Bildbevis!

Här kommer det bildbevis från morgonens snöoväder (det har nu snöat två dar på raken!!)...Personligen tycker jag att vintern kan gott och väl vänta ett par månader till...till Lucia och jul är det mysigt med snö..men inte NU!!
Gillar verkligen inte att det blåser nordvindar och yr snö..i mitten på oktober..HATAR ATT FRYSA!!



Näe...egentligen fattar jag inte varför man stannar här i Sverige..vad det är som gör att man trots allt väljer att bo här..Jag skulle vilja bo i nått varmt land på vintern och kunna komma till Sverige på sommaren...Eller kunna gå i ide!! Får väl ta tag i saken, istället för att gnälla...=)

I morgon blir det återigen en begravning att gå på...morfars syster Vera ska begravas i Lena Kyrka (där mormor & morfars begravningar var!) Tänkte smita från jobbet tidigare, och hoppas på att det inte är någon som märker det!! ;-)

Kram!


Postat av: isaDora

Ja du att gå i ide skulle ju allt vara skönt! Skulle vara så kul att göra en resa allihopa nästa vinter som kommer! När alla sitter hemma och fryser och väntar på våren så har vi det gott i sol och bad! Vad sägs om det? Får börja planera nu för då vet man att det blir av! :)

Datum: 2009-10-14 kl. 09:46:24
URL: http://isadorawillind.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: