Framme i Spanien!!

Äntligen!! Fast för er som vill vara lite skadeglada, så regnar det...men just nu är allt bättre än snön hemma i Sverige!

Hade en bra flygtur, men lite jobbig landning och sen när bilen skulle hämtas, det kommer bli en lika stor klassiker, som min tågresa till Sala!!Haha..
Ulrika ringer ett nummer, som dom ringt redan från Sverige, och talar om att vi landat..en brittisktalande ung kille kommer och hämtar oss..kör & kör längre och längre bort från flygplatsen..och tillslut så kommer vi fram till en stor parkering, där han pekar åt ett håll och säger -där står eran bil..men vi gick och gick..men inte fanns det någon svensreggad bil där...så tillslut gick vi in till honom och frågade igen..och då visar det sig att bilen INTE ALLS FINNS PÅ DEN PARKERINGEN!!! Fatta paniken...Men han var så snäll och skjutsade oss till den rätta parkeringen och efter mycket om och men så hittade vi rätt bil...Vid det här laget har min syster smått panikångest.. Kör fel i en rondell och backar i nästa rondell...Hehe..men nu är vi framme och vi är hungriga och trötta, så nu blir det pizza och sen sängdags!!

Hörs igen imorgon!!

Kram!

Postat av: Magdalena Henriksson

Vad gör väl lite regn!Efter regn kommer solsken,och det stämmer.Tänk bara att slippa bylta på sej alla ytterkläder,men vad är väl en bal på slottet =)Ha en jätteskön semester.

Datum: 2010-02-13 kl. 09:43:42

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: