Lite bilder från Sthlm!

Här kommer lite bilder från Ehlin och Alfonsos fina lägenhet i Hägersten! Me like!


Kramisar!

Kvar i Stockholm

Är fortfarande kvar hos min härliga och underbara, bästa vän i Stockholm...Kanske ska bli en jobbig svärmor och flytta hit?? ;-) Näe då...Men trivs jättebra i deras nya lägenhet och här i Hägersten...riktigt trevligt och bra!

Snart ska Ehlin jobba och sen ska vi åka tillsammans hem till Uppsala..där Alfonso redan är. Jag har två stycken visningar av lägenheten idag...men jag hoppas att det inte ser för hemskt ut, när jag kommer hem,  utan att det är okej och att det är några trevliga familjer som vill flytta dit!

När jag kommer hem så är sonen tatuerad... Av alla mina barn som fått en tatuering av mig i artonårspresent, så är det Tobbe som slog till!! Ska bli kul att se hur det bli med hans vingar!

Kram alla från ett vårligt och soligt Stockholm!

Stockholm

Just nu sitter jag hemma hos Ehlin & Alfonso i deras nya,fina tvåa i Stockholm (Hägersten!). Mysigt område och en jättefin lägenhet! Slapp laga mat själv, fick hemmagjorda hamburgare! Mums!
Nu längtar jag ännu mer tills jag ska flytta jag med! (Trodde jag ALDRIG!)

Igår satt jag framför datorn och "såg" när Leksand vann över Almtuna med 1-5! Hade varit kul att vara där, men inget kul när man är ensam(även om Gränbyhallen var fullsatt, så kan man känna sig ensam!)

Ser fram mot några härliga och mysiga dagar här i Stockholm, i morgon kommer det hända lite saker, men det kan jag skriva om senare! =/ Åker hem igen på lördag, och sen på måndag så flyttar nog Johan... :-(
Sen är det bara min och Tobbes packning och rensnig som återstår...

Kram från Huvudstaden!

Almtuna-Leksand

Spelar i Gränby ikväll...är JÄTTE sugen på att kolla in Leksand...men det är ju så trist att gå själv..Johan ska dit, men det är med sin "brukare" och han hejar på Almtuna, så Johan måste stå där...och det har jag ingen lust med...Näe, stannar nog hemma och ser om matchen sänds på internet istället.

Och Ehlin: -Nått gott vill jag äta, och som jag slipper laga själv!!

Heja Leksand!
Kram alla!

Back to work...

Jaa, så kom vi hem trötta och frussna klockan 01 inatt..Ulrika & Helena stannade kvar och sov här, dom åkte vidare upp mot Falun samtidigt som jag åkte in till jobbet!

Jobbet...tur att jag har så fantastiska vänner och arbetskompisar där...annars hade jag nog stuckit för länge sen...och det var kul att se alla igen!

Ska vara ledig på fredag igen, för då ska Ehlin vara med på en rättegång i Stockholm och jag vill inte att hon ska behöva vara där själv...så jag åker nog dit redan på torsdag kväll (Är ju mest nyfiken på deras nya lägenhet...än att gå på en rättegång...men säg inget!!) =)

Har mixade känslor inför allt som ligger framför...VILL packa, men ändå inte...VILL flytta men ändå inte...VILL att Johan ska flytta, men ändå inte...
Skulle behöva ett facit i livet, som man kan tjuvkika lite i...så som man gjorde i matteboken i skolan, när man var osäker på om man gjorde rätt eller inte...!! Är det någon som hittat mitt facit...så säg till!!?
Skulle behöva mer pengar...till dom dubbla hyrorna, till en ny soffa och för att fixa till bilen(rutan börjar spricka och den knackar lite oroväckande..)...så om jag hade facit nu, så skulle jag veta OM det är rätt beslut att ta ännu mer banklån....eller om man ska fixa allt på avbetalning (inte hyrorna då..) Ja,ja...får fundera några dagar till...men snart är vi i mars månad och det är då allt ska betalas...Fick en räkning från Vattenfall på över 2000kr. också den ska betalas i mars...bläe..

Nu ska jag knäppa på Tv´n..för första gången på över en vecka! Inget jag har saknat...mer än nystarten på Grey´s Anatomy!

Kramisar

Grattis älskade son!

Grattis Tobias på din 18-årsdag! Tiden går alldeles för fort!

Tack för att jag fick åka hit till Spanien, fast du fyller år!
Du är GULD!
Jag hoppas att du haft en bra dag iallafall!
Jag älskar dig!

Och för er andra som kollar in bloggen; idag har jag varit på en marknad, har SOLAT och sen tagit en prommis till fyren(eller pene, som vi döpt om den till...!)och nu väntas kvällsmyspyset för sista gången den här resan! :(
Imorgon åker vi tillbaka till ett vintrigt Sverige och sen är det jobb som gäller på tisdag...

Kram alla!

Härliga Spanien!!



Ännu en fantastisk soluppgång! Man kan inte titta sig mätt, på allt det vackra!

Ikväll har vi kollat på den svenska Melodifestivalen (på datorn!)....Ja, inte vet jag om det var rätt låt som vann...men vem i hela världen tyckte att Petra Mede var en bra programledare??? Herregud vilken pinsam kvinna...hon är säkert trevlig och bra på annat, men som programledare för Melodifestivalen suger hon..
Kul att Leksand fick det i år igen!

Efter solandet idag, så åkte vi tillbaka till Carrefour och handlade lite (känner ju någon som fyller år i morgon...)

Har även handlat lite presenter i Keramikaffären!

En helt makalös affär! Nu gäller det bara att få med sig allt hem...

Paniken växer hos alla, för egentligen vill nog ingen åka hem till kalla Sverige...bara hem till våra familjer!

Godnatt & Kram!

Hamony sisters! =)

Love my sisters! <3


Visst ser vi ut att ha det bra? Och DET HAR VI!! 





Hoppas att ni har det lika trevligt som vi har det!?

Puss & Kram!

Carrefour

Jaa, det blev en heldagstur till Cartagena och det stora köpcentrummet Carrefour....men jag handlade ingenting...(som vanligt!) det jag gjorde var att jag bjöd mina systrar på Italiensk mat(!).

Har även lagat maten ikväll...jag lagade till kycklingfilé, pasta och ädelostsås!

Två prommisar även idag...en lite förkortad promenad i morse, då det stänkte lite regn när vi var ute...men det blev inget mer än bara några stänk!
Nu ikväll tog vi en promenad till keramikaffären och rekogniserade lite...kommer att handla innan jag åker hem sen...bara jag får med mig allt....

Hemma i kalla Sverige så har Ehlin & Alfonso flyttat in i sin nya lägenhet i Hägersten...längtar tills jag kommer dit och får se DERAS hem!
Inte ett ljud från boysen idag...men jag hoppas att det är ett gott tecken!

I morgon hoppas vi på mer sol och mycket värme!

Återkommer!

Kram & godnatt!

Shopping idag?

Idag har vi beskådat en fin soluppgång igen!



Innåt land är det fullt med moln, och tyvärr har dom tagit sig ut mot havet också, men det får bli en shopping runda idag,åker nog till det stora köpcentrat, som heter Carrefour och ligger i Cartagena.

Ska hinna gå till keramik-äffären här också, där dom har helt otroligt vackert och MASSOR med keramik!

Hur det än är så har jag det fantastiskt bra, längtar inte hem, och har panik över att det redan är fredag...

Kram alla!

Pressat klart för idag!!

Ja, idag blev det en soldag, även om det kom lite moln så har vi haft en varm och skön dag, då vi legat och pressat, för att försöka bli lite bruna! Så fort solen har gått i moln, så blev det kallt, så lite har vi frysit...hrmf...

Två prommisar idag med, en på morgonen till fyren och nu på eftermiddagen gick vi ut till La Manga.

Ikväll ska vi äta revbensspjäll...en klassiker när man är här! Mums!

Conny har lagt ut en film på youtube, som jag tog första dagen här, det är på det nya huset som dom bygger precis framför.

http://www.youtube.com/watch?v=439xSkD8tbc

Hoppas att det funkar att ni kan se den!?

Hoppas på en ny kanondag imorgon...nu väntas kvällsmyspyset!

Kram alla!

Pressar...

Idag är vinden som bortblåst...;-)
Vi ligger som tokiga svenskar vi är, och pressar för fullt, för att få nån färg på oss!

Har för första gången den här veckan kunnat äta frukost ute...mysigt som bara den, även om det inte är högsommarvärme, så är det ju bättre än vädret hemma i Sverige,eller?


Paniken börjar att komma...för snart ska vi ju åka hem...hugaligen...
Men just nu så njuter vi för fullt, av Spanien, av varandra och av solen och värmen!

Kramisar!

Blåsigt idag!

Idag har vi haft en klarblå himmel, men alldeles för blåsigt...14 C varmt, men som sagt...det blåser "åt fel håll" så att sitta på alltanen och sola har varit kämpigt och kallt...

Har tagit två prommisar idag, en till El Faro och en nu på kvällen, då vi gick och kollad på husbygget som ligger precis framför oss...
Har handlat på Mercadonia och nu väntar kvälls myspyset!! =)


Ett fantastiskt kort på Fyren...Eller hur!?

Kram

!Hola!

Godmorgon!
Har precis sett när solen trängt sig upp över horisonten på en rosa,lila och blå himmel...helt fantastiskt!
Det är något magiskt över att se det faktiskt...snabbt går det när den väl börjar synas!

Det blåser jättemycket, och det är 11C grader varmt.
Men det ser ut att bli en härlig dag!

När jag vaknade i dag så trodde jag att jag var "först" uppe igen, och att jag missat soluppgången...så jag for upp ur sängen...men här satt Ulrika och myste i fotöljen och bara njöt av livet (hoppas jag...)!
Så vi tittade på soluppgången tillsammans...Helena är mer av en sömntuta (hon är ju minst också.. hihi...)
Men vi tog kort på den, så hon får se på den, nu när hon också vaknat!! =))

Idag blir det nog en lugn dag om solen fortsätter att lysa över oss, jag ska försöka läsa ut lite böcker....(svårt, när man vill prata hela tiden!!)
Det kanske blir en tur ner på affärerna för att handla lite, men vill ju bli lite brun innan man kommer tillbaka till Vinter-Sverige!

Hoppas att ni har det varmt och skönt där ni är...för det har jag!

Kram alla!

God eftermiddag! Fryser ni?

Kan ju erkänna att det har jag gjort idag...Burr...barar 12 grader varmt...=) På förmiddagen!
Efter morgonprommisen till Fyren (El Faro) och frukost så åkte vi in till Cartagena, jag har varit en riktig turist och gick på gågatan i staden och tog en massa kort...Men vi har haft det mysigt och jättekul, trots att vi faktiskt frös som bara den!!



Men sen så såg vi ljuset......molnen började att skingra sig och vi begav oss hemmåt och det blev en klarblå himmel och 18 grader varmt! =)



En fantastisk avslutning på den här tisdagen i Cabo de Palos, Spanien, Europa...=)

Fast dagen är ju inte riktigt slut än, nu väntar kvällsmaten och småpratet med systrarna och myspyset!

Kramisar!

Godmorgon! Fryser ni?

=)
Har nu vaknat upp till första dagen här i Spanien, mina systrar sover fortfarande och solen börjar tränga sig upp bakom horisonten! Vågorna slår mot klipporna här nedanför....UNDERBART!

Vet inte vad vi ska hitta på idag, men först ska vi nog ut på en morgonprommis!
Bara dom vaknar någongång!! =)

Återkommer!
Kramisar

Framme! <3

Nu är jag i Spanien!!

Flygresan var riktigt bra, fick inte sitta bredvid mina systrar men fick sitta bredvid en äldre herre från Gävle och en ung tjej från Gränna..tror inte vi var tysta en minut under rean...Riktigt trevligt!
Har handlat och nu har vi ätit pizza och försöker komma tillrätta med all packning!

Än så länge så kan jag villigt erkänna att jag saknar ingenting från Sverige, mer än Ehlin, Johan och Tobias!!
Någon gång i livet önskar jag att jag kan åka hit med mina barn och deras repektive...Det skulle vara så kul!

Men nu ska jag fortsätta att njuta av sällkapet av mina systrar och kvällen här på Cabo De Palos!

Kramisar!





0 dagar kvar....

Idag ÅKER jag! JIPPI!!!!

Ska försöka att skriva varje dag och berätta hur dåligt jag mår, taskigt väder jag har och hur jag jämt fryser..
NÄE DÅ.... =))
Återkommer nog redan ikväll och berättar att jag är framme!

Nu ska jag packa klart, äta min grötfrukost och bara ta det lugnt i väntan på Ulrika, som ska ta sig hit från Smedjebacken (Helena kom ju redan igår, med dunder och ett BRAK!).


Hörs snart igen....och ha en bra dag allihopa, för DET ska jag ha!
Kram!

Snart är det ju måndag!!

Hihi!! ;-)
Ja, idag blev det en ganska lugn söndag....hann dammsuga hela huset (utom Johan & Tobias rum!), tvätta mina sängkläder och en maskin till.. handla på Ica, laga mat och jag hann till och med vila en stund i soffan innan Helena kom på eftermiddagen....eldröd i ansiktet och med stor skam erkände att hon KROCKAT med mammas bil.....

Stackars Helena....
och kan ju inte annat än skratta åt eländet...som tur är blev ingen skadad, men mammas bil som precis varit på reparation fick kofångaren och hela ljuset intryckt på höger sida..

Ja,ja.. "shit happends" och imorgon så skiter vi i det mesta här hemma och drar mot sydligare breddgrader!


Ska verkligen försöka att njuta av den här resan, för sen efteråt så väntar ju alla flyttar som på ett löpande band...men ska försöka att inte tänka så mycket på allt det jobbiga, utan verkligen njuta av ALLT!

Sov gott alla vännner som läser min blogg!
Och tack för alla uppmuntrande kommentarer!
Kram!


1 dag kvar....

Till vad, kanske det är någon som undrar?? Eller? =)

Men för er som inte råkar veta, eller kommer ihåg, så är det hit jag ska!!
Imorgon kväll kommer jag fram till ett betydligt varmare ställe än Storvreta! JIPPI!!

Idag tror jag det får bli en lugn dag, ska packa färdigt, tvätta klart, dammsuga av huset och sen hoppas jag att Helena hinner komma hit under eftermiddagen, så vi kan åka till Kraftkällan och träna ihop! Efter det ska jag fixa någonting att äta till grabbsen och till mor!! Det låter väl som en lugn söndag? Tror till och med att Ehlin pratade om att komma hit...?

Återkommer och berättar hur min söndag blev!

Kram!

2 dagar kvar....

Hoppas att ni har en trevlig alla hjärtans dag idag!

Själv har jag varit på stan med mamma!
Och tack och lov så gick det jättebra! Hon hittade en bra och fin BH(dyr som bara den!) och lite annat, som hon shoppade loss på! Och som sagt, så gick det jättebra!


Ja, inte vet jag om det blev så bra...men det duger, och har ju inte fixat till det "själv" än och efter det så brukar det ju kännas bättre!

Johan har varit hemma idag och rensat i garaget...stackaren, men det är tur att jag bestämt mig för att börja packa och rensa ut efter deras flyttar..hade nog blivit tokig annars!

Men däremot, så har jag börjat packa inför en speciell resa.....Har jag berättat att jag åker till Spanien???=)
På måndag??? =)


Kram & massor med <3 idag!


3 dagar kvar....

Nu var det på vippen, att jag inte skulle hinna med att skriva en blogg idag...men jag hinner!! =)

Kom precis hem, klockan börjar närma sig midnatt, och egentligen skulle jag ha legat i sängen för ett par timmar sen, men har haft en kanonkväll!
Blev bjuden till IsaDoras pappa Runes 50-årsfirande! Har sagt det förut här på bloggen, men den familjen ÄR helt fantastisk (IsaDora, mest förstås!). Vilken värme, generositet och en otrolig glädje som dom ger och har! Först åt vi thai buffé på Amazing Thai (MUMS!) och efteråt åkte vi till Årsta och drack kaffe, tårta, godis och frukt!

Grattis Rune, som fyller 50 fredagen den 13:e!!

Innan jag åkte dit, så hann jag vara till Gränbycentrum, där KLIPPTE jag mig....ganska kort faktiskt. Kan ta lite kort och lägga in här på bloggen imorgon (är alldeles för trött nu!)!
Träna på Kraftkällan hann jag också med! Idag är det faktiskt precis ETT år sedan jag började attt träna där!
WOW, ett helt år har jag gymmat! Tur att jag fick fira det med tårta idag!!=)

Frestar er med ännu ett kort från Spanien!=)

Så godnatt nu alla, som hittar hit!
Kram!

4 dagar kvar......

Lika tjatigt idag med va? =)

Idag åkte jag ner på stan och shoppade lite..har inte så mycket pengar att shoppa för, men ville unna mig nått nytt inför resan..det blev en svart långärmad tröja, en vit t-shirt och en turkos t-shirt. Ska snart börja leta fram sommartofflorna och min fjortistjol som jag köpte förra året..och plocka fram alla linnen!


(Ingen som blir avundsjuk av bilderna va? =) )

Det blev inget Kraftkällan idag, men väl en prommis på stan istället (det räknas nog som bra motion, att gå i affärer!).

Har fortfarande inte hört ett ljud från F-kassan angående bostadsbidraget..tur att jag har haft pengar så jag kunnat betala räkningarna ändå!
När jag flyttat så ska jag nog försöka köpa mig en bättre begagnad cykel, och börja cykla till jobbet istället...billigare och motion på samma gång!
Orkar inte riktigt tänka på alla utgifter inför flytten...är så van att stoppa huvudet i sanden och låtsas som ingenting...men jag kanske får lov att ta ett lån, för att klara av allt! Det är ju inte den bästa lösningen, men om jag ska ha råd med dubbla hyror, ny soffa och alla räkningar så är det nog den enda lösningen.
Men varför oroa sig för det nu?
Först ska jag oroa mig för Ehlins flytt, sen Johans flytt och sen Tobbes artonårsdag, min egen födelsedag och sen kanske jag kan börja oroa mig ordentligt för flytten den 1:a April!!

Men innan allt det så ska jag ÅKA TILL SPANIEN!!

Tack Ehlin för att du kommer åka hit och styra upp hemmet medans jag är borta...det blir nog kanonbra om du går runt med pekpinnen och påpekar allt dom måste fixa innan jag kommer hem!! =)

See you, and lot´s of hugs!


5 dagar kvar.....

Börjar jag bli tjatig??

Idag så hade aftonbladet ändrat prognosen för nästa vecka i Cabo de palos....SOL,SOL & SOL!!
Nice! =)


Är precis hemkommen från jobbet, Kraftkällan & Ica-Solen..det har börjat bli en bra VANA igen att åka och gymma efter jobbet.Jag kände ett tag, när det var som jobbigast med mamma att jag började tappa glädjen i att åka dit, även om jag inte hann, så hittad jag på ursäkter även dom dagarna jag skulle hinna dit.
Men nu är jag tillbaka...fast morgonprommisarna slarvar jag med fortfarande...burr...det är fortfarande kallt...

Det har börjat att gå upp för Johan & Tobias att jag ska vara borta nästa vecka...Tror att dom haft så mycket själva att göra, jobb, skola, träning och deras flickvänner...att det glömts bort, men nu får dom lov att  fixa ALL mat själv, frukost, lunch och middag...Städning, katterna och tvätten... Undrar just vad jag kommer hem till sen den 23:e... (hrmf)

Hoppas att Ehlin kan åka hit och styra upp det hela!!?

Kram i massor!

6 dagar kvar.....

Bara 6 (sex)  (inte så bara...men siffran ni vet...!) dagar kvar!

Tur att tiden går snabbt ibland!

Det trista än så länge är om man går in på aftonbladets vädersida, och kollar upp Cabo de Palos, så visar det moln och regn hela nästa vecka, fast jag hoppas verkligen att det hinner blåsa bort, eller ta en annan bana över havet eller nått..

Fast även om det skulle vara molnigt nån dag, så gör det mig inte så mycket, det är själva resan med mina systrar jag längtar efter!  Alla pratstunder och skratt  (säkert gråt också) som vi kommer att ha.
Eller bara tystnaden i varandras sällskap!


Idag har det varit en okej dag på jobbet, det är besöksdagar för föräldrarna, så det är kul att kunna visa dom att maten är faktiskt helt okej att äta! Idag var det en barnfavorit; Pasta och köttfärssås. Vi serverade även skink- och ädelostsås till pastan, vilket var riktigt gott!

Åkte till Nordea, sen har jag tränat på Kraftkällan, varit hem till Delia (som gjort ett fantastikst bröllopskort, TACK Delia!!) efter jobbet och nu är jag hemma tillsammans med katterna! :-)
Bröllopskortet ska hela vägen till Finland, där en tjej som hjälpt oss i köket och blivit en kär vän, ska gifta sig på "Alla hjärtansdag" på lördag!! (Sanna & Kari) 

*Suck*...
Om man ändå hade nått att fira då....
*Suck*

Kram allihopa!
Ciao!

7 dagar kvar....

Nu blir det nedräkning...som ett barn som ska fylla år, eller inför julafton känner jag mig...om SJU (7) dagar åker vi till Spanien!!
Inte ens när jag skulle åka första gången längtade jag så mycket som jag gör nu, då var jag nog mest nervös inför allt nytt jag skulle få uppleva..

Här står jag och kramar om en palm för första (och enda)gången i hela mitt liv!
Ulrika blev nervös på mig, bara för att jag hoppade till och tjoade varje gång jag såg något nytt, typ när jag såg ett träd, som vi har som krukväxt här hemma!

Men den här gången så längtar jag och ser fram mot så mycket mer.....
Att få se Ulrika dansa salsa...=) hihi...

Åhhh...kan det inte bli måndag den 16:e snart!!

Men först ska jag ta mig igenom den här veckan...och som vanligt kommer det ju att gå snabbt (precis som veckan I Spanien!)

Tar tag i packning,rensning och flyttning när jag kommer hem!!

Kramisar!

Från ett vinterlandskap till.....

Ja....vaddå...nog för att det är lite vitt på backen här hemma i Storvreta...men näe...nått vinterlandskap är det iallafall inte!

Det här är ju andra helgen på rad som jag åkt till Dalarna och dessutom åkt via Västerås hem...och båda gångerna har jag, när jag passerat Ica-Maxi i Stenhagen, och åker på gamla E4:an, slagits av tankarna....-att det ska bli så skönt att slippa åka den extra 1 ½ mil ut till Storvreta...jag kommer ju att vara hemma strax efter att jag passerat Ica-Maxi.... Ännu en sak att se fram mot! =)
Får förfrågningar av folk, vad jag ska göra med bilen, nu när jag ska bo i stan...och jag hoppas verkligen att jag ska ha råd att ha den kvar, och kunna göra sånna här resor, kunna åka ut till mamma i Edshammar, storhandla på Gränby eller Ica-Maxi, åka till Ehlin i Sthlm m.m. Allt får ju visa sig, med tiden.

Här kommer lite kort från helgen, som jag lovade!
 
Utsikt från Fredrik i Furudal

Snöskottning i Smedjebacken


Tobbe & Albin<3

Kramisar!

Furudal <3

God förmiddag!
-12C Massor med snö och det är verkligen ett vinterlandskap här!! Vackert, vackert! Men burr vad kallt!!
Sitter just nu i 16 åringen Fredrik´s lägenhet, som han delar med sin kompis Kalle! Har alldeles nyss tittat på när han öppnade alla sina paket..han verkar nöjd!!=)

Igår kollade vi på Ore-Örebro 5-5 slutade matchen, Fredrik storspelade som vanligt!
 Idag spelar han igen, men hinner inte stanna och kolla på den matchen, måste ju försöka ta mig söderöver...mot värmen i Uppland ;-)

Har bott med en massa killar i Hockeyborg....känns som ett vandrarhem, fast för hockeykillar! =)

Nu ska vi äta lite födelsedagstårta!

Kalla, snöiga kramar från Dalarna!

Morgon i ett vintrigt Smedjebacken

Ny dag, nya möjligheter och nya äventyr....

Snart åker vi (i TRE bilar!!) upp till Furudal! Det sak bli kul att träffa Fredrik och kul att kolla på Ishockey..har faktiskt ingen aning om vilka han spelar mot, men det gör ju inte så mycket!! ;-)

Först blir det Leksand och Starshopen..ska handla presenter till Fleggan! (hoppas att han inte heller hinner läsa bloggen!!)

Ha en trevlig lördag alla!
Kram!

Kväll i ett vintrigt Smedjebacken!

Jaa, så nu sitter jag här igen i detta fantastiska landskap och i det här fantastiska huset tillsammans med min fantastiska syster och hennes lika fantastiska familj!
Det är jätte mycket snö här i Smedjebacken! Riktigt vackert! Har kameran med mig så kan lägga in lite kort sen, när jag kommit hem!

Det var lite bökigt att ta sig hit, mycket snö på vägarna...och jag gillar ju att köra fort, så att åka nya E4:an mot Gävle i 120 är ju kanon....fast inte idag...ibland gick det alldeles för sakta men vi kom fram till Falun till slut och hem till min andra fantastiska syster Helena och Isabella som fyller år! Jätte trevligt! Pappa & Barbro kom också och Tobbe blev firad han med!

Den nytvättade bilen är ett minne blott...hihi...den är redan smutsig, fast invändigt är den ren o fin!

Godnatt!
(får se om jag hinner skriva nått mer, men annars hörs vi på söndag!)
Kram!

Morgonpigg...?

Njae...Jo, det är jag nog, även om jag inte alltid studsar upp ur sängen klockan 05.00 när väckarklockan ringer...det händer mer än en gång att jag snoozar till 05.30.

Har börjat att slarva med mina morgonpromenader, faktiskt, men ursäkten(även om den är rätt dålig!) är att jag FRYSER så förbaskat!! Jag är kall och fryssen, nästan hela dagarna...Burr..
Men lovar att jag ska skärpa till mig(hrmf)!

Annars är det en skön stund att kunna sitta här framför datorn...surfa runt på olika tidningar, bloggar och facebook! Dricka mitt kaffe(som oftast Johan bryggt, innan han sticker iväg till sitt jobb!)

Min favoritblogg just nu är Niklas Wikegårds hockeyblogg!! http://nyheter24.se/sport/blogg/niklas-wikegard/
Han skriver faktiskt inte så mycket på sin blogg...han filmar mest! Kanonbra!

Näe, nu ska jag ta och packa iordning mina saker inför helgens Dalarally..
Ska upp till nästet för min syndig ungdom =) Furudal!!
Hoppas att det blir lika trevligt som förra gången, nu ska vi inte sova på vandrarhemmet, utan på självaste "Hockeyborg"! Hoppas att få se Fredrik briljera i målet på lördagen!
Ska in på Leksands starshop innan jag åker till Furudal och handla lite!!
;-)

Kram allihopa och ha en bra dag!

Äntligen hemma!

Oj,vilken eftermiddag det blev...

Peter, som skulle tvätta min bil kom inte förrän strax efter 4...då hade mamma suttit på Ackis och väntat i över en timme...
Men, som vanligt så går allt...bara att bita ihop... hann med att köpa TVÅ skivor till Isabella (tack gode Gud att hon inte hinner läsa bloggen...;-)) på Gränby centrum, sen vidare till Ica-solen och sen ut till mor i Edshammar.

Orkade sen inte ställa mig och laga nån gormet middag, så det fick bli en pizza. från Kreta! MUMS!
Är konservativ, även när det gäller pizza...hrmf... Palermo med ananas! Gott är det!

I morgon bär det av upp till Dalarna igen...det är som värsta Dalarallyt upp dit! Den här gången blir det med Tobbe, han ska fira sin 18-årsdag, med släkten (själv så har jag ju smitit till Spanien, när hans födelsedag, verkligen är...den tjugonästa februari  ;-)) Isabella fyller tolv på fredag och Fredrik blir sexton på söndag!

Sen vet jag inte när det blir Dalarna igen, nästa gång...nu är det ju alla flyttar som ligger framför, som kommer ta min energi.. Usch, dom orkar jag inte ens tänka på, även om jag ser fram mot att själv flytta, men det kommer att bli så defenitivt, med allt...när Ehlin kommer o hämtar resten av alla sina saker och sen när Johan också kommer att tömma allt sitt...hugaligen...så sorgligt det kommer att bli..känner redan nu, när jag står här i den tomma lägenheten och låser dörren för sista gången, så kommer jag nog att vara tröstlös...usch...

Känns som igår, när vi kom hit för första gången, då var det bara jag och Tobias som varit hit innan...men när Ehlin o Johan sprang in i huset, sprang runt i alla rum, paxade sina egna rum och var överförtjusta i att flytta hit...när vi stod i köket och väntade på flyttbilen ifrån Leksand...jaa, det känns så länge sedan, men ändå inte, som om det var igår...Konstigt, att nu nästan tretton år senare så lämnar vi allt, som varit vårt hem och trygghet så länge..
But that´s life!
Och jag som jag sagt tidigare..så ser jag fram mot allt det nya...
Det kan ju bli bättre!

Kram!

På jobbet...

Sitter nu här i min lilla skrubb till kontor...har lämnat bilnycklarna till en som heter Peter, och kan ju inte ta mig härifrån förrän han kommer tillbaka...(hade det inte varit för att jag är så lat, så hade jag kanske gått till Gränby eller till Kraftkällan....men NEEJ...det låter alldelses för jobbigt!) Sitter bra här!!

Det har iallafall gått bra att jobba, utan Carola...men jag saknar henne, när hon nu är borta (händer ju inte så ofta!)! Hoppas att hon kommer igen imorgon!

Och till Ehlin;- tror inte att Isabella läser min blogg....gulp....=/

Kan meddela att ingen donator har hört av sig än...så mitt konto är fortfarande tomt...(nästan!) 
Alla bidrag mottages varmt!=)

Vet att dom på F-kassan har mycket att göra, men inte ens dom har hört av sig än om mitt bostadsbidrag för i år...
Men, det lönar sig nog inte ens att ringa till dom, för det kommer nog inte att gå snabbare för det...!

Näe..nu ska jag nog ta mig från mitt lilla kontor till omklädningsrummet för att kunna bli civil..inget mer mat-tantande här inte..!=)

Kramisar!

Godmorgon!

Ännu en ny dag att ta sig igenom...Idag blir det jobb som vanligt, fast utan Carola, som får vara hemma idag och kurera sig!
Ska få min bil tvättad av "Hushållsnärat jänster" på jobbet, ska hinna till Gränby och köpa en CD-skiva till Isabella(Hannah Montana), och sen hämta hem mamma från Ackis och se till att hon får handla och uträtta sina ärenden!
Och skulle helst av allt vilja hinna med att träna på Kraftkällan också, fast det känner jag rent spontant kommer bli alldeles för stressig att hinna med..
Men, nu ska jag ta tag i mig själv, stänga av datorn och borsta mina tänder och ta min bil och köra ut på E4:an och ta mig till jobbet och faktiskt inte servera så populär mat idag...."Rotfuktsgratäng med köttfärs" det tycker vi vuxna om, men inte eleverna...men hade en fiskgryta som alternativ och hur många av er skulle hellre äta den??

Hörs mer sen!
Kramisar

Bara för Ehlin´s skull!!=)

...Så skriver jag den här bloggen..hihi..Hon tycker att jag ska skriva nått varje dag, så jag gör väl ett försök!!

Idag har jag varit på Ackis igen, hämtade min fantastiska vän Carola efter hennes halsoperation, hon har varit hes nu i nästan ett år, tror jag..minns inte hur hennes röst låter längre, är så van att höra hennes hesa röst..och idag fick hon till en extra vissling i varje mening...den var bra..hehe.. Hoppas verkligen att hon får sin gamla röst tillbaka!!

Var även till mamma som lades in igen, för att få en ny omgång med cellgift och 27 tabletter cortison varje dag...

Just nu längtar jag så enormt mycket till att få åka till Spanien med mina syrror...Det var länge sen jag såg fram mot något så mycket som jag gör just nu...att bara få vara, och skratta och gråta tillsammans med dom...sola och ta timslånga promenader, till El Faro eller upp på berget...Åhhh vad jag längtar!!

Längtar faktiskt till flytten också...ja, inte själva flyttandet, med allt packande, rensande och bärande..men att få börja om..
Så är det någon som råkar har 20-30 tusen liggandes någonstans, så kan jag sms'a mitt personnummer så kan ni sätta in dom...;-) Behöver verkligen en NY soffa och gärna en som jag kan använda som gästsäng också!
BODEN

En sån här funderar jag på!!

Sen blir det ju dubbla hyror också...bara det är 15 tusen...hugaligen...
Men, men som sagt alla bidrag tas emot..hihi..

Ja det blev ju en bra blogg tillslut, fast jag inte trodde jag hade nått att skriva om....
Hörs igen imorgon...tror jag!!

Kram