig i magen, som gör henne svag, men annars verkar det gå bra med behandlingen! Tänkte hälsa på henne igen i morgon!

Ehlin har varit på BVC med Adina, och hon växer så det knakar..51cm lång och 3700 gram. På fredag blir hon 4 veckor...tiden går fort...!!

Dagens uppdatering avklarad..=)
Ha en skön måndagkväll, och det ska bli SÅ SKÖNT att sova i min egen säng inatt!!

Kram!

Trött idag också!

Och vädret gör en ju inte piggare precis!!

Har inte så myckat att skriva om idag..inga besök, att bocka av på listan, och jag har inte orkat gjort så mycket heller!
Jobbat hela natten, handlat frukost innan jag åkte hem, varit hem till Johan & IsaDora och kollat deras post, och sen en tur till mamma på Avd.50 på Ackis! Strax har jag en date med tvättstugan igen, innan jag ska jobba ytterligare en natt!

Och angående julen...det är lååång tid kvar tills jul, så jag kanske hinner baka lussebullar och hugga ner en stor gran och fixa sängplatser åt er alla, så varför inte... Fast jag skulle hellre mysa tillsammans i ett stort hus, med massor av rum, och kärlek och hoppa över lussebullsbaket...dom blir bara så torra iallafall..Fast man vet ju aldrig, hur livet ser ut i december...nya överaskningar, kanske väntar...!


Kram!

Lite trötter

Det var många år sedan jag jobbade natt, och då fick man inte ens lägga sig i en säng, men det får jag nu..men man sover ju inte iallafall... Det har gått ganska bra att jobba, men känner mig lite trött idag!
 
Har haft främmande av min Pappa och Barbro idag, och det var riktigt trevligt!!
Nu har jag en lista här hemma på alla som jag känner, släkt och vänner, som varit hit och hälsat på och sett min nya lägenhet..bockar av en efter en...så ingen press Conny & Fredrik..ingen press...=))


Adina, från besöket igår!

Har pratat med mamma i telefon idag, och hon låter pigg och glad..och det är skönt!

Nu laddar jag för ännu en natt i Eriksberg..hoppas att hon sover bättre i natt =att jag får sova bättre!!

Ha en bra lördagkväll alla!

Kram!

Mycket att stå i..

Nu är däcket fixat, Tack Alfonso, för all hjälp! Det var "bara" ventilen som gått sönder, så på en fredageftermiddag, så var det lite mer jobb att få det fixat än vad vi trodde, tredje stället vi kom till, så där kunde dom hjälpa oss! 100kr. fattigare, men det kunde ju blivit värre!!

Har haft Ulrika här, alltid lika mysigt och kul att umgås med henne, vi kan nog prata om allt, och det är så skönt, jag är så tacksam till båda mina systerystrar..hade inte klarat mig utan dom!

Vi har hälsat på mamma, på Ackis, och nu har hon fått dunderkuren, med cellgifter och sina egna stamceller tillbaka, och än så länge så mår hon okej, men vi väntar på "dyket"..dryg väntan..men det är väl bara att inse, att det kommer!!

Helene har satt in fantastiska bilder på Facebook, från bröllopet!

Syskonskaran!! ♥Tobias, Josefin, Ehlin & Johan ♥

Jag är tacksam över mycket i livet, men att ha en så fantastisk vän som Helene är otroligt...
Det hade faktiskt kunna varit så att "mina" barn, bara vetat om att dom har en halvsyster...och samma sak för Josefin, att hon vetat om att någostans har hon tre halvsyskon.. Men jag är glad att vi känner varandra och jag tycker mycket om Familjen Eckardt-Finstad!

Nu laddar jag för nattjobb...är lite nervös, faktiskt, men hoppas att det ska gå bra!

I morgon kanske min pappa och Barbro kommer på besök, så jag hoppas att jag får sova lite iallafall!

Kram!

P.s. Har pussat massor på Adina idag! Me like alot! D.s.


Date med tvättstugan

Synd bara att man är ensam där...så inget spännande händer..=)
Det blir inte lika mycket tvätt nu, när det bara är Tobbe och jag, som har smutstvätt, fast det blir en massa iallafall, av nån konstig anledning (träningskläder/arbetskläder och handdukar och sängkläder!).

Nu väntar jag på systeryster, som ska komma...så innan hon dyker upp, får bli en del surfande bland bloggar och säkert en del facebook också! ;-)

Ha en bra dag!

Kram!

Ensamdag

Det blev en ensamdag på Fyrishov idag, men jag klagar inte, på nått sätt så intalar jag mig, att det är ju bättre att vara ensam där än att bara sitta hemma ensam och tycka synd om sig själv...
Jag har fortsatt och läst i boken "Aldrig fucka upp", och den är SÅ bra!! Har simmat 300 meter och solat.
Nu på eftermiddagen/kvällen har jag pysslat med mig själv....låter suspekt, men jag har färgat håret, epilerat benen, bikinilinjen och under armarna (AAAAJJJJJJJ) Det värsta är (det är första gångerna jag gör det under armarna och b-linjen!) att där jag har mina hudbristningar (efter min feta period i livet), så där började det att blöda... både på bikinlinjen och under armarna...(AJJJJJ igen!) Men som det gamla ordspråket säger, Ska man vara fin får man lida pin... Har även tagit bort gammal nagelack och filat mina numera ganska långa naglar!

I morgon kommer systeryster på besök, vi ska hälsa på mamma i morgon!! Sen på fredag får jag förhoppningsvis pussa på Adina igen...=) och att jag får däcket fixat på bilen innan jobbet på natten!
Glömde berätta att igår  GICK jag hem till Johan & IsaDora (tog ca 40 min.) sen till Gränbycentrum och handlade och sen GICK jag hela vägen hem från Gränby, plus att jag gått en powerwalk-prommis på morgonen också!!

Kram i värmen!

Solen är tillbaka!

Så idag blir det en ensamdag på Fyrishov! Man måste ju passa på, när solen visar sig!

Bilen står där den ställdes sist... Min kära svärson har lovat att hjälpa mig, så jag hoppas att jag har en hel bil på fredag, då jag ska börja jobba! Vet forfarande inte VART, man fixar sånt, men Alfonso vet, hoppas jag...!

Igår lades mamma in på Ackis, och då satte dom in en sån där grej, som dom kan ge sprutorna i, utan att behöva sticka på nya ställen hela tiden (minns inte vad det heter..). Det hade varit jobbigt, för henne, men hon mådde efter omständigheterna bra. Idag börjar cellgiftsbehandlingen. Ska hälsa på henne i morgon (Hans-Erik, sköter påhälsningarna igår och idag, så vi slipper krocka med varandra......). Jag tror Ulrika kommer imorgon också!

Jag hoppas att solen lyser på er alla idag!

Kram!

Strul..

Tobias kommentar på det som hänt är: -Varför måste allt sånt hända just dig, mamma? Och det kan man ju fråga sig...? Och ni undrar säkert, vad det är som hänt..eller?



Jaha..hur gör man nu då?
Vad kostar allt det här?
Måste jag köpa ett eller fyra nya däck?
Räcker det med ett?
Vart köper/lagar man däck?
Vem kan byta däck?
Vem orkar byta däck?
När kan nån byta däck?

STRUL!!

Kram!

Dom är framme! ;-)

Jepp, igår kväll kom ett sms "Tjena, vi är framme och har det trevligt! Solen lyser och det är säkert 30 grader i skuggan. Hälsa alla"
Skönt att veta att dom är framme! Ett stackars oroligt mamma♥, kan ju gå sönder annars!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Just nu är det mulet, så en morgonprommis utan regn hoppas jag på iallafall! Någon bloggläsare, som har ett bra förslag?

Håll tummarna för min mamma, som läggs in på Akademiska Sjukhuset idag (igen) och ska nu genomgå, den värsta proceduren i behandlingen...Nu ska hon få värsta sortens cellgiftsbehandling (och tappa allt hår!) och dom ska göra en benmärgstransplantation.. Tack Gode Gud att allt ska gå bra!!

Kram!

P.S Hade över 60 besökare på min blogg igår!! D.S

Det känns tomt...

Jaa...en konstig känsla...det är liksom över nu.. Och på fredag börjar jag jobba som PA, och i morgon läggs mamma in på sjukhuset...så egentligen är det full fart iallafall.

Ehlin har också lagt upp fina bilder från bröllopet på sin blogg ehlinl.blogg.se 
Det är ju som jag skrev för några dagar sen, otroligt, hur utvecklingen gått frammåt, när det gäller kort och fotograferingen, Johan hade med sig 4 helt fantastiska kort från bröllopet, som IsaDoras pappa hade tagit, och han är proffs, på fotografering! Och dom fyra korten var liksom redan "kort", om ni förstår vad jag menar...inte att filmrullen måste knäppas klart, och sen skickas in, och sen vänta en vecka, för att överhuvud taget se om det blev några bra kort tagna..sen vänta ytterligare några veckor på att förstoringar ska bli klara..näe, korten var redan här och dom var underbara!!

Papparazzivarning, när brudparet skar upp tårtan!!

Jag har inte hört nått från Johan & IsaDora, om dom är framme i Kroatien..men det hoppas jag verkligen, hade förmodligen hört nått om dom INTE var där!! =)

Kram!

Bloggrekord!

Coolt, över 70 besökare på en dag på min blogg!! För en 41 årig, halvfet, singel, mamma, mormor & svärmor, så är det häftigt! Även om jag fattar att det är bröllopsbilderna som folk vill se, så är det ju iallafall på min blogg som dom kollar på!!



Sitter här efter en sen kväll och tidig morgon och dricker mitt morgonkaffe i min nya fina mugg, som jag fått av min systeryster!! Kollar in lite bloggar och ska snart kolla in facebook! Två fina bilder från bröllopet, har jag hittat på Stephanies blogg http://steelv.blogspot.com/ 

Idag åker brudparet på sin bröllopsresa! Dom är unga och modiga, så deras resa består i en varsin flygbiljett till Kroatien, inget hotell, för det ska dom kolla in, när dom väl kommer dit!! Dom har ju gjort samma sak till Thailand och Italien också, så dom vet vad dom ger sig in i! Men för en, som "bara" varit på semester med sin systeryster till Spanien, till deras fantastiska lägenhet där, så är deras resa så fantastiskt MODIGT och HÄFTIGT. Så hoppas att dom får se massor med roliga och häftiga saker, och att dom får ha SEMESTER, efter allt jobb, som dom lagt ner på bröllopet!

Kram!

Bröllopsbilder

 
Helena, Ulla, Isabella, Madelene, Albin och bakom sitter Anders & Barbro
 
Bruden är nu överlämnad till sin brudgum, av sin pappa!

Adina, som sover sött, under vigseln!

Amalia, Josephine, Stephanie, IsaDora, Johan, Tobias, Johannes & Alfonso

Två stolta och fina pappor! Daniel (som även vigde brudparet!) Denzel, Alfonso & Adina

Josefin Och bakom står Martin & Dennis

BMW´n som dom körde iväg i!

Ett fyrfaldigt leve för Herr & Fru Willind: Hurra, Hurra, Hurra, Hurrrrraaaaaa!

Min otroligt genomfina son, innifrån till utsidan, Jag älskar dig!♥

Allra sötast är ju Adina, men sen kommer den här otroligt charmiga och söta tjejen: Novali (även kallad NoNo!) IsaDora är vacker och helt sagolik!

Barbro, Svante Linda och bakom står Björn & Liam, och som släppte nyheten om att en ny bäbis är på väg!! Grattis!!

Kommentarer överflödiga....

Josefin & Tobias

Paus och matdags för Adina! ♥

Min stora idol, Maria Karlsson, brudens mamma! Wow, vilken kvinna!

Bröllopstårtan och bakelserna, som var kanongoda!

Jaa, nu har ni fått lite bilder att kolla på! Och fler finns det ju, så... =)

Kram!

Johan & IsaDora 20090711


Johan♥ IsaDora!
Världens finaste par!  

En underbar dag, vädret blev perfekt och bröllopet var UNDERBART!!     
Festen var en fröjd, med god mat och lagom med underhållning, fantastisk bröllopstårta (som var som bakelser!!) 
En helt perfekt dag! Kul att träffas alla släktingar och vänner igen! IsaDoras mamma är, (som jag berättat om förut!) en helt otrolig kvinna, som har fixat iording allt i festlokalen och maten! Jag beundrar henne mycket! 



Fler bilder kommer! Jag lovar!

Kram, och tack för en helt fantastisk dag!
                                 


=)



I morgon klockan 14.00 så gifter sig Johan med sin vackra IsaDora, i Odensala kyrka som ligger i Märsta.



Efter blir det FEST i Danmarksbygdegård!!


Undrar om man kan ha en bättre lördag i juli...??
Men det visar sig i morgonkväll, när allt är över!

Just nu hoppas jag bara att brudparet får en lugn och skön natt, att allt har ordnat sig för alla inblandade och att morgondagen blir den bästa i Johan & IsaDoras liv! Jag älskar er!


Kram!

Lite bloggande..

..Blir det, känner jag...hinner inte riktigt med!!
Men just nu spelas en Disneyfilm på DVD´n och Helena målar naglarna, så nu hinner jag med lite uppdatering! Idag har vi varit en sväng till Ica Kvantum och hälsat på Tobias! Sen hem och käkat lunch, och nu, är det paus, med Disney!! På eftermiddagen ska vi hämta Isabella på tågstationen, hon har varit till en kompis i Bollnäs och ska åka alldeles själv hit till Uppsala! (modigt och duktigt värre!!) Anders jobbar, och kommer med husbilen ikväll!

Har inte behövt hjälpa till med förberedelserna för bröllopet än, men erbjudit mina tjänster! Längter jättemycket tills i morgon!! Ser verkligen fram emot deras bröllop! Hoppas på bra väder! Inget regnande och inte för varmt, utan ett svenskt lagomväder, tack!

Kram!

Nedräkning

Nu är det inte många dagar och timmar kvar tills Johan & IsaDora ska gifta sig...Jag ser verkligen fram emot lördagen alltså!! Idag följde jag med brudparet till ett regnigt och grått Stockholm, ringen skulle hämtas kostymerna likaså och brudklänningen skulle "ångas"! Passade på att hälsa på Ehlin, Alfonso & Adina och fick pussa lite på henne, vi käkade lunch tillsammans och sen åkte vi vidare till Steningeslott, där Johan & IsaDora ska fotograferas på lördagen, ett otroligt vackert ställe! Efter det åkte vi och tjuvkikade på kyrkan, den var också vacker och fin!

Nu sitter jag här och väntar på Helena, Madelene & Albin, som ska komma, och vi ska kanske åka ut till festlokalen och hjälpa till att duka iordning där ikväll!

Kram!

Bilder

Har haft Johan & IsaDora på besök under kvällen..mysigt.. Jag och IsaDora har kollat igenom ALLA mina gamla kort..plockat ut massor med kort på Johan (en och annan på Ehlin & Tobias kom också med!) IsaDora ska med hjälp av en kompis scanna in alla, och sen ska dom visas på ett bildspel på bröllopsfesten!

Tänk vad mycket som hänt med kort under mina 41 år..från negativ, som vi fick se på en vit duk med projektor när jag och Ulrika var små, till MASSOR av småalbum, från "extrafilm" som man fick när man skickade in filmrullarna förr!


Lite kort som redan är scannade, som vi använde till Johans student!! ♥

Det är både kul och jobbigt att kolla igenom alla korten, kul att se, och påminnas om allt vi gjort, men samtidigt jobbigt att se hur fort tiden har gått, och jobbigt att se, alla som inte finns med oss längre.

Egentligen skulle man ju scanna in alla korten och bränna ner dom på skivor, men det får bli ett vinterprojekt, och nån gång när man har det riktigt tråkigt! (har inte ens en scanner, så det får verkligen bli ett senare jobb!!)

Kram!


En till mittimellandag

Vet inte vad jag ska hitta på idag.. har iallafall målat mina naglar, för första gången på evigheter..LILA..samma färg som klänningen, som jag ska ha på mig på bröllopet!

Vädret är ju sådär, så det blir inget badande och solande.. trist, hade behövt bättra på brännan lite innan lördag!!

Kram!

Mittimellandag

Jaa, så känns det, har egentligen inte gjort så mycket idag, Tobbe väckte mig klockan 5.30... han behöver hjälp med att smörja in tatueringen...Snäll mamma, som jag alltid är, så gjorde jag det, sen tvättstugan klockan 7.00 och efter det en slappdag, framför datorn och tv´n! Nu på eftermiddagen så åkte jag och Tobbe till Ikea (där samlades, typ alla andra i Uppsala också, som inte ville vara ute i regnet...!) Köpte en matta (för 159:-), och suktade efter tavlor och annat smått och gott som jag inte har råd med..hrmf.. Åkte sen till Gränby (där resten av Uppsalaborna fanns..!) Snäll mamma som jag alltid är åkte jag fram och tillbaka till Johan, som skulle låna bilen och när jag nästan var framme hos honom så, ringer han och säger att han inte behöver den... =/

Jaa, det är min dag...nu ska jag sätta mig framför tv´n och kolla på begravningen av pop-stjärnan Michael Jacksson..
 R.I.P

Kram!

Tatueringen på Mr.T


Snyggt, men som ni ser är den inte klar än (som han trodde att den skulle bli...!) Minst en sittning kvar! Men cool är den!

Kram!

Ny vecka, fast inte vilken vecka som helst...

Näe...för snart så...står min son som brudgum och IsaDora som brud...Det ska bli fantastiskt med bröllop, det känns som om det var evigheter sen det var bröllop i familjen (tror minsann att det var Helena & Anders, sist..typ 1998..!?)
Förra året, när jag fyllde 40 år, så konstaterade jag att efter Johans student i maj, så skulle det dröja tills nästa stora grej som skulle firas.. Men...det sket sig...=) Det här året tar rekord i firande och förändringar!!
Supermannen & jag ♥
Snodde den här bilden från IsaDoras blogg (hoppas att det inte gjorde nått!!?)
http://isadorawillind.blogg.se 

Just nu sitter Tobbe hos Tatueraren och får sina vingar färdiga!! Det ska bli kul och se hur fin den blir när den blir klar!! Det är nästan, så jag blir lite sugen själv, på att tagga mig...har ju redan bestämt vad jag ska göra...hmmm...Men det törs jag ju inte berätta för nån, eftersom många tycker jag är tokig, som skulle vilja ha en... ;-)

Kram!


Margots trädgård

Åhhh vilken oas jag har varit i..mitt i Slavsta, i en hyreslägenhet (radhus) så har min arbetskamrat fixat en fantastisk oas, som Edenslustgård! Och just nu blommar dom flesta av hennes 40 OLIKA ros-sorter!


Det bjöds på fantastisk mat också, inte nog med att hon är en hejjare på rosor, hon är en hejjare på att spara på recept, och laga och baka efter dom också! Vad sägs om Matjesillstårta?? Mums kan jag lova! Tre olika sorters skinkor, lax och massor med frukter och grönsaker! Cheescake med jordgubbar till efterrätt...

Kram allihopa!

Mysdagen i bild

Egentligen så tycker jag det är kul med tekniska saker, och att lära mig nya saker (är inte lika pillig & duktig som min systeryster Helena, dock..!) och framför allt att KUNNA göra tekniska saker! Men nu iallafall, har jag lyckats få ut minneskortet på nya mobilen, in i ett USB och in på datorn! Yeah! Säkert den enklaste sak i världen, men jag fixade det själv!

Så nu ska jag visa min mamma och hennes barnbarnsbarn!



Idag ska jag hem till min arbetskamrat Margot och kolla på hennes fantastiska trädgård (hon har över 40 OLIKA ros-sorter!!) Det ska bli kul att träffas alla igen, så här mitt i sommaren!

Kram!

Mysdag

♥ Adina♥
Säger då bara det...8 dagar gammal, och kan charma en hel värld!! En riktig gullunge!

Har haft en mysig dag, jag och mina tjejer...killarna har ju roat sig men Johans Svensexa!!
Den är inte slut än, men av det jag hört så har dom haft en kanonbradag! Johan kidnappades av Alfonso, Tobbe & Johannes, med rånarhuvor (dom ringde till polisen innan, och sa att dom skulle göra det, så inte nån granne skulle få en chock och ringa 112!!) Fast istället för att bli rädd, hade Johan asgarvat!!
Han har fått nakenbada i Mälaren, och sen klä ut sig till en tjej..hihi..Gocart och Paintboll har dom gjort, och som sagt, jag tror att dom har haft en riktigt rolig dag, fast då har jag inte pratat med huvudpersonen än!!

Vi tjejer har gått på stan, och varit ut till gammelmormor och hälsat på! Kul,kul!

Jag har gjort nått idag, och hade inte Ehlin varit med,hade jag inte vågat gjort det...Har haft en bagagnad mobiltelefon i 2 år, och batterierna börjar bli riktigt dåliga på den, så gick in på Teliabutiken och spanade lite...och, tillslut så slog jag till...betalade bara 295 kr och band mig för Telia i 24 månader, så när Adina är 2 år, kan jag byta igen.. hihi..(systeryster 42 år!)

En rosa och fin mobil, med kamera på 5 megapixlar!

Har kollat på en klänning på stan också, och tror jag vet vilken jag ska slå till på, Ehlin är ett bra smakråd på allt i mitt liv! Tack älskade dotter!♥

Grattis till alla Ulrikor på namnsdagen också!

Kram!


Idag ska jag pussas <3

Med Adina, förstås!!

Nu är det ingen hemlighet längre, och det är att Johan utsätts för sin svensexa idag, så jag får rå om Ehlin & Adina HELA dagen!!


Vill också hälsa till min älskade syster som fyller 40 år i dag!

Jag älskar dig!
Välkommen till 40-årsklubben!

Kram!

Regn & sol

Det såg inte alls ut att bli en solig dag i morse, när jag klev upp...mulet och grått, men fortfarande varmt, och sen kom det massor med regn, och några åsk-knallar!! Tog en tur till Gränbycentrum, jag börjar få panik, eftersom jag inte har någon finklänning till bröllopet, och inga pengar till nån heller... men jag har ju gnällt förut, och det har ordnat upp sig, så jag hoppas och tror att det kommer att göra det den här gången också! Men när jag kom ut ur Gränby, så var det som om att gå in i en bastu där utanför...solen kom tillbaka och det blev en härlig sommardag tillslut!
Så det blev en tur till Fyrishov idag igen...sååå skönt, läser en jättebra bok av Jens Lapidus "Aldrig fucka upp", och den är så spännande och bra, så det är svårt att slita sig från den! Kan varmt rekomendera hans böcker! (Snabba cash, är hans första och den är också kanonbra)
Snabba cashAldrig fucka upp

I morgon hoppas jag Ehlin, Alfonso & Adina kommer på första Uppsalabesöket!

Kram!

Kul med namn

Jag tycker det är kul med namn, har alltid tyckt det, och på jobbet har jag som en sport att försöka lära mig så mångas namn som möjligt..kan ju knappt hälften, men iallafall, viljan att lära mig finns där, och det är bla. för att jag tycker om namn! Mina tre barn har jag givit tre namn var, och med deras andra namn har jag "fört namn vidare". Det går ju verkligen i vågor och i generationer, det här med namn, namn som blir populära för en tv-serie, tex. Vilma, är ju ett sånt namn, efter succén med Skärgårdsdoktorn!
Ehlin och Alfons har ju valt det vackra namnet Adina, det hette förresten min gammelmormor, på min mormors sida. Ett gammalt, men otroligt vackert namn!


Adina, ett hebreiskt kvinnonamn som förekommer i Bibeln. Adina var då ett mansnamn och bars av en krigsherre under Kung David. Betydelsen är i det närmaste "smärt" och "slank", alltså "smal". Namnet har använts i Sverige sedan 1760-talet.Den 31 december 2006 fanns 1 360 kvinnor med förnamnet Adina folkbokförda i Sverige. Av dessa hade 486 det som tilltalsnamn/förstanamn.Namnsdag saknas, tidigare var det 3 juli.


Idag när jag kom till Fyrishov, så var det ganska mycket folk, som vanligt, men gick förbi en barnfamilj, med ett litet barn på filten, ca tre månader gammal, och mamman satt och pratade med någon, på hennes rygg fanns en tatuering...gissa vad det stod..Jo, Adina!! Hur coolt är inte det?
Förra veckan var det också en flicka som dom ropade Adina efter, men då var inte "min" Adina född än, så jag tänkte inte så mycket mer på det. Men jag tycker det är häftigt! Ett fint, ovanligt namn, men tydligen inte allt för ovanligt!!

Nu ska jag hämta min mamma på Akademiska, hennes ordinarie chaufför (Hans-Erik) blev kvar på lasarettet i Avesta, och skulle sövas(!) ner idag...det händer mycket, nästan jämt...!
Försöket med att få ut med tillräckligt av trombocyterna, har lyckats idag, så det är ju en lättnad!



Kram!

Fortfarande sol

Det är så härligt med vädret, kan inte nog tjata om hur mycket jag gillar när det är så här soligt och varmt! Det blev en ensamtur till Fyrishov idag igen, konstigt nog är det inte mycket folk, men folk jobbar väl och åker kanske till andra ställen där det är gratis...för FY vilka hutlösa priser dom tar...85 kr för att bada...EN dag! Dom erbjuder ju "sommarpasset", men iallafall..Jag går ju in gratis tack vare gymkortet på Kraftkällan, annars hade jag ju ALDRIG haft råd att gå dit! Maten är också jättedyr 67 kr för en sallad, det tycker jag är mycket!
 
Har tagit en promenad till akademiska idag och träffade en ledsen och orolig mor...det dom håller på med nu, och tar ut trombocyter, räcker inte värdet till på (tror jag..?), så nu måste hon stanna ytterligare en dag och genomgå samma sak en tredje gång..Vad som händer om det inte funkar då, vet jag inte...vill inte riktigt tänka på det.. Jag försöker nästan alltid att tänka positivt, men ibland slår verkligheten till, och det ganska hårt.. Det är jobbigt att se dom man älskar vara ledsna, och sen försöka att inte gråta själv.. Men, det gör jag ju, när ingen ser..fast ibland brister det...så tack Johan, för dina tröstande ord!

Grattis Tobias, som fick fastanställning på Ica Kvantum! Du kommer att gå långt där, tror jag...!?

Kram i värmen!

Sthlm

Igår blev det Stockholm för hela slanten (eller Hägersten, rättare sagt!). På nått sätt så kom Alfonso, trots sin födelsedag i andra hand..Adina har en magisk förmåga att suga åt sig uppmärksamheten (med all rätt!!).
En trevlig och mysig dag hade jag iallafall.



Vädret fortsätter att vara soligt och varmt, det är sååå skönt! (även om vi pustar & stönar i värmen så är det ju fantastiskt!)

Idag skulle jag ha hämtat mamma på Ackis, men hon blir kvar en dag till..dom ska fortsätta att plocka ur stamceller (trombocyter?) idag, det räckte inte med dom hon tog ut igår.. Håll tummarna för henne, att allt ska gå bra! =/
Jag åker och hälsar på istället.
Men tror nästan att det blir en dag till på badplatsen också!
 
Ny månad har det hunnit med att bli också...det är ju synd att tiden går lika snabbt, när man är ledig, som annars.. Det hade ju kunnat vara tvärtom, att tiden går snabbt när man jobbar (vilket det gör) men när man är ledig så går det långsammare!

Kram!